418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #255913 Kifejezetten rühellem. Ott van 60 méterre ház mögött? Természetesen vérvörös ember, kigurul majd snapshottal kettévág. Eltalál és még át is üt. T8-ban ülsz, spottolsz rejtőzködve mikor hirtelen meglátnak? Akkor most 600 méterről kapsz 430-as snapshotot. Eltalál és átüt. Tapasztalom minden második meccsen nem csak ettől a tanktól de itt a legidegesítőbb. -
foxbat88fx #255912 Győzelem!
Csata: Redshire 2013. augusztus 25. 21:23:20
Jármű: AMX M4 mle. 45
Szerzett tapasztalat: 1 855
Szerzett kredit: 76 752
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd
ennyi volt :)
most vagyok 2.7 mil creditnél... egy reggeli screenshotomon 1.5millió van!
durva :D
ez a hónap abszólute durva nekem...
napi 300k credit.... plusz rakás prém nap :)
megvettem T28-at T32-őt holnap jön az AMX 50 100 :) -
rahotep #255911 Az addig oké,hogy a KV-1S lövegét gyengítik,de akkor ilyen alapon az összes op tankot gyengíthetnék: Vegyék el az ISU-tól a BL-10-et,A francia 5-ös TD lövege is nagyon op (durvább mint a KV-1S 122-ese!!!!) és még sorolhatnám tovább. Az "op" tankok azért vannak,hogy a gyengébb képességű vagy hardverű!!!-játékosok is élvezhessék időnként a játékot...szerintem. -
rahotep #255910 Ez a prámes ac tényleg nagyon haladós,de minden képzeletemet felülmúlja a 30-50%-os plussz kreditekkel....eszméletlen mennyiségű creditet harácsoltam össze az elmúlt hetekben. -
lexlutor #255909 az ilyen eseteket azert te is egy kezeden tudod megszamolni. -
kisokka #255908 Nem tudom, én sosem éreztem annak. Talán még kezdő koromban meglepett, amikor belémvert 400-at, de a KV-1-től jobban fostam. -
Toweliee #255907 Ha meg valaki szintet ugrik és feljebb lép ő lesz közöttük a noob. Vagy ha valaki kiesik a jók közül terrorizálja a kicsiket. Ráadásul nincs egy egységes koncepció, hogy mi alapján rangsoroljuk a gamereket. Az xvm egy játékos által kitalált mod, szubjektív. Gondolj arra, hogy itt a cap-kill all téma milyen megosztó. Szerintem messze nem annyira rossz a helyzet, mint amennyire ez túl van hypeolva. -
foxbat88fx #255906 premiummal dől az exp ha win van* akart lenni :)
losenál is annyit megyek mint sima fiókkal win-kor... durva -
foxbat88fx #255905 érzi a vesztét az AMX M4 1945 :)
14 győzelem vele zsinorban :DD
még 2k exp és megvan sima exp-ből az 50 100
eddig úgy voltam vele hogy 20k free exp-t beleölök
erre prémiummal dől a credit ha win van :)
és pikk pakk eltűnt az a 20k LOL
irigylem azokat akik havi prémet használnak....
iszonyatos nagy előny! -
Okmyx #255904 Nem feltétlenül, épp most szabadult rám egy ilyen 3-as töketlen paradicsom KV-1S szakasz.
Mind rajtavesztett. Ráadásul még csak összehangoltan se voltak képesek támadni.
Nem ismerték a Black Prince tornyát valószínűleg. -
Pont ezért lenne jó a skill alapu mm az elképzelésem szerint, mert így nem csak nagyon gyenge , de kiemelkedően jókkal se kerülhetne össze egy átlagos játékos. Az sírna csak aki úgy trollkodta össze a statját, mert a sok lila közt csak szopna. -
lexlutor #255902 amikro tier5-6 csatakban harmasaval jarnak, az azert megmutatja szepen h op tank igy. -
voroshenri #255901 Redshire meg mine miatt kapcsoltam ki az encounter modot... -
kisokka #255900 Sose volt KV1s-em, de ellenfélként egyszer sem zavart a sugárvetője. Sokkal lassabban tölt újra, ezt rengetegszer ki lehet használni. Ha meg betrafált, hát ez van, legyen egy kis öröme, több úgysem lesz
-
foxbat88fx #255899 Redshire-n rábeszéltem a team-et hogy mindenki zúdúljon be a cap körbe
:DDDDDDDDDDD
-
Toweliee #255898 "Mert NEM nő az effije, nem fejlődik," <-- kimaradt egy szó -
Toweliee #255897 Az átlagos és jó játékosok többsége felháborodna ezen mert szépen visszacsúszna. A lilákat/kékeket és a pirosokat nem érdekelné, de a középréteg sírna. Itt a fórumon szintén. Hetekig. Mert nő az effije, nem fejlődik, meg mert jobbakkal kerül össze akik pillanatok alatt kiszedik. -
TottiHUN #255896 remélem addig fognak sírni fórumon hogy többet nem is fognak ingyen aranyat adni.
