418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #255132 Ugyan ugyan, #255033-tól kezdve legalább hatot találhatsz, de lehet többet, én eddig néztem. -
12:30-12:45 körül. -
TomDantes #255130 A másik meg, a WoT egy fosszarkurvaszarmocskosulszarfos játék, mégis mindenki itt reszket, és bámulja kigúvadt szemekkel a közvetítést, hogy szerezzen 200 gold-ot.
Minek? Hát a WoT az szar nem? Ha meg szar, minek a gold? Ha nekem valami nem tetszik, nem fogok azért görcsölni, hogy ingyen gold-ot kapjak hozzá.
Ez olyan, mintha a menzán ingyen tökfőzelék lenne, utálom, de azért küzdök, hogy 10 tányérral is vihessek belőle, pedig a szagától is hányok.
Hát ez se fér a fejembe valahogy. Mert ám bizony, néhány nagy WoT szidó emberke, bizony itt kepeszkedik a kódokért. Nem akarok ezzel senkit megbántani, de hát ez az igazság. -
Gerdzso #255129 Valaki betudná írni az email címemet? 13:30 körül megyek térkövezni(jó hogy mindig van mit csinálni...) Kb 16:30 körül végzek, szóval max 1 kódhoz kellene beírni. Írj rám és megadom az email címemet. Köszi! :) -
Attiska #255128 Akinek esetleg van még érkezése email cím beírására, [email protected]
Köszönöm. -
Malarki #255127 Most nem azért, de eddig kb. egy ember volt ezen felháborodva(egyébként ez azért szerintem is túlzás már). A nagy többség csöndben örül. -
Mikor lesz a kövi kód? 12:30? -
Pares #255125 Na jó, hát akkor remélem nem rám gondoltok, mert én egyszer sem háborodtam fel, sőt. -
yossarianHUN #255124
-
yossarianHUN #255123 Nem az a pofátlanság ha kihasználod (bár azzal se villognék feltétlenül), hanem hogy ha anyázol miután kivételesen nem tudtad kihasználni. Márpedig ezt sokan csinálják itt. -
TomDantes #255122 A pofátlanság az benne, hogy amikor valaki még fel is háborodik, hogy miért nem kap még több ingyen cuccot. Tessék örülni annak ,amennyit sikerült bezsebelni. Ha még többet sikerül, az jó. De ha nem sikerül, nem kéne hőbörögni. -
Sziasztok!
Sajnos az első kódról megint lemaradtam, most meg el kell mennem itthonról.
Ha valakinek lesz érkezése, beírja a mailcímemet, ha szépen megkérem?
[email protected]
Köszönöm! -
yossarianHUN #255120 A 200 goldot egy alkalomra értettem, most ebbe nem érdemes belekötni. Nemtom hányszor osztanak naponta kódot, de annyiszor 200, tehát nem is kevés. De mindenkinek még több kell. Több, több, több. És ha nem kapja meg a többtöbbtöbbet, akkor dögöljön meg mindenki, de főleg aki adja. -
Pares #255119 Ezzel én is így vagyok, csak azt nem értem, miért tartják egyesek pofátlanságnak, ha kihasználjuk a _WG által adott_ lehetőséget arra, hogy még több ingyen aranyat keressünk? Egyszerűen nem értem, hogy mi a baj ezzel? Nem valami rendszeren belüli működési hibát használunk ki. Különben is, a WG nyilván tisztában van a több account-mail cím kihasználásával, mert a Locust kódot is csak egy accra egyszer engedi aktiválni. Szóval szerintem sokakból csak az irigység szól, de végül is nekem mindegy, én is elégedett vagyok, mert ingyen kaptam eddig 2600 aranyat. -
Nem a tiéd :) -
TomDantes #255117 Pontosan így van. Megint ingyen adnak ajándékot, de a WG azért rohadjon meg, mert miért nem ad többet. Amikor ingyen tankot adtak, akkor is rohadjanak meg, mert miért nem többet, miért nem jobbat. Ha ezressével osztogatnák az aranyat, az se lenne elég. Ha minden kódhoz, 5000 arany+ egy type prém tank járna, az se lenne elég, mert kétszer ennyi, miért nem lehet nekem minden nap húszszor felhasználni a kódot...
Én két kódot használtam fel, 400 ingyen arany, és elégdett vagyok, de elégedett lettem volna 200-al is. Örülök neki. Nem sírok, hogy miért nem 4000 vagy miért nem 8000. 400 és kész.
