418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #254232 Igen mindenki T10-et nyomja. Az meg külön vicces is volt mikor AMX-50-100-al folyamatosan a HEAT pesszegését hallottam bekapott találatoknál:). Az a betonbunker védelem ami van ennek a szerencsétlen tanknak ezt indokolta valóban:D. -
Köszönöm, nem szükséges :D
Nem azért írtam.
Pusztán egy észre vétel volt, ennyi. -
8.88 Other-tank-changes -
Okmyx #254229 Tőlem kaptál, többször is. -
bgabor #254228 Az egész ágyúsebzés/tankélterő és páncélátütés/páncélvastagság arány el van cseszve durván a játékban, mióta mindenki aranylőszerrel lő. Rossz az egész. -
Destydeme #254227 Hi.Neked is küldtem 1+ -t,ne rajtam múljon
-
VanDaal #254226 Ugyanez volt nekem is, csak a random csatával. Hiába volt minden a tankban, csak a hibaüzenet jött.
Azóta sikerült olyan tankot találni, amivel beengedne, de azt meg azért nem tudom kipróbálni, mert nem rak be csatába vele :D
Azért valahol elég szánalmas, hogy tier 4 és 8 között kijött kb 10 új tank, további jónéhány módosult, de még kipróbálni sem lehet őket, mert szinte csak t10-ek várnak a csatába léptetésre...
Eszük ágában nincs az új tartalmat tesztelgetni, ami miatt van az egész szerver, csak a t10 megy, meg a full gold. -
Jeeee!!! Megjött az arany! -
malystryx #254224 Persze, nem a KV1S ágyúval van a gond, hanem nagyobb tier-ekben más tankoknak kisebb a sebzése... -
malystryx #254223 Hát az se sok éppen. A Foch viszont egy állat. Mármint a 10-es. Tegnap az Object 268-al nem tudtam közvetlen közelről átütni az alját. Valamikor a kupoláját sem tudom bántani. Természetesen tesztszerón voltam. Érdekes egy jármű. De ha én megyek vele, simán átütnek. Nem rinya, csak megjegyeztem, hogy furcsaság. De hát erre való a tesztszeró. Mindenesetre elfogadnám :) -
Destydeme #254222 Hi.Sztem az ágyúval nincs semmi gond..13sec a töltése,lassan céloz,és simán mellé lő.Csak ezt elfelejtik nagyon sokan.Mindazonáltal bárki előtt ott a lehetőség,h kihúzza a Kv1s-t,nem olyan vészes 1 tier 6-ost kihúzni.
Arról nem beszélve,h ha Kv1-s el vok és miattam nyer a tier 6os csapat(3k dmg pl),akkor senki nem sír
+én simán megyek vele az 1. sorban,holott azt a 75mm-t egyáltalán nem nehéz átlőni+maga a kv gyúlékony.
Annó ez a sírás ment a kv ellen is,amíg el nem vették az ágyúját.
Talán 107mm-es volt a neve.Azt tudom:167 pen,300dmg volt a sebzése.
Szal állandóan megy a sírás:)
A statomban ott figyel:Legtöbb elpusztított jármű 11kill Su85
Gondolom a következő sírás a Kv2 ágyújáról fog szólni....
De erről kérdezzétek Foxbat-ot pl:)
Hogy is van az az 1000 sebzés a Tier 8as T34 oldalába KEDVES FOXBAT BAJTÁRSAM?
-
Nem Oddbal, Eagle16.
Elnézést! -
Még soha nem kaptam ennyi pluszt
DE igazad van. A linkjeitek hasznosabbak, nekem is onnan lett egy csöppnyi aranyam.
-
Bmsrt n2 #254220 Ma már volt három. -
arel #254219 a csata végén amikor kiosztják a krediteket,mi az a plussz amit a versenyért lehet kapni?Mert most is egy rahedlit kaptam,de nem tom miért,de a statisztikánál a versenyért címszó mellé írják. -
csak 1 észre vétel.
erre a kommentre kapod a +okat orrba szájba.
