418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #252590 AT15-re, large v med rammer-t lehet venni? (még nincs meg a tank, de előre bevásárolnék, AT7-n med rammer kell, de biztos akarok lenni) -
Okmyx #252589 A mágnesesség és az görcsös üldözés kiskirálya: M24 Chaffee.
Mintha bedobnának meztelenül a Kék Osztrigába. -
11? Az igen. Sosem lőttem még annyit. 
Imádom én is. Olyan kis játékszer, de atomot lő.
-
Oddball29 #252587 Nem tudom, mit tudnak a KT-n ennyit hisztizni, én a 110-el együtt a legerősebb 8-as hevinek tartom randomban. -
Pares #252586 Nagyon troll tud lenni ez a tank, ha az MM is engedi. Nekem eddig ezzel van a rekordom, Murovankán csak mentem előre, és ami bespotolódott előttem, az egy lövésre meg is halt, 11 kilőtt tankig meg sem áltam vele. Olyasmi, mint egy FV215 183, csak t4-ben... :D -
Ma Fostaliga kolléga megszólt hogy miért nem megyek a Foch 155-el szinte soha.
Jelentem ma mentem két jó játékossal akik szintén ezt hozták. Toltunk egy FULL RUSH-t. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe a replayt. Higgyétek el, érdemes megnézni az "összedolgozást".
letölthető REPLAY
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Aham, akkor tehát 50k exp-et bukok a E75 motorján, 25k-t meg a JT motorján.
Király
-
csóri pointer elől ks elgettél mi? 

gratulálok, 7k+ dmg-ek figyelemre méltóak bármely tankon -
7 lövés 7 kill :))))))
-
Akit érdekelne a REPLAY, az innen letöltheti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Fefe82 #252580 A KT ha a tierjében van ,nem nevezném skuló mágnesnek,menj a francia nehéz ágra akkor megtudod mi a mágnesesség,azzal mész akkor tényleg minden barom téged üldöz :) -
Pares #252579 Én mondjuk a Vk3601H-t teljesen átugrottam, a Pantherből fejlesztettem ki a KT-t, így megvolt hozzá minden, kivéve az ágyúkat. StugIII is megvolt, de régi emlékeimmel ellentétben nekem most egyáltalán nem jött be. Lehet, hogy csak nem volt szerencsém, de nem élveztem vele annyira a játékot, mint mondjuk az E-25-el vagy a Hetzerrel... -
Pares #252578 Pedig én két napja fejlesztettem ki a KT-t, tegnap lett rá meg a nagy ágyú, és nekem nagyon tetszik. Nem akkora baj, ha mindenki rád lő, mert ha ügyesen beforgatod, akkor T10-ek is pattoghatnak róla. Az ágyúja meg nagyon jó. Persze 100%-os legénység, venti, rammer, vert stab legyen rajta, úgy az igazi. Volt mit megszokni nekem is a Leopard 1 ági tankok után, de szerintem nagyon jó tank. -
yossarianHUN #252577 Helyes, nem kell erőltetni. Én nemrég vettem egy T10-est, 3 év WoTozás során először, de azóta el is adtam a fenébe. Egyáltalán nem olyan jó móka az a T10 mint sokan gondolják. -
haflac #252576 Győzelem!
Csata: Lakeville 2013. augusztus 23. 0:04:55
Jármű: IS-2
Szerzett tapasztalat: 6 905 (x5)
Szerzett kredit: 82 918
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 1
Erre nem számítottam.:) -
már megvan a 10,5-ös L68-as meg a henschel torony, de így is fostalicska
asszem törlöm ezt a tier X-ig kínlódós dolgot
VK36.01H a király
meg a StugIII
-
Adler #252574 Döntetlen
-
yossarianHUN #252573 Szépen fogd magad, és nézz néhány oktatóvideót, hogyan használd, merre menj, satöbbi. Baromi sokat tanulhat belőlük az ember. Saját magad alatt vágod a fát ha megfelelő tapasztalat nélkül vergődsz T10 felé, a saját és a csapattársaid szórakozását is hazavágod. -
AlucardHuN #252572 Még stock torony van rajta amúgy? Elméletileg ez is sniper tank de első élvonalba is jó a páncél miatt, türelmesnek kell lenni. -
királytigris
de valszeg a türelmetlenséggel van a baj
utálok tötymörögni belecsapok a lecsóba ahol lehet de ez olyan mint egy lövedékmágnes
ahol megjelenek azonnal mindenki sietve félredobja addigi foglalatosságát és engem kezd lődözni mint ha egyedül lennék a térképen
pedig aztán nem állok ki a rét közepére céllövöldének
-
AlucardHuN #252570 Azt elfelejtetted mondani hogy a lokátor állomást a tetején már akkor látni lehet mielőtt látnád az ellenfeled. -
AlucardHuN #252569 Hát ez oszt így vagyon ecsém! Osztán melyik vasszekérrel van baj? Mellesleg minél többet játszol és tapasztaltabb leszel jobban fog menni. Mert oszt bezony meg kő tanullni játszani azzal a bezonyos masinva'. -
oszt az direkt van, hogy minél magasabb szintű egy tank annál fosabb vele játszani?
