418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Naaaaaaaaaa ez kib.szott szép volt. Azért volt nem kevés mákod is, de ez egy Pool-nál alap. Nagyon tetszett amit láttam. Nem is tudtam hogy ilyen meggymag köpködő ez a kis tank, kedvet kaptam hozzá.
-
Tök jó hogy volt ez az event a VII szintű tankokra, de ma 30 csatából egyszer voltam toptank, összes többiben az alsó három között tanyáztam.
Tudom hogy random, de azért ez fakk! -
Karelgott #255991 akkor még gyúrok rá -
Szpecnyaz #255990 Fullosan nagyon jó, nekem a kedvencem. Ő az egyetlen amit hajlandó voltam visszavenni T10 alatt, just for fun.
De úgy általában is az egyik legerősebb jószág T9ben. -
Tessellia #255989 köszöntem és gratula a körhöz -
ja hogy ebből nem lett link... Innen letölthető:
http://www.noobmeter.com/replay/501705306.109283112056941787
-
Tudnak vki küldeni priviben egy 200 goldos kódot vagy a másik fajtát, ha szépen megkérem? Asszonynak kellene majdnem ennyi, h meg tudja venni a PzIV S.-t:D -
Persze.
[url="http://www.noobmeter.com/replay/501705306.109283112056941787"]Victory!, Ram-II, Ensk, 8/25/13 10:45 PM: 2,677 nXP, 2,600 dmg[/url] -
Tessellia #255985 ripléjt szabad kérni? -
madmanic #255984 Hodor! -
Tudom, hogy miért járt a plusz 300, de szerintem ez a nélkül sem csúnya :)
-
lammaer #255982 Én szeretem a ferdit, német tank létére ott van a garázsban amióta csak megszereztem és nem adtam el amikor fullos lett.
Az ágyúja sztem hihetetlenül jó, viszonylag agilis tank is, és sárga effes emberek ellen a páncélzata is jól használható :D -
kisokka #255981 Kicsit én is így érzem, bár a JT toplöveget ma tettem fel. Kevésbé bírja a saját tieren belüli skulókat, mint a Ferdi, úgyhogy bujkálósabb, de szerintem nem lesz vele gond. -
Toweliee #255980 Én visszavettem, nem akartam kihagyni. Végülis hatvanvalahány meccset mentem vele, aztán valamiért eladtam, de én élveztem. Mindegy, a Jagdtigert szeretni fogod. -
rahotep #255979
-
Karelgott #255978 Vhogy úgy érzem,h a ferdi jobb volt mint a JT. Bár a JT még nem fullos. vki? -
rahotep #255977 Persze a kövekkel csak élcelődtem...én többet vártam a ferditől...lehet,hogy nekem is a jgpanther2 felől kellett volna megközelítenem a jgtigert és akkor érzésre jobb lett volna a ferdi,de már késő csak 4k xp kell. -
lammaer #255976 No igen, vannak tankok amiknek több jutott a jóból....
Késő este a temetőben sétál haza púpos. Elé ugrik egy törpe és ezt mondja:
- Hé púpos mi az a hátadon?
- Hát egy púp.
- Kell az neked?
- Hülye vagy, kell a halálnak.
- Akkor ad nekem.
Erre a púpos felegyenesedik fut a városban és találkozik a sántával. Elmeséli neki a gyógyulásának történetét. Erre az sietett a temetőbe, hogy találkozzon a törpével.
- Szia sánta. Mi van a hátadon?
- Semmi.
- Akkor nesze itt egy púp. -
Toweliee #255975 Fejből nem tudom, de van egy csomó. A helyzethez szükséges módon keresem ezeket, ami egyszer bejön nem biztos, hogy máskor is. Ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen átlőni, mindössze annyit, hogy értelmesen használva nem olyan könnyű. -
kisokka #255974 A löveg melletti részt is szokták ütni, ha másik Ferdi jön velem szembe és nem látom az alját, akkor azt lövöm, 10-ből 9-szer -500. -
rahotep #255973 Sajna némelyiknél mégis a vicc jut eszembe: Aki rossz a látása annak jobb a hallása,akinek gyengébb a tapintása annak jobb a szaglása,akinek rövidebb az egyik lába annak a másik lába hosszabb! Ilyen a T32!!!
