418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #256794 Nem értek egyet veled. Aki régen jó tüzér volt, az most is hatékonyan tudja használni az SPG-t. Továbbá észrevettem, hogy a nerf után rengeteg csatában nem volt SPG, most pedig nem ritka a 3-4 sem oldalanként. Az MM sokkal jobb lett, mint egy éve volt. Az esetek 90%-ban nem találkozol olyan tankkal, amit ne tudnál sebezni.
A könnyű tankok elsősorban spotolásra valók, nem artyvadászatra. Szerinted ezt a szerepkört most nem tudják betölteni? -
TomDantes #256793 Majd lesz, ha lesz TD nerf, jaj az a gonosz könnyű/közepes/nehéz tank kilőtt nerf-et neki! Jááááj. -
TomDantes #256792 Jaj blabalbla...de jó mindent megtudsz magyarázni. Igen, sőt tier X-be is ellehet ugorni free-ből, de hagyjuk már. Persze, hirtelen minden idióta fogta magát, és volt neki sok ezer free Xp-je, meg goldja, átugrotta ezeket, és hopp már is az OP Fosch-ban ül. Hát hogyne, persze. Akkor miért nem csinálod meg te is? Hagyjuk már.
Aki normálisan kifejleszt egy TD ágat, azért az nem teljesen béna. Biztos van olyan is, mert kitartással bármit ki lehet fejleszteni prém . nélkül is, de ezért mondom, hogy aki NORMÁLISAN eljut tier X TD-ig, az már nem, lesz rossz játékos. -
KamionosBarat #256791 Minden a legnagyobb rendben lenne, ha a tier 10 artyk bevezetése után nem vágták volna teljesen gallyra az SPG játékélményt. Akkor most nem kellene gondolkozni azon, hogy vajon mit tegyünk az OP TD-vel, hanem minden egységnél továbbra is érvényesülne a kő-papír-olló elv. Ha a WG elkezdi nerfelgetni a TD-t is, akkor tökön szúrom magam.
-
stoppos #256790 A kettő gyakran együtt jár.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
R3nton #256789 Nem a heavyket és a medeket nem kell, azokkal nincs semmi baj. -
R3nton #256788 Korábban voltak csak kitiltva, most már szerintem lehet velük menni. De ha frankó a játékos, 50-100al ki belez mindenkit 1vs1ben. Még ha pattan is 1-2 el lehet vele menekülni és a következő tár már tuti halálos lesz. -
yossarianHUN #256787 És aztán nerfeljük a medeket, mert rá fogunk jönni hogy túl erősek, aztán a heavyket, és a végén ott tartunk hogy senki nem üt át senkit, de végre nem kell félni a gonosz TD-ktől
-
zsupeti #256786 Jómagam az új accomon német,angol ágon csak td-zek.Unalmasnak nem mondható,pláne az angol vonal.Már az kihívás,h menjek vagy ne menjek.Az,h hátul inaktívnak látszok az addig érvényes,míg megvédem a bázisunkat.Német JP meg szinte az első sorban van,mert az tényleg támadó td.Persze ez csak akkor érvényes,ha kegyes a MM.
Amúgy mindig azzal az adott vassal kell menni ami éppen aktuálisan Op. -
R3nton #256785 Tier4-est és tier6-ost könnyedén át lehet ugrani freeből -
R3nton #256784 Ezt mondom én is, hogy hazavágták az egész balanceot. Nem csak az artyt, de ezzel a scoutokat is legyengítették (szinte passzív nerf). A medek azért még használhatóak.
A TD-ket legalább annyira kéne most nerfelni, mint amit az artyk kaptak, és akkor lenne élvezetes a játék. -
TomDantes #256783 Pontosan így van. De attól még TD-zhetnél, ez nem kifogás. Fejlessz ki egy tier 10-es TD-t, és meglátjuk. Amúgy is faszság amit összehordasz, de hiába magyarázták már el eddig is, mert az nem úgy van, hogy valaki totál béna, csak TD-zni tud, hopp egyet csettint és már át is ül tier X-es TD-be.
Pláne francia TD ágon, ahol ott van az egyik legótvarabb TD, amin túl kell esni,-az ARL 49, bár a Samu 40 se semmi- igazán embert próbáló feladat, és aki azt kifejleszti és jó eredménnyel, az már eleve nem szar játékos, tehát a szép kis elméleted bukik.
