418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Okk.
  • R3nton
    Mármint valaki megemlítette, hogy valószínűleg ezért csinálják így és arra mondták ezt. :D
  • R3nton
    Igen...szerintük összeesküvés elmélet :D
  • Kronos79
    Gyanítom, hogy a lőszerrekesz kapta a találatot.
  • lexlutor
    szoaksos csodas sebzesek..
  • Trucker39
    Nem köszi, szerintem mára végeztem. Inkább iszom egy sört és nézek valami filmet.
  • Toweliee
    Jössz Jagdtiger szakaszba?
  • hawken
    a KV1-S - nek mekkora lehet a legnagyobb sebzése?
    azért kérdezem mert ma egy lövéssel kinyírt, 750HP-ról.
    - nem volt a közelben másik tank, a végén megnéztem az összesítőt, egyetlen lövést kaptam, nem volt robbanási sebzés sem.
  • Commandier
    Üdv! Ez most komoly, hogy csak az ajándékboltból vehető majd meg a t34-3? Mert ez azért kibaszás azzal aki ki szeretné cserélni a pershinget rá.
  • Trucker39

• Sheltem
    Na csak ki kellett ejtenem a "számon".

Vasárnap toltam be 1 hónap prémiumot és még mindig 30on áll a számláló ezt már szeretem :) Eddig minden nap sikerült összeszedni az 50k-t :)
  • Sheltem
    Hmm fura...túlléptem az 50k xpt de ma valahogy nem akarja hozzámvágni az 1 nap prémiumot :)
  • Szpecnyaz
    T7 volt kiírva.
  • Ytar
    csak hallucináltam hogy holnaptól a T8-ak lesznek 30%al leárazva? .. mert most T7-et írnak, az ok .. de meg mertem volna esküdni rá, hogy amikor legelőször láttam, T8-volt .. kár ..
  • hawken
    Német páncélos menekül a SZU-ban egy szamurájruhás Balrog elől.
    Hát.......:D:D:D:D:D:D
  • Szpecnyaz
    Nekem úgy tűnik, mintha a Warhammerből a Chaos harcolna a németek ellen :D.
  • Okmyx
    Nem tudom, szerintem se füle, se farka. A szokásos amerikai katyvasz, így első ránézésre.
    Már voltak holdon lakó nácik, zombinácik, robotnácik, túlvilágról ittragadt nácik, X-Men nácik, Pokolfajzat nácik, sőt a Star Trek univerzumban is ott vannak már. Lassan a fán is nácik teremnek, dinnyenácik.
    Inkább tűnik újabb rókabőrnek.
  • Eagle16
    Az, de lesz is benne CGI bőven, meg haditechnika is.

A facebook oldalon lehet követni hogy épp hol tartanak vele, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését. link Ott fent vannak a rajzok is.
  • Szpecnyaz
    Nem óhajtom folytatni Nesuten munkásságát. De nekem ezekből a zsidók&II.vh filmekből már elegem van.
    De am nem tűnik rossznak.
  • Eagle16
    Jah, egy német tankról szól majd, ami a Szovjetunióban menekül majd valami lény elől :)

A rajzolt képek marha jók, remélem elkészül 1-2 éven belül most már.

• VanDaal
    Feltételezem, hogy igen :)
    Remélem a moddereknek hamar sikerül 8.8 kompatibilissé tenni a portékájukat, mert azok nélkül meg vagyok lőve...

Ez a film meg, amit linkeltél... először azt hittem, valami anime lesz :) Rendes, élőszereplős filmhez képest elég merésznek tűnik :D
  • TomDantes
    Aztakurvagecc. Mi ez, németek, tankok, meg valami szörnyek? Ez poén.
  • virkir
    Ne bassz ember.
    212mm-es átlag pen-el nem lövöd át a tigrist meg a KV-1S?
    Ne mond már.
  • Ytar
    IS-3 / 8 - venti, célzásgyorsító, stab
    T34 - ugyanez
    ISU - venti, célzásgyorsító, töltésgyorsító
  • Eagle16
    Nem tudom, én inkább ezt várom :)

Panzer 88
  • ericardo
    Nem játszottam még egyikkel se, de szerintem a 3 slotból 2-re nyugodtan felrakhatod a ventit, meg a töltésgyorsítót, mert az mindig jól jön.