-
Plata #255895 Na most mi van?
-
lexlutor #255894 nem kell picsogni, az uj 100as agyuval, aki tud jatszani, annak igy is jo tank lesz. a sok vervoros babuin, meg vegre nulla tudassal es wg-makkal nem fog 400as sebezsekkel egylovesezni. -
yossarianHUN #255893 Nem. Az az érzésem, már nem is fognak. -
[SiX] Boci #255892 Nekem nem jöttek. -
Valakinek megjöttek már a kódok? -
foxbat88fx #255890 az jó... finom a cseresznye pálesz ha jól megvan csinálva -
McLarenpowa #255889 a 16:10es kódok még másnak sem jöttek meg? -
madmanic #255889 "-skill (tudás) alapú matchmaking SOHA nem fog
bekerülni."
Hátha normális csaták lennének...
"-A statisztikák miatt kell a KV1s 122-es ágyúját
gyengíteni. Ennek módja viszont még nem tisztázott."
A sok csíra addig sírt, míg elérte.. Még gy nyavalyás cromwellel szarrá lehet verni a kv1s t, csak tudni kell kihasználni a gyengéit..
Vagy meg kellene tanulni játszani... De rinyálni egyszerűbb..
Szánalom.
-
Dezinter #255888 Amúgy ha megnézzük akkor a WoT se ronda.(Nekem legalább is nem tűnik annak alacsony-közepes beállításon) de ha az ember felrakja maxra akkor is rondának gondoljátok? -
Dzsízösz, még 250k xp a Foch 155 :D Sose lesz meg. Majd a 4. nerf után kifejlesztem. -
Renegade #255886 hogy egy picit stresszeljelek, holnap jön indokolatlan mennyiségű cseresznye (természetesen 86 liternél kevesebb) :D -
Kétlem. Hatalmas előnyük van, és van jövőjük.
Wt-nek mi van? Repülője ok. Mi lesz a jövőbe? Most berakják a tankokat, meg esetleg tank/repülő 1 pályán (ennyiről tudok)
Bumm.
De ezt már sokszor ki tárgyaltuk, kár bele kezdeni.
Várom én is hogy ki jöjjön, mert páran át mennek oda ( ami nem baj ). -
foxbat88fx #255884 én a fociról beszéltem most....
kosárlabdában én sem tom mi a jó :S
habár amikor Te kint voltál még nem volt meg az új stadion -
lammaer #255883 Amikor kosármeccsre mentem (Dallas vs Houston) őszintén szólva csak a cheerleadereket bámultam egész végig. Az hogy rohangált ott pár ember meg labdákat dobált, irreleváns volt :) -
zserrbo #255882 Jó olvasgatni, hogy mások se voltak jó véleménnyel a közvetítésről:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/286698-gamescom-2013-live-stream/page__st__40#top -
lammaer #255881 Aki grafika alapján dönt egy játékról.... -
foxbat88fx #255880 mmmmm az a kedvencem :)
innék már én is valami finomat :/
hihetetlen de rég ittam páleszt -
A WG ideje megvan számlálva... -
Karelgott #255878 Ideit meg múltkor írtam.. -
Karelgott #255877 én csak boroztam. De van alma, körte, törköly, szilva a tavalyiból. -
Renegade #255876 alma :)
így már nem remeg a kezem és rendben a szem-kéz koordináció
de asszem 1 kör pont elég volt így nosztalgiából, na jó, esetleg még megyek egyet disznolkodni lowtierben -
foxbat88fx #255875 sajna mire ez kijön addigra lesz "saját" lucky-m :) maybe