418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Droughert #254587 szerintem angolul írt... -
bgabor #254586 ESL ligán a kevés engedélyezett jármű egyike. -
Szerintem a T32 egy igen kellemes jármű, csak valamennyi tudás kell a megfelelő használatához. -
Droughert #254584 Ez nekem ismerős, szerintem te sem tizenéves vagy
-
bgabor #254583 Nem azért, de dongolod hogy most a Londoni központban elszaladnak egy tolmácsért? Bár azt se tudnak, hiszen nemtudják milyen tolmács kellene.
Ha a supportra írsz, angolul írj. Már ha választ is szeretnél. -
Pares #254582 Bazz, 2025 sebzés és top gun a VK3001H-val, 2-en foglalnak a csapatunkból, 2-en az ellenségnél, de hamarabb befoglaltuk volna, ha az a két nyomoronc nem áll ki a körből az utolsó másodpercben, az agyam eldobom az ilyen növényeken. Nagyszerű 5x-öző lehetett volna, ehelyett kibaszott vereség... -
silverchain #254581 Nézegettem magyar klánok felvételi követelményeit, és egyvalamit nem értek:
3 vagy 4 klán is ajánlott járművek közé sorolja a T-32 tankot.
Ez komoly? Ritka egy fos jármű. Nem értem, miért ajánlott. Vagy ez a felvételi követelmény már elavult? -
voroshenri #254580 Valami komolyabb medalnal en is merges lennek (Kolobanov vagy Pool, de pont egy lucky miatt idegbajt kapni... -
Tessellia #254579 már nem érzem a billentyűleütéseket.. -
A szőke műhajas csajjal gyereket lehet ijesztgetni. -
madmanic #254577 Te is elpróbáltad, mi?
-
TottiHUN #254576 jelent hát, time to fap :D -
madmanic #254576 no offense, DE:
Ha én admin koromban ilyen levelet kaptam volna egy játékostól, hamar új játék után kellett volna néznie, akár igaza van akár nincs.
Egyébként mi a geciért olyan fontos neked az a medál?? -
Tessellia #254575 na tancevala repka sz makom -
Caterpillar #254574 Így sokadik alkalomra, már lassan én is tudom a koreográfiát a tánchoz.. :D -
Okmyx #254573 A csajok táncolnak megint, ha ez jelent egyáltalán valamit. -
A normális embert kibebaszottul ritkán bannolják, de ha mégis akkor nem megy oda vissza még 5 álreggel... -
Kubukli #254571 Ezekben legalább nem akadnak el a csillió tonnás tankok a szikla és ház sarkokon... -
Hello, mi ez a kod osztas? Kell valahova regelni? hogy megy ez? -
mittomén1 #254569 hozzám hasonlók?úgy érted az intelligens emberek? bár ahogy elnézem amennyi szó esik az alkoholról nem is csoda.az öli az IQ pontokat rendesen.
én nem hinném hogy szabályt sértettem.eddig sem és ezután sem leszek gyakori hozzászóló itt. bannra ok nincs.ha ok nélkül kapok egyet és vissza akarnék jönni egyszerűen rámegyek egy proxyra és kész.van olyan oldal amit 5 ban után is használok ha kedvem tartja. na viszontlátásra(nem hinném hogy az mostanság lesz) -
foxbat88fx #254568 story:
megint megcsináltam a lucky medált és megint nem kaptam meg!!!
második alkalom ez
levél magyarul:
Hello wg
nem tudom emlékeztek e rám (sztem nem)
két hete írtam egy levelet (ticket ID xyz 12345)
megint megcsináltam a lucky medált, és megint nemkaptam meg
WG mi a fasz ez???? kibaszott vicc???
nem hiszem el! kétszer is bugos ez a szar?
pls nézd meg a replayt!
és adjatok nekem egy lucky medált!
Nem hiszem el hogy nem lehet szerkeszteni a kibaszott statomat!
csináljatok valamit!!!
ennyi a levél!!!
basszák meg az anyjukat!!!!!!!!!! -
Krigare90 #254567 ja értem. eszembe se jutott ez. köszi a válaszokat -
"Danz só cumming" -
madmanic #254565 wáámegintrekláááám
-
foxbat88fx #254564 lehet hogy Ő látott olyat amit mi nem :)
páran oda "cumming"-oltak.... -
Vannak olyan promó kódok, amikhez jár prémium tank is és ha már áll egy a garázsodban, akkor az értékét kapod meg aranyban, itt is hasonló lehet a helyzet. -
mittomén1 #254562 igen le lett írva.csak tudod nem mind1 hogy vki ezt írja hogy: nem lehet csalni ezért és ezért...(ez a ritkább sajnos) vagy: nem lehet csalni mer nem lehet mer aszontdam! oszt kész jó napot!
-
Destydeme #254561 Küldd már el prv-ben a levelet légyszíves:)
Tőlem ide is berakhatod,de lehet megbotránkozik vki,am nem kell kímélni őket..Ők sem kímélik az agysejtjeinket.
Mi volt a story meséld el.Replay most nem jó,meló van..
-
Bmsrt n2 #254560 Mert ami a garázsban van,annak az árát kapod aranyban+1 slot amióta a gift shop üzemel. -
hellokitty92 #254559 Ha bent áll a garázsodban, de kapsz még1et, akkor az árát goldban kapod meg, mivel nem állhat 2 ugyan olyan tank a garázsodban. -
Csetduma a fordító csaj szövege után:so senk you for cumming here on the stage -
Továbbra sincs pofátlan csalás, mindenkinek meg van rá a lehetősége, hogy összeszedje azt a 4000 aranyat, ahogy neked is. Csak ugye idejössz, nem tájékozódsz és okádod itt a szart, nyilván azért, hogy valaki veled is foglalkozzon már egy kicsit.
Én most mindenki nevében MEGKÉRLEK, nem utasítalak, hogy egy darabig ne szólj hozzá a témához, mert az előzményeket ismerve ban lesz a vége, az utóbbi időben ugyanis elszaporodtak a hozzád hasonlók. -
foxbat88fx #254556 1 hét ban várható... igen
kurva szépen!!!! múltkor is elküldtem őket a faszomba!!!! kétszer kértek bocsánatot!!! most kiderül h ban vagy bocsánat kérés lesz-e -
mittomén1 #254555 igen ezen már túlvagyok.mint irtam a gond nem is ezzel volt hanem egyesek agresszív kötekedő beszólásával -
mekk77 #254554 bahhh, haza kell mennem mosmá melóhelyről és 2 kódot sikerült eddig szednem összvissz
ha vki lenne olyan rendes és betolná az "[email protected]"-os címet is kódnál, örök hálám.
segítene vki pls?
tuti akkor lesz amint kilépek innét. -
Krigare90 #254553 Miért kapnánk meg az árát goldban? -
Caterpillar #254552 Nem fogok energiát fektetni az általad értékelhetőnek minősíthető válaszra, mikor 10x le lett írva, hogy nem lehet csalni, te pedig csak szajkózod, mert irigy vagy.. És csodálkoznak az emberek Magyarországon, hogy mindenki utálja őket, pedig egy kanál vízben megfojtanák egymást, ha csak egy aprócska előnyük is származhatna, netán eltaposhatnák a másikat..
Taps
-
Pares #254551 Vasárnap. -
Destydeme #254550 Szépen írtál nekik? -
Droughert #254549 Érted a lényeget, wg korlátozta 4k-ban a limitet, tehát tudják, hogy van aki több kódot is tud/fog regisztrálni, ezt megérted, vagy próbálsz még pörögni a témán?