418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hNeo2
    hmmm tegnap kaptam 200 aranyat. köszi WG, kis 1-2 napos csúszással de ok.
  • yossarianHUN
    Ezt mondjuk nem értem, ha a repülőkre tettek, a tankokra miért nem?
  • Szpecnyaz
    A probléma ott kezdődik hogy a német tankokon nem volt horogkereszt, mint felségjelzés :).
  • Desmodromic
    Mondjuk ja, a kakukktól mindig benedvesedek!
  • Szpecnyaz
    Ezért ez szánalmas. (az 1200 lovas motor kivételéről)
    “You all put it as if playing the game was a hard work, that needs to be compensated. Or did you, like everyone else, play for fun? What is there to compensate? Fun time, spent in the game?”
    Mégis mi fun van egy stock E50ben, amikor úgy mozog mint egy KT? Inkább szenvedésnek mondanám.
  • Trentaro
    A tankok felségjelzéséről meg részemről:

Szívesen látnék horogkeresztet a tankokon, ez nem egy olyan dolog amit el kellene felejtenünk, vagy amit a következő generáció elől el kéne rejtenünk.

Megtörtént, próbáljunk tanulni belőle.
  • yossarianHUN
    Mondjuk ha TS mellett szakaszoznék életformaszerűen, akkor én sem használnám őket, de 95% szólózás mellett jól jönnek.
  • Trentaro
    Megint kérdésem van:

Akik itt nem a saját klánjuk TS-ét használják, azok ide járnak-e: 95.140.35.100:8050
  • JeffDunham
    A motor hangok minimálisra vannak véve. Egyedül a becsapódás hang ami rendes hangerőn van. Nincs rá szükség. Megy a TS, beszélgetünk, akkor minek oda 250 decibeles motorhang, atomot szóló lövéshangok meg ilyenek?!
  • yossarianHUN
    Emberek emberek, az igénytelen mindeneteket
  • JeffDunham
    Semmilyen hang nincs kicserélve.
  • foxbat88fx
    na ez első sort patchelem!!!
    "hát ja.... elég idegesítő amikor az ember a belét kidolgozza a kurva lose-ért!!!"
  • stoppos
  • foxbat88fx
    hát ja.... elég idegesítő amikor az ember a beléd kidolgozza a kurva win-ért!!!
    ma 2 köröm is volt egymás után 0dmg-vel... mind a kettő win
    előtte kettő köröm volt 4000dmg-vel mind a kettő lose -.-"
    ezek valahogy elég mély nyomot hagynak bennem
  • csoszi87
    Nem azért mert megérdemli , de:
    Tgh nem Nh3 miatt hullott szét. Ő csak ott volt.
    Vezetőségben sokan elhitték sajnos, hogy mi már 1 meghatározó klán vagyunk és ez szerint kezdtek el viselkedni.
    - Nem akarsz jönni századra? Ki vagy rúgva! Ja, hogy van még 2 haverod is? Akkor ők is! (Így lett 4 perc alatt 12 CW tankkal, és 3 jó játékossal kevesebb)
    De sebaj, másnap ugyanez, csak másokkal.
    1ik DC nem értett egyet másik 2-vel? Ne is foglalkozzunk vele! Én se értek 1et? Velem se foglalkozzanak!
    Vagyunk már 90enen? Akadémiát kell csinálni, tagok felét azonnal át kell rakni, mert özönlenek majd a CW képes emberek, akik a dicső THG-ban akarnak játszani. (ekkor volt két területünk Afrika szélén)
    Toborzás meg el lett felejtve.
    Nem csoda, hogy elment a klán fele, aki CW képes volt.

No mind1. Bocsánat a monológért, de az a klán a szívügyem volt.
  • Eagle16
    Az mondjuk nagy csalódás volt, hogy nem csinálták meg rendesen. Én is úgy érzem, hogy egy darabig nem is fogják külön szedni. Pedig az a pár sor minimális munka szerintem, de nem értek hozzá.
  • Count Adyn
    Baszki elmult 7 napra 61.76% a WR ed, ne sirjal mar:D Csak a vereségekre jobban emlékszel mert erősebb élményt ad a kudarc! :D
  • Toweliee
    Egész jó madárhangok vannak.
  • yossarianHUN
    Úgy egy évvel ezelőttig én is úgy voltam vele, hogy én az életben nem fogom moddolni a játékot, mert minek, jó nekem így. Aztán egyszer kísérleti jelleggel feltettem egy hangmodot, és egyből beleszerettem, azóta élni se tudok nélkülük, teszten konkrétan rosszul érzem magam, ha a totál súlytalan gyári lövéseket és prüttyögő tankokat kell hallgatnom. Jelenleg lövésekhez a HRMod, motorhangokhoz meg a Kriegstreiber féle 5.1-es van fent (Gnomefatherétől fps-dropom van). Akinek meg túl hangosak a moddolt motorhangok, bemegy a beállításokba, és fél perc alatt beállítja a szájízének megfelelőnek:)
  • Szpecnyaz
    Na várjál :D. Még ki tudja mennyi idő lesz mire külön szedik az amcsi és angol tankok hangjait :D.
  • Eagle16
    Amúgy persze, nem jók a gyári hangok sem, rengeteget lehetne rajtuk javítani. Eddig egy modot hallgattam meg, valami gnomefather's engine sounds a neve szerintem, na az határozottan nem kell nekem.

