418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akár...még az is benne van.
-
400V #256551 Vagy majd egyszer IS7 BL10 löveggel. RUSSIAN MONSTER :) -
Nyugi, eddig az arty volt az ördögtől való. Most hogy elvétve találkozol velük most jön a TD. Aztán jön a med és így tovább. Ez ilyen HungaryUnicum.
-
400V #256549 NEM! Csak átraktam 704 ről a löveget, egyszerű mod. MAUS ra felrakom akár a loltraki tornyát is ha kell. :D
-
Commandier #256548 Photoshop. Méghozzá a gyengébb fajtából :D. -
stoppos #256547 Csoszi, akartam tőled kérdezni, hogy a wotinfo.hu-n te vagy-e pokejoke néven? :) -
400V #256546 -
Okmyx #256545 Ne a howitzerrel használd.
Bennem nem hagyott különösebb nyomot: olyan se jó, se rossz tank kb.
Közepes. A VK3002-nél és a Cometnál jobb (SzVSz) -
csoszi87 #256544 És végre 11 vereség után sikerült leduplázom a második tankom is.
1 sebző lövés.
Szerencse, hogy ezen a szinten leszarom.
-
R3nton #256543
-
stoppos #256542 No? Mozgékony, jó depression, a célzásidő is oké, nem kell kint hagyni sokáig, mint pl az indiánt. Penje fasza T7-ben. Egyedül a páncél az ami problémás, de mivel olyan eleje van, mint akit arconkúrtak egy evezővel, ha épp egy domb mögül mászol elő, még pattint is, mert annyira nagy a szög. -
Érdekes. Én meg pont a T20 miatt adtam fel legalább fél évre az amerikai med ágat! -
FosTalicskaa #256540 Én elvenném az auto-loadert az összes tanktól. A medek meg akkora op-k, hogy az ágyújuk goldammoval se nagyon üssön át semmit 50mm felett 60-at sebezzen, de azt is 20 perc loading time-al. Sebességük lenne, mondjuk fél kilóméter/nap, de viszont kapnának jó sok hp-t, mondjuk olyan 10-15k-t, hogy a szegény kis TD-nek lehessen miből bevételt meg statot csinálniuk... -
stoppos #256539 Az egy nagyon süti kis med, bezony. :) -
lammaer #256538 Jaja, te legalább megértetted amit írtam :D -
Bmsrt n2 #256537 Jön is a németeknél,high tierben (T10-ben fix) az új Td-ágban lesz auto-loaders löveg.
Egyébként nem bánom az autoladeres francia arty-t Td-t(bár ez utóbbi valóban retardált),mert franciák...ez volt beharangozva mint "EGYEDISÉG"!
Erre most itt vannak az USA revolveres szir-szarok...ugrott az egyedi faktor,ezt sajnálom. -
bigmano #256536 Kipróbálom este tesztszerveren köszi az infót.
Néztem hogy jobb az ágyúja mint a heavynek!? -
400V #256535 Még mielőtt félreértés lenne nem artyk hanem TD k.
-
Bangaro #256534
-
Commandier #256533 Tyű gyerekek, nagyon nagy fun tank ez a t20. Még alapmotorral meg t6-os löveggel is állat. Sima 1500-as wn 7 egy szinte stock tankkal. Azt hiszem szeretni fogom :). -
R3nton #256532 

-
400V #256531 Van még egy amit már nagyon várok. Nehéz önjáró lövegek 180 mm és afeletti lövegekkel. Jönne már pls. -
R3nton #256530 végsebességben csak, mozgékonyságban jobb a T-62. De jó cucc azért a 121, én szeretem :) -
FosTalicskaa #256529 Szerintem meg ott kefélték el hogy behozták ezt az auto-loader dolgot... tök jól megvolt a játék nélküle. Máig sem értem mi abban a balance, hogy pl. a T57 2 sec alatt lead 1600 dmg-et míg a vele egy szinten, típusban és azonos nemzetű T110E5 meg örüljön ha ezalatt egyáltalán 1x meg tudja sebezni. De ez igaz mindegyik loaderesre.... -
Bangaro #256528 Trololololo
-
Csak azert erte meg nezni, mert lehetett fikazni a wgt :D -
bigmano #256526 A 121-es gyorsabb mint a T62?
Vagy csak papíron? -
lammaer #256525 T10ben mi nem OP? -
zserrbo #256525 Nem úgy volt az utolsó gamescomos napon, hogy két QR kód után már megjött a Locust? Mert nekem a második kód pont a csak ma jóváírt volt és nem is jött Locust. Mondjuk ettől függetlenül nem érte meg nézni. -
lammaer #256524 Sztem ott kefélték el nagyon a WGsek, hogy mostmár boldog-boldogtalan nemzetnek van revolveres tankja.
eredetileg ugye volt csak a francia med/heavy vonalon, ahol volt revolver, de cserébe:
- agilis és gyors de papír
- a skulók önmagukban nem sebeztek túl sokat
aztán jött a revolveres arty, aztán jott a revolveres páncélozott amcsi heavy, a végére meg megjelent a revolveres, páncélozott ráadásul egy lőszerrel is nagyot sebző franciska TD. Azaz szép lassan a revolvers tankok hátrányait kiküszöbölték az új revolveres cuccokban. És ez a baj.
Úgytűnik tankok terén a WGnek kimerült az ötlettára a revolverrel, és most azt tologatja mindenhol (rémlik mintha már a német ágon is jönne vmi ilyesmi). Inkább ki kéne találniuk vmi ötletes játékmechanizmus újítást, mint ezt a revolverezést erőltetni és buffolni.
-
bigmano #256523 A T57 nem OP legalábbis amióta nekem is van:)) -
McLarenpowa #256522 Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. augusztus 27. 15:58:45
Jármű: Jagdpanther II
Szerzett tapasztalat: 3 020 (x2)
Szerzett kredit: 46 579
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész
replay -
R3nton #256521 Van is E-100-am és OP-nak tartom, mint ahogyan a T57 heavyt is annak tartom. -
Bee #256520 E-100-zal találkoztál már? Az is belédver laza 800-at, ráadásul beforgatva elég pattogós; ha mégis átlövöd, akkor is bírja HP-vel. Akkor most nerfeljék azt is? Ne már... -
Akkor megis mibol allapitanad meg hogy mi OP, meg mi nem az. Ha valamivel altalaban az emberek nyernek ebben a jatekban akkor az jobb mint a tobbi. Majd biztos a szemlyes velemeny fogja ezt eldonteni nem?:D Jaj ez a geci td mindég kilő OPÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!! Arti kilőtt OPÉÉÉÉ, nem lőttem át a izét ÓPÉÉÉ!!!
Na persze :D -
Nem a meg értéssel van a gond. Azzal hogy szted ha valaminek a sok csata miatt nagy a wr% az op.
Wr-hez sok minden kell.
Ebből az egy %-osból levonni azt hogy OP súlyos hiba. -
Okmyx #256517 Na ez a kemény, nem a beállított, forgatókönyvszerű orosz és amerikai filmcsodák. (A filmet kiképzésnél vetítették az amerikai gyalogsági laktanyákban a háború alatt. Ezért a Wermacht német csapatok itt következetesen még nácinak vannak nevezve.)
Battle of Tebourba. 1942 December 1.
A hangok nagyon ott vannak. Ahogy a haditudósító mutogatja a térképet behallatszik a lánctalpcsörgés...
Mondjuk azt már nem tették hozzá, hogy ezt a helyi csatát elvesztették a brit-amerikai csapatok december 3-án, amikor a Djedeida harccsoport bevetette a Tigriseit. Utána karácsonyig megállt itt a front. -
400V #256516 Nem szórakozok pl Brit 183 asnak 3000 es alfa azt egy lövés lenne a MAUS! xD -
Sajnalom ha nem sikerul megerteni, ugy gondolom normalisan leirtam. Mindenki eredmenye szamit. -
FosTalicskaa #256514 Igen és ha R3nton van a célkeresztben akkor instant kill és még reload sem kell. :D