tier VI fölött kínszenvedés ez a játék
istenbizony csak az hajt előre, hogy legyen egy tier X tankom
csak a próba kedvéért
ha az is fos akkor uninstall
-
Toweliee #252567 Nem értem, Jagdtigrist írtál :) Mindegy, örülök ezeknek a változásoknak, csak gyanús. -
bornofakone #252566 Hát ha már hozzá nyúlnak, remélem legalább gyorsabban fog fordulni.
Az h mennyire lesz pörgős a motor, v mekkora a végsebessége, az annyira még nem érint, viszont ha depression increase-t kap, az nagyon jól fog érinteni, eddig se volt rossz, de ezután állandóan hull-downba leszek vele :D
Amúgy a sima JT-re vonatkozott a kérdésem, prém JT még nagyon távoli cél (ha 1x talán majd klánba megyek és összegyűlik annyi gold..:D) -
Okmyx #252565 Ja látom már, a JagdTiger az, bocsi. -
Tessellia #252564 igazán nincs mit -
Okmyx #252563 Nekem az JagdPanthernek tűnik 9:07-nél. -
Toweliee #252562 Meg a forgás is kap +5-öt. Gyanús! :) -
Toweliee #252561 És köszi! -
Toweliee #252560 De durva. -
Okmyx #252559 "Most likely Tiger will be 40 km/h and Tiger II / Jagdtiger will reach 38 km/h."
"At the minimum Tiger II will get a depression increase, with possible changes for also Jagdtiger and Tiger."
Csak ezeket találtam JagdTigerre, biztos, hogy hozzányúlnak.
A prémiumhoz viszont valószínűleg nem nyúlnak, ha arra vonatkozott a kérdésed. -
yossarianHUN #252558 Én nemrég visszavettem a BDR-t, mert jó emlékeim voltak róla, de nem sokkal később el is adtam, mert egyszerűen használhatatlannak éreztem. Hiába a jó ágyú, ha egyébként a tank egy kartondoboz, ami ráadásul még dög lassú is. Egy ágyú nem visz el a hátán egy tankot, ha mellé se páncél, se mozgékonyság. A KV is idegtépően lomha, de legalább lehet vele pattogtatni. Ezzel meg kiállsz, lősz, 5 másodpercig örömködsz hogy fúú mekkorát sebeztél, aztán szétszednek mielőtt visszaérnél a fedezékbe (meg ugye a töltése is baromi hosszú). -
Tessellia #252557 Egyébként a JT-hez is hozzányúlnak. Pörgess 9:07-hez ott fogod látni a statját. -
bornofakone #252556 hát sztem JT úgy jó ahogy most van, sőt, t9-ben partyban van teknőccel :)
2 OP állat :) (imádom mind2 tankot) -
Okmyx #252555 Kronos79: Nekem az ARL V39 TD hasított, 57% WR lett 186 csata után.
Azon vonalon lesz még egy két vérizzadós TD.
A camója szar, azt hagyd a fenébe (max festés), viszont messzire lát: periszkóppal 438 méterre.
Én a 105-össel használtam, az nagyobbat durrant, igaz kevesebb a penje.
Ugyanakkor 20%-kal jobb a célzásideje, nekem fontos volt, mert ha mozgó célpontra lősz és elmozdulsz, szétugrik a célzás, és ezzel hamarabb célzol újra. Márpedig az ágyúnak igen keskeny a kitéríthetősége.
A RoF majdnem ugyanaz, nem fogod érezni a különbséget.
Felszerelésem vent+rammer+periszkóp volt.
A BDR G1B teljesen ugyanez a tank, csak forgó toronnyal, az egy állat, az egyetlen heavy tier 5-ön amivel ki mertem menni KV-1 elé face-to-face.
És ha jól beleszoksz az ARL-be és utána kipróbálod a Churchill GC-t akkor majd visszakívánkozol a francia nyalókába. -
AlucardHuN #252554 A történelemhűség csak ezekre vonatkozik:D -
Tessellia #252553 Ebből a videóból szedték a változásokat.
Orosz tudás nem árt. -
lexlutor #252552 szep dolog h elveszik a motorkat, mert kell a tortenelemhuseg, de azert a kv3 legyorsulja az vicc... -
AlucardHuN #252551 Nem, szerintem megérdemli, legalább jobban fosnak tőle.