418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Kezdődik :D

Who wanzt to have a mouze.

Majd ha épp látok linket bónusz 200 aranyhoz akkor berakom.
  • Styx36
    Le kell tölteni a klienst az meg 5.7 GB-ot letölt még...
  • Master91
    Fingom sincs, remélem hogy meg lehet oldani így, de félek nem :D Wg-ről beszélünk xD
  • kisokka
    Én kis naiv sokszor hittem már azt, hogy a régi mapeknek nyomnak egy Shift+Del-t és sosetöbbet. Nem értem mi értelme van cserélgetni-pakolgatni...Egy-két encountert kellene inkább kiszedni.
  • VanDaal
    Most is át kell másolni az alap játékot egy másik mappába, és az majd felpeccseli magát, vagy teljes teszt klienst kell leszedni?
  • Master91
    Public Test v0.8.8 Notes

These notes do not include every change that will appear with the 8.8 Update. A more comprehensive list of specific changes will be made available prior to the release of the 8.8 Update.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Map Updates

New Map: Tundra, a rocky Soviet-inspired map

Serene Coast returns
    Komarin returns
    Swamp returns
    Added Encounter mode for Mountain Pass

New Soviet Medium Tanks

А-43: tier VI (will be a continuation of T-34)
    А-44: tier VII
    Object 416: tier VIII
    Object 140: tier X (temporarily will be a continuation of T-54)

New German Vehicles

Heavy tank Durchbruchswagen 2: tier IV
    Medium tank VK 30.02 (M): tier VI

German Tank Changes

Tank VK 30.01(H) transferred from tier VI to tier V and from medium to heavy
    Tank VK 36.01(H) transferred from medium to heavy

New Chinese Premium Vehicles

Medium tank Т-34-3: tier VIII
    Heavy tank 112: tier VIII

Test Tanks*

Chinese light tank Type-64: tier VI
    Japanese medium tank Type 3 Chi-Nu Kai: tier V
    Soviet medium tank Т-44-85: tier VII
    Soviet medium tank Т-44-122: tier VII

*Vehicles are only available to Super Testers
    Vehicle Changes

Rebalanced the T26E4 SuperPershing tank. If already in the Garage before the 8.8 Update, players can sell the tank back for the full Gold value. The updated tank has been added to the Store
    For Chinese tanks, the penetration of the APCR shell of the Po-471 122mm guns has been changed from 300mm to 250mm
    Changed the engine characteristics of the following German vehicles: Е-50, E-75, Jagdpanther, Jagdpanther II, Jagdtiger, Panther II, Panther, Tiger, Tiger II, VK 28.01
    Increased the damage but decreased rate of fire, for Soviet 100mm guns: LB-1, D-10Т, D-10С, LB-1С
    Corrected some errors with the E-100, SU-76b visual models

Interface Updates

Significantly expanded the functionality of Missions. An interface with descriptions and current Mission status has been added to the client
    Added protection against the accidental selling of tanks
    Significantly improved the quality of FXAA anti-aliasing
    Completely reworked the statistics and achievement page. Changed the way players’ global rating is calculated

