418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    www.xhamster.com ha ennyire melleket akarsz nézni
  • Styx36
    Én 3 e-mail be szoktam írni,de csak az egyikre jön rendes 200 gold a másik kettőre mindig ilyen 1000 goldos kezdőpénzes cucc jön...
  • Bmsrt n2
    T10 farm-event is van most?
    Mert azt veszem észre,hogy rohadt jól keresnek...

Mind a kettő 5200+ sebzéses volt,de 100 ezer feletti bevétel?
    Van valami szorzó vagy mi,ritkán T10-ezem,dög unalom,de a Noob-100-ra kell még a löveg,a Leo meg med,szóval az nem "annyira" unalmas.
  • Okmyx
    9 évesek is nézik.

Bár nem tudom, te mit akarsz látni rajtuk

• kisokka
    Így is megy a zsebhoki a nézőtéren, tele van olyan túróképűvel, akik most láttak először női lábat.
  • R3nton
    Most nem azért, de igazán lehetne kevesebb ruha rajtuk. Legalább bikini, hogy lehessen melleket is látni meg minden.
  • JeffDunham
    egy kérdés: van olyan ts ahol többen is vannak és kódot várnak?

ha kapok címet akkor felmegyek én is

Gondolok itt BORG, HPTS ts-re...
  • malystryx
    Na jönnek a lyányok :) Remélem lesz valami.
  • foxbat88fx
    köszi elég volt tegnap.... utánna levettem a fülest és csak a jobb fülemre hallottam :D
    jó ha lenne hang.... leteszem tálcára közben nyomom a gamet....
    amint meghallom hogy "vegyétek elő a telefonokat" azonnal ledobom tálácra a gamet :D
  • mijki
    Na végül sikerült:
    - 300k credit - 30 kill
    - 1 nap prém - 50k XP
    - 1 nap prém - 20 med kilővése

Today is a good day.
  • Pares
    Hol a táncosok? Már hiányolom őket!
  • Malachit
    Csak gondolj bele, hogy ha túl meredek hegyoldal aljába érsz a cső ált a földbe is belemegy, ha lenne tényleg rendesen modellezve, ilyen leérkezéskor egyből KO-t is kapna, továbbá házsarkoknál és csapattagok mellett történő elhaladásnál is nagy eséllyel széjjel törhetnéd (figyelni kellene rá). Ha meg előrre haladsz és oldalra van a torony + cső és valamibe beleakadna a cső, eltekerné a tornyot, a cső tropára menne a torony meg sérülne és így tovább. Ergo ha nagyon akarod akkor játsz egy rendes szimulátorral :)
  • kesebaro
    ha lesz qr kód akkor vki be tudná irni az e-mailomat? jó lenne mert ezelőttiről lemaradtam a tegnap esti meg nem jött meg.
  • madmanic
    ebédszünet?
  • yossarianHUN
    Hidd el több hátránya lenne mint haszna. Agyfasz lenne, ha minden házba, tankba, fába beleakadna a cső, arról nem is beszélve hogy ha rallyzás közben buckának megy, akkor csúnya véget érsz.
  • malystryx
    Most akkor is kiseggelem, nem menekülnek a fizetés elől :)

@foxbat, nézd inkább a németet, ott a bal hangszóró szól :)
  • Caterpillar
    Értem, köszi, akkor legalább a nézőponton változtathatnának, mert az igen vicces amikor csak a kupola lóg ki a dűne mögül de a haspáncélomat lövi el az ellen... o.O

Ebben az Xbox verzióban egészen tetszetős volt a sniper mode pl...
  • foxbat88fx
    de jó h megint nincs hang :S
  • Okmyx
    Én is szerintem direkt figyelték, mikor csökken a twitch nézettsége már eléggé

Amúgy szerintem okulva a tegnapi eseményekből ma tutira új stratégia lesz, nem feltétlenül a táncshow végén lesznek a kódok.
  • Malachit
    Írták kérdez felelekbe, hogy az ágyúcső asszem fizikai valóval rendelkezik, ezért is lőhető el, de nem úgy van lemodellezve, hogy beakadjon, mert az már túl problémás lenne.
  • yossarianHUN
    Megmondták hogy ilyen nem lesz. És jobb is.
  • JeffDunham
    én is 4-5 perccel utána értem haza

végre az utolsó hétvége amin dolgoznom kell, nem véletlen hogy gyűlölöm a nyarat
  • Caterpillar
    Arról van információ, hogy esetleg eljutunk oda amikor majd az ágyú csövét nem lehet áttolni a másik tankon, netán beakad a falba?
  • malystryx
    Elvileg most 12:30, de ezek után ki tudja. Én lecsúsztam az elsőről 4 perc híján..
  • R3nton
    nekem háttérben megy csak, hallom ha mondja hogy jön a kód
  • Dezinter
    Amúgy van valakinek Dicker max-a? Mert teszten kipróbáltam és nagyon megtetszett gun depression,sebzés jó de gondolom hosszú távon nem csak ennyi kell.
  • JeffDunham
    következő kb mikor lesz?
  • Gerdzso
    Citromaillal mit tudnék kezdeni? Az egyedi szűrők ki vannak kapcsolva és a spam szűrő is...
  • Tessellia
    Gmailnél van egy fül aminek az a neve, hogy promóciók. Na oda teszi.
  • AlucardHuN
    Alapból az van:/
  • Orpheuslow
    kikell választanod az all mailt,énis ugy találtam meg,amugy nemtudom hova teszi.(legalábbis gmailnél)
  • Malachit
    katt a linkre villámgyorsan, mail cím be, oké és dől a lé :)
  • Gerdzso
    a 15k Warplanes-es goldnak köszönhetően lassan meglesz egy phanter m10 és egy t8 prémtank ára(leárazva) :D
  • Veqtor
    Nem lehet amúgy csinálni valahogy egy külön topicot, ahol csak a kódokat írja valaki és nem kell végigolvasni a többszáz köztes üzenetet meg nézni a streamet egész nap?
  • AlucardHuN
    Érdekes, hotmailra még semmi se jött.
  • madmanic
    következő mikor várható?
  • Gerdzso
    igen :(
  • bornofakone
    vki elmagyarázná nekem ennek a kódos dolognak a lényegét? :D (gyorsabb mintha a wall of text-ből kibogarásznám, vagy ha csak annyi az egész h vki elküldi a feles kódokat, egyet én is megköszönnék :)
  • patchaou
    Amúgy azon filózom, hogy simán az egyszerű játékkal töltött idővel több hasznot hajtok az accountomon, mint ennek a figyelgetésével.
  • lammaer
    Írhatnád németül, akkor olyn gamesconos feelng lenne...

Kezeket fel.. kezeket fel... itt a kód, ki kér kódot? :)