De hát ügye, úgy van ez, ha a szállodában svédasztal van, akkor nem csak annyi kaját veszünk el ami nekünk elég, a faszt, kiesszük a hotelt a vagyonából, a zsebünkbe is kell tömni pár zsömlét, mert ha lehet vinni visszük, mindent, minden kell. Ha mások minden fogásból egyet vesznek, mi ötöt, mert nehogy már! Frankó viselkedés. -
Pares #255116 Én az első accountommal már vagy egy éve nem játszom, indítottam újat új elképzeléssel és hozzáállással, de nem tudom se törölni a régit, se másképp megszabadulni tőle (az illegális eladást most hagyjuk). Akkor az most az én hibám, vagy a WG-é, hogy a nyakamon maradt egy régi account? -
Karelgott #255115 Megkaptam a kódot. Köszönöm, bárki is írta be és ha tudja a következőkbe is írja be.
[email protected]
A babgulyás alakul..... -
Gerdzso #255114 Úgy tudom hogy csak azokat az accountokat számolják amelyiken több mint 20 csata van. -
TottiHUN #255113 facepalm :D -
Tudom hogy hülyeség, és a wotos ismerősim 70%-ának több accja van. De attól hogy hülyeség ez még így van. Hogy miért van így arról fingom sincs, mivel nem igazán lehet boostolni a különböző accountokat. Szerintem csak azért nem csinál belőle problémát a wg, mert így tudnak villogni a nagy játékosállománnyal. -
Orpheuslow #255111 beteszi tier 8ba de a jellemző inkább a tier 7 és tier 6 -
Pares #255110 Látod, rosszul tudod. Minden nap lehet ugyan arra az emailre kapni 200 goldot többször is. Így ha 3 napon keresztül van 3x naponta kód osztás, az egy darab email címre is 9x200 aranyat jelent. Az, hogy a kutyám kölcsönzi a WoT accountjához tartozó email címét az akció erejéig, hol lenne illegális? -
Malarki #255109 Van itt valakinek Dicker Max a garázsában? Most nagyon szemezek vele, mert jó lenne húzni a legénységet a 2. TD ágba. Igazából az érdekelne hogy milyen az MM-je, szokta-e T8-ba dobálni? -
Pares #255108 Nem kezdtem hát-al a mondatot (wat), másképpen pedig ki mondja, hogy az az én accom és nem a tesómé/apámé/kutyámé? Be tudod bizonyítani? Na hát akkor meg? -
kHares #255107 Szóval engem nem zavarhat hogy az általuk beígért kódot nem kapom meg mert nem tölt be a gagyi oldaluk? 60 sec volt hátra mikor elkezdte tölteni, azért ész nélkül sem kell védeni ezt a bagázst -
Nem is szabad hajnalban semmiféle tranzakciót lefolytatni :) Volt már hogy hajnalban adtam el tankot 3 skilles legénységgel. Hajnalban leszerelés helyett kidobtam a cuccokat tankról stb... Hajnalban prémtank vételnél is biztos el lehet tolni valamit :) -
stoppos #255105 Hűűűűű. Kemény film.
-
Gerdzso #255104 Victory!
Map: Fjords
Date: 2013. augusztus 25. 11:26:58
Vehicle: T-62A
Exp: 9 450 (x5) + Credits: 100 280
[IMG][/IMG]
-
yossarianHUN #255103 Mindnyájan tudjuk, hogy az alap felvetés az, hogy valakinek van egy e-mailje, arra kap 200 goldot, csókolom. Ettől függetlenül baromi telhetetlenek és pofátlanok tudnak lenni az emberek, ha kapok egy százast, adj inkább egy ezrest, ha kapok egy ingyen Opelt, adj inkább Mercit. És vannak olyan jófejek, hogy még az is lehetséges, hogy megkapd azt a Mercit. De ha valami épp félremegy, és nem kapod meg a Mercit (az ötből az egyiket), akkor rohadt szemetek, átvertek. -
Köszi!
-
Igaz, én hajnalban nem kelek fel ilyenek miatt, úgyhogy nekem már előtte fél nappal vége van az ilyeneknek. -
Musztafakebab #255100 Eladó a WoT accom, akit esetleg érdekel PM-ben adok infót! -
Hát (-al nem kezdünk mondatot) nekem úgy rémlik, hogy nem legális egy embernek több account regisztrálása. -
Pares #255098 A 2.-es pontod egyáltalán nem állja meg a helyét. A WG adott erre lehetőséget, nem csalás, nem illegális, akkor meg miért zavar, ha valaki több regisztrált emailt is beír? -
holnap reggel 7-ig -
Ez kérlek, nagyon is hungarikum. Van is rá szó: umbulda. Egyébként a WG-sek sem teljesen hülyék, és nem véletlenül van korlátozva az egy accountra beváltható kódok száma. -
Már csak ma. -
400V #255094 8.9 es patchbe kb 20 tankot buffolnak.
LIKE IS7 BL10 GUN! :DDDDD -
Egyébként meddig féláras a PZIVS?