418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gerdzso
    IS-6 jó prémium tank? :)
  • Lucifer001
    ja bocs ott a 15K arany ......
  • Lucifer001
    nagy akció XD
  • Sheltem
    Pz.Kpfw. B2 740 (f) (German Tier IV Heavy Tank)
    Garage Slot
    15,000

49.99 EUR

Ennyi pénzt toltam bele amikor megvettem múlt héten a T34et(14500Gold)

Most ugyanezért kapnék egy 4es premium heavy tankot és egy garázs slotot is.

Kapják be :)
  • Eagle16
    Gamescom-os gift shop ajánlatok ha még nem volt: link
  • Destydeme
    Hi.Na látod meg is válaszoltad,ezért nem is nézem/érdekel :)
  • Lucifer001
    ja így már értem :)
  • Destydeme
    Szia.Mire gondolsz?
    Én arra,h van annyi hülyeség(tankot átlövő lövedék sebzés nélkül,50méterről eltűnő Masu a foglalókörben,tavaly novemberi laptomom a közel max grafikával 3 hónapja még 70fps-el ment,most meg minimumom 35-40fps-t hoz,árnyék,lánc lenyomat stb nélkül).

Erre grafikát/mozgást cicomáznak..
    A minimum system meg valami 3ghz cpu,1-2 gb memory és gt 6600...
    Hihető

Szal te mire gondolsz? :)
  • bigmano
    Ha esetleg van érvényes kód bírná ide is valaki. ...sajnos mobilról nem tudom nézni.
    Köszi szépen!
  • Gerdzso
    A QR kód azért kell, hogy botokat kiszűrjék.
  • Lucifer001
    Tulajdonképpen nagyon nem tud meghatni a 200-300 aranyuk . Már nem is ők , hanem én magam vagyok szánalmas , hogy ezt a szart nézem , de ez éppen olyan mint a szorzó , mikor már 3. ra sem sikerül , akkor már csak azért is letolom , kíváncsiságból . hiper fail az egész . főleg QR kód ? Nincs vele bajom , de nem egyszerűbb , humánusabb kiírni ? Nem ők a WG , jól be is égtek
  • GabeE3e
    Inkább ezt nézzétek.

http://www.twitch.tv/wg_gamescom2013_de
  • Eagle16
    200 arany.
  • Malarki
    Azt lehet tudni hogy mit adna az a kód? Mert ha ilyen 4 pudingot meg 3 kólát akkor vár rá a franc.
  • R3nton
    Majd lesz a hivatalos fórumon :D
  • Eagle16
    Most mutatják a negyediket szerintem, mikor épp offline az adás :D Csak hogy teljes legyen a gyönyör.
  • stoppos
    Ott valami csókosukat ültették be a webszerkesztő elé, aki nem tud angolul. Másra nem tudok gondolni.
  • GabeE3e
    Egyébként, mindig a Dance show után van a kód osztás:

http://worldoftanks.eu/en/content/gamescom-schedule/

Szóval akkor kapcsoljatok oda, én megnézem még a kövit,de ha az is rossz lesz,akkor utána már hidegen hagy,mit szerencsétlenkednek .

• Oddball29
    Cirkusz az van.
  • Malarki
    Persze, ezt elismerem, aki dolgozik az hibázhat is. Nem ezzel van a baj, hanem hogy pl. majd minden héten hibásan van kiírva a mission vagy nem is működik, az eventekben is elég gyakran van hiba és még tetőzik azzal hogy pl. háromszor adnak meg egy kódot, ami ráadásul nem is működik. És még ezek után tudnak olyan nagypofájú, beképzelt válaszokat adni, amikből már láttunk jó párat. Na ez az alpári bunkóság.
  • Destydeme
    Hi.Okay thx:)

Én spec a csilli-villi helyett a bug halmaz kijavításnak örülnék,de hát kenyeret és cirkuszt a népnek..
  • stoppos
    Általában úgy vagyok vele, hogy nincs olyan program a "Helló világ"-on kívül amiben ne lenne bug. Teljesen normális szerintem.

De hogy a gamescomra kimennek ilyen felkészültséggel, ez tényleg nevetséges.
  • polluxware
    mintha fedezet kéne hogy legyen rá... már így is milliomosok...

szarrágó ruszki banda:)))))))
  • Malarki
    Tiszta szánalom ez a WG, semmit se tudnak rendesen megcsinálni.
    Ha már adnak kódok, akkor kitalálhattak volna valami ember barátabb módszert is. Mondjuk kiírják a kódot ami ad pl. 300 aranyat vagy akármit, és azt mindenki felhasználhatja egyszer, mondjuk a kiírástól számított 10 percen belül. Ehelyett van ez.
    Ismét bebizonyosodott, hogy milyen dilettáns, hozzánemértő, szarrágó banda ez.
  • stoppos
    A tánc úgy lett volna stílusos, ha nekiállnak usankában gugolóst járni, aztán egyszercsak dübörgés, majd benyomul egy pancernégy és eltapossa a ruszki parasztokat.

Végül kiírnák, hogy NERF!

Kár, hogy nem én rendezem.
  • Lucifer001
    írj te is a csetre
  • Bangaro
    Ezt a twitch.tv-st nézitek? Agybaj kerülget ettől a nőtől, meg a hangjától....
  • Lucifer001
    az accountod azonos . a kódot aktiválod airplanen , és a wot ban is ott az arany . Csak a kód szopacs Ez vicc....
  • Jacktor
    Gyanítom hogy a videó késik annyit, hogy mire az online nézők meglátják a kódot, az már rég lejárt...
  • AlucardHuN
    Ja, most jól mutatták, erre tessék repülős kód ami szinte bebukott és nem jó:D Égnek rendesen.
  • Eagle16
    2 órát vár az ember rá és képesek berakni az előző WoWP kódot ami nem is működik. Dupla fail. Franc fog emiatt egész nap twitch-t lesni, mikor játszhatok is és most egészen jó akciók is vannak.
  • ericardo
    Akkor megveszem a közepest. Köszönöm a választ :)
  • Okmyx
    Én is megvettem reggel a T25 AT-t, igaz 5x még nem sikerült rá.
    Rammert vettem, nem függ az ágyútól, ugyanannyiba kerül mindre.
  • Trucker39
    Nagyon komolytalan egy társaság. Nem hiszem, hogy nem tűnik fel nekik a dolog.
  • polluxware
    mekkora fail már... nem is működnek a kódok:)))
  • Master91
    Pffffff ekkora szánalmas szájba ráncigált cigányokat komolyan :D :D :D

Hülye repülős szart kell hypoltatni akivel senki se fog játszani, azt is hibásan.
  • Oddball29
    Hát engem annyira kiakasztott még 8.7 után is a top ágyú ("mint az ökörhugyozás"), hogy visszatettem a 90 mm-est.
  • Lucifer001
    ezek csak szopatnak .....
  • Eagle16
    ja, ugyanaz. Grat WG, innentől én nem nézem.
  • Gerdzso
    ez már nagyon gáz 3. kód ami nem jó...