418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Naaaaaaaaaa ez kib.szott szép volt. Azért volt nem kevés mákod is, de ez egy Pool-nál alap. Nagyon tetszett amit láttam. Nem is tudtam hogy ilyen meggymag köpködő ez a kis tank, kedvet kaptam hozzá.
  • hawken
    Tök jó hogy volt ez az event a VII szintű tankokra, de ma 30 csatából egyszer voltam toptank, összes többiben az alsó három között tanyáztam.
    Tudom hogy random, de azért ez fakk!
  • Karelgott
    akkor még gyúrok rá
  • Szpecnyaz
    Fullosan nagyon jó, nekem a kedvencem. Ő az egyetlen amit hajlandó voltam visszavenni T10 alatt, just for fun.
    De úgy általában is az egyik legerősebb jószág T9ben.
  • Tessellia
    köszöntem és gratula a körhöz
  • patchaou
    ja hogy ebből nem lett link... Innen letölthető:
    http://www.noobmeter.com/replay/501705306.109283112056941787
  • popey8
    Tudnak vki küldeni priviben egy 200 goldos kódot vagy a másik fajtát, ha szépen megkérem? Asszonynak kellene majdnem ennyi, h meg tudja venni a PzIV S.-t:D
  • patchaou
    Persze.
    [url="http://www.noobmeter.com/replay/501705306.109283112056941787"]Victory!, Ram-II, Ensk, 8/25/13 10:45 PM: 2,677 nXP, 2,600 dmg[/url]
  • Tessellia
    ripléjt szabad kérni?
  • madmanic
    Hodor!
  • patchaou
    Tudom, hogy miért járt a plusz 300, de szerintem ez a nélkül sem csúnya :)
  • lammaer
    Én szeretem a ferdit, német tank létére ott van a garázsban amióta csak megszereztem és nem adtam el amikor fullos lett.

Az ágyúja sztem hihetetlenül jó, viszonylag agilis tank is, és sárga effes emberek ellen a páncélzata is jól használható :D
  • kisokka
    Kicsit én is így érzem, bár a JT toplöveget ma tettem fel. Kevésbé bírja a saját tieren belüli skulókat, mint a Ferdi, úgyhogy bujkálósabb, de szerintem nem lesz vele gond.
  • Toweliee
    Én visszavettem, nem akartam kihagyni. Végülis hatvanvalahány meccset mentem vele, aztán valamiért eladtam, de én élveztem. Mindegy, a Jagdtigert szeretni fogod.
  • rahotep
  • Karelgott
    Vhogy úgy érzem,h a ferdi jobb volt mint a JT. Bár a JT még nem fullos. vki?
  • rahotep
    Persze a kövekkel csak élcelődtem...én többet vártam a ferditől...lehet,hogy nekem is a jgpanther2 felől kellett volna megközelítenem a jgtigert és akkor érzésre jobb lett volna a ferdi,de már késő csak 4k xp kell.
  • lammaer
    No igen, vannak tankok amiknek több jutott a jóból....

Késő este a temetőben sétál haza púpos. Elé ugrik egy törpe és ezt mondja:
    - Hé púpos mi az a hátadon?
    - Hát egy púp.
    - Kell az neked?
    - Hülye vagy, kell a halálnak.
    - Akkor ad nekem.
    Erre a púpos felegyenesedik fut a városban és találkozik a sántával. Elmeséli neki a gyógyulásának történetét. Erre az sietett a temetőbe, hogy találkozzon a törpével.
    - Szia sánta. Mi van a hátadon?
    - Semmi.
    - Akkor nesze itt egy púp.
  • Toweliee
    Fejből nem tudom, de van egy csomó. A helyzethez szükséges módon keresem ezeket, ami egyszer bejön nem biztos, hogy máskor is. Ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen átlőni, mindössze annyit, hogy értelmesen használva nem olyan könnyű.
  • kisokka
    A löveg melletti részt is szokták ütni, ha másik Ferdi jön velem szembe és nem látom az alját, akkor azt lövöm, 10-ből 9-szer -500.
  • rahotep
    Sajna némelyiknél mégis a vicc jut eszembe: Aki rossz a látása annak jobb a hallása,akinek gyengébb a tapintása annak jobb a szaglása,akinek rövidebb az egyik lába annak a másik lába hosszabb! Ilyen a T32!!!
  • foxbat88fx
    tyűűű hát még én hogy utálom!!!! pfejjjj :D
  • rahotep
    Akkor megkérnélek: írd már le a megfelelő méretű kövek helyét térképenként mert nekem 15k csata után sem rögzültek és akkor majd ott állok a ferdivel egész csata alatt! Komolyra fordítva a szót: többet ér a ferbinél,ha fordítasz rajta egy kicsit amikor nem tüzelsz,mer van rajta egy merőleges rész amit T8-tól elég sok gun simán visz(golddal mégtöbb)+Lőhetik rajtad a "lámpákat" is...
  • brian19941214
    köszönöm :)
  • lammaer
    Hát mert utálom a játékot mint a szart :D
  • Toweliee
    Igen, itt a fórumon is vannak játékosok akik klánoznak. Ha olvasod a fórumot rendszeresen akkor te is találsz könnyen. Sok sikert!
  • lammaer
    A lényege az hogy a tankoknak van 4-5 fő paraméterük, és nincs olyan amelyik mindenben jó.
    Szóval pl ami vastagon páncélozott az lassú, amelyik ágyú nagyot sebez az lassan tölt, amelyik tank gyors az többnyire papír - és így tovább és így tovább.

