418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #256233 T-54-t??? Hát érdekes. Spotra sztem még mindig jobb t9-ben a 13-90. Bár full golddal azért nem rossz tank a kisebb penes ágyúval. Randomban viszont jobbak az új medek sztem. -
Kene szar 30 gold leszerelni a motyot az E-75-rol, de most nem szandekozom venni csak emiatt. :P -
Szpecnyaz #256231 Mondhatjuk :D.
Am a kínai nekem pont tetszett. Fasza kis brawler med. Próbálj facehuggolni vele. Még T9 tankot is tudtam úgy ölni vele.
Am este nem akarod húzni velem platoonban? -
Fefe82 #256230 Jó hülye mindíg van!Tegnap T28 prottal foglaltam,egy T20 bujdosott mellettem,erre berongyol ránk egy IS8 meg egy VKa,nekimegyek az IS 8 nak,közbe lövöm a VK-t,Is természetesen bejött mellém,így nekem is őt kellett lőnöm,de az uccsó lövést bevittem azért a VK-nak,az IS8-at is elkezdtem kopasztani azzal a lomha disznóval,meg egyébként se volt több 800 hp-ja köbö,a T20 semmit nem csinált,lövöldözte az IS8-t szemből mert ügye ment a dörzsi vele,és pont szembe volt a T20,nem jött volna be mellé és csipegetni áhhh,Is8 kinyirt,utánna azt az idióta T20-t is ,erre beír agy ISU ,hogy mekkora giga noob vagyok,ÉÉÉNNNNN,de persze a csapat össznél volt neki 700 sebzése,ami ugye 1 azaz EGY hit kb,nekem meg 4000,de azért a noobozás járt nekem,nem a kis faszfej T20 -nak ááá,nekem
HÜLYÉK VANNAK VOLTAK LESZENK -
lammaer #256229 Hehe, ilyen emlékezetes volt a vergődésem? :) -
lammaer #256228 Nincs játékosok közti arany küldés. (tervezték, be is rakták jó régen a menüt ami nem működött, aztán a következő patchben kijavítás helyett ki is vették. Emlékszem, akkor szívtam meg, mert haverral összedobtuk a pénzt hogy veszük 14-16k aranyat és felezünk. Rajtam rohadt mind :D)
-
Szpecnyaz #256227 Kérdezd meg Lammaert :D. Lesz erről egy sztorija :D. -
lammaer #256226 Csak az mééég oly messziiiii.... kínai med vonalon még csak a t34-1 vége felé járok, de küszködök vele nagyon. Az ágyúja úgy szűkül mintha egy nerfelt artyban ülnék, és kb annyira pontos is.
Komolyan, mindíg rácsodálkozok amikor megállok hogy mekkora a célkör és hogy mennyi idő amíg eléri a minimumát, ami szintén szép nagy. Csiki csukira használhatatlan, egyszerűen nem bírok leszükülni vele anélkül hogy pofán ne vernének addig. Brrrr... -
Csa, egy olyan kerdesem lenne, hogy jatekosok tudnak egymasnak kuldeni aranyat? Vagy csak klan tud leosztani ill. vasarlas? -
Szpecnyaz #256224 Ott a 121, azon olyan front van :D. -
Szpecnyaz #256223 Én tegnap elkövettem azt a bűnt a JT 88ban, hogy 3x átütöttem egy Obj 704 frontját v 200 méterről, majd pedig ki is lőtték. Onnantól kezdve egész csata alatt engem szidott hogy gold ammo noob, szidta a klánomat is, majd meg váltogatott a noob és gay kifejezések között. És nem igazán tudtam vele megértetni hogy nem is hordok magammal gold lőszert abban a tanban, nem hogy azzal lőjek rá :D.
Megnéztem a csata végén hogy mit csinál, volt neki kemény 800dmg, nekem meg 3700 amivel top dmg voltam a saját csapatban :D. -
lammaer #256222 Egyértelműen defektes vagy :)
T-43 kín, T-44 szuper (de csak azért mert a T-43 után jön), T-54 az orosz med vonal csúcsa.