Sajnos fele annyi energiát sem ölnek a hangok fejlesztésébe egyelőre, mint az új tank ágak elkészítésébe, de legalább 3 év alatt megcsinálták hogy minden nemzet tanklegénysége az adott nyelven beszéljen...kb. ennyire fognak sietni az új hangeffektekkel is. Fogadjunk hogy előbb fejlesztenek a grafikán újra, minthogy hozzányúljanak a hangokhoz.

• foxbat88fx
    na erről beszéltem :DDDDDDDD
  • Master91
    "akkor is olyan háttérzajok vannak, mintha az egyik domb mögött épp most kezdődne a kurszki csata"

xDDDD
  • Master91
    Heh, high-arty-knak + JpzE100asomnak jó hangja van :D :D

Igazából azért nem cserélek hangot mert ezt a környezetet szoktam meg. Nem akarok kísérletezni többféle hanggal mert félek hogy nem tudnék bele szokni,lehet fps droppom lenne stb stb.

így is mikor kínai genyóba lövök meg jelenik 1 baszott nagy szám a képernyőn és nem tudok rá jönni mi a bugos :D

valszeg új xvm config kell majd...

Természetesen szarnak találom a gyári hangokat.
  • Eagle16
    Én is a gyárit használom, nekem inkább ezek a népszerű hangmodok fejfogósak, nem kell nekem ilyen hangzavar minden egyes csata alá. Ha csak két tank harcol, akkor is olyan háttérzajok vannak, mintha az egyik domb mögött épp most kezdődne a kurszki csata.

De a motorzajok se jönnek be, túl tolakodóak és harsányak, nem illenek a a játékba szerintem.
  • yossarianHUN
    És hogy bírod? Nekem teszten is hánynom kell a gyári audiótól. Egyszerűen szánalmas. Pár verziószámmal ezelőtt a BL-10 legalább kapott egy jó gyári lövéshangot, olyat dörrent mint a hétszentség, de egy peccsel később azt is gyorsan kivették. Biztos túl jó volt, kilógott a szigorúan finomhangolt "fakanállal ütöttem a bádogfazékra" lövések közül.
  • Master91
    "gondolj bele, ha ilyenek egy játékban milyenek lehetnek a való életben"

Ezt tökéletesen ellehet mondani bárkiről, pl RÓLAD is.
    Te se vagy szebb a csilliárdnyi teamkilleddel meg a ripacskodásoddal
  • stoppos
    -K: "Az egyértelműen túl erős Obj. 268-at fogják nerfelni?"
    V: "A noobok mindig a többi tankot tartják túl jónak, csak mert azok lövik ki őket, saját tudásukat sosem hibáztatják"

Nézd csak R3nton, válaszoltak a kérdésedre.
  • Master91
    Jelen!

csak a szinkron van kicserélve, minden más hang gyári :D
  • yossarianHUN
    "-az Obj. 140 és T62A lövegének elsütésekor keletkező hang különbsége a játékban csak egy hiba."

Ejha, hiba csúszott a 4 darab kőkemény lövéshang egyikébe, amin a játék több száz tankja osztozik? Borzalom. Van még egyáltalán valaki, aki a fejfogós gyári hangokkal játszik?
  • foxbat88fx
    ne is mond....
    úgy megtudnám verni őket :D
    fogni egy baseball ütőt aztán szétcsapni a fejüket...
    gondolj bele, ha ilyenek egy játékban milyenek lehetnek a való életben -.-"
  • Master91
    V: "A noobok mindig a többi tankot tartják túl jónak, csak mert azok lövik ki őket, saját tudásukat sosem hibáztatják"

heheheheheheheheheeeeeeeeee
  • yossarianHUN
    Hihetetlen, milyen magaslatokban van a játékosállomány. A játékosok zöme tengerimalac-szinten mozog, amilyen irányban leteszik őket a bázison, arra indulnak. Ezt például az imént láttam: kép
    A tankok 90%-a kelet felé nézett kezdéskor, úgyhogy a tulajdonosaik nem is fárasztották magukat azzal, hogy a térképre nézzenek, elindultak amerre láttak, elvégre "nehogymá nekem itt fordulnom kelljen má". Az eredményt gondolom nem is kell ecsetelni (két tank sikeresen megakasztotta az egész lemmingvonatot a folyómederben, ezek után a másik oldalról és a hídról szanaszét lettek lőve, majd a megmaradt szerencsések agóniájának a bázis felől kényelmesen beflenkelő ellenfelek vetettek véget) Néha tényleg megrökönyödik az ember a dolgoktól amiket a játékban lát.
  • Toweliee
    Hírek (2013. aug. 28.):

-The_Chieftain amerikai fejlsztő és tankszakértő szorgalmazz egy 3. amerikai TD ágat. Azt állítja, hogy több 3-6-os tierig tartó ágat ki lehet hozni, viszont a nagyobb szintekkel lennének gondok
    -még nem lesz kreditért vásárolható legénység
    -a Chi-Nu Kai történelmi adatait nyilvánosságra hozzák
    -még nincs 8-as prémiumtank tervezve a japánoknak
    -az elköltött tapasztalatpontok az E-50 és E-75 motorokra nem lesznek kompenzálva: "Ez logikátlan lenne. Van egy Elit tankod és a motorok kivétele után is meglesz az Elit tankod, mit kell ezen kompenzálni?"
    és "Mi lényege volt kifejleszteni a top motort? Az elit státuszért, nem? Az update után is elite tankod lesz" és végül "Ha úgy játszol, mintha ez lenne a munkád, akkor igen, kompenzálni kéne ezt. De ha csak szórakozásból játszol, akkor milyen okból kéne ezt megtenni?" (anyátok picsáját-Toweliee megjegyzése)
    -a készítők eldöntötték, hogy nem fogják az E-100 kifejlesztésének összegét növelni, csak mert kiveszik a legjobb motorját, ugyanis szerintük így is túl sokba kerül kifejleszteni a tankot.
    -az Obj. 140 és T62A lövegének elsütésekor keletkező hang különbsége a játékban csak egy hiba.
    -a kompenzációs eljárások megváltoztak az SU-85 óta (mikor elvesztette legjobb ágyúját és visszaadták az xp-t érte). SerB az SU-85ös ügyről: "Az egy különböző helyzet volt. A SU-122 107mm-ese nem tartozik a fő fejlesztési vonalba (amely egy új tankhoz vezet) és a löveg kifejlesztési helye pontosan meg volt határozva.
    -az E-75 tereptulajdonságai javulni fognak a 2. tesztre
    -nincsenek tervek modern tankok bevezetésére a játékba
    -a Bigworld és Havok grafikus engine-knek nincs köze ahhoz, hogy nem kerülnek modern tankok a WoT-ba
    -a parancsnoki tankok (kevés életerő, nagy látótávolság és rádiótávolság) tervbe van véve: "ha kész lesz..."
    -a Foch és a T57 nem a panaszok, hanem a statisztikák miatt lesznek gyengítve
    -az önjárók gyengítését követő stasztikákat már ellenőrizték, SerB úgy gondolja, hogy minden a terv szerint ment
  • SovereignXY
    mostanában azt látom az ellen csapat berushol a fehérbe a házak közé páran a hegyről lesnek és nyernek.

Mines meg... ma a duplázóm prémmel lett 420 mert 0:2nél befoglaltuk...
  • yossarianHUN
    Én Redshiret alaphangon, sima randomban is rühellem, az esetek 90%-ában nincs annyi esze a csapatnak, hogy meginduljon valamerre, ebből szokott jönni a 12 perc kempelés, és 3 perc eszement rusholás szituáció.
  • foxbat88fx
    mines a kedvencem!!!!
    vicc hogy milyen könnyen lehet ott nyerni :)
    Redshire is elmegy ebben a módban, normálban undorodom tőle :S
  • SovereignXY
    Ó! Ki mit gondol Mines és Redshire fehérzászlóról? A 2 legundorítóbb páyla iylen téren...
  • foxbat88fx
    :DDDDDDDDDDDDD
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2013. augusztus 28. 17:29:39
    Jármű: T28 Prototype
    Szerzett tapasztalat: 667
    Szerzett kredit: 21 753
    Csatában elért Achievement: Kolobanov medál

egyedül maradtam 6 tank ellen aztán bebújtam a dűnék közé... vagyis végig ott kempeltem és lejárt az idő :)
    Hogyan csinálj Kolobanov medált loser módra
  • SovereignXY
    Jah tele van randommal ez igaz. Csak még a lottóba valszeg nem piszkálnak bele addig ebbe tutira.