418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gerdzso
    Nálam az angolon van hang O.o
  • Pales27
    Főleg mikor low hp-s a tankod, akkor mind azt akarja. Nem számít nekik h full hpról lövik ki őket csak legyen meg a kill.
  • AlucardHuN
    Biztos tetszik nekik a nagy tornyod
  • Okmyx
    Bizony, nem egyszer teljesen ép, egészséges heavy tankok is utánam ugranak pld. vízbe, szakadékba, stb.

Rengetegszer van olyan, hogy az ellenfél azért veszt, mert a csapatának tetemes része engem hajkurászik a fél pályán keresztül hosszú percekig.

Külön achi nincs rá, de az élmény megfizethetetlen.
  • madmanic
    aki t7 ben még piros, azt bannolni kellene -.-
  • AlucardHuN
    Hát ezzel a részével tisztában voltam eddig is, csak csk mondtátok hogy extrém módon keresik.
  • virkir
    Ezek szerint nem mentél T10-be.
    Mert ott is ritka mint a fehér holló még a ződike is.
    Tolnám az xp-t a T54-be de két napja olyan csapatok vannak, hogy csak pislogok.
    Vegyes pályán a top med megy a városba majd az első percre megpusztul sebzés nélkül. Rendszeresen, de ebben előszeretettel követik a heavy-k is, mint E-100, vagy JPZE-100.
    Jóképességű magyar KT user a keresztbe fordított tornyú E-100-at akkurátusan fronton lövi háromszor egymás után majd megjegyzi, hogy azért nem bírta sebezni mert nem egy kategória.
  • Okmyx
    "Destroy 20 medium tanks* of Tier IV or higher within 24 hours
    Reward 1 day Premium Account
    This mission can only be completed once per 24-hour period."

"This mission will be active from 24th August 07:10 until 25th August 07:00 CEST (GMT +2)."

Ez csak holnap lesz, ma még csak 23 van.
  • Bangaro
    Azért az kemény, hogy tegnap óta nem tudták megcsinálni az angol nyelvű twitch.tv-n a hangot, még mindig nincs. A németen pedig változatlanul csak a bal csatorna szól.
  • foxbat88fx
    felkéne tennem az XVM-et!
    valaki segít?!!??!
    vagyis a telepítés az megy! de hogy is kell megcsinálni, hogy ne variálja át nekem az OTM-et?!?! nekem tökéletes a gyári

tudom, hogy kurva ideges leszek amint meglátom milyen lesz a csapatom :S
    de néha jól jönne ha tudnám milyen képességű játékos van mellettem, vagy milyen képességű jön velem szemben ha pl. 1v1-re kerül a sor
  • VanDaal
    Én tudnék néhány megoldást, de azokat a WG nem fogja implementálni, úgy érzem :D
  • kdezso30
    És a 20 medium is megvan?
  • 400V
    Most néztem egy replayt ahol T110E5 végig azzal szórakozott hogy tologatott le mindenkit a hegyről. LOL
  • VanDaal
    Én is a célzásgyorsító, töltésgyorsító, álcaháló triót javasolnám.
  • foxbat88fx
    félve indítom el a gamet a tegnapi nap után :S
    45% WR :(
    T32 20 csata 35% WR ahhh
  • 400V
    Gondolom nem tudsz rá ellenszert mi lenne a megoldás.
  • Pales27
    Álcaháló venti töltésgyorsító vagy álcaháló célzásgyorsító töltésgyorsító. Ez a 2 összeállítás szerintem jó.
  • Gerdzso
    Bakker.. KV-5 zsinórban 4x T9-ben...
  • toocha
    Ó, egy kollégát tisztelhetek benned? Üdv Szegedről.
  • VanDaal
    T9 csatában a csapattársaim: 1 sárga, 13 piros...
    Innentől már tényleg csak hetek kérdése, és t10-ben is kaphatunk majd akár 14 pirosat is csapattársnak.
    Azok lesznek ám a szép idők :D
  • stoppos
    Mert a gyors, veszélyes spotter szaroktól minél előbb meg kell szabadulni.
  • AlucardHuN
    Én is tegnap buktam egy legendary kört a buzi cappolás miatt... tőlem ki is vehetnék.
  • Thoryne
    Nem azzal van a bajom, hogy nem tudtam lehozni az überpro skillemmel (mivel? lol.), hanem hogy elvesztettünk egy ilyen kört, ami ráadásul 5x lett volna... Cseszett nagy mázlim volt, az elején jöttek mészárszékre elém...
    Nem szoktam én rinyálni nagyjából semmiért, még az artik miatt sem, kivétel ezalól, ha egy számomra nagyon fontos/jó meccset bukott a CSAPAT, mert ugyebár multiplayer... (plusz a pedofil, erőszaktevő KV-1S miatt, ha szintén T6 tankkal vagyok, vagy alatta)
  • Karelgott
    Engem is érdekelne a válasz.
  • Karelgott
    Nem tudom mi a bajotok. 1 óra game 14/11 win = 50k xp
    Akár vissza is aludhatok most már.....
  • bigmano
    Hát igen ha a HP-m másfélszeresét kiosztom esetleg 2-3 enemyt kipukkantok akkor már jól elvagyok.
    A win meg általában jön ha eleget sebzel, DE azért az idegesítő amikor egy sima nyert meccset elbukik a csapat.
    Főleg ha valami lomha döggel vagyok az ellenfél meg befoglal na az idegesítő!
  • madmanic
    ilyen korán kelnek a zombik?? 6 ból 6 szopás...
  • hellokitty92
    Mér' az nem telefon?!:) ofc

