418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Help!
    XVM editorban nem találom azt az opciót ahol a tank irányát jelző vonalat lehet ki meg bekapcsolni (amelyik mutatja merre nézel). Kerestem a fileokban is, de sehogy se találom, a definíció nevét sem ismerem, így nem is tudom mit kell keresni.
  • Bee
    Az E100-at javaslom, alap ágyúval sem rossz tank.
    A sok T9 átka az, hogy nagyon hosszú velük a grind, ha mindegyiket egyszerre húzod (AMX 50-120, E-50, IS-8 hármast húzom egyszerre, néha az az érzésem, hogy sosem érem el velük a T10-et). Miért vennél a nyakadba még egyet?
    A free XP-t a helyedben a T9-es tankok moduljaira hagynám.
  • yossarianHUN
    Nekem E-100 nem jött be, el is adtam. Szanaszét lövi minden (T10-ben MINDENKINÉL van gold), mozgékonysága szinte nulla, ágyúja pedig igazán csak golddal használható, azt meg finanszírozza akinek két anyja van. És még arty-mágnes is, ami a kevesebb arty fényében nem akkora hátrány mint régen, de azért nem egy öröm.
  • madmanic
    Csak IS t ne.
  • Antimat
    Véleményt kérnék:
    Most, hogy ilyen jól tejelő napok vannak, hamar össze jött a pénz pár 9-es járgányra, amik közül párat meg is vettem.
    Most ott tartok, hogy maradt a 9-esek közül az IS8 és a VK4502P Ausf. B.
    Melyiket érdemesebb megvenni? Ha jól tudom, az IS8 inkább olyan med-szerű.

Vagy tegnap meglett a szükséges xp az E100-ra, ki is fejlesztettem, de ahhoz kell még kb. 3 milla. Inkább grindeljem ki azt? Fosok, hogy alapágyúval szar lesz, annyi free exp-m meg nincs, hogy kapásból rátegyem a nagyágyút. (Azért milyen zsidók, hogy még toptankra is grindelni kell..)
  • kHares
    Nem is említettétek a testserver legjobb funkcióját: auto-fire.
    Elég nyomva tartani a gombot és amint betölt már lő is, vége a beteges click-click-click aztán mégis meghalok mert egy tizedmásodperccel előbb lő az enemy
  • madmanic
    Második nekifutásra elértem a bűvös 50% wr t....

Agyrém..
  • madmanic
    https://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

Én innen szedtem, működik.
  • rahotep
    A megoldás egyszerű: Ne használjuk a Koreanrandom.com xvm editorját!
  • Fefe82
    Áhh ezt a kínai hackerek csinálják!így akarják a tankjaikat legyőzhetetlenné tenni !Sárga elnyomás (technológiai)
  • rahotep
    Akkor 15-20 napig még nem lövök kínai haevyre,csak ha muszáj...8,8-nál hátha eltűnik.
  • rahotep
    Köszi! Néhány hozzászólással ezelőtt kérdeztem Jactortól,hogy ezt és/vagy a packot javította-e!
  • virkir
    Bug nélküli szvsz nincs mert százféle variációnál előjött már a nagy fehér szám.
  • virkir
    ne bazz
    Keresel egy majdnem tetszőt és elég átírni benne azt a pár dolgot amit te másként szeretnél.
    De legyen egy délután ha sokat kell szüttyögni vele, de csak egyszer kell megcsinálni.
    Nekem a kezdetektől ugyan az fut, időnként amikor bővült valamivel csak annyit kellett hozzátoldani az meg már pár perc volt.
  • madmanic
    http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/75-xvm-mod
  • rahotep
    Köszi NH,hogy mondod! Remélem este fent leszel TS-en...Nem hiszem,hogy téged nem zaklattalak még ezzel a problémával...már hetek óta elfordulok az,ha látok egy kínai haevy-t,Kínaihaevyfóbiám lett!!!!
  • rahotep
    Visszatérve az alap problémámhoz: Linkelne nekem teljesen xvm analfabétának valaki egy bug nélküli xvm-et.Nagyon megköszönném!
  • NH3CL
    +1. Én már 2 patch óta másolgatom a configomat mindig ugyanúgy néz ki.
  • rahotep
    Virkir! Ha ez csak egy jó óra lenne én is megcsinálnám,de félek,hogy sosem lennék kész vele...
  • madmanic
    egészségedre!
  • virkir
    Akkor megérdemled a szopattyút.
    Nyilván az a jobb ha 286 fájlban kell egyenként állítgatni a megfelelő paraméterezést.
    Egyszer szánj rá egy jó órát és csinálj magadnak egy @xvm.xc-t az online editorral amit utána elég a frissítésekkor csak bemásolni és boldogan használhatod életed végéig ugyan azt az xvm kinézetet.
  • foxbat88fx
    nem érted hogy full üres az xvm.xc fájlom? :DDDD
    madmanic ez tökéletes! sikerült! köszöntem! :)
  • virkir
    Mi a pöcsnek használsz olyan dolgot amihez lövésed sincs?
    Vazze én se játszok atomteaktorral. Pf...
    Amúgy-
    Elnavigálsz ide: \World_of_Tanks\res_mods\xvm\configs\@Default\
    Megkeresed: a @xvm.xc fájlt és megnyitod valami notepad-al
    Nyomsz egy F3-at és megkeresed a "mirroredVehicleIcons" fáltozót és a : után true-t átírod false-ra
    Elmented, játék restart és örülsz.
  • stoppos
    Na, már beljebb vagyunk... még mielőtt elkúrod az egészet az editorral

