418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    És az első vesztes meg csak 2x? Mindkétszer nyertünk egyébként. Ott írom lejjebb, hogy nem 5x-t ad, hanem csak 2x-t.
    De legyen itt egy példa rá:
  • madmanic
    "x5 Experience for the First Victory of the Day"

Az első győztes csatára van 5x.
  • kisokka
    Mi ez a szarság, hogy ki van írva az 5x tp, erre csak 2x-et ad? Második tankomnál szopat így meg.
  • TiborTamas

16000 damage-t osztottunk ki 3-an. Nem volt valami izgalmas kör, de itt a replay is: Replay
  • yossarianHUN
    Állandóra ott az x.
  • arel
    köszi a válaszokat.Gondolom állandóra nem lehet ezt aktiválni-bár már az nagy help,hogy ideilenesen nem fordulok a páncéltörőmmel összevissza
  • patchaou
    Jobb egérgombot nyomva tartod és szabadon nézelődhetsz. Ez érvényes minden tankra, így nem mozog sem a cső, sem a torony. Személy szerint agyfaszt kapok amikor azt látom hogy több ezer csatás játékosok a tornyukat forgatva nézelődnek, aztán kapják a tornyuk oldalába...

• Okmyx
    Kösz, már töltöm is.
  • TiborTamas
    Ide kerül ki mindig a legfrissebb.
  • Tessellia
    Nyomd hosszan a jobb egér gombot és tudsz nézelődni bármerre. Ez érvényes toronnyal rendelkező tankokra is(nem fog forgolászni a tornyuk).
  • Okmyx
    Az új 4.1.1 XVM-et honnan lehet letölteni? Edig a wotinforól szedtem mindig, de most nem rakták ki.
  • yossarianHUN
    Lenyomod az x-et, és nem fordul a kamera után. Ki-be kapcsolható.
  • arel
    Hali.Beállitások közt kerestem de sehogy nem akadtam rá-bár lehet nincs is ilyen lehetőség.Nem lehet azoknak a tankoknak a kamera által fordulást kikapcsolni amelyikeknek nincs tornya?Nagyon zavaró,pl. a német páncéltörőknél,hogy nem lehet normálisan körülnézni a semerre,mert fordul a kocsi is,azt ha el akarok indulni állíthatom be megint...
    Köszi a választ előre is.
  • Pares
    "Számítani", marha jó, én még nem vagyok olyan tapasztalt, hogy a WG gondolatait olvassam. Na mindegy, még van pár tank, amire elférnek a felszerelések, holnap megint nagybevásárlást tartok.
  • Szpecnyaz
    Hiba volt. Számítani lehetett rá hogy a hétvégén ilyen event lesz.
  • Pares
    Persze két napja vettem 6 felszerelést is a tankjaimba, meg egy csomó embert átképeztem, erre most nem fél áron van mindegyik... A murva anyjukat...
  • Okmyx
    Hát kemény nerf lesz, nekem úgy tűnik, legalábbis eddig.
    Nem is merem megvenni a Panthert holnap akcióban.
    Kivárok 8.8-ig, addig húzom a többieket.
  • Szpecnyaz
    Ja igen, meg eleve 2x crew xp van, szóval ők is fejlődtek egy keveset ezzel az XP-vel :).
  • Szpecnyaz
    A confederate az +3k xp, meg ha benne vagy a top 3 sebzésben akkor +30% lóvé.
  • R3nton
    mire kaptál itt ennyit? Nem vagyok most tisztában ezzel az eventtel.
  • Szpecnyaz
    Jó ez az event :D. Nem gyengén szarrá keresem ma magam :D.
  • Malachit
    Hoppá elbaktam, Szpec javítsd ki pls.
  • okosszöszi26
    nnavégre egy értelmes válasz
    ebből már legalább tudom mi a ráké dől a lé
  • yossarianHUN
    Hát nem tudom, mást nem tudok elképzelni. Frissíts egy VGA drivert, aztán nézd meg még mindig megvan-e a szellemkép.
  • AlucardHuN
    Rakd be végre a 2 csöcsöt aztán hidd el nem lesz ilyen. De jó formásak legyenek ám! x)
  • Szpecnyaz
    Látom egy újabb hobbit aki még a fejlécben lévő szöveget se képes elolvasni....
  • okosszöszi26
    ha nem lennék balfasz megtalálnám, de balfasz vagyok úgyhogy plíz rágd a számba, hogy itt hol találom meg milyen verseny, meg milyen küldetés
    thx
  • AlucardHuN
    Hehe ez a Panzer 88 év filmje gyanús :3 :DDDDD Kíváncsi leszek rá, a rajzok faszentosak.
  • Framsen
    Nem tudom, hogy számít-e valamit, de amikor elindítom a játékot és bedob a garázsba akkor nem csinálja, csak amikor elindítom a csatát utána.
  • Framsen
    Nem ! Minden máshol jó, tökéletesen megy. Másfél éves.
  • haflac
    Vereség
    Csata: Siegfried Line 2013. augusztus 21. 22:18:31
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 143
    Szerzett kredit: 108 553
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Felszerelés hozzáadva: Puding és tea (x1)
    6 tankot lőttem ki és nincs top gun medál,hogy rohadjon meg aki ezt kitalálta
  • yossarianHUN
    Ha nagyot ütő, sunnyogós TD kell akkor 152, ha kicsit sebző de gyorsan daráló, akkor M1. Ha nincs prémed vedd számításba azt is, hogy a SU-100M1 ág tagjai baromira tudják nyelni a pénzt, mert a sebzésük kicsi, a tűzgyorsaságuk nagy, de ugyanolyan drága beléjük a lőszer.
  • yossarianHUN
    Videókártyára tippelnék, porold le, csekkold a csatlakozásokat. Lehet hogy az utolsókat rúgja szegény. Más játéknál nem tapasztalsz ilyet?
  • lexlutor
    jujdejolesz... ehhe.. akkor megint honapoking varhatunk majd a bugok javitasaira mint anno mauson a lyuk:

"changes in German tanks: “There’s enough changes to fill 5 pages. You’ll see in the test”

biztos nem lesz szar egy picit sem...
  • Ytar
    az álca az legénységre ok .. de felszerelés slotot arra pazarolni .. (az álca amúgy se sokat ér randomban, max akkor, ha a csapatra lehet támaszkodni (CW, szakasz), és tudod hogy az adott helyen lesz spot. mert így, hogy nem 300, hanem csak 289 méterről fognak észrevenni, nagyjából irreleváns)
    az ISU és felmenői olyan lassan töltenek/céloznak, hogy azt kell először tuningolni. .. szerintem.
  • Karelgott
    su-100-ról merre mennétek?
  • Okmyx
    Megkezdem a felzárkózást, holnap megveszem akciósan equipmenttel együtt a következőket: Black Prince, T25 AT, IS-2, és valamelyik orosz TD (talán a SU-100-M1, de még nem döntöttem).
  • Framsen
    Sziasztok !
    Még eléggé kezdő vagyok, de felmerült egy hiba aminek nem ismerem a nevét, nem jövök rá, hogy mi okozhatja. Ilyen furcsa árnyékokat látok a célkereszt körül, valamikor az egész képernyőre kiterjed, de mindig egy tank "szelleme" vehető ki belőle. Ha esetleg valaki tudja, hogyan lehet eltüntetni kérjem segítsen !

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/21/a1_2013_8_21_sfkp3rzoy1_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/21/a1_2013_8_21_3eref9yr7j_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/21/a1_2013_8_21_66ipv4rqbm_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/21/a1_2013_8_21_d4znshfi8z_tn.jpg]
  • Adjunktus
    A 2 heavyre ok az Ytar féle verzió.
    De az ISU-ra nem rakni álcahálót meg a személyzetnek álca skill-t az olyan mint melegen sört inni.
    tehát szerintem ISU legénységnek álca szigorúan!Aztán
    Álcaháló,kukker,töltés gyorsító.Esetleg alternatívaként a kukker helyett venti,vagy célzás gyorsító.
  • Commandier
    Jó kicseszés, pedig már pont kezdtem unni a pershinget. Nem sok választásom marad. Nem fektettem még pénzt ebbe a játékba, nem is szándékozok,van még kicsit több mint 2000 aranyam. Így nem sok választásom marad, mint majd akcióban a Jagtiger. Vagy várok még pár száz aranyra valahonnan, vagy valami új prémiumtankra.