Egyébként érdemes lehet megnézni a wot wikit is mert ott majdnem minden tanknál van pár ajánlott felszerelés. (Ha angol nyelvűn esetleg nem lenne az oroszon biztos van.)
  • yossarianHUN
    WoT wikin mindegyikhez találsz javaslatokat.
  • Sunsetjoy
    Szerintetek a Walking with the enemy filmben mennyire lesznek élethűek a harci jelenetek? Nem a történetre gondolok - hanem a megvalósításra- lesz bőven CGI meg ki tudja mi.
  • Ytar
    gfoihesarlkjgfsalrkdhgklfdshgáfoakwd4óú3süox3ö9r8rzhjiew3o2dplcitseporw

egyebet nem tudok elmondani .. 20 csata, 12 kill, még a random is ellenem van.

mondjuk legalább a vérvörös szakaszban játszók MIND az én csapatomban basszák magukat, oneshotol arty, ammorackel valami kis szar, pattanok amx 75-ről BL-10zzel, és még sorolhatnám. komolyan mondom, nevetséges.

ilyenkor jön a stat rontás, meg a leszarom játékmód, és inkább megyek be megdögleni nyílegyenesen, oszt' basszák meg. legalább gyűlik az őrjárat medál.
  • Sheltem
    Holnapra tapasztaltabb játékos ajánlana nekem 3 equipmentet ezekre a tankokra?

IS3/IS8 , T34, ISU152

Vannak szimpatikus választásaim tudni akarom jók e(pl t34/is3 nál töltésgyorsító, isunál álcázás + látótáv cuccok).

Tudom google a barátom de hátha valaki szívesen leírja :)

Köszönöm előre is.
  • mijki
    http://worldoftanks.eu/
  • kisokka
    Viszont sehol nem találom róla a screenshotot(az 1500 feletti xp-ről) és pár tankomnál vettem már észre hasonlót. Általában lövök róla egy képet, de ez meg sehol.
  • okosszöszi26
    haj!
    okos vagyok szöszi vagyok hülye kérdés jön:
    hol a pics@'ban tudom megnézni milyen versenyért kapom a 300000+ pénzeket?
    no meg hogy milyen küldetéseket teljesítek amikor mindenféle vackokat kapok ajándékba?
  • Eagle16
    Akkor egy darabig az alap célkör lesz csak? :)
    Azt vagy ezer éve nem használtam...sokkal jobb a Jimbo-s a pöttyel a közepén, átláthatóbb és egyszerűbb.
  • R3nton
    Én nem szoktam szidni a WG-t de ez most...Hát de komolyan egy töltésszámláló... Gondok voltak vele, ja telibe szarták :D
  • kisokka
    Ezt nem tudtam, hogy hetente változik az xp határ hozzá. Így már világos
  • VanDaal
    És mivel arra a körre nem is kapott tank ászt, adja magát a dolog.
  • Okmyx
    Nem. A prémium nem számít a tank ásznál.
  • Okmyx
    Bocsánat, 99%-a. Tehát a legjobb 1%-ban kell lenni.
    Én is kaptam már tank ászt 537 xp-re. Mert az adott tanktípussal akkor a kutya se játszott.
    Egyébként én ehhez kötném, hogy a következő tier kinyíljon.
    Ha nincs tank ász, nincs következő tank.
    Ha pld. valaki nem tud kiosztani KV-1-gyel annyi sebzést, hogy elérje ezt, akkor nem érdemli meg a KV-1S-t. És így tovább.
  • VanDaal
    Nem lehet, hogy az 1500 xp prémiummal volt?