418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    az ajtók meg valami nyílások tényleg gyengén páncélozottak?

Nekem bugos volt az első pár körben vagy valami nem volt frankó, mert ha rácéloztam az ágyúra, akkor egyszerűen nem engedett lőni, mintha blokkolva lettem volna vagy valami. Tegnap már sikerült sebeznem, de az a pár kör elég frusztráló volt, már arra gondoltam, hogy meddel nem lehet, de tegnap pont hogy T-44-el sebeztem rajta..szal nem vágom mi volt.
  • tutyimutyi2
    Tegnap támadóként volt egy olyan köröm amikor a csapattársaim is meg a védők is csőlátásúak voltak én meg F-en spawnoltam szépen be sunyultam a 4-es ágyúhoz és egyedül löttem le full-ról a hp-ját, csapattársak és enemyk is csak a végére vették észre hogy a 4-est támadják
  • Megamax
    Nekem csak a zsugorisagukkal van bajom, ott volt a teszt szerver miért nem ott csökkentették a megszerezhető bondot.
  • Sherman0070
    Najooo, 100 helyett 40et ad a top1...
    Nem értem miért csinálták ezt. Így is átlag játékosoknak szinte lehetetlen top1 exp-nek lenni, most azt a párat is csökkentik, amit meg tudnának szerezni.
  • asolyom
    A T4-es egyelőre marad is a garázsban, mint sealclubber. :)
  • Maala
    Elitezés után kicsivel én is azt tettem, nem volt kedvem még 15k xp-t kiszopni vele, egyszerűen túl szar az ágyújának a szűkülése ahhoz, hogy pótolni tudja az összes többi hiányosságát. T4-el első csata 1500 dmg, ezzel kb 1000 volt a top. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.09. 09:23:39
  • asolyom
    Ezért is ugranám át az 5-öst.
  • Maala
    Az 5-ös jóval gyengébb az átlagnál, a 7-es meg tök átlagos.
  • Megamax
    Es megjött a micropatch ami redukalja a megszerezhető bondok mennyiseget a frontline módban
  • Simulacrum
    Igen, szerintem jó. Elvileg az ágon a 8-as gyengébb csak az átlagnál, a többi játszható, de 8-as helyett meg ott Spagetto. A T10-es az elég komoly lett, bár én csak a 9-esig tervezek menni.
  • joe662
    Úgy lesz mester
    Egyébként ezt a játékmódot kisiratná a nép állandóra
    Szerintem sokkal több lehetőség van ebben,mint a totál érdektelen,és f@s randomban.
    Megcsinálhatnák még t10re is,azt mindenki eldönthetné mivel akar játszani.Szerintem van annyi játékos,hogy elbírja ezt,bár mostanság a rradomba is kell 1 perc vagy több mire berak.

• Sherman0070
    Amúgy már +1000 kötvényt, 6 millió kreditet gyűjtöttem ezzel a móddal. Elég jó
  • Maala
    Mondjuk 42k free xp-ért rárakod a lámpát, és nem leszel teljesen vak, mint a kiseleféánt.
  • joe662
    Én a Bagettot hajtom,nagyon bejön.
    Randomban 3 db kört mentem vele mióta megvettem,valamiért ott nem működött,talán a lámpa hiánya miatt is.
    De itt nagyon jól működik,igaz nem sebzek 10k-t de ez van.
    És a védés az nekünk sem megy
  • Sherman0070
    Nemtudom, én inkább HT-vel szeretek menni. Med az akkor jó ha menekül az ellenfél.
  • pett3rson
    frontline-ban védőként nagyon szarul teljesítek, valahogy nem érzem még a pályát meg úgy semmit, de amikor támadunk az már jó, ott tudok játszani..ez biztos beállítottság kérdése...

Jól látom, hogy light és arty tankok 3 booster-t, míg a közepes és nehéz tankok csak egyféle booster-t vihetnek magukkal? vagy nem fejlesztettem még ki elég fajtát? eddig a csőkulcs a repcsi és benzinkanna figyel a tárban. legelső elég jónak tűnik, gyorsabb bázishúzás, gyorsabb javítás stb.
  • Lokker
    Ez a Frontline mód elég jó lett. Medeken és Tdken kívül nincs is értelme másnak. StrvS1 és csak ömlik a sebzés 9k sebzés és egész csata alatt kb meg se mozdultam. :D Lett volna több is ha több ellenség jön, de volt üresjárat.
  • asolyom
    A 4-es az mókás, azt élvezem. Viszont akkor lehet, hogy nem pazarolok free xp-t a többire.
  • Plata
    Nekem még mindig Win7 van.
    De legalább pro.
  • Sherman0070
    Ezért kéne már a WN9. :D
  • Plata
    Te én nem próbáltam még T6-ost,de őszintén szólva egy kicsit elment a kedvem az olasz ágtól,nem tudom hogy lesz kihúzva.
    De ezeket az olaszokat úgy kicsapja bármi ami he-vel lő mint a szart.
    Láttam hogy t5-6 csapat társak közt hogy rendezett hetzer vérfürdőt.
    Komolyan elgondolkoztam rajta hogy visszaveszem.De még magasabb szinten is úgy döglenek he lőszertől mint a legyek a kemotox-tól.
  • asolyom
    Kaptam az ívet, hogy "report useless bot Type 62". Ezt persze a f@sz méregető WN8 nem méri.
  • asolyom
    Próbálta már valaki a 6-os olaszt?
  • Sherman0070
    Erről beszéltem... :D
  • tigrincses
    húú jó drága, kösz
  • Maala
    Át, 2500 goldért. A jelszóváltoztató oldal környékén.
  • Lucifer001
    Köszi.
  • tigrincses
    HI , Tudja netán valaki hogy át lehet -e nevezni az embernek magát a WoT-on????? És ha igen ,hol?
  • joe662
    És jön B+ és letol
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerencsére a csapattársak azonnal kivégezték,rohadna meg az ilyen paraszt.

• Plata
    Átmenetileg kaptál 2 darab t8 tankot a frontline csatákhoz.
  • joe662
    Himmelsdorf,az életkedvem is elmegy ilyenkor,de ahogy elnézem másnak is
  • Lucifer001
    Ez miez ? Küldetés teljesítve! Jutalom:

Jármű hozzáadva: T32 FL (legénység 100%), T-44 FL (legénység 100%)
    Férőhelyek hozzáadva: 2
  • joe662
    Köszi,akkor hagyom.
    Az engineringet fejlesztettem én is,mert teszten amikor maxos lett,csak átgurultam a javító körön oszt jó-napot
    Ezt a recont majd megnézem.
    Strv vel mentem én is pár kört de még nem találtam a helyemet a pályán,állandóan világítottam
  • Maala
    Szerintem egyiknek sem a keci nagy random faktoruk miatt, én inspire -> recon (strv-be ugye ezt is bele lehet rakni, lásd a 8-10k dmg-eimet vele)-> engineering sorrendben fejlesztettem, aztán most le is nulláztam magam tier15-ön.

Engineering meg maxoson már fullra blokkol egy tankot, amig ki nem nyírod (STRV-nek ugye ~8,5s a töltése), ez segít, hogy ne bukjátok a bázist.

Mondom ezt úgy, hogy nem egyszer buktam a 100 bondot, mert túl jól védtük meg a bázist, és nem lett senki sem General az egész csatában... :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.08. 14:17:28
  • joe662
    Tudom,csak tegnap rám szált az egyik ilyen nyomi,azt míg meg nem haltam engemet lőtt.
    Egyébként melyiknek van nagyobb haszna,a tüzérségi tűznek,vagy a bombázásnak?
  • Master91
    5000 wg pontos és 7200 wg pontos keres klánt, ezeket szeretnénk:

- sokan legyetek online
    - tier 6-8 századok, hogy jöjjenek a boosterek
    - nem igazán vagyunk cw-sek

Ha ezeket egy klán tudja garantálni, írjatok nekem itt PM-et.
  • Maala
    De csak 1 db van frontonként maximum, az 2 csapatra max 2/24 tank. Legrosszabb esetben meg 2/12 (ha a másik 2 front telített, az -48 játékos a 60-ból) Szal elég faszányosak az arányok azért még, szerintem.

És ha azt nézed, reconnal, artyval, meg airstrike-al azért még mindig tud az arty elég sok járulékos dmg-et/spotdmg-et szerezni. Vagy esetleg blokkot engineeringgel. (Combat reserves-ről hablatyolok)
  • joe662
    Nekem csak 200k jött ösze/csata.
    Azok a kibef@s@tt Conchita kaszt tagjai ide is az 1kezes sz@rukkal jönnek,nyomorodjanak meg:-(
  • szaboz80
    Én tegnap Frontline-ban felborultam (igazi noob vagyok :) ). Mindezt olyan helyen, ahova a madár 3 napi hideg élelemmel járt :) Most már tudom, hogy a "J" egy isteni billentyű erre az esetre
  • __Jacek__
    Sima? Fronlineban van kiszallas a tankbol J azthiszem.