(természetesen a T62 jobb mint a T-54, de ha figyelembe vesszük a tierjét is, akkor a T-54 az über alles. Ejj ha a T62-n is olyan front lenne mint amilyen a t54 Tier9ben :) ) -
lammaer #256221 Amikor meghalok nyomok egy exit battlét, kiválasztom a következő tankot és rábökök a battle gombra.
(amúgy meg legyél kicsit reálisabb: sztem te is haltál már meg nemegyszer 1 max 2 lövés leadása után, jó esetben 100-200 sebzéssel. Előfordul az, nem szégyen. Ugye hogy ugye?) -
lammaer #256220 Istenem, csak jussak át a T69-en még a nerf előtt... azt én már full golddal viszem csatába, anélkül csak egy rossz vicc.... szóval remélem nem jön hamar a patch. -
lammaer #256219 Hehe.. tegnap én is megkaptam ~6000 spot damagera chaffeeval (tier10 meccsben kispottoltam a csaptomnak a varázserdőben bújkáló védőket) hogy "you are the worst player I ever seen" a meccs után privátban egy IS8-tól, aki ~800 damaget osztott ki.
Biztos ő már a fejlesztett ladder alapú matchmakert élvezi, ahol 1600 eff alatti playereket nem dobott be neki.
Irigylem ezeket az embereket, hogy őket nem zavarja a külvilág, jól elvannak a magük kis belső békéjében :D -
Pe-pe-pe-peeee-do-do-doooooooo 
3 perccel ezelőtti kép
-
Most akkor én vagyok rosszul bekötve, hogy a T-43/T-44 párossal jobban élveztem a játékot, mint T-54-el? :D
Vagy genetikailag tier 7-9 csatákban érzem jól magam? :) (Sose mondtam magamról, hogy hűdejó vagyok) -
Mennyivel több munka lett újra összeszedni az 50k xp-t. A sok 5x nap elkényelmesített. A T-54-l magam is birkózom. Alap torony és ágyúval nem valami csoda tank. Hála az égnek a T-44-n túl vagyok. Szerintem talán csak az AMX40-t utáltam ennyire mint ezt a ****-t. Ha csak meglátott egy ellenséges tankot, máris ammo rack sérülés. Kijavitás után 1 perccel újra. Legszivesebben eladtam volna a fenébe.
No de a T-30-ra végre megvan a nagy ágyú. Így már érthető, miért akart eddig is boldog boldogtalan kilőni. 800 dam. E-100 oldalába. Ha pattan goldammoval 900 T-95-be szemből. Már sokkal barátságosabban lehet vele játszani.
-
Szpecnyaz #256215 A T44 éppen nem rossz, de jónak se mondanám. Olyan jellegtelen, unalmas. Semmi kedvem azzal is napokig szenvedni. -
yossarianHUN #256214 Nálunk előbb egy vérvörös T50 azzal szórakozott, hogy folyamatosan keresztbe állt a KV-4-em előtt. Akárhogy forogtam, mindig elém gurult blokkolni. A reportos fenyegetésekre ügyet sem vetett. 2 perc után, segítséget kértem, mire egy rendes AMX AC 48 félrelökte előlem, de utánam jött, és megint elém állt. A végén sikerült kitolnom a nyílt terepre, ahol az ellen szétlőtte, de addigra fél HP-m oda volt. Halála után pedig a csata végéig ott maradt, és folyamatosan pittyegett a térképen.
Ezeket verik otthon, vagy mi?? -
stoppos #256213 Helyes. :) A T-43, T-44 után minőségi ugrás lesz az a tank. Igazából nem emlékszem, hogy nagyon szoptam volna azokkal, de semmire nem emlékszem belőlük, úgyhogy vagy egyfolytában tudatmódosítva toltam, vagy tényleg semmilyen tankok voltak.
-
Szpecnyaz #256212 Úgy tervezem hogy meg fogom tartani. Mert pont jó lesz a legközelebbi CW kampányra. -
madmanic #256211 Mennyi paraszt van megint...
Ha nem tudja elviselni, hogy vannak kékek, lilák ( nem csak narancssárga, mint ő ) mi a tökömnek telepít xvm et???
A negyedik nyomorék ma amelyik szándékosan rám lő vagy kilő... -
stoppos #256210 Nem-e? Pedig pont az az a tank, amit bármikor elő lehet venni, gurulni vele egy kört. -
foxbat88fx #256209 1. ISU is fun stock gunnal, de majd a BL-10el lesz az igazi
2. semmit nem tudsz tenni, aki hülye az is marad! -
shbg #256208 Sziasztok!
Most húzom a su 152 -öt. Alap ágyúval nagyon fun. a kérdésem az ,hogy az Isu is lesz-e ennyire?
Másik kérdésem. Ti mit szoktatok olyankor tenni ,ha a csapat fele 1 vagy annál kevesebb lövést képes leadni és megpusztul. És ez minden második csatában így van. Tudom Noobkérdés, flamet nem akarok indítani, de hátha van valami jó mótszer. :) (tudom kicsi a remény rá) -
rogan99 #256207 ráadásul 50 meccs után 40%WR-em van vele, a global 52-höz képest. -
Szpecnyaz #256206 Hát ha van hozzá free akkor nyilván beleteszem :D. Így is vagy 500k xp-t kell majd belehúzni. Biztos jó tank lesz, de annyi időt azért nem akarok eltölteni vele :D. -
rogan99 #256205 Én a t25/2 átugrásán gondolkozom nagyon erősen, Hellcat után felér egy segberakással. Ráadásul állandóan T8,T9-be rak be h még minimális esélyem se legyen. Viszont 100k free xp-t nme vagyok hajlandó kiperkálni a t28 prot-ért. (ami a lassusága miatt lehet nme is fog tetszeni)
ááá bm.. xar az élet:) -
stoppos #256204 A T-54-et simán lehet fejleszteni free nélkül. Nem okozott fejfájást, pedig a stock tankoktól agybajt szoktam kapni. -
foxbat88fx #256203 hahaha premium cheater noob! -
Szpecnyaz #256202 Nekem nem lesz olyan :D. Köszönhetően a hétvégi goldnak, meg 5x köröknek, elég free XP-m lesz hogy átugorjam azt a mocskot is :D.
Sőt, ha a WG lesz oly kegyes hogy a héten ideadja a TD eventért járó goldot, akkor a T54-et se stock állapotban fogom kezdeni :P. -
VanDaal #256201 A Zis-6 a tier 7-es A-44-en van. Ennek M-63 a top lövege. -
VanDaal #256200 De az igazi stat huszárok kb mindennel úgy játszanak, mintha a TD-ben ülnének :D
Be egy szimpatikus bokor mögé, ahonnan be lehet látni a legfontosabb pontokat, aztán osztják az áldást. Erre pedig alkalmas lesz :)
Én sem azt mondom, hogy mindenki darálni fog vele, de a pályaismerettel rendelkező, jó játékosok kezében, akik nem szégyellnek majd full golddal menni, na ott borulni fog a balansz :D -
400V #256199 A jövőben ágazzon el egy forgó tornyos TD ág felé object 416 ból és végződjön egy 203mm es stock és 305 mm es top ágyús KV4 alvázas TD ben.
ÁMMEN! -
Oddball29 #256198 Azon nem a 107 mm Zis-6 van? Csak mert ahhoz most 217-es APCR van. -
foxbat88fx #256197 majd ha meglesz a T-44esed :D:D
azon is ugyanezzel a gunnal kell szenvedned XD -
Oddball29 #256196 Nekem valahogy az lett a leghatékonyabb hetes medem, pedig tényleg nem egy etwas. -
Szpecnyaz #256195 Én pont ezt éreztem :D. Az nem med, hanem TD :D. -
400V #256194 TD nek jobb lett volna mint mednek szerintem.