2 napon keresztül én meg Oddbal minden másodpercbe ha hírt / kódot láttunk postoltuk azonnal 0/24-be, merem állítani szart se kaptunk.
csak egy észre vétel -
hNeo2 #254217 utána meg már nincs WOT esemény, ez volt a mai 2. kód? -
foxbat88fx #254216 kb. igen :) -
Kövi kód 15:50? -
400V #254214 Bocs 563 akat sebezni! -
Mert akkor a kutya nem nézné a streamet. -
Tessellia #254212 Nálam csak tréningcsatával csinálta ezt. Van amelyik tankot nem engedte tréningcsatába. Pedig a garázsban ready for the battle volt alatta, lőszer is volt benne emberek is stb.
Ezen kívül 1x bezárta magát a játék se szó se beszéd. Arról meg már nem is írok, hogy mégkevesebb fpsem van mint eddig:D. -
400V #254211 Én a penjét kivéve nem tartanám OP nak mivel BL10 is tud ha jól tudom 530 akat sebezni. -
A T110E5 ágyúja meg 400-as alfával van megáldva. 10-zel több mint a KV-1S alfája. Sírnak a T110E5 userek? Nem tudom, nem hiszem.
Viszont teszten most is csinálom a próbaköröket vele és bőven jó, még gold nélkül is. -
Azt csak simán fel kellene dobni a KV-3 után.
VanDaal nálam csak ping problémám van teszten. simán 140 körül van :/ -
Destydeme #254208 Nyomtam a +-t :) -
Destydeme #254207 Hi.+1 Neked is. 
Más:Ha már ennyire rendesek,miért nem adnak mindenkinek 2k goldot és "Jó 8!" -
400V #254206 +1 -
VanDaal #254205 Csak hogy el ne keveredjen a sok komment között:
Vannak másnak is problémái a csatába lépéssel a teszt szerveren? -
malystryx #254204 Hát ebben lehet valami. Másik fórumon lehurrogtak, mert kicsit túlzásnak tartom a KV1S ágyúját.. Az IS-7 ágyúja nem sokkal sebez többet, ráadásul az tier 10-es. Szóval nem ártana kicsit tápolni rajta, vagy kompenzálni a dolgokat. Igaz nincs meg, de ki van fejlesztve.. -
Nazarov77 #254203 How terrible... -
400V #254202 Jönne egy TD rebalance és felraknák rá. -
Zollee70 #254201 Szerintem erről is azorbán tehet.....
-
foxbat88fx #254200 big lájk -
Lehet hogy szarrágás, de többek közt ilyen kódos cuccokkal eddig két három normális játék árát spóroltam meg. Ebben a kurva országban ahol könyörögni kell egy értelmes állásért és gyomorfekélyt okoz az elvesztésétől való állandó félelem meg kell becsülni az ilyen kis apróságokat is. Aki szerencsésebb az meg örüljön és ne szidja azokat akiknek szarabb élet jutott. -
Zollee70 #254198 ok, megfogadom a tanácsod. Majd visszanézek ha lement ez az akció. -
joe38 #254197 Köszönet,így már 1-2 dolog világosabb.A 20m-t csak példaként írtam,egyébként jó a távolság becslésem nemcsak játékban,valóságban is,nekem leginkább azok a dolgok furák,amikor láthatatlanul eljön mellettem vki,olyan terepen ahol a látást nem akadályozza semmilyen más tereptárgy,vagy völgy és utána lő rám.Replay-em nincs,de a látásom jó,és nem is célom a trollkodás,de tényleg sok hiba van a játékban. -
hNeo2 #254196 Beírtam a kódot. Azt írta Danke. Most mit kell csinálni? köszi -
R3nton #254195 nem lenne OP az a lényeg :D -
madmanic #254194 mikor lesz a kövi? másik gépen vagyok és ez a tetves szar nem nyitotta az oldalt..