nyisd meg notepaddal, a battle.xc filét ami a configs\@default könyvtárban van.

Ha ez van benne:
    "mirroredVehicleIcons": true
    akkor erre írd át:
    "mirroredVehicleIcons": false

ha ez van benne:
    "mirroredVehicleIcons": false
    akkor erre írd át:
    "mirroredVehicleIcons": true

• foxbat88fx
    nah!!! ez jónak tűnik :) végre valaki :D
    köszi
  • foxbat88fx
    xvm.xc-ben nincs ilyen abban csak pár szar van :S
  • madmanic
    http://www.koreanrandom.com/z/sirmax/xvm-editor/XVMEditor.swf

Feltöltöd, szerkeszted, lemented, játszol boldogan, szívesen.
  • foxbat88fx
    de mit??????
    úristen :D

megkérdezi valaki hogy hogy kell kiszedni az önindítót a kocsiból akkor az a válaszod hogy "ki kell szedni"? :D
  • stoppos
    Igazából már múlt héten is mondtam, hogy keresd meg melyik fájlból dolgozik az xvm.

Van egy xvm.xc fájl. Vagy ebben van, vagy ebben csak hivatkozások vannak a default könyvtárban lévő filékre. Ott kellene megkeresned a mirror vehicle részt és átírni, ahogy itt lentebb is említették.
  • rahotep
    Ezzel nagyon jól el lehet készíteni megfelelő angol nyelvtudással,de nekem annyi van,hogy könnyen nem tudnának angolul eladni...Időm is inkább a játékra fordítanám,de nagyon jónak néz ki ez a szerkesztő.
  • Master91
    nyisdd már meg valami kurva editorral !
  • foxbat88fx
    igen...
    az ellenségnél tükrözi a tank ikonokat meg a neveket
    ezzel meg lehet csinálni hogy ne legyen szar?
  • Hyder
    erre gondolsz?
  • rahotep
    Én tuti nem!
  • stoppos
    Csak te.
  • foxbat88fx
    továbbra sem tudja senki hogyan kell XMV-et szerkeszteni? :S
  • stoppos
    Sima ügy, bár estefelé én érek rá kevésbe. De ha nagyon elkúródik, szólj és összerakjuk egy perc alatt.
  • rahotep
    Köszönöm az infót! Este érek haza és kipróbálom! Ha elakadok azért még zavarnálak vele,ha nem gond!
  • stoppos
    Ez így ránézésre az alapbeállítás. De amúgy meg elrakod az xvm.xc filét valahova, ha abban van neked minden, vagy a default könyvtárat, ha az xvm.xc csak mutat más filékre és ha frissítetted, visszamásolod.
  • rahotep
    Na igen,de azért félek hozzápiszkélni az xvm-hez mert nem nagyon értek hozzá és nekem a jelenlegi kijelzők a leginformatívabbak és nem szeretném,ha megváltoznának amire egész jó esély van,ha frissítem.Jelenleg így néz ki:

Esetleg tudnál ilyen xvm-et linkelni ami nem bugos?