418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Én azon szoktam röhögni, amikor valaki huszonötször bepingeli az ellenséges bázist...
  • Toweliee
    Szerintem most valami hiba lehet, engem bejelentkezni sem enged. Nekem elsőre sikerült, meg akartam nézni, hogy én hogyan írtam be de nem tudom.
  • popey8
    A telefonszám hozzákötése az acchoz hogy működik pontosan? Milyen formátumban kell megadni a telszámot? Mikor kéri, előre beírja a +36-ot és utána beírtuk a 30xxxxx számot egyben. Tegnap próbáltuk, de nem jött meg a kód és most a 24 óra lejártával újra beírtuk, de most sem jön kód. Emlékszik esetleg erre vki? Mintha Lammaer írta volna 1x, h milyen formában kell megadni a telszámot.
  • Oddball29
    CW is kb ilyen...
  • Szpecnyaz
    A spaced és a döntött armor.
  • Maala
    Nem, az ágyú mellett közvetlenül a peremet.
  • kHares
    Ismét leírom lerohant, foch-ban ültem nem láttam a hasára vagy a kupolára. Közepén van kis ajtó nem azt kell lőni?
  • R3nton
    Ja de IS-7 tele van spaceddel, főleg oldalt. Én akkor vettem észre, mikor t110e5 gold ammoja nem vitte át sorozatosan IS-7 oldalát CW-n, holott randomban simán lőttem olyan szögből AP-val az oldalát.
  • Toweliee
    Engem nem érdekel a goldammo, sztoikus vagyok. Ha idő előtt kilőnek kilőnek (a legtöbbször az én hibám), ha meg kell, használom. Ritkán. Van 1-2 vasam amibe csak az van / sokat használom, de azok csak fun tankok, keveset veszem elő.
  • kHares
    Miért? Nem a spaced armor rossz a heat-nek?
  • R3nton
    Na ezt a 10-es angol TD-t még én is elfogadnám, de 6-osnál feladtam. Nem való nekem ez a lassú játék.
  • nemtudommivan
    Persze T10-ben semmi kivetnivalot nem talalok a goldban. Ha mar ugyis 30,000 a javitas akkor ne a loszeren muljon a csata. De azert t8-ra nem pazarolnam.
  • R3nton
    Főleg a lánctalpat kell kerülni. Sokan nem tudják, hogy valamikor jobb az AP, mint a gold (ha HEAT), mert a spaced armor nyeli a HEAT-et, mint kacsa a nokedlit.
  • Toweliee
    Én hang nélkül játszok, filmet / zenét hallgatok. Érzésre mondom, hogy ez nekem egy túlhype-olt téma.
  • nemtudommivan
    Ezzel nem ertek egyet. AT 15-el mikor felrak t10-be akkor rendszeresen hallom a gold sistergo hangjat olyan tankoktol amik egyebkent simaval is lazan kockazat nelkul be tudnak loni. De pont tegnap beszeltek itt hogy is2 is milyen brutal goldal merz gyakorlatilag celozni sem kell a 300-as pen miatt
  • Szpecnyaz
    IS7re nem szabad HEAT ammóval lőni.
  • foxbat88fx
    csak vigyázzni kell a célzóvízzel! néha átcsak altatóvízbe! :)
    húúú én megyek is aludni
    bb
  • stoppos
    Random csatáknál amikor valaki bepittyegi a pálya két szélét. Valahogy képzelem el. :)

• Maala
    Igyál célzóvizet.
  • kHares
    Nerfelték a fochot? Első csatámban ma zsinórba 5x lőttem mellé álló célpontoknak. Következőben 6x! Végül a szar port mappán sikerült 800-at sebeznem mikor lerohant egy is7. 3x pattantam le prém ammóval. Nem a kis ajtót kell lőni a közepén ha nem látok a hasára?
  • Toweliee
    Nincs érte rajongás, ez csak takarózás. Egyáltalán nem használják annyian, mint amennyi figyelmet megérdemel a téma (kivéve a goldlőszer specifikus vasaknál).
  • arel
    Egyébként nem tudom miért rajonganak annyian a arany lőszerekért.Kipróbáltam és már az első meccsnél lepattanó-lepattanó hátán...
  • TomDantes
    Ezzel mondjuk egyetértek, minek az IS7-re BL10? Nem elég rá a mostani ágyú? Nekem utnig elég, főleg ha telibe talál.

Bezzeg én hajtogatom, hogy a Masu-ra jobb ágyat akarok.
  • R3nton
    hűű jó sok medálja van ennek a formának, biztos jó játékos
  • Desmodromic
    Jé, teljesen váratlanul, egy közepes vesztett trollgunos Valentin kör után megkaptam az első Halonen medálomat. Ez se egy gyakori cucc, pedig volt ISU-m is.

Vereség
    Csata: Sand River 2013. augusztus 27. 21:24:07
    Jármű: Valentine AT
    Szerzett tapasztalat: 795
    Szerzett kredit: 13 674
    Csatában elért Achievement: Halonen medál
  • TOMSILENT
  • R3nton
    köcsög-e vagy???!!! :D te szaaar :D
  • Szpecnyaz
    Napi szinten jött valaki kérdezgetni, hogy miért kapott 300k kreditet, szóval kitettem :D. Persze így is volt aki nem értette hogy miért kapott annyit :/.
  • Renegade
    miért került be a fejlécbe a kék szöveg, volt olyan aki komolyan vette, hogy penge és sok píííz?
  • Szpecnyaz
    Szerintem meg pont nem. Főleg hogy ez még csak nem is az a "szórakoztató" fajta mint a Nesuten féle trollok.
  • TOMSILENT
    De tudod....ez a fórum szereti a Flame-et :D
  • Szpecnyaz
    Volt olyan tervezet hogy BL10 legyen hozzá. Am eleve írhattad volna ezt és akkor nem kötök bele.
  • TOMSILENT
    Ó, borzalom... hülye hozzászólásokra hülye választ adok...ennyi....mi a túrónak kellene egy BL-10 az IS-7-re? .... akartak volna rá az oroszok, lehet de a játékban mi értelme lenne úgy hmm? és sok más... r3nton hülye nyavalygása is közé tartozik (aki mellesleg TD-vel szerzett legtöbb XP-t)...az előzőre vissza térve te mondtad hogy kirakhatom
  • Bee
    Pedig egyszerű: ha ezt a "hatalmat" szeretné magának, akkor ez az útja. Ha nem, akkor fogadja el, ha moderálják a választott házigazdák. Ennyi az egész, minden személyeskedés nélkül.
  • Szpecnyaz
    Sok mindent nem tudsz vele kezdeni, ha nem tud normális stílusban hozzászólni egy témához, a figyelmeztetésre meg szintén nem tud normálisan reagálni.
  • stoppos
    Valami ilyesmi:

• Bee
    Szerintem meg itt hagyjuk abba, ez a WoT topic, szóljon már a játékról. Ne legyen már igaza Cifunak.

@Tom: a házigazda jog munkával jár, nem hatalommal. Ha szeretnéd te csinálni, akkor kezdeményezz szavazást.
  • Ravasak
    Flame On :)

• Szpecnyaz
    Régen sose értettem hogy az iskolákat miért szidják azért, mert nem sajátítják el a gyerekek megfelelően az értő olvasást. Aztán elkezdtem olvasni ezt a fórumot :).
  • TOMSILENT
    Kocsmázz inkább a haverokkal sanyik