418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Mai kérdezz-felelekből:

- in 8.8, the reload timer in seconds will not be added, problems were discovered with its implementation

Giga LOL! Még az is meghaladja a képességeiket, hogy lemásolják a modderek munkáját, ennyire értenek a saját játékukhoz :D

- official mod portal will slowly be worked on

Ez is hatalmas munka lenne, hogy a legnépszerűbb modokat összegyűjteni és elérhetővé tenni egy hozzájuk köthető portálon keresztül. De még a végén kénytelenek lennének néhány 100$ dollárt kifizetni a moddereknek, akik eddig ingyen és bérmentve gazdagították tartalmakkal azt a játékot, amivel ők degeszre keresték magukat...

- currently, WG is working on second German TD line

Sok dolgozni való lehet azon, amire már egy éve is azt mondták, hogy kész van, csak a megfelelő alkalomra várnak a hozzáadással :D

És végül, de nem utolsó sorban:

Stalin inscriptions will return in 8.8

Még szerencse, hogy az igazán fontos problémák megoldására ezúttal is sikerült időt szakítaniuk :D

Ma esti troll-híradónkat látták és hallották, köszönöm a figyelmet :)
  • Okmyx
    Az 1566xp-t korábban csináltad. A múlt héten kevesebben játszottak a JagdTigerrel - valószínűleg azért, mert véget ért a TD verseny.
    A tank ászt akkor kapod, ha magasabb xp-t érsz el, mint az előző héten az összes JagdTigeres játékos 10%-a. Amikor 1566-t csináltál, akkor ahhoz viszonyítva az előző héten a többi játékos is több xp-t csinált.
    A tank ász megszerzéséhez szükséges xp határ minden héten más. Hol magasabb, hol alacsonyabb.
  • kisokka
    A statisztikáknál komolyan nem értem mit takar a "legtöbb tapasztalat egy csatában", mert akkora kamu, hogy csak zörög. Ráadásul Dossier tool alá is támasztja a WoT-on belüli statot, viszont van itt egy kis bökkenő:

Mi alapján számolja ezt, ha a Master Tankert kevesebb xp-re kaptam?
  • AlucardHuN
    mit érzel*
  • AlucardHuN
    Tudom mit érzem, nekem csaták dőltek el azért mert a lövedék oda ment
  • Zegi Norbi HUN
    Ezek már asszem tavaly voltak, már előttem is írták, hogy nagyon sok garázshelyet tudtál így szerezni:D Én személy szerint csak 6 garázshelyet szedtem össze vele:)
  • Sheltem
    Közben már látom lejárnak ezek.
  • Zegi Norbi HUN
    Igen tudom:) De remélem az emu87 félék elkerülik ezt a tankot :D
    Bár néztem a múltkori győzteseket és egyáltalán nem voltak unicum játékosok, egyszerűen rohadt nagy mázlijuk volt :D
  • Sheltem
    Az(ok) a kód(ok) már nem működik/működnek ? Vagy lehet még tudnám aktiválni ?
  • Zegi Norbi HUN
    Hát már mióta kijött a játék, azóta szépen gyűlt:) Amikor volt akció és volt goldom is, akkor vettem, meg volt ilyen bónuszkódos dolog is, ami tankot adott és többször fel lehetett használni. De mostanában nem vettem garázshelyet, mert nem költök a játékra, még az elején vettem 30.000 goldot, aztán mikor az elfogyott, úgy döntöttem többet nem. Prémium nélkül is ki tudok húzni tankot:) Viszont ezek az Eventek remek goldszerzési lehetőségek:)
  • Okmyx
    Most azt mondanám, hogy van esélyed, de messze van még a szeptember 15.
  • foxbat88fx
    naja... de akkor is!!!!
  • AlucardHuN
    Jajj ne sírj, nem azért nem vitte az IS-t mert nem bírja hanem mert a "csít" páncálját kaptad el szerintem a fronton. Ez a "csít" páncél megtalállható a kv szérián is, az aránylag egyenes vékony páncél alatt ez az epikusan döntött szar ami csak vonzza a lövedéket.
  • Eagle16
    Szokott akciós is lenni, meg régen volt egy bónusz kód, amit ki lehetett használni, lényegében végtelen számú garázshelyet adva :D
  • lexlutor
    regi motorosoknak van nagy garazsa. regi szep idokben lehetett trukkozni.. :)

amugy szokott felaru garazshely-akcio lenni.
  • Zegi Norbi HUN
    Nem, annak már vége :) Most Light Tank event van :)
  • foxbat88fx
    nem baj.... van creditem
    de ez az amx m4 mekkora szar
    5/5 lose :(
  • Sheltem
    1 (megint noob kérdés).

