418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Kifejezetten rühellem. Ott van 60 méterre ház mögött? Természetesen vérvörös ember, kigurul majd snapshottal kettévág. Eltalál és még át is üt. T8-ban ülsz, spottolsz rejtőzködve mikor hirtelen meglátnak? Akkor most 600 méterről kapsz 430-as snapshotot. Eltalál és átüt. Tapasztalom minden második meccsen nem csak ettől a tanktól de itt a legidegesítőbb.
  • foxbat88fx
    Győzelem!
    Csata: Redshire 2013. augusztus 25. 21:23:20
    Jármű: AMX M4 mle. 45
    Szerzett tapasztalat: 1 855
    Szerzett kredit: 76 752
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd

ennyi volt :)
    most vagyok 2.7 mil creditnél... egy reggeli screenshotomon 1.5millió van!
    durva :D
    ez a hónap abszólute durva nekem...
    napi 300k credit.... plusz rakás prém nap :)
    megvettem T28-at T32-őt holnap jön az AMX 50 100 :)
  • rahotep
    Az addig oké,hogy a KV-1S lövegét gyengítik,de akkor ilyen alapon az összes op tankot gyengíthetnék: Vegyék el az ISU-tól a BL-10-et,A francia 5-ös TD lövege is nagyon op (durvább mint a KV-1S 122-ese!!!!) és még sorolhatnám tovább. Az "op" tankok azért vannak,hogy a gyengébb képességű vagy hardverű!!!-játékosok is élvezhessék időnként a játékot...szerintem.
  • rahotep
    Ez a prámes ac tényleg nagyon haladós,de minden képzeletemet felülmúlja a 30-50%-os plussz kreditekkel....eszméletlen mennyiségű creditet harácsoltam össze az elmúlt hetekben.
  • lexlutor
    az ilyen eseteket azert te is egy kezeden tudod megszamolni.
  • kisokka
    Nem tudom, én sosem éreztem annak. Talán még kezdő koromban meglepett, amikor belémvert 400-at, de a KV-1-től jobban fostam.
  • Toweliee
    Ha meg valaki szintet ugrik és feljebb lép ő lesz közöttük a noob. Vagy ha valaki kiesik a jók közül terrorizálja a kicsiket. Ráadásul nincs egy egységes koncepció, hogy mi alapján rangsoroljuk a gamereket. Az xvm egy játékos által kitalált mod, szubjektív. Gondolj arra, hogy itt a cap-kill all téma milyen megosztó. Szerintem messze nem annyira rossz a helyzet, mint amennyire ez túl van hypeolva.
  • foxbat88fx
    premiummal dől az exp ha win van* akart lenni :)
    losenál is annyit megyek mint sima fiókkal win-kor... durva
  • foxbat88fx
    érzi a vesztét az AMX M4 1945 :)
    14 győzelem vele zsinorban :DD
    még 2k exp és megvan sima exp-ből az 50 100
    eddig úgy voltam vele hogy 20k free exp-t beleölök
    erre prémiummal dől a credit ha win van :)
    és pikk pakk eltűnt az a 20k LOL
    irigylem azokat akik havi prémet használnak....
    iszonyatos nagy előny!
  • Okmyx
    Nem feltétlenül, épp most szabadult rám egy ilyen 3-as töketlen paradicsom KV-1S szakasz.
    Mind rajtavesztett. Ráadásul még csak összehangoltan se voltak képesek támadni.
    Nem ismerték a Black Prince tornyát valószínűleg.
  • Kicsirigo
    Pont ezért lenne jó a skill alapu mm az elképzelésem szerint, mert így nem csak nagyon gyenge , de kiemelkedően jókkal se kerülhetne össze egy átlagos játékos. Az sírna csak aki úgy trollkodta össze a statját, mert a sok lila közt csak szopna.
  • lexlutor
    amikro tier5-6 csatakban harmasaval jarnak, az azert megmutatja szepen h op tank igy.
  • voroshenri
    Redshire meg mine miatt kapcsoltam ki az encounter modot...
  • kisokka
    Sose volt KV1s-em, de ellenfélként egyszer sem zavart a sugárvetője. Sokkal lassabban tölt újra, ezt rengetegszer ki lehet használni. Ha meg betrafált, hát ez van, legyen egy kis öröme, több úgysem lesz
  • foxbat88fx
    Redshire-n rábeszéltem a team-et hogy mindenki zúdúljon be a cap körbe
    :DDDDDDDDDDD
  • Toweliee
    "Mert NEM nő az effije, nem fejlődik," <-- kimaradt egy szó
  • Toweliee
    Az átlagos és jó játékosok többsége felháborodna ezen mert szépen visszacsúszna. A lilákat/kékeket és a pirosokat nem érdekelné, de a középréteg sírna. Itt a fórumon szintén. Hetekig. Mert nő az effije, nem fejlődik, meg mert jobbakkal kerül össze akik pillanatok alatt kiszedik.
  • TottiHUN
    remélem addig fognak sírni fórumon hogy többet nem is fognak ingyen aranyat adni.
  • Plata
    Na most mi van?
  • lexlutor
    nem kell picsogni, az uj 100as agyuval, aki tud jatszani, annak igy is jo tank lesz. a sok vervoros babuin, meg vegre nulla tudassal es wg-makkal nem fog 400as sebezsekkel egylovesezni.
  • yossarianHUN
    Nem. Az az érzésem, már nem is fognak.
  • [SiX] Boci
    Nekem nem jöttek.
  • mijki
    Valakinek megjöttek már a kódok?
  • foxbat88fx
    az jó... finom a cseresznye pálesz ha jól megvan csinálva
  • McLarenpowa
    a 16:10es kódok még másnak sem jöttek meg?
  • madmanic
    "-skill (tudás) alapú matchmaking SOHA nem fog
    bekerülni."

Hátha normális csaták lennének...

"-A statisztikák miatt kell a KV1s 122-es ágyúját
    gyengíteni. Ennek módja viszont még nem tisztázott."

A sok csíra addig sírt, míg elérte.. Még gy nyavalyás cromwellel szarrá lehet verni a kv1s t, csak tudni kell kihasználni a gyengéit..

Vagy meg kellene tanulni játszani... De rinyálni egyszerűbb..

Szánalom.
  • Dezinter
    Amúgy ha megnézzük akkor a WoT se ronda.(Nekem legalább is nem tűnik annak alacsony-közepes beállításon) de ha az ember felrakja maxra akkor is rondának gondoljátok?
  • Eagle16
    Dzsízösz, még 250k xp a Foch 155 :D Sose lesz meg. Majd a 4. nerf után kifejlesztem.
  • Renegade
    hogy egy picit stresszeljelek, holnap jön indokolatlan mennyiségű cseresznye (természetesen 86 liternél kevesebb) :D
  • Master91
    Kétlem. Hatalmas előnyük van, és van jövőjük.

Wt-nek mi van? Repülője ok. Mi lesz a jövőbe? Most berakják a tankokat, meg esetleg tank/repülő 1 pályán (ennyiről tudok)

Bumm.

De ezt már sokszor ki tárgyaltuk, kár bele kezdeni.
    Várom én is hogy ki jöjjön, mert páran át mennek oda ( ami nem baj ).
  • foxbat88fx
    én a fociról beszéltem most....
    kosárlabdában én sem tom mi a jó :S
    habár amikor Te kint voltál még nem volt meg az új stadion
  • lammaer
    Amikor kosármeccsre mentem (Dallas vs Houston) őszintén szólva csak a cheerleadereket bámultam egész végig. Az hogy rohangált ott pár ember meg labdákat dobált, irreleváns volt :)
  • zserrbo
    Jó olvasgatni, hogy mások se voltak jó véleménnyel a közvetítésről:
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/286698-gamescom-2013-live-stream/page__st__40#top
  • lammaer
    Aki grafika alapján dönt egy játékról....
  • foxbat88fx
    mmmmm az a kedvencem :)
    innék már én is valami finomat :/
    hihetetlen de rég ittam páleszt
  • TOMSILENT
    A WG ideje megvan számlálva...
  • Karelgott
    Ideit meg múltkor írtam..
  • Karelgott
    én csak boroztam. De van alma, körte, törköly, szilva a tavalyiból.
  • Renegade
    alma :)

így már nem remeg a kezem és rendben a szem-kéz koordináció

de asszem 1 kör pont elég volt így nosztalgiából, na jó, esetleg még megyek egyet disznolkodni lowtierben
  • foxbat88fx
    sajna mire ez kijön addigra lesz "saját" lucky-m :) maybe