418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Ok főnök! Leírtam hogy alap med config ha kiesik egy modul amit nem lehet rá feltenni akkor tesz mást, sztem van annyi esze neki is.

Értékelem a véleményed és a kioktatásod. SG én így szeretlek! :DDD
  • kHares
    A server pontban 7:00-kor vált át a köv napra, berakja a 2x szorzót. Az akció 7:10-kor indul, ekkor átáll 5x. Képeden látszik hogy 7:12-kor fejezted be tehát még az 5x előtt indítottad a csatát. Nem tűnik bugnak
  • foxbat88fx
    Hát gyerekek én most nagyon elbasztam a dolgokat
    tegnap megvettem AMX M4-et mert azt hittem ma a 8asok lesznek olcsóbbak...
    erre a 7esek... szóval már azzal buktam...
    na mondom féláras modulok vannak akkor bevásárolok! erre megvettem a T32őt! na ha már megvettem megveszem rá a fejlesztett felfüggesztést!
    erre félrenyomtam és megvettem a fejlesztett célzórendszert :S
    levettem aranyért, felteszem a felfüggesztést!
    na mondom akkor felteszem rá a nagy gun-t! nem engedi :S
    nincs elég kredit!?!?!? felnézek a jobb felső sarokba :D
    16.000 credit! tegnap volt 6 millióm :S
  • madmanic
    Akkor most szépen be lehet vezetni, hogy ha egy csapat 15-5 vagy szarabb átlaggal kap ki, akkor a vesztes csapatból aki nem csinál legalább 1 találatot, fél óra bann...

Ennyi istenverte nyomorék balfaszt... Jönnek az 5x xp re mint a legyek a szarra..
  • virkir
    Minek.
    Arty már alig van T10-ben más meg jellemzően úgy sem HE-vel fog rálőni, ergó csak rontja a mozgékonyságát.
  • Toweliee
    Én csak randomban használom, szerintem nem. Az arty nerf után levettem, és stabot tettem a helyére.
  • virkir
    Nem akarlak kioktatni de aki nem ért hozzá az ne adjon tanácsot.
    1. Az 50 100 heavy nem med így irreleváns az alap med konfig rá.
    2. Az autoloader-es tankokra nem lehet töltésgyorsítót tenni.

Amúgy 50 100-ra venti+stab+célzásgyorsító szvsz.
    Optikát felesleges rárakni mert régen rossz ha azzal a tankkal magadnak kell spotolni, a célzásgyorsító viszont jól jön a pocsék aim time miatt.
  • 400V
    Csak akkor véd HE ellen ha nem üti át a páncélt.
  • Solten
    Ja, most olvastam a kondiciokat, a kisujjadat kell mozditani ezekert...
  • mijki
    Kérdés:

E-100-ra megéri felrakni a szupernehéz repeszpáncélt? Ha igen, akkor a venti, töltésgyorsító vagy célzásgyorsító helyére kerüljön?
  • Solten

\o/
  • kisokka
    Nekem úgy sem javult, szóval ez van.
  • kisokka
    Akkor ennyi erővel a dupla kredit is mentális "probléma". Ugyanaz igaz lehet rá, amit az előbb leírtál. Viszont ahogy Toweliee is írja, egy jó lehetőség, amit nem árt kihasználni.
  • Mighty
    Valami hasonló hiba nálam is előjött, ha jól emlékszem, crew exp triplázás volt. Nem kaptam meg, átmentem másik serverre és megjavult.
  • madmanic
    arra ott az event a +30% kal
  • 400V
    Én jobban örülnék ha a kreditet is duplázná.
  • Toweliee
    Szerintem meg inkább jutalom és jó lehetőség.
  • zsan666
    Jogos, benéztem. A +2GMT kavarhatott be. Sebaj, közben már bent a kávé is és 5x van már, csekkoltam. Indulhat a menet...
  • 400V
    Én nem vitatkozok de ez csak puszta mentális probléma. Ha kell egy tank úgy is menni fogsz míg meg nem csinálod. Ez a szorzós baromság csak arra van kitalálva a játékosoknak hogy vonza azokat akik szerint már élvezhetetlen a játék és legalább csak a szorzó miatt belépjenek.
  • Antimat
    Semmi gond.
    Ugye AMX M45-ön volt nekem töltésgyorsító + venti + célzásgyorsító. Innen örökölte az 50-100 a venti+célzásgyorsítót, mert a töltésgyorsító nem mehet rá. Innen jött az, hogy mi legyen a harmadik :)
  • kisokka
    Még, ha így is lenne(ami nem így van), miért írta volna ki 7 után, hogy 5x xp? Semmi értelme nincs, egyszerűen szivat a renccer
  • kisokka
    Némileg nem mindegy, hogy 1700, vagy 4K xp-t kapok, főleg olyankor, amikor 65K xp kell a következő csúzlihoz(attól függetlenül, hogy a képen mutatott csata egy szar volt). Ráadásul több tankom is vár fejlesztésre, úgyhogy ez adhat valamennyi letargiára okot.
  • hellokitty92
    CEST - Central european summer time. Ebbe már alapból benne van a plusz 2.

