418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #256073 Ezt hívják úgy, hogy szopás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ideges volt vajh?
-
lammaer #256072 Goldot pazarolsz szimpla creditért megvehető tankra?
Mifél burzsoá ember vagy te? :) -
bigmano #256071 Igen az érdekes hogy a Locust kódok megjöttek...azt másik rendszer küldözgette???
*Lammaer köszi neked is. -
yossarianHUN #256070 Az már eltűnt a süllyesztőben. Az a vicces, hogy tegnap délután még váltig bizonygatták hogy csak a szerver a lassú, lesz egy kis késése. Most meg már azzal se fárasztják magukat hogy kitaláljanak valami mesét, hogy miért nem jöttek meg. Nem olyan életbevágó az a 200 gold, csak nekem mondjuk annyi hiányzott ahhoz, hogy még akciósan tudjam megvenni a Tiger (P)-t, de miután 3 aktivált kódból 1 érkezett meg, ez a terv füstbe ment. -
Valorian #256069 Hehe, tényleg, amúgy ő hol volt a gamescon alatt? Reménykedtem benne, hogy egyszer csak megjelenik, feldobta volna a show-t szerintem :D -
lammaer #256068 negativ, csak locust kódok estek be, pénzes kód a fasorba sincs. Lehet elfogyott serb vodkapénze, ezért az utolsót cancellálták :D -
lammaer #256067 CSak ideiglenesen, végszükség esetén ha nincs más modulod amit feltegyél.
Tisztán spotternek használni a batot ugyanis csak tier pont és tank pazarlás... ha meg lősz vele illetve ugye mocorogsz is, nincs értelme a hálónak.
Akkor inkább már szerszámosládát tegyél. -
R3nton #256066 Én nem, de legalább a cactustot megkaptam :P -
foxbat88fx #256065 szerintem még senki nem kapta meg... én sem még :S -
foxbat88fx #256064 Lehet kellene keresnem egy jó tier8 ESL csapatot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Valorian #256063 Ne haragudjatok ha valaki már kérdezte, vagy esetleg válasz is jött már rá, de a tegnap délután 4 körüli qr kódra megkaptátok már az e-mailt, vagy van valami infó róla? -
foxbat88fx #256062 nem drága :)
na egyből Top gun :D
kicsit jobb a 100assal a tank :)
SU-101 lőszerárak után én nem lepődök meg semmin!!! -
R3nton #256061 akkor tedd rá szerintem a stabot nekem is az van rajta, bár így se lesz pontos menet közben, de valamit csak használ azért -
a lőszer árán azért majd ne lepődj meg:D -
foxbat88fx #256059 Kifejlesztve:
Löveg '100 mm SA47' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 11269. Elköltött szabad tapasztalat: 23231.
na remélem most már jobb lesz az AMX 50 100
mert eddig siralmasan gyengén teljesített
-
bigmano #256058 Köszi ezt is. ...ez inkább spotter setup ahogy nézem.
Most csak randomban gurulgatok vele úgyhogy inkább egy olyan setup kell ami a "cigánykodàsra" van kihegyezve. -
http://glennvc.synology.me:5046/
Új statisztika csekkoló, ez a CW-s teljesítményedet is figyelembe veszi ! -
R3nton #256056 még egy másik lehetőség lenne az a konfiguráció amit 13-90en használok: venti+coated optics+preiscope
Ez se rossz sztem. -
VanDaal #256055 Itt az SG-n sajnos szinte mindig előbb pattan el valakinél a húr, mint a troll elunná magát (igen, ezúttal én szóltam hozzá, bár nem kellett volna).
De egy idő után már valóban roppant irritáló, ha ugyanaz a kényszeres a sokadik kivágása után is csak visszamászik, és ott folytatja, ahol abbahagyta. -
bigmano #256054 Köszi akkor kipróbálom az álca helyett a stab.-ot.
-
madmanic #256053 az ilyenek miatt van ma 36% wr em a tegnapi 65% után...
Ezért kellene az effi szerinti MM. -
legalább akkor ne szólj be ha segítettek neked -
madmanic #256051 hát ma is sikerült megugrani az ingerküszöbömet egy kis parasztnak...
elém jön kezdésnél, kifordul, majd elkezd lövöldözni a csíra..
először ellőttem a láncét hátha ért a szóból, de hát még ehhez is hülye volt szegény..
Szomorú véget ért rövid csatája.. -
Köszönöm a válaszokat!!!
mondjuk megadod a lakcímed a könnyebb végrehajtásért és már meg is van !!! -
NH3CL #256049 A jól bevált "Don't feed the troll" módszer megoldás. Nem kell rá reagálni (persze ehhez kell egyfajta netes kultúra és önfegyelem), nem kell felülni a provokációnak.
A troll hamarabb unja meg hogy senki sem válaszol neki, mint a közösség.
De mint mondtam, ehhez kell a közösség részéről is a kultúra, hogy nem válaszolnak semmilyen formában sem. -
madmanic #256048 nem. -
VanDaal #256047 Nem vagyok szakértője a témának, de csak van valami módja, hogy fel lehessen lépni az olyanok ellen, akik kizárólag provokálási célzattal jelennek meg fórumokon, teleokádják a topikokat, majd miután repülnek az ámokfutásért, másnap kezdik elölről az egészet egy új regisztrációval. -
madmanic #256046 50k xp re -
NH3CL #256045 50k xpo. -
R3nton #256044 felesleges, nekem 10% optika van, venti, stab -
mire is adják az egy nap premiumot ???? -
R3nton #256042
És pont egy TD-vel lett meg az első kolobanov :P :D -
madmanic #256041 A dinamikus IP világában... -
bigmano #256040 Batmobilra mennyire hasznos az àlcaháló? -
VanDaal #256039 Minden van, mint a búcsúban... talán még egy olyan szeglete is a világnak, ahol téged is elfogad és megért valaki. Csak az a hely nem itt van.
Szóval bölcsebb volna máshol keresgélni :) -
Toweliee #256038 Én azt se tudtam, hogy nálunk van, azt hittem csak egyes helyeken van. Hát akkor ez duplán rossz hír a mártíroknak. -
stoppos #256037 Nem izgul itt senki. Ha benáculsz, ban. Ennyire egyszerű a szabály. -
stoppos #256036 A legtöbb helyen már azelőtt volt, hogy Magyarországon lett volna. Szóval, ja... -
ne izgulj ,abból is van dögivel -
Toweliee #256034 Azt nem tudom, hogy mindehol van-e :)