418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Gondolkotam rajt korábban is, hogy tartak-e beszámolót a tesztről, de miután ilyen jól kivesézted nem tartottam szükségszerűnek. Talán csak a VK3601H-ról tudnék pluszban nyilatkozni.

A Konisch löveg sebzését levitték 165-135-re. A ROF az 11.76-ról 14.29-re nőtt így DPM közel ugyanaz maradt. A motor 750LE helyett 500LE-s lett így lomhább lett a tank, de nem vészes. Sajnálom a sebzés megvágását mert így kb. olyan mintha a hosszú 75-ös lenne rajt csak jobb ROF-al.. Összességében én gondolok rajt, megtartsam-e vagy més most eladjam-e és a legénységet áttegyem mást medbe. A mostani VK3601H-nál ez a heavy variáns rosszabb szerintem.
  • matyashun
    ha lesz időm majd kicsit "átguberálom" , hogy hitelesebb legyen lehet jól meg kéne dobálni sárral :D :D egyébként a hátsó része fa***a , kicsit megspékeltem fekete spray-vel messziről permetezve> így olyan hatást kelt mintha tele lenne verve" fáradt olajjal :D
  • yossarianHUN
    KT-ról nem tudok egyelőre mondani dolgokat, P2-t Tesselia tesztelte, azt mondta baromi jó lett a RoF buffal.
  • yossarianHUN
    Ezért mondom, hogy nem tudok élethű képet adni róla:)
  • malystryx
    Nem egészen így volt, különböző időben lőttünk rá. Most meg mind2-en kipróbáltuk a francia top artyt, egy ojb.140-be én belelőttem 1400-at, ő meg 900-at, egy másik tank is belelőtt 580-at. Érdekes.. Rég fel kellett volna robbannia, még így is maradt neki 400 hp-ja. :)
  • TomDantes
    Hát mondjuk az nem csoda, Dickermax azér két szinttel magasabb is.
  • TiborTamas
    Hétvégi gyökerek rovatunkat láthatják:

1. Ez a srác egész meccsen a Malinovka felé vezető utat biztosította:

2. Ez a magyar elit harcos miután kőkeményen megküzdött a győzelemért elsőként írta be a gg-t:

3. Másik magyar srác (dundirambo), aki miután kilőtték és egyedül maradtam még 8 tankkal szemben tier 7-ben egy szutyok pz38na-val 3 kill és 1000 dmg után még képes beírni, hogy egy igazi lúzer vagyok. Ha jól sejtem ő sokkal többet tett volna hozzá a győzelemhez egy ilyen tankkal...

4. Végül a legjobb. EFE-X srác, akik kb. fél éve szinte minden nap többször is küld meghívót platoonba (még nem mentem vele) ilyet ír nekem, miután kilövöm:

Ha találkoztok velük, üdvözletem küldöm mindnek. Én nem tudom átadni, mert a továbbiakban az ignore list-em alap tagjait képviselik.
  • Master91
    Oh, Hai, látom szereztél 1 történelem hű tigrist!
  • Solten
    Csa mester! :D
  • voroshenri
    Tigris 2 es panther 2-ot nézd még meg légyszi!
  • Solten
    Thx. Ja, osszeszedtem mar par nap premiumot igy, sokat kockultam.
  • yossarianHUN
    De majd még ma este lehet begurulunk pár tesztkörre, és sort kerítünk rá.
  • Pares
    Én feljegyeztem minden kilőtt tankot, és amíg meglett a 30 kill kb. 10db közepes tankot sikerült kilőnöm. Egyszerűen nagyon sokszor olyan csatákba dobált be, ahol 1 vagy 2 közepes tank volt, és sok szerencsét a kilövésükhöz, ha még másik 14 ember is rájuk vadászik, na meg a fraglopók ugyebár...
  • yossarianHUN
    Van már, de azt csak nagyon érintőlegesen teszteltük (értsd: Dicermaxszal széjjellőttük:D)
  • matyashun
    szevasztok májsztrók és amatőrök ;)
  • TomDantes
    Durchbruchwagen? Az is van már? Vagy az nem most jön?
  • Sheltem
    Igen addig(annál jóval érdekesebb szerintem az 50000xp 1nap prémium).
  • yossarianHUN
    Na Tesseliával leteszteltünk pár járgányt gyakorlóban, nagy vonalakban következő a konklúzió:

A-43: Papír, az ágyúk ugyanazok amiket a T-34-en már megismertünk, mozgékonyság nem rossz, de nem egy balerina.

