418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Elmondom a logikát: az említett két német TDnek vitathatatlanul jobb front páncélja van mint az ISUnak. Ezért az ISU camoban jobb.
  • brian19941214
    heló lehetne valkihez csatlakozni tankszázadba 7 es szintü tigrisem van van egy barátom 5 ös szintü orosszal van szivesen játszanánk magyarokkal
  • rahotep
    Szívesen megosztanám a linket,de nem emlékszem,hol olvastam,de tuti nem álmodtam...azóta ezen röhögök!
  • foxbat88fx
    hatalmas TD a valóságban :)
    és valóban... hihetetlen camo-ja van...
    ezért tartom sokkal de sokkal jobb TD-nek a Ferdi-nél :)
    a tier8 királya az ISU :)
  • R3nton
    Hát nem sokkal alacsonyabb szerintem. Meg ez most komoly, hogy azért, mert zöld az alapszíne??? :D Ezzel akarják indokolni? :D
  • rahotep
    Még nem pattantam KT-ról ISU-val egyszer sem...lol
  • foxbat88fx
    pedig a KT nagyon jó tank....
    inkább távolságtartó módon kell használni :)
    van rajta egy igen pontos jól szűkülő gun... a pontatlan oroszok meg távolról csak pattognak róla :)
  • rahotep
    Valahol(sajna már nem emlékszem hol) láttam a magyarázatot: alacsonyabb és zöld az alapszíne...közel voltam hozzá,hogy be...jak a röhögéstől!!!
  • lammaer
    Heh tesó, akkor irány az ágy :)
  • rahotep
  • R3nton
    Most teljesen függetlenül a TD iszonyomtól, abban milyen logika van, hogy az ISUnak ilyen álcája van. Hát szinte a ferdi vagy a jagdpanther is ugyanakkora méretre. Elég nagy ez a tank, nem szabadna, hogy ekkora camoja legyen.
  • Gerdzso
    Ha van valakinek felesleges M22 kódja az elküldené privátban? Köszönöm. :)
  • rahotep
    Kedves vagy de inkább barátkozok még a KT-val,lehet,hogy csak rosszul forgatom be,vagy ilyesmi...
  • nemtudommivan
    Megkérek mindenkit hogy most már tényleg fektesse le a gyerekét mert nem akarok többet 15-0-ra kikapni. Köszönöm.
  • JeffDunham
    Végre egy jó csillagozó. Már ideje volt mert 10 csata alatt jött le 2 tank ötszörözője. A jobb alsó sarokban látszik a csodálatos winrate...

Az AT-7 -el meg kicsit kiborított a csapatom. Sosem kaptam még ennyit vesztes csatára.

• brian19941214
    heló valaki nem jönne tankszázadba? nevem UlquiorraShiffer14
  • rahotep
    T5-ben ...sőt T9-ig nem tudok olyan TD-t mondani amivel kimásznék egy az egybe egy azonos tierű op haevy elé! a TD-k nem arra valók!...kivéve amikor muszáj.
  • foxbat88fx
    pont ma lett Elit a KT :)
    de nem kell az E-75... neked adom az Elit státuszt ha gondolod
  • rahotep
    Csak a Bátyuskája miatt barátkozok vele!!!(E-75) lol
  • kisokka
    Ha van fedezékem, akkor én sem szoktam egyből pukkantani(már amivel), de a menet közbeni lövés ugyanez. Vagy bejön, vagy nem. Hogy most annak a noobnak épp bejött, hát ez van.
    Amúgy a pontosság buff előtt is voltak ilyenek jócskán.
  • Okmyx
    A S-35 CA valóban jó kis TD, már az alapgunnal is, én is szerettem a "fürdőkádat".
    De itt most nyilván arról van szó, hogy azért nem mennél ki vele 1on1 egy KV-1 ellen.
    Én csak egy tankkal mászok ki face to face KV-1-re, az pedig a BDR G1B, azzal is csak akkor ha lesből enyém az első lövés a 90mm ágyúval.
    Esetleg még az AT-2-vel mentem neki, de azért ott se ész nélkül.
  • rahotep
    Valószínűleg én vagyok a balfasz vele,de ha finoman akarom megfogalmazni a kapcsolatomat vele: "Nem vagyunk barátok". :-)
  • foxbat88fx
    KT egy nagyon kellemes tank.... kellemes csalódás volt nekem...
    viszont a testvére na aaaaaaaaaaz!!!! über!! :D
  • rahotep
    ha van én kérem! :-)
  • lexlutor
    jagtiger lovegpajzsa lyukas?