Azért mondjuk tekerős telefonról nem próbálnám meg....:D
  • 400V
    Ez megy játékon belül csatornán is. Elhívod a 3000 csatás bátor legényt hogy ő lenyomja a 8 as medemet Tiger 2 vel, mikor a hp m felét se tudta lelőni és elpicsázom 1 perc alatt még utána is mondja mintha ő lenne Rommel és nincs nála jobb! Üdv a wot magyarjai közt. LOL
  • AlucardHuN
    Beszarok 2-őt megyek a fostos LTP-vel erre 2x Himmel... t7-t8 környékén is lehetne ám.
  • Roger6
    Baszki, nem értem minek játszatok vele akkor? Naponta tud az ember több ilyet mutatni. Igen, nem RAJTAD múlik a csata, hanem a csapatodon, tudod, Multiplayer. Ez a rinya kurva unalmas tud lenni naponta, hogy mindenki saját maga a nagy pro, a többiek agyhalott idióták. Keress szakaszt magadnak! Ma egy 5.200 dmg-s Tier VIII-as csatát buktunk el, kit érdekel? Utána lehoztunk zsinórban 7 meccset. Ja, ez nem lényeg, csak a rinya...
  • Rambu HUN
    hellokitty akkor mobilról is lehetséges?
  • Kubukli
    Az M103 gurukat kérdezem, hogy érdemes a kicsit nagyobbat átütő, kicsit pontosabb, kicsit gyorsabb tier X ágyút kifejleszteni, vagy hagyjam és rakjam fel a tier X motort (50 plusz LE) és húzzam a T110E5-öt?
  • AlucardHuN
    De az miért? Kell az achievment buziknak?
  • hellokitty92
    Lehet. A Select payment method résznél kiválasztod az other lehetőséget, majd a DAO pay-el fizetsz. Én párszor vettem már goldot így, egyszerű, megbízható.

A kapott kódot őrizd meg, hátha valami gebasz van. Azzal tudsz majd reklamálni. A hívást közben ne rakd le a telefont, el fog tartani pár percig (ki fogja írni meddig) és majd magától megszakítja a végén. A szolgáltatód lehet majd 1-2 száz forintot lenyúl a tranzakcióért...
  • Rambu HUN
    Sziasztok lenne egy fontos krédésem.Az ajándék boltban a csomagokat lehetséges telóról megvenni mobiltelóra gondolok lehetséges ez válaszotok minél hamarabb várom !
  • mijki
    SU-152-re a venti+célzás és töltésgyorsító 3-as hülyeség? Inkább álcaháló, periszkópot rakjak a venti mellé?
  • Thoryne
    Ilyenkor bánom meg, hogy időről időre visszatérek ehhez a... "játékhoz".

• Konci
    Üdv!
    Nézegetem ezeket a képeket,és sosem értem hogy nekem hasonló teljesítményre qva ritkán ad ilyen xp-ket...
    Ez tegnapi és csak 1.osztály,replay nincs most bekapcsolva.
    Épphogy kis pénz jött,goldammo is ment 2 tár,elfogyott a másik(ill 3 normál ammo maradt,mert sokat kellett tölteni),ammot kaptam és muszáj volt tele tárral elindulni 1-2 helyzetben.
  • bornofakone
    wotdb-n meglestem, (előbb írtam, mint gondolkoztam volna).
    bocs :D

Viszont annyit még kérdeznék, h lehet-e tudni már vmit mit nerfelnek foch-on meg t57-n? :)