A-44: Páncélzat a hasi részt leszámítva elég kemény, a tornyon lévő tumor még egy weakspot, de elég kiszámíthatatlan (a gyűrű rajta elég vastag ahhoz hogy pattintson 160 körüli pent).
    Ágyúja nekem nem jött be, ez a 107-es nem egy mednek való fegyver, pontatlan, lassan szűkül, lassan tölt. De legalább rendesen sebez. Mozgékonyság körülbelül megegyezik az A-43-éval, gyorsulás éppen elégséges, sebesség nem rossz, de lomhán fordul. Vertikális ágyúkitéríthetősége a nagyteső 416-oshoz hasonlóan szinte nincs.

Object 416: Mozgékonysága jó, végre egy igazi medes mobilitás, jó sebesség, fordulás elég kis ívű, közben lassul, de nem vészes mértékben. Ágyúja kiváló, jó pen, jó pontosság, jó RoF. Páncélzatilag nagyon pontosat nem tudok mondani, 264 penes ágyúval lőttünk rá, azt sehol nem fogta meg, még a tornyon sem. Említésre méltó még a kiváló álcázása, nagyon jól rejtőzködik, bokor mögött 55 méterről tudtam csak spottolni. A nem teljesen körbeforduló torony nem probléma amíg nem láncolnak, a jó fordulékonysággal könnyű kompenzálni ezt a fogyatékosságot, engem legalábbis egyszer sem zavart random meccsek során. Annál inkább a katasztrofális függőleges kitéríthetőség, a legkisebb buckáról sem tudsz már lelőni a lent lévőkre.

Object 140: Mozgékonysága ugyanaz mint a 416, azzal a különbséggel, hogy valamivel szűkebb ívben fordul. Hegymenetben is ugyanannyit tudnak. Ágyú jó, már ismerjük a T-62A-ról. Páncélzata elég papíros, forgatva a felső lemez megfogta egyszer-kétszer a 416-os skulóit, de egyébként szitává lett lőve, a tornyot leszámítva, az kifejezetten kemény, tízes ágyúkat is pattint, de két oldalt felül van rajta egy-egy weakspot dudor. Álcázásra ugyanaz vonatkozik mint a 416-ra, igazi sunnyogó. Megemlítem még, hogy a toronyforgatás nekem kicsit lassú volt, a T-62 itt sokat ver rá (40 vs 48 fok/mp). Ágyúkitéríthetősége jobb mint az elődeié, de még mindig kevés az ödvösséghez.

VK30.02(M): Gyengécske gépezet, mozgékonyságban nem tud sokkal többet mint egy heavy, nagyon lomhán fordul, és még lassul is közben mint a fene. Tökéletesen papír, még a lövegpajzsa is probléma nélkül üthető, cserébe szép nagy célpont. Ágyúja a Párduc alap 75-öse, mindenki döntse el maga, ez mire elég. Engem legalábbis nagyon nem nyűgözött le.

VK 30.01H: Jól át lett gyúrva, és nem vált előnyére. Kifejezetten lomha, hihetetlenül lassan fordul, Kampinovkán a sáros részen szinte nem is tudtam vele megfordulni. Páncélzata szintén csak fogalmi szinten létezik, az nem üti át aki nem lő rá, bár ez eddig sem volt másképp. Ágyúja a fent említett 75 mm-es, ez saját tierjében kellemes, de páncélzat és mozgékonyság híján erős a gyanúm hogy a hajunkra kenhetjük.

Röviden ennyi, további infóért forduljatok Tesseliához, ő is biztos szívesen megosztja veletek a tapasztalatait.
  • Lucifer001
  • Oddball29
    Ezúton gratulálok a VTEPS SPG-s fürdőskurváinak, akik mindennek elhordtak meccs közben, mert volt képem inkább taktikázni az egylövéses tankommal három nagyalfás TD ellen, és nem mentem tovább egy becsatornázott, kitérési lehetőség nélküli útvonalon, hanem inkább próbáltam őket felvonulás közben oldalba kapni. Amúgy be is jött, nyertünk is, csalinak kb. jók voltak.
  • Master91
    Őőő lényegében hatalmas német rebalance lesz, még mindig nem tudjuk 100%-ra hogy mit mennyivel fognak változtatni :D

Majd csak akkor mikor a hivatalos 8.8 patch notes lesz a 2 fázisú teszt után. Tűkön ülök!!!
  • Pares
    Én mindet olvastam, és köszi érte!
  • Solten
    Urak! Augusztus 31-ig van a 30 frag 300k ezustert akcio?
  • Attiska
    Engem érdekel, nyomjad légyszi.
  • Master91
    Csinálnék kötelező tutorailt amit minden accountnak kötelező lenne meg csinálni.

Ezt ami most van dobnám kukába.

Valami 3-4 fázisú lenne.