-
foxbat88fx #255972 tyűűű hát még én hogy utálom!!!! pfejjjj :D -
rahotep #255971 Akkor megkérnélek: írd már le a megfelelő méretű kövek helyét térképenként mert nekem 15k csata után sem rögzültek és akkor majd ott állok a ferdivel egész csata alatt!
Komolyra fordítva a szót: többet ér a ferbinél,ha fordítasz rajta egy kicsit amikor nem tüzelsz,mer van rajta egy merőleges rész amit T8-tól elég sok gun simán visz(golddal mégtöbb)+Lőhetik rajtad a "lámpákat" is...
-
brian19941214 #255970 köszönöm :) -
lammaer #255969 Hát mert utálom a játékot mint a szart :D -
Toweliee #255968 Igen, itt a fórumon is vannak játékosok akik klánoznak. Ha olvasod a fórumot rendszeresen akkor te is találsz könnyen. Sok sikert! -
lammaer #255967 A lényege az hogy a tankoknak van 4-5 fő paraméterük, és nincs olyan amelyik mindenben jó.
Szóval pl ami vastagon páncélozott az lassú, amelyik ágyú nagyot sebez az lassan tölt, amelyik tank gyors az többnyire papír - és így tovább és így tovább.
Kb olyan mint amikor kiírják a mesteremberek hogy 3 féle munkavégzés van: olcsó, gyors és jó. De ebből egyszerre mindíg csak kétfélét választhatsz :D
Na, nekem a WOT is így működik, ezért nem foglaklozom pl történelmi "realitással" a témában. Mert a tankoknak pl HPjük van :) -
brian19941214 #255966 tudsz esetleg magyar klánt? -
rahotep #255965 Köszönöm,hogy kiegészítetted a mondandómat!
-
Toweliee #255964 Lépjetek be egy klánba. -
Toweliee #255963 Nem nem, csak a hülyék nem rejtik el a hasát. Jagdpantherről a JP II felé mentem tovább, nemrég vettem meg a Ferdit kipróbálni. Megfelelő távolságból, ha egy kő mögé elrejted a hasát nehezen tudnak veled mit kezdeni. -
lammaer #255962 Ez egy másfajta logika, leginkább játéktechnikai balancenak hívják. -
lammaer #255961 Papíron a ferdi sem tud rejtőzni, de engem lőtt már rommá 1vs1ben bokorból ferdi hogy fel se villant.
Itt minden papíron van balanceolva, a randomot nem lehet számolni. -
R3nton #255960 De ez ettől nem logikus :D Ha pici egy tank legyen jó camoja, ha nagy, akkor legyen szar camoja. Ez lenne a logikus. Mondjuk a Leo1 is elég nagy, ahhoz képest nem rossz a camoja. -
brian19941214 #255959 ez addig rendben hogy szakasz szoktunk abban menni de szerttünk volna magyarokkal játszani nem ilyen noob görcs nyomikkal mennek mint a birkák jobbra balra am a haverom elment aludni már csak magam maradtam -
lammaer #255958 Ez gyakorlatban azt jelenti hogy hátul vagy mint minden rendes TD :D
Persze megpróbálhatsz spottert játszani, de ha lősz a BL10el, akkor ha te spottoltad az ellent akkor világítani is fogsz :D
1vs1ben annyi előny, hogy te lősz először. Ami egy ilyen alfás TDnél nem kis bónusz. -
rahotep #255957 Ja! Papíron jobb a Ferdi frontja,de csak a hülyék nem lövik át...az ISU frontja 90-es,de nagyon huncut.Többet benyel mint ami a ferdiről lepattan! -
foxbat88fx #255956 visszanéztem a fórum legelső hozzászólásait...
mennyi ismeretlen név... azért néha megakadt a szemem egy lammaer nevű nicken
hüle netcelebek
-
Toweliee #255955 Szia, játszatok két azonos osztályú tankkal. A matchmaker +/- 2 osztályba rakja a tankokat, mindig a magasabbhoz viszonyít. Ezért akkor van értelme szakaszoznotok, ha azonos osztályú tankkal léptek be egy csatába. -
rahotep #255954 Ezt osztom: álcaháló,periszkóp,töltésgyorsító--legényeknek: BIA,CAMO---+egy kis álcafestés és gyakorlatilag láthatatlan vagy ha jól használod a bokrokat!