Nekem ha jól számolom 12 slotom van a garázsban (9ben áll tank +3).

Nálad jóval több, 300goldért vetted darabját vagy arra is volt akció ?
  • Szpecnyaz
    Epic fail :D:D:D.
  • Styx36
    Egyébként a mostani klánok osztanak "zsoldot" ha megfelelően szerepelsz a CW-kon meg mindig ott vagy amikor kell??
  • lexlutor
    milyen versenyen indulnal evvel? nem csak vmi td akcio van?
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintetek van esély a top50-be kerülni ezzel a körrel vagy valami csoda folytán dobogóra?

• VanDaal
    Csak hogy felvidítsalak kicsit:
    Ha mégis kihúznád 4 nap alatt az 50 100-at, és sikerülne még az akció ideje alatt eladni is az AMX M4-et, akkor duplán is "spórolnál" :D
  • foxbat88fx
    és az még hadján...
    aranyat is basztam el a kiegekre :(
    nam indegy.... mostmar kihúzom a 50 100at és eladom a francba
    de nagy szenvedés lesz az tuti
    iszonyat hulladék
    IS-t nem viszi át szemből :( sőt... 6-os VK-t sem :(
  • lexlutor
    nem rossz az, kb mint a tigris, csak ez le van kerekitve.
  • foxbat88fx
    bazdmeeeeeeeeg
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDDDDD
    és tényleg :S:S:S:S:
    elnéztem a VII-t VIII-nek :(
  • lexlutor
    en is csak a t7et lattam arazva, azert kerdeztem...
  • VanDaal
    Csak úgy mondom, a t7-esek lesznek leárazva holnaptól, és nem a 8-asok ;)
    Szóval nem spórolni fogsz, hanem most dobtál ki néhány 100k kreditet azzal, hogy nem holnap vetted meg :D
  • Okmyx
    Elkezdődött a GamesCom, dejó.

Ennyi büdös béna tetüt hetek óta nem láttam mint most.

Gondolom ez fokozódni fog a hétvégére...
  • foxbat88fx
    mert olcsü lesz...
    de már most hányinger tkaptak az amx m4 től
    úúúú hogy mekkora szar
  • lexlutor
    de miert kell 4 nap alatt elerni az 50-100at?
  • foxbat88fx
    na megvettem ezt a szar AMX M4-et... durva 4 nap vár rám
    első csartában kiszedtem vele egyből.... h ez mekkora szar tank OMG
  • hNeo2
    Én is ráraktam e100-ra. De főleg az artis cw-k miatt.
    Amúgy felesleges.
    Még így felbuffolva is.
  • foxbat88fx
    hát... jópárszor töltenek be ellene a gyökerek HE-t :)
    ha beforgatva nem lőnek át...
    múltkor ferdi lőtt HE-vel pedig 128as volt rajta de megunta h nem lőtt át :D
  • lexlutor
    azt alairom h he ellen jo, de hasznalnak annyian he-t h megerje?
  • foxbat88fx
    KV-4re megveszem.... múltkor teszteltük
    elég sokat dob ám plusszban... 350k-t megér... 750et nem
  • Szpecnyaz
    Én most fel fogom tenni a JGPZ-re és az E100-ra. Kíváncsi leszek rá.
  • lexlutor
    ugygondolod ezekutan is fogja barkit? artyk nincsenek, ezek meg dognehez cuccok, es a harom helybol egyett elloni erre.. hat..
  • Eagle16
    - spall liner now reduces the chance of crewmen getting killed: light by 20 percent, medium by 25 percent, heavy by 30 percent, superheavy by 50 percent

Nagyon buffolják ezt a spall liner-t, mondjuk nem is használta senki szerintem 0.8.7 előtt...
  • foxbat88fx
    uhhh megkéne vennem azt a szar AMX M4 1945öt és összeszedni a maradék exp-t 4 nap alatt az AMX 100 50-re és akkor megtudnám venni olcsóbban
    napi 16200exp-t kellene megcsinálnom 4 napon keresztül vele :S:S:S
    ahhh bakker az sokk :S