1. fázis lenne a mozgás, gyorsulás, torony forgás stb. 120 nyelven írná a pár soros EGYSZERŰ szöveget, hogy "nem mutatjuk az ellenfélnek seggünket! " meg ilyesmi.

2. fázis egyszerű lövészet

3. meg mondjuk alap weak spottok ( pocak - kupola, ez az összes tankok ~90%ban weakspot )

4. fázis, szabadon jöhet mehet, de bevillanna egész képernyőre a térkép 1-2 másodpercig, hogy meg tanulja, hogy ott van az a szar a jobb alsó sarokba, és ahova villogna magától a térkép, oda kéne furikáznia mondjuk 1 percen belül.

Meg ilyesmi.

Amíg nem sikerült minden fázist meg csinálni addig nem tankozik senki :3

Ja, és minden patch után kötelező lenne meg csinálni.

~ fél éven belül nem lenne ennyi burgonya merem állítani
  • Pares
    Mindegy milyen tankkal, de legalább 4-es vagy annál nagyobb szintű közepes tankot kellett kilőni. Tehát t3-as medek nem számítanak. Egyébként ma már nem él az akció.
  • yossarianHUN
    Akit érdekel annak be tudom másolni mégegyszer, megvan még valahol elmentve a dolog. Lényegében az új szovjet medek + két német (az új minipárduc, meg az átdolgozott VK3001H)
  • Malarki
    Az a kis ingyen gold alsó nagon is 1000 arany. Ezért annyit kell csinálni, hogy egy megadott időpontban feljössz ide, megnyitsz egy oldalt és megadsz egy e-mailt. Majd hülyék leszünk nem kihasználni. Ez kb. olyan, mintha az utcán fúja a szél egy ötezres, de nem veszed fel mert az olyan csöves dolog.
  • TottiHUN
    elég egyszerűen hangzik de tényleg nem az, gondolj bele hogy 30 bármilyen tank, hogy meglegyen a 300k is kb majdnem 30 csata.
  • lammaer
    +1, tegnap ezt már kitárgyaltuk :D
  • TomDantes
    Igaz, máskor ilyenkor tele van tesztszerverről szóló hozzászólásokkal, most semmi, de nem is nagyon érdekel senkit. Húúúú kóóóóód. Máskor meg, hú, ilyen ágyúja lesz, olyan átütéssel, lassan fordul, gyorsan fordul, pattan, nem pattan, képek az új tankról, stb .
  • 400V
    Nem a WOT szar hanem a játékos állomány! Az a baj hogy minden csatába látsz olyat akiről nem tudod megmondani most ezt miért csinálta? Pl öngyilkos hajlamú emberkék vagy olyanok akik megvannak győződve arról hogy még tier 10 be is HE t kell használni mert így a jó.

Kicsit más.
  • Gerdzso
    A közepes tank kilövése csak T5-ös tankkal vagy annál nagyobb szintűvel jó?
  • Pares
    Tegnap valakinek sikerült összehozni a 20 közepes tank kilövését a Pest Control küldihez? Én hajnali 2-ig próbálkoztam, de feladtam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz 20 közepes tankot kilőni, de kifogtak rajtam.
  • yossarianHUN
    Nekem mondod, ügyet sem vetett senki a tesztjelentésre, amiben az új tankokról értekeztem, annyire el volt mindenki foglalva a kódokért remegéssel
  • TottiHUN
    most maus-al az eu szerveren nyomja a csávó?
  • Master91
    Fúzió sebzés?

Rá lőttél te is + csapat társ is, 1 másodpercen belül ért találatot mind a 2 lövés, és az összeadott sebzést látod.

Mod nélkül rühellném a játékot..
  • malystryx
    Srácok, most próbálgatom a teszt szerót, lehetséges, hogy valami nem okés vele? AMX 50-100-al hogy lehet sebezni 1073-at?? Volt ma még egy ilyen, AT-8-al 870-et sebeztem... mikor az ágyú sebzése csak 150-200 között van. Ez bug??
  • madmanic
    nyár+hétvége+eventek+5x xp+gamescom = idegbaj
  • TomDantes
    Én nem így látom, napok óta, csak az megy, kód kód kód, miért nem ennyi, miért nem annyi, köcsög WG lekéstem, nem kakaptam meg, megkaptam, de miért nem ennyit, miért nem annyit.

Oké, legalább most nem a szokásos köcsög WG direkt belenyúl, hogy veszítsek, meg hülyelengyelek műsor megy, ez legalább egy kis változatosság. De azért már kissé túlzásba esnek az emberek egy kis ingyen gold miatt. Olyan reszketés megy érte, hogy ihaj.