Gameplay Updates

Added new voice-overs for each nation’s crews. A crew of a particular nation speaks in their native language. Can be switched on in the Settings menu
    Fixed some problems with matchmaker which appeared in 8.6 and were not addressed in version 8.7
    When enhanced torsion is mounted (all types) the damage to the tank chassis is reduced, as well as the damage of the tank itself when ramming or falling
    When ones team is defeated and you get one of the Battle Hero, Epic, or Platoon achievements, players will get х1.5 Credits and XP (as if they were on the winning team)
    Multiple fixes and improvements applied to the Battle Tutorial
    Changed the rules for determining who caused ramming damage to team mates. The faster moving tank is now responsible
    Implemented an option to move the crew members in and out of a damaged tank
    Implemented new option to switch on inversion while reverse maneuvering: now when reversing and pressing the button to turn in a certain direction your tank will move in the indicated direct, and not the opposite
    Spall liners now reduce the chance of crew damage: light - 20%, medium - 25%, heavy - 30%, super heavy - 50%
    Settings for main/reserve in the Garage are now stored on the server and not within the client
    Autoaiming can now be disabled without moving the reticle off of the locked tank
    Changed the models of flags and flagpoles for all maps
    Added the ability to scroll the list of the enemy team members in the "Personal Score" tab in the battle results statistics window
    Added automatic shooting when one presses and holds the fire button
    Added a warning for incorrect characters when entering a password for the login window
    Removed the Dismiss option from the menu that appears when right-clicking a crewman's portrait in the Garage
    Detailed description for activated and passive consumables have been added
    A link to "Recover Password” has been added to the login window when entering an invalid password
    Reworked some special effects
    Fixed some bugs in the after battle statistics window
    Improved the logic of closing the interface windows by pressing "Esc" button
    Added new type of visual effects for cumulative projectile ricochets
    Changed the logic of the "sliders" in the Service window
  • foxbat88fx
    Köszönöm!!! Tökéletes!
    meghoztad a szerencsémet! :)
    nem gondoltam volna hogy valaha meglesz ezzel a tank ász!
    T28 protoval is van 128 csatám de még nincs meg :/
  • Master91
    Meg oldották, csak sokan beszopták a megoldásukat :D Legalább az utolsó kód jó volt mindenkinek tudtommal...
  • Gerdzso
    Elméletileg már nem is fogjuk... kapják be hogy ennyi szarakodás után sem tudták megoldani...
  • Okmyx
    Aki épp ismerkedik a T25 AT-val annak egy replay:

Tank ász, 1377xp, 4K+ damage, top gun, last second win, meg amit akartok

A Tiger P beszólását külön honoráltam egy kupolalövéssel.
  • Master91
    Nem, én se :D :D
  • Gerdzso
    Csak én nem kaptam meg a 2 emailt...?
  • Nazarov77
    Rossz a link, ez már jó -.-
  • Nazarov77
    MEGY A TESZT SZERVER
  • kHares
    Ha jó xvm meg icon mod kell javaslom kipróbálni az Aslain Icon Mod-ot. Úgy másfél éve használom és mindig rögtön frissíti a gyerek.
  • Toweliee
    Ezt töltsd le és másold be a gui/flash mappába. Ha nem jó, feltöltöm az egész resmods mappát.
  • foxbat88fx
    az jó lenne, köszi :)
    és akkor már csak a tükrözött számokkal meg ikonokkal kellene vmit kezdeni mert így elég gagyin néz ki :D:D
  • stoppos
    Ha elküldöd emilben a modjaidat, hétvégén, ha lesz időm belenézek, ha gondolod.
  • foxbat88fx
    hát ebben nincs ilyen cucc :)
  • foxbat88fx
    megpróbálom köszönöm :)
    stoppos: átírtam de ua.
    most jó az XMV... map módnak annyi, de leszarom, XVM fontosabb most :)
  • 400V
    Jó látni ezeket a képeket. :) Pont a HE miatt érdekelt volna, akkoriban állítólag nagyon durva volt.
  • Nazarov77
    Sajnos kevés képet archiváltam amit így utólag bánok is.

Na van még egy jó, ekkoriban még ért is valamit a HE lőszer, csak azt használtam a pz3ban a csatában:

• Thoryne
    Jaj bocs. xvm.xc fájl. Ott keresd meg a "mirroredVehicleIcons": false, sort. írogasd át egyikre, másikra, ha sehogy sem jó, akkor ütközik a mododdal, ami cseréli a tank ikonokat.
  • foxbat88fx
    jó de mit kell megnyitnom jegyzettömbel? :)
  • foxbat88fx
    gyári... visszamásoltam a map módot
    szét is cseszte az xvm-et :/
    most visszatettem újra XVM-et és megcsináltam amit írtál :)
    TESZT! köszi
  • bigmano
    Pont ezt akartam írni én is 18.00-után érek haza melóból és csak zöld meg lila volt lX-X-ben eu1-en.
  • 400V
    Orosz vasakról ha van régi kép.
  • Thoryne
    Hű, remélem érted amit írok. Mert én nem >.<

Aki meg netán ért hozzá és úgy véli hülyeséget írtam... bocsi :D Csak leírtam, nekem anno hogy sikerült megszerelnem.
  • Thoryne
    jegyzettömb (vagy ha van valami okosabb, akkor inkább az, mert jegyzettömbben átláthatatlan - mondjuk Notepad++) megkeresed a "mirroredVehicleIcons": false, részt. Ha false és megfordítja, akkor lehet, hogy az egyik modod bekavar, így át true-ra. Ha true, akkor írd át false-ra. Ha nem megy... akkor a modban keresgélj ilyen mirroros cuccot ami átalakítja az ikonokat.
  • Nazarov77
    De örülök hogy tavaly support visszaadta a shermanomat miután én hülye játék indulása után fél évvel eladtam, remekül hozza a pénzt most a +50%os akció miatt :P

Győzelem!
    Csata: Cliff 2013. augusztus 23. 9:46:08
    Jármű: M4A2E4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 7 580 (x5)
    Szerzett kredit: 104 970
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Ha már wot indulása, nézzétek csak mit találtam.
    Régi szép idők! Játék első heteiben készült amikor T8 csata szinte csak M6A2E1ekből állt :D

• stoppos
    Ez a gyári xvm amúgy?

3.
    Naszal: A res_mods-ban van egy xvm könyvtár, ebben valahol van egy xvm.xc fájl. Ha ebbe belenézel ennek egy nem túl nagyméretű cuccnak kell lennie, ami más fájlokra mutat. valami @Default könyvtárba elméletileg. Megkeresed a marker.xc filét, a default könyvtárban és átnevezed marker2.xc-re, vagy valamire. Akkor a markereket nem fogja figyelembe venni elméletileg.

Ha viszont az xv.xc-ben van az összes beállítás, akkor szopóka.
  • foxbat88fx
    Köszi :) először visszamásolom a minimap módot :D
    most már csak egyenként próbálom a módokat....
  • stoppos
    1. Ezt passszolom, az xvm editor lehet a barátod.
    2. Felülírtad az xvm moddal a minimap mododat. Másold rá a minimap modod.
    3. Vissza. ;)
  • Bangaro
    Ja most már van nálam is.
  • foxbat88fx
    na XVM szakik!!!!
    3 kérdés! :)

1. tükrözte az XVM az ikonokat meg a számokat.... visszalehet csinálni?
    2. minimap módnak annyi (látótáv, észlelési táv, merre nézel) vissza lehet csinálni?
    3. új OTM (over target marker) nagyon nem tetszik! visszalehet csinálni a gyárit? :)

stoppos: még ha tudnám miről beszélsz :)
  • Toweliee
    Elküldöm az xvm filet, nekem az alap van.
  • VanDaal
    2-3 hete t9-eket grindelek folyamatosan, szóval azért láttam néhány 10-es csatát is :)

Már ott tartok, ha sárgát látok a csapatomban, hálát adok az égnek :D Ha meg rászánom magam a t10-ek duplázására, azt már tényleg csak platoonban, mert ahhoz már végképp nincs idegzetem, hogy még ott is 4-5 bukó kelljen egy győzelemhez.
    Egyébként lehet másnak nem újdonság, de nekem csak mostanában tűnt fel, hogy este 6 után drasztikusan megugrik a jó játékosok aránya a csatákban, ebből pedig bizony lehet következtetni, kik is adják a piros hordák jelentős részét :)
  • Karelgott
    Majd holnap meglesz szerintem.
  • madmanic

Nyugi mad, már csak egyetlen hét..

• stoppos
    Ha nem egy fájlban tárolod az összes cuccot, ami kell neked (nem az xvm.xc-ben), hanem szétdobálva az alkönyvtárban, akkor a marker filét ha átnevezed, elméletileg mennie kellene. Nincs nálam a laptop, kipróbálni sajnos nem tudom.