Tehát 07:10-kor van a server újraindítás.
  • szakasz
    látom nemcsak az olvasás a gond, az általános IQ is.

CEST = central european summer time, azaz GMT+2, vagyis a kiírthoz semmit nem kell hozzáadnod - mert a kiírt érték az CEST -ben van megadva. amúgy most 09:24 (CEST) -kor a GMT az 07:24

tehát az akció 07:10 -től él!
  • 400V
    Nem kioktatlak de célzásgyorsítót nem rajtam volna fel. Alap med config a töltésgyorsító vertikális stab,venti. Ventit páran távcsőre szokták cserélni ha van hozzá tudásuk melyik mapon hol lehet spottolni. Személyes véleményem nekem is az hogy jobb a távcső mert sokszor fogalmad nincs róla és csomót spottolsz ami nagyon jól jön a csapatnak.

Próbálok kicsit okoskodni. Én minden medemre távcsövet rakok és alapja is van.
  • stoppos
    Célzásgyorsító helyett stabi és úgy a coated optics. :)
  • yossarianHUN
    Én egyértelműen vertikálist raknék. Az minden tankra jól jön, amelyiknek lassú a célzása annak azért, amelyiknek gyors, annak meg szuper lesz tőle.
  • 400V
    Én a távcsövet raknám mert nem igazán van páncélja a franciáknak. Ha mész közel az ellenhez páncél nélkül nem igazán fogsz vissza bármit is.Több haszna van szerintem ha messziről operálsz.
  • zsan666
    Ha nem tudnék olvasni, honnan tudtam volna mit írt?
    De rosszul fogalmaztam... A napi 2x-re átváltott de az 5x-ös csak reggeltől élt, amit nem várt meg. Az akció leírásából:
    "You can enjoy these bonuses from Thursday 22nd August 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Monday 26th August 07:00 CEST. "
    Tehát 7+2. De hogy ne köss ebbe is bele az 9:10 volt nálunk.
  • haflac
  • 400V
    Ha szeretsz sniperkedni akkor távcső, ha agresszív közelharcot szereted akkor vertikális.
  • 400V
    Ekkora tragédia az a szorzó? Komoly az életed műlik rajta hogy így letargiába estek?
  • Antimat
    AMX 50 100-ra milyen felszerelést ajánlotok?
    Célzásgyorsító és venti van rajta, harmadikra coated optics vagy stabi?
  • kisokka
    Nem áll semennyin, lement a 2x-s xp és viszlát. Nem volt rajta előtte szorzó, szóval már az 5x-re mentem, erre ezt kapom.
    Kicsit abba is hagytam utána, mert egy kicsit felidegelt, de most futottam egyet T29-el, azzal megadta az 5x-t.
  • szakasz
    te nem tudsz olvasni, megvárta, reggel 7:22 -es a csata, és a képernyőn is 5x-et mutatnak a tankok.

a napi forgás már hónapok óta reggel 7:00 -kor van, milyen hajnal 2-ről beszélsz ?
  • zsan666
    Meg kellett volna várnod, amíg átáll 5-re. Most már tuti annyin áll. Jómagam a hétvégi akcióval fáztam rá hasonlókép. Vártam éjjel 2-ig, hogy váltson és semmi. "Megint reggel vált a napi szorzó" és ezzel elmentem lefeküdni... :)
  • Gerdzso
    ;)
  • 400V
    :DDD
  • Gerdzso
    Talán 7 órakor.
  • 400V
    Lehet tudni hány óra tájt indúl a teszt?