418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #256473 Megint én igen mikor megint ez a nyomorult szarházi kötött belém... -
VanDaal #256472 Csak nem a saját keserű kálváriádat osztottad épp meg velünk?
-
Szpecnyaz #256471 Mondom aki jól TD-zik :D. Most neked magyarázzam hogy ez nem 15 perc kempet takar a hátsó bokorban? :)
De am elég megnézni, aki képes mondjuk 3k körüli sebzést csinálni egy T10 TDvel annak a med és heavy statja is bőven rendben lesz. -
Skyline0021 #256470 Nekem megvan a Matilda, de már régóta nem használom. Páncélzatra egészen korrekt, de a gunnak kicsi az átütőereje, nagyon a weak spotokra kell céloznod vele némely tier5 tank esetében is. Az felett pedig csak és kizárólag a weak spotok jöhetnek szóba. A másik dolog, hogy brutál lassú... az tuti, hogy nem érsz oda vele a pálya túloldalára, ha esetleg ott zajlik a nagy csata. -
" aki jól TDzik az mással is jól tud játszani. "
Evvel mondjuk nem értek egyet, rengeteg TD-s képes 13 percig hátul ülni a seggén egy bokorba. Erre egyetlen jó médiumos játékos sem képes. :)
Akik eddig artyztak, és most nehéz lett, azok mind átmentek TDzni, mert kb ugyan azt kell csinálni :D -
VanDaal #256468 Ja hogy ez az egy opció van, értem :D
Olyan ember kategorikusan nem létezhet, aki esetleg azért játszik TD-vel, mert élvezi. Vagy mert épp az általuk nyújtotta játékélményre vágyik, mert épp nincs hangulata medezni, vagy heavyzni. És olyan sem játszhat velük, aki egyébként minden mással is jó :D -
FosTalicskaa #256467 Kis javítás, hogy tartalmilag helyes legyen amit ideböfögsz:
aki TDzik azért TDzik mert TD-vel akar játszani ennyi... -
Szpecnyaz #256466 Vagy csak szimplán szeret TDzni, szerintem a fórum jó része így van vele, arról nem is beszélve, hogy aki jól TDzik az mással is jól tud játszani. Szóval ne kezdd már megint a rinyálást. -
Sziasztok. Teszt szeróra hogy tudok belépni? -
R3nton #256464 Figyelj aki TDzik azért TDzik mert mással nem tud játszani ennyi... -
FosTalicskaa #256463 Ismerve az oroszokat meg a playereket, ez így fog lezajlani:
Kap a foch egy kis nerfet a végsebességére -2km/h, esetleg némi nerfet a célzásidőre (ami méginkább a nagy távolságú kempelős taktikákra force-olja a népeket ergo méginkább beáll a játék) csak azért hogy leszerjék az ilyen R3nton-ősasszony féléket.
Ezután rájönnek hogy ez így nem jó és az azt követő peccsben visszavonják az egészet. Persze szép csendben, semmilyen patch logban sem említve, csak egyszerűen azt veszi észre a player hogy újra a régi a tankja. A R3notn közleánykák meg persze továbbra is boldogan rohangálnak a virágos mezőn a picinyke kis tankjukal hiszen a td-k le lettek nerfelve és hirtelen minden rózsaszín, nem számít hogy időközben újra visszaerősítették őket. Azt már nem tudják (nem is érdekli őket). Fontos a boldog tudatlanság és a tudat hogy végre valahol elértek valamit! ;) -
virkir #256462 Ja regebben jobb volt mehettel negy tier kulonbseggel is. -
Fingerblaster #256461 már nem játszottam egy ideje, mostanában mindíg ilyen bullshit a MM ? mentem kb 10 meccset és egyszer volt olyan meccsem ahol mid-tier voltam, az összes többinél +2 volt a külömbség, persze nem az én javamra. Régen azért ez nem volt ennyire beteg -
R3nton #256460 sajnos igen, pedig sajnálni fogom a t57-t, de ez van. És tuti elcseszik az ágyút, plusz burst töltési időt is. 1sec helyett lesz vagy 1,5. Ha csak a sima reloadhoz nyúlnának engem annyira nem zavarna. -
VanDaal #256459 Amennyire emlékszem, pont hogy ezzel a prém AT 15-tel volt neki a legtöbb csatája, valami 5k körül, és mintha nem igazán lettek volna artyjai... Ez csak simán egy evolúciós zsákutca, akinek inkább valami készségfejlesztő kéne, mint berakni 0-24-ben a gép elő, hadd szenvedje vele már...
Destydeme:
Próbáltam érdeklődni a sikerei titka felől, de nem méltatott válaszra :D -
Okézsoké. :) -
Bee #256457 Az igaz, hogy most mocskosul OP a Foch, de a 45 sec újratöltésen ne nerfeljenek már. Az valóban gáz, hogy lehagyja némelyik medet, de a motor gyengítése szerintem elég.
A T57 pedig beteg ezzel a tárazási idővel, szerintem indokolt a nerf. -
R3nton #256456 Előbb obj268 hagyott bennem 360HP-t úgy, hogy még a töltőt és a vezetőt is kicsapta a T-54-ből, persze én szemből lepattantam a kis háromszögről :D
-
R3nton #256455 Szerintem várj karácsonyig úgyis le lesznek értékelve, és akkor vehetsz akár 2-3 tier5ös tankot is. -
Bee #256454 A Foch 155-tel van tapasztalatom, klántársaméval toltam. Kb. 30 csata alatt (AP-vel használva) kb. 500.000 plussz, de ebből 300k az event miatt volt. Persze prémmel. Az átlagdam 3-4k környéke volt. -
bgabor #256453 Csávó eddig nyilván végig artizott, az artynerf után pedig átállt a TD vonalra. -
Az ilyen olvasni sem tud és a dolgok értelmezése, felfogása is problémát okoz neki. Tanulási képessége egyenlő a nullával. -
bocs.
-
Köszi!Még a prém franszia lenne, szintén legénység húzásra, de lehet inkább várok. -
rolio #256449 Szia
És tleg ott van cirillül!
Köszi -
Destydeme #256448 Hi.Ennyi a véleményem: :)
Neked az ilyen vagy mégtöbb csatás emberke elárulta már,h mit szeret a wot-ban?Vagy itt mi a sikerélmény?Hogy el tud indulni pl,vagy mi?
41k ez a példa,de eszébe nem jutott utánaolvasni vagy valami?Replay(s)stb érted..:) -
A tier3-as francia td-t ajánlgatni szokták nekem nagyon. Már rég azt várom hogy legyen féláron, mert annyi aranyam még van. Ja, nekem is raktak még 200-at az accomra, szóval 400 gold jött össze a hétvégén. -
Bmsrt n2 #256446 Nos,nekem meg van,igaz olyan fél éve 1 kört nem mentem vele,ebből lehet következtetni,hogy nem tartom sokra... 
-
yossarianHUN #256445 Most lesznek nerfelve, ne félj. Prémmel vagy prém nélkül kérdezed? Prém nélkül, tízes tankoknál már nem árt, ha a saját HP-d két-háromszorosát kisebzed, akkor már nagy baj nem lehet. Persze függ attól is, hogy győzelem-e a vége, és hogy lősz-e goldot. -
VanDaal #256444 Miután a játék megajándékozott tegnap 33% napi winrate-tel, úgy gondolta, még ma is folytatja a kényeztetésemet, többek között ilyen top tankok formájában:
De mára ez volt az utolsó gesztusa az irányomban. Befejeztem, boldogítson mást :D -
Avarice #256443 Kipróbáltam a T57 heavyt és a AMX 50 Foch 155 tesztszerón és nagyon állatok. Eddig még nem igazán használtam revolver táras tankokat, inkább német, orosz és amerikai ágakon haladok.
Most viszont kedvet kaptam ezekhez a tankokhoz, mentem pár kört, de túlnyomó részben minuszba jöttem ki, ha nyertünk, ha vesztettünk. Mennyit kell ezekkel a gépszörnyekkel sebezni ahhoz, hogy plusszos legyen a kör? -
Fingerblaster #256442 ha elolvasod a videó leírását megtalálod -
Esetleg 1800 aranyért egyéb alternatívát tud ajánlani valaki prém tankra? -
Gondolkodom rajta, hogy megveszem az orosz Matildát legénységet húzni. akinek van írna róla véleményt. -
Avarice #256439 Nálam megjött minden kód, de én is kaptam! :) -
" Guten Morgen!
Vielen Dank, dass Du an der QR Code Aktion während der Gamescom teilgenommen hast. Der Erfolg der Aktion war so groß, dass wir am Sonntag beim letzten QR Code so viele Teilnehmer hatten, dass wir nicht aussreichend Codes auf der Gamescom zur Verfügung hatten. Wir haben daher nun Deinem Account die fehlenden 200 Gold direkt zukommen lassen!
Viel Spaß weiterhin bei World of Tanks!
Mit freundlichen Grüßen,
Markus 'Invino' Schill"
E-mailben jött. Vagyis a kód bocsi hogy nem jött meg, de rárakták direktben az accountra. A ciki az hogy nem oda szántam...
3-ból 2 jött így is csak meg. -
foxbat88fx #256437 nah! Elit lett a Cromwell 
ezt a tank überbrutál :)
51 csata 102 kill 73% win rate 1 Pool 2 Levaslaiho 1 Radley 4 Top gun
-
stoppos #256436 Az a vicces, hogy anno mikor elkezdtem játszani a hetzer volt az első tank, aminél hirtelen leesett, hogy tán nem kéne mindig előrerohanni, mert abból csak a baj van. Az alap motorjával sehova nem értem oda gyorsan így mindig a már kialakult frontvonalakra tudtam rávetni magam. Ó, régi szép idők. Mondjuk kb ott adtam fel a TD vonalat. :D -
bigmano #256435 Tegnap pont sikerült neki a batmobilomat leforognia.
Sajnos nem tudtam lendületből rámenni,kapott láncra is de instant visszadobta a kövit benyelte kaptam egy 800-as puszit lànc leszakadt itt már tudtam hogy cumi lesz de legalább lekaptam egylövésesre.
Amúgy ez a vert.stab.szinte csak placebo a bat-en!
Sebaj majd legközelebb... -
R3nton #256434 Látod éppen az előbb írták, hogy ez nem is nerf, hanem buff, mert legalább nem siet vele előre :D