Kb olyan mint amikor kiírják a mesteremberek hogy 3 féle munkavégzés van: olcsó, gyors és jó. De ebből egyszerre mindíg csak kétfélét választhatsz :D

Na, nekem a WOT is így működik, ezért nem foglaklozom pl történelmi "realitással" a témában. Mert a tankoknak pl HPjük van :)
  • brian19941214
    tudsz esetleg magyar klánt?
  • rahotep
    Köszönöm,hogy kiegészítetted a mondandómat!
  • Toweliee
    Lépjetek be egy klánba.
  • Toweliee
    Nem nem, csak a hülyék nem rejtik el a hasát. Jagdpantherről a JP II felé mentem tovább, nemrég vettem meg a Ferdit kipróbálni. Megfelelő távolságból, ha egy kő mögé elrejted a hasát nehezen tudnak veled mit kezdeni.
  • lammaer
    Ez egy másfajta logika, leginkább játéktechnikai balancenak hívják.
  • lammaer
    Papíron a ferdi sem tud rejtőzni, de engem lőtt már rommá 1vs1ben bokorból ferdi hogy fel se villant.

Itt minden papíron van balanceolva, a randomot nem lehet számolni.
  • R3nton
    De ez ettől nem logikus :D Ha pici egy tank legyen jó camoja, ha nagy, akkor legyen szar camoja. Ez lenne a logikus. Mondjuk a Leo1 is elég nagy, ahhoz képest nem rossz a camoja.
  • brian19941214
    ez addig rendben hogy szakasz szoktunk abban menni de szerttünk volna magyarokkal játszani nem ilyen noob görcs nyomikkal mennek mint a birkák jobbra balra am a haverom elment aludni már csak magam maradtam
  • lammaer
    Ez gyakorlatban azt jelenti hogy hátul vagy mint minden rendes TD :D
    Persze megpróbálhatsz spottert játszani, de ha lősz a BL10el, akkor ha te spottoltad az ellent akkor világítani is fogsz :D

1vs1ben annyi előny, hogy te lősz először. Ami egy ilyen alfás TDnél nem kis bónusz.
  • rahotep
    Ja! Papíron jobb a Ferdi frontja,de csak a hülyék nem lövik át...az ISU frontja 90-es,de nagyon huncut.Többet benyel mint ami a ferdiről lepattan!
  • foxbat88fx
    visszanéztem a fórum legelső hozzászólásait...
    mennyi ismeretlen név... azért néha megakadt a szemem egy lammaer nevű nicken
    hüle netcelebek
  • Toweliee
    Szia, játszatok két azonos osztályú tankkal. A matchmaker +/- 2 osztályba rakja a tankokat, mindig a magasabbhoz viszonyít. Ezért akkor van értelme szakaszoznotok, ha azonos osztályú tankkal léptek be egy csatába.
  • rahotep
    Ezt osztom: álcaháló,periszkóp,töltésgyorsító--legényeknek: BIA,CAMO---+egy kis álcafestés és gyakorlatilag láthatatlan vagy ha jól használod a bokrokat!