418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    Azért az még odébb van! Egyelőre ott tartunk, hogy nem költ egy fillért sem,de használja a szervert. A WT meg röhög a markába, mert bár ott sem költ, de nem is használja az erőforrásokat. :)
  • TomDantes
    Miért nem éri meg napi durván egy órát repülni, hogy kapj több nap prémet a WoT-ban? Annyira meg nem szar, hogy ne lehessen játszani vele.
  • lammaer
    Na látod, Serb és a marketingesei már le is győztek.

Megfeszülhet a WT, ha ennyire egyszerű az emberek torkán lenyomni a szart :D
  • foxbat88fx
    na akkor azt mond el lécci hogy mennyi token mennyi prém nap :)
    ennyire nem vágom a gamet...
    kb 15 csatát nyomtam vele... egy időben szedtem le a War Thunderrel, így nem volt hosszú életű :)
  • szakasz
    pedig ez így működik, hogy ez jó üzlet nekik, hidd le hogy az !!!
  • Negritis
    egy noob kérdés ismét, mikor indult leszedtem a teszt szerót, azóta volt full frissítés és azért nem megy vagy pedig épp offos

köszi
  • TomDantes
    10 földicélpont, az két rosszabb esetben három csata, pluszban hátha pár győzelem is beficcen, mondjuk repülök vagy nyolcat, tizet, le is lövök pár gépet, ha 240 nem is, de egy pár token meglesz. Kár hogy gold-ként nem lehet átutalni a WoT számlára. De így se rossz.
  • Droughert
    10légi kill, 10 földi+10 győzelem. Ennyi kell a napi 240tokenhez. Amúgy nekem már pörög a wot-os prémiumom warplanes alatt, szóval linkelve van.
  • TomDantes
    Vagy de, lehet hogy mégis? Akkor keservet neki, röpködök , össze szedek pár nap ingyen prémiumot.
  • lammaer
    Nekem rémlik olyan hogy gold szempontjából közösítenék az accokat....

Isten tudja, lehet hogy ez az erőltetett "tankosok átjönnek napi 20at repülni" mód még be is válhat nekik. Végülis a napi dupla XP is azért van: nem muszáj hogy sokat játtsz, csak told le azt a 1-2-3 órát a duplákért. Nekik annyi elég.
  • lammaer
    Az XVM hitlog része neked hány soros? Mert én mindíg csak az utolsó sebzést látom, lehet ugyanaz a config vezérli ezt is...
  • lammaer
    El kéne már kezdeni, csak amig ketyeg az ingyen augusztusi prémiumhegy, addig kényszersen játszok :D
  • TomDantes
    Nem hiszem, hogy ezt így aktiválni lehetne, rossz üzlet lenne az nekik.
  • Malarki
    1. Eddig Prohorovka encounteren volt a legnevetségesebb csatám. Eddig Eddig nem tudtam miért szidják Minest annyira.

2. voivod: meg is látszik az az 5 sör. :D "erednódmény" Am már nem tom miért hagytam abba az angol ágat.

3. lammaer: én említettem, nekem mutatja mindet, full alap configgal.
  • foxbat88fx
    uhhh ha nem lenne akkora szar az a game azt mondom még meg is érné :)
  • Droughert
    Saint Row 3-ban ilyet nam kapsz :)
  • lammaer
    Nem tudnak rávenni hogy repülőzzek :D
  • voivod32
    Én is erről próbáltam meggyőzni!
  • Droughert
    Nem olvastam vissza,elnézést az offért, de hátha valaki érdekel. [URL=http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/update-052/]"warplanes"[/URL]
    A lényeg napi 240token szerezhető, és bár nem próbáltam, valószínűleg a warplanesben aktivált prémium időszak a wotban is aktív lesz (mivel fordítva már működik), szóval aki akar az most akár 30nap prémet is kiüthet magának durván 2hét alatt.
  • foxbat88fx
    churchill I-nél??? nane :D
    66%-os WR-em van vele.... brutál gunja van és szarja a kreditet!!!
  • yossarianHUN
    Nekem ugyanez volt, ezért használom azóta a Kriegstreiber féle motorhangmodot, az is van olyan jó.
  • lammaer
    Valaki említette hogy az XVMben neki az alt lenyomására mutatja a nem látható ellenségek HPját (amit utoljára láttunk). Nekm ott csak egyetlen, véletlenszerű ember HPja szerepel.. van vmi config erre?
  • voivod32
    "erednódmény" Bassza meg! Ezt a szót még én sem ismerem! :D
  • Trentaro
    Ez tök klassz, de egyrészt ez egy klán TS-nek tűnik, másrészt jelszót kér... :)

Valami publikusabb magyar WOT TS-re gondoltam, mármint ha létezik ilyen.
  • voivod32
    Malarkinak!
    Azt mondtad, hogy a Churchill I.-nél adtad fel az ágat! Pedig nagyon jó kis tank. Ez az erednódmény egy átlagos kis meccs volt, ráadásul 5 sör után! (Ezért is nem jelentkeztem szakaszozni nálad, bocsi!)
    Hálás jármű!
  • JeffDunham
    Leginkább klán TS-en. De megfordulok sok helyen.

Tessