418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #254074 valami történik most... -
Pares #254073 Akkor még 2200 gold vár rám!:-) -
mekk77 #254072 szerintem valami bajor TV Shop műsorból hozhatták ide, most kiélvezi, hogy nem a kamerába beszél egy stúdióban, hanem örülnek neki. vagy bekólázott azért van így felpörögve. vagy mind2. -
Azért az az igényes törcsi a nyakába megér egy misét! -
zserrbo #254070 Fontos, hogy 1 hónapnál régebbi legyen? Két haverom is csak a hónap elején regisztrált :/ -
Gerdzso #254069 4k összesen, nem per nap. :) -
bgabor #254068 Én is így vagyok a citromaillel. Az egyik leggyérebb email szolgáltató. -
bigmano #254067 4k gold/nap???
Az igen. -
Megfizetik. -
azért 4 napon keresztül ezt művelni... (mármint aki ott ordibál) -
Okmyx #254064 Kenyeret és cirkuszt a népnek!
Mindkettő van, az In-Game Design szerintem nem annyira működne. Így könnyebb az imázsépítés.
-
Először tényleg azt hittem, hogy bekúrja a kuffert a tömegbe..na az szép lett volna! -
Gerdzso #254062 5 ha minden igaz :)
-
Sir Charles #254061 Hány kód van egy nap?? -
Pares #254060 Mert azzal nem tudják oda szegezni az embereket. -
Gerdzso #254059 Tököm kivan a hülye citromaillal... minden fos kivan kapcsolva de egy kibeb*szott levelet sem kapok... írtam a supportnak... elméletileg 6-8 óra és válaszolnak... ja csak azóta eltelt már 15 óra... hát tövig benyelhetik... -
malystryx #254058 Köszi a tippet, ezt kipróbálom. -
lammaer #254057 LOL :D -
Okmyx #254056 Megesik. Ha a "Thank You..." feliratot láttad, akkor nyugi: meg fogod kapni, csak késik. -
mekk77 #254055 aszondja a GC shcedule. most épp ez megy:
"World of Tanks + Live In-Game Design Modelling"
Ehhez képest egy kopasz csokker agresszív német jelszavak kíséretében bőröndöt meg perifériákat dobál a tömegbe.
Ezek szerint én is tudok modellezni, csak egy nullásgép kéne még és megvagyunk. -
foxbat88fx #254054 nekem 20perc avg az idő eddig -
Van hogy késik a kód? Mert időben beírtam az email címet, apply-t is nyomtam, el is fogadta, viszont azóta nem jött mail. -
lammaer #254052 Jaja, ezt készítsd elő jövőre. -
lammaer #254051 Szerintem összesen, tegnap DU és ma reggel toltuk be a kódokat.
Szóval a WGnél se hülyék, tettek rá limitet, csak trükkösek voltak mert a limit nem 1, hogy ne menjen el az emberek kedve hamar a stream bámulástól. Jó esetben az átlaguser végignézi az egész eventet (4 nap, 5 kód, 20 :) )
Mi csak annyiban lehetünk ügyesebbek, hogy elég 1-2 napig bámulni, ha felkészültünk. -
foxbat88fx #254050 hmmm értem :D akkor mindjárt limitnél leszek :D
de akkor hiába regizem be wot-ba.... új acc nem játszik :) -
lammaer #254049 De csak akkor működik, ha ezeket a WOTban megcsináltad. Ott ugyanis létező accnak kell lenni, különbség van a WOtnál a [email protected] és a [email protected] közt.
Csak annyit spórolsz meg, hogy nem lesz 10 levelesládád, 1 elég. A Woton meg szépen le kell regisztrálni mindet.
De mondom, ne lovalld bele magad az ingyen T8 prémtankba, 4000 gold a limit amit igy lefejhetsz. -
Nem, mert a másik 2-höz nem tartozik 1 hónapos WoT account. -
kisokka #254047 4K, jójjaz. Már csak azt nem tudom, hogy Dicker Max, vagy SU-100Y 
Esetleg dobok még hozzá némi zsét. -
besti #254046 Ez per nap vagy összesen a Gamescom alatt? -
VanDaal #254045 A fölösleges, immáron általad felhasználhatatlan kódokat én is szívesen fogadom privátban ;) -
foxbat88fx #254044 na ezt letesztelem....
szóval írjam be egyszer hogy
pl [email protected]
másodjára [email protected] majd harmadjára [email protected]
és ez magyarul 3*200gold még plusszba? :) -
Gerdzso #254043 Szóval 4k gold szedhető össze, akkor aki elérte a limitet az majd pls küldje el nekem a kódot, vagy az email címét és én majd küldöm neki a kódot aztán átküldi nekem. -
Rathrol #254042 50% garázshelyek mennyire gyakoriak hétvégén? -
lammaer #254041 20. Nem vélt, ennyi. -
foxbat88fx #254040 ha van rajtuk 1hónapnál öregebb wot account akkor kérd :)
csak megsúgom....
ha odafigyel az ember akkor simán összeszed egy tier8 prém tankra való goldot! -
lammaer #254039 Ha jól számolom 20 a limit :)
Srácok, egy apró trükk: a gmail az email címeken a névnél ignorálja a . karaktert, mig az összes többi weboldal (beleérte a WOTot) különbséget tesz.
Pl ha gmailen regisztrálsz egy [email protected] címen, akkor bármennyi pont van a "kovacsbela" reszben, az mind ugyanarra az emailra fut be.
Tehát:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
mind ugyanaz a gmail szempontjából (az osszes level [email protected] címre jön), de a WOt szempontjából nem.
Persze ezeket a WOTban mind külön regisztrálni kell, de a gmailnál nem, lényegében korlátlan mennyiségű email címed van. Igy egyszerűbb begyűjteni a kódokat :) -
bgabor #254038 Dettó. -
Caterpillar #254037 Igen meg fog jönni mindre, de 200 aranyat csak az az e-mail ér amelyikhez 1 hónapnál öregebb wot acc is tartozik... -
mekk77 #254036 igen, de csak ha mindegyik mail egy egy hónapnál régebben regisztrált WGs accounthoz tartozik. -
Lucifer001 #254035 Csakis kizárólag azt a kódot tudod felhasználni , amelyik emaillal regisztrálva vagy . Ha több accountod van ! , akkor megy a több email kódos dolog .