most volt egy parbajom vele egy masik jagdtigerrel. szepen pattotgtunk egymasrol, egyszercsak bekaptam tole kettot. nezem a lyukata lovegpajzsnal vannak. nah akkor en is elkezdtem ot ott loni, szepen el is patkolt.
  • kHares
    De mindig a gagyi játékos csinálja meg velem az a szomorú mert tudja hogy csak click és szokott lenni valami minek célozni. A jó játékos meg tudja ha nem céloz semmit nem talál el, legalábbis én nem tudom rábírni magam ezekre a lövésekre. Néha látom épp megy vissza fedezékbe akkor de azok jellemzően mellé mennek. Szóval ezt noobsegítségnek érzem
    A pontosság buffot másképp kellet volna, minden ágyúnak legyen saját karakterisztikája nem az hogy hordunk középre tök mindegy 0,3 vagy 0,5 az acc.
  • Ravasak
    valakinek locust kod ? :)
  • lammaer
    Ennél még a TigerIVB is jobb... menj már, úgy írod mintha a KT szar lenne...
  • foxbat88fx
    ennyire nem rossz szerintem :)
    AMX M4 1945-höz képest egy álom tank :D:D
    ha már AMX a téma :)
    várja a kicsike a holnapi eladást :)
    holnap már másik ikon lesz ott lent a bal alsó sarokban
  • JeffDunham
    Hülyeséget csináltam tudom jól, de jól szórakoztam.

• rahotep
    Nekem 108csata és 61% winrate,de ennek ellenére egy kalap sz...A lövege közelharcra való,de ba...hatom,ha se mozgékonysága se páncélja nincs a közelharchoz...ennél még a Tiger VIB is jobb!
  • rahotep
    Ha az S35 CA-ról beszélsz te is, akkor valamit rosszul csinálsz vele...én a 105-össel használom és iszonyt fun...gyakran többet hoz a konyhára mint a stug III. T5-ben jól használva a tankok jelentős része oneshot,de KV-1 vagy T1Haevy sem kér másodikat ha megkínálod egyszer
  • foxbat88fx
    hát kérlek szépen.... 32 casta után is tudok nyilatkozni :)
    azt hozzá teszem hogy fullosan kezdtem (free exp power) de 75-ös emberekkel és felszerelések nélkül :D
    első kör.... 11.5sec töltésidő :DDD lószar mobilitás hmmmm no comment
    aztán felkerült rá a rammer (mert összejött rá a credit) akkor már jobb volt.... de az dobott rajta igazán sokat hogy feltettem a Stabilizátort :)
    azóta 90%-osak az emberek... és azt kell mondjam hogy a saját tierjében egész tűrhető :) jó, nem egy IS-3 amivel állat módon kell menni
    ezzel okosabban
    hull down-ban durva... anélkül csak távolról ér vmit a páncélja
    de a gunja meg közelharcra van :)
    szóval nem rossz... habár a statom mást mutat :S
    32 csata 39 kill 41% Win rate 1812 avg damage
    majd még ugyanennyi csata után visszatérünk a témára :)
  • kisokka
    A snapshot is csak addig bosszantó, amíg minket szopatnak vele
    Hogy most éppen a KV1s-nél jegyezted meg, az egy dolog.
    Néha nekem is vannak olyan pofátlan találataim, hogy sokszor már várom mikor írják be, hogy csíter vagyok(be is szokták).
    A legjobb az volt, amikor a PZIV derpjével 400 méterről menet közben pukkantottam szét egy gyalogkakukkot(sajna már nem emlékszem mi volt), amit pont láttam bemenni egy bunker mögé és csak sejtettem, hogy ki is fog jönni onnan. Fel is jelentett a gyerek
    Biztos vagyok benne, hogy azóta op-nak tartja a PZIV-et.
  • rahotep
    A T32-ről kiváncsi leszek milyen véleményed lesz. A toronytól ne várj sokat mert mindenhol nem dughatod el az alját,de a legnagyobb vicc a lövege...a T29-en ok,de T9-ek ellen kevés...nekem nagyon szenvedős.
  • foxbat88fx
    egyébként ha érdekel én miket harácsoltam vele akkor nyisd le a spoilert :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Győzelem!
    Csata: Redshire 2013. augusztus 25. 21:23:20
    Jármű: AMX M4 mle. 45
    Szerzett tapasztalat: 1 855
    Szerzett kredit: 76 752

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2013. augusztus 25. 20:56:58
    Szerzett tapasztalat: 1 875
    Szerzett kredit: 78 259

Győzelem!
    Csata: Sand River 2013. augusztus 25. 20:28:49
    Szerzett tapasztalat: 1 128
    Szerzett kredit: 55 126

Győzelem!
    Csata: Highway 2013. augusztus 25. 18:21:00
    Szerzett tapasztalat: 1 444
    Szerzett kredit: 56 242

Győzelem!
    Csata: Abbey 2013. augusztus 25. 17:17:15
    Szerzett tapasztalat: 1 401
    Szerzett kredit: 59 455

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2013. augusztus 25. 17:08:25
    Szerzett tapasztalat: 1 120
    Szerzett kredit: 52 794

EZT NEM TUDOM LÁTTAD-E
    igaz másik tank, de ez viszi a pálmát :)
    Győzelem!
    Csata: Karelia 2013. augusztus 25. 15:05:38
    Jármű: VK 45.02 (P) Ausf. A
    Szerzett tapasztalat: 14 028 (x5)
    Szerzett kredit: 113 783

emlékeztek amikor elnéztem a tier7 akciót... tier8-nak néztem :)
    milyen jó hogy elnéztem... ha akkor nem veszem meg ezt a fost akkor talán sosem lenne AMX 50 100-am :)
    "Always look the bright side of the life"
  • 400V
    Keményebb lett a team kill rendszer. Teszten szórakoztam láncolgatással megjegyzem SEMMIT NEM SEBEZTEM és kirakott már másodszor amióta teszt van!
  • TomDantes
    Ott a tévedés, hogy például a francia ötös TD, egy rakás szar. Nagyon vacak, hiába a jó löveg, szörnyen rossz TD. A KV-1S pedig minden tekintetben jó, páncélozott, kellően mozgékony a súlyához képest, erős fegyver. Mi kell még?

Az biztos, hogy azért van, hogy hülyék is élvezzék a játékot, hihetetlen mennyi KV-1S-t látni szörnyen gyenge játékosokkal.

• lammaer
    Ja, sztem is teljesen rendben van a grafikája, ara pont jó amire kell.... hogy nem kápráztat a napfény meg hogy van e plusz két rozsdafolt a ferdinnád oldalán, esetleg realisztikusabbak a virágok? Kit érdekel :)
  • Nazarov77
    Hopsz 9 kill :D
    70k pénz jött, ha nem nézzük a 300kt mivel ezzel lett meg a 30 kill.

Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2013. augusztus 25. 21:20:41
    Jármű: Pz.Kpfw. B2 740 (f)
    Szerzett tapasztalat: 11 930 (x5)
    Szerzett kredit: 370 480
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Elit lövész, Hidegfejű

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Felszerelés hozzáadva: Kiadósabb hadi porció (x1)