De úgyse érted meg -
yossarianHUN #256782 Az, vak világtalant, de az arcuk mérete alapján mindkettőről azt hinnéd, minimum röntgenlátású. -
vhooper #256781 Gondolom KV-5 azért van kitiltva, mert jó rof és gold ammo kombó durva lehet?
-
ericardo #256780 A lőszerek közül a HEAT-nek van sistergős hangja? -
stoppos #256779 Vak vezet világtalant? :) -
KamionosBarat #256778 Szerintem is azért van az 1on1 versenyekről kitiltva az AMX50 100 és a KV-5, mert az IS-3 az über alles. Fuck logic. :)
bgabor&R3nton: Az arty nerf több tízezer játékosnak tett be sikeresen. Azok, akik eddig szerettek tüzérrel játszani már elpártoltak az egésztől, lévén kb. 0 harcértéke van jelenleg annak az egységnek. A könnyű tankok szerepe is a nullával vetekszik, és hasonlókat lehet elmondani a felderítő szerepkört betöltő közepes tankokról is.
Sikeresen kisírtunk magunknak egy pocsék MM-et és egy unbalanced harcrendszert. Most megveregethetjük egymást vállát, és folytathatjuk a sírást az OP TD-k miatt... -
Mindig épp a tank ász alsó határát súrolom csak és nem adja wá:D 4 tankot lottek ki előlem igy is low hp ról -.-
-
yossarianHUN #256776 A teste is gyenge. A szép nagy hasi része 170 effektív védelmet nyújt, ezt bárki átlövi azon a szinten. A torony nyaka, a lövegpajzs alatt szintén teljesen papír. A torony lövegpajzs melletti része 180 körül véd, nem probléma. A géppuskadudor-vezetőnyílás a front felső lemezén szintén még beforgatva is simán átlőhető, a top tornyon lévő minitornyon is minden átmegy, ha eltalálod a közepét. De akik nem a tornyot lövik, azok ellen sidescraperben verhetetlen. -
Bee #256775 Toltuk már együtt a HPTS-ben, Black_Sheep_01 az accom. Netán nem vagyok méltó a kihívásodra? :D -
Rathrol #256774 Gondolom a felső testét, mert ha már az alsó lemezt elrejtette tier 8-ban normál lőszerrel sebezhetetlen szinte! -
yossarianHUN #256773 Hmm hmm, a magyarok sosem hagynak abba lenyűgözni. Előző csatában magyar szakasz tagjai épp arról értekeznek, hogy az egyik srác Tigrist akar. Meg mertem kérdezni miért, erre kapásból jöttek a "Kuss", "Kuss tigerp" és hasonló rakciók. További elmés eszmecseréjükből kikövetkeztettem, hogy a csávónak azért kell a gép, hogy felvegyék klánba.
Szakasz chatet nem ismeri, de azért klánozna. Egy szintén magyar Hellcat meg is jegyezte, hogy gyakran szégyell magyarokkal együtt játszani, és igazat kell adjak neki, hihetetlen parasztságok jönnek ki a honfitársakból rendszeresen.
Az 1-es szakaszról van szó. Milye meglepő. -
bgabor #256772 Azon mégis mit nerfelnének? Iszonyat gyenge szerkezet. Az ágyú nem rossz, bár penje az nincs. De a tanktest, hát az egy rossz vicc. Vajpuha, és sérülésre azonnal modulsérülése lesz. -
R3nton #256771 1részt mert unalmas, másrészt, mert aki az artyk miatt sírt, hogy op meg könnyű velük játszani, ő maga szintúgy nem kezdett el artyzni. Igaz vagy nem igaz? -
bgabor #256770 Én tényleg nem tudom ki fogja vásárolni ezt a T-34-3at. Profi mediumos meglátja rajta a KV-1Sreől átvett ágyút a majd négymásodperces célzási idővel és 15 másodperc újratöltéssel, és röhögőgörcsöt kap. T-44et meg a T-34-2őt sem játsza a kutya se ezzel az ágyúval a játékban. Persze a nagy kaliber miatt 1000 fölött lesz a lőszer darabja, ami meg majd a profitnak fog remekül alávágni. Hát nem egy Type59, az tuti. Azon jóval értelmesebb, igazi medium tank ágyú van, pedig azt is sokan szidják.
Szóval olyan lesz mint az IS-6. Aki olyanban ül, azonnal tudni lehet róla hogy nem látja át a játékot, ha már azt vette. -
R3nton #256769 A KV-4-nek a tornya iszonyat gyenge, picit valamelyik irányba be van forgatva, már lőhető -
Rathrol #256768 SP után jön a JT8.8 nerf! Azt is el lehet adni aranyért majd?:O -
TomDantes #256767 Én csak azt nem értem, hogy ha ez igaz, hogy TD-vel játszani könnyű, és mind OP, és csak hülyék játszanak vele, akkor miért nem TD-ztek? Tessék már TD-t venni, nem sírni kell miattuk, hanem menni velük, és akkor öröm és boldogság, ti is mehettek az OP szuper TD-kkel.
Vagy az van, hogy fakezű pancserek rinyálása, akik a saját sikertelenségüket mindig ráfogják valamire.
Hát nem tudom melyik. -
Akkor most jól egymásra találtatok. :D -
R3nton #256765 Ezt beszélem én is. -
R3nton #256764 Attól függ... 1vs1 ESL-ben rámegy az 50-100 kitáraz és csókolom, csak nem szabad, hogy pattanjon egy se. -
bgabor #256763 Nem meglepő, tekintve hogy a nerf óta az összes tehetségtelen arty köcsög magas tierű TD-vel játszik, lévén az a második legkönnyebb járműfajta a játékban. (Most a hátul TD-vel kempelő passzív núbokról beszélek természetesen, nem azokról akik agresszív játékstílussal az első sorokban harcolják végig a meccset a TD-jükkel)
Nekik nagyon megfelel ez a beülök a bokorba egy 1000-es ebzésű tankal, és várom amíg megjelenik az ellenfél a célkeresztben stílusú "játék". -
yossarianHUN #256762 A frontja ettől függetlenül akkor is kifejezetten gyenge, ha már kicsit is be van forogva, Pershing 180 penes ágyújával simán lőhető.
KV-4-et én is szeretem, de annak sem olyan megbízható a páncélzata, mint ahogy azt az ember szereti hinni. Rengeteg gyenge pont van rajta.
A minap teszteltük gyakorlóban, 225 penes ágyúval a lövegpajzsot és beforgatva az oldalát leszámítva MINDENHOL gond nélkül lőhető, torony, test felső-alsó lemez mind ki lett lyuggatva. Az menti meg, hogy a random meccsek során legtöbbször nincs idő/lehetőség gondos célzásra. -
Javítás, parancsnoknak álca. -
foxbat88fx #256760 őőőőőő milyen képességű gamer vagy?
mennyi az effid/wn7ed? -
Fingerblaster #256759 lövész deadeye, sofőr clutch breaking, egyik töltő safe stowage, a többit rádbízom, -
Bee #256758 Oké, kihívás elfogadva. Az 50B grindje és megvásárlása után visszaveszem az 50-100-at, és gyakorlóba 3 meccsen győzzön a jobb :p
75%-os legényeket ültess az IS-3-ba, illetve adok annyi előnyt, hogy nincs goldlőszer használat. Te anélkül is átkened az 50-100-at mindenhonnan, míg nekem azért céloznom kell. A pálya legyen használható a halálúttól a sínekig. Mehet? -
AlucardHuN #256757 Jó az az 50-100, igazi freg gyűjtő assassin, és azért az a 237 penes, 300dmg-es autoloader gun elég visszatartó erővel rendelkezik. Mondjuk idáig teszten.volt alkalmam hozzá, még tesztellni kell. -
foxbat88fx #256756 micsodiiiiiiiii???
sokszor már azon gondolkozom hogy oldalt kellene állnom az IS-3al mert oldalt minden második bekapott találata spaced armort éri és simán megeszi 0 dmg-vel :DDD
nagyon de nagyon cigány páncélja van!!!!
KV-4 és IS-3! ez a két tank amit utálok lőni!!! -
SU-152-re milyen skillt javasoltok 2.-nak?
Parancsnoknak 6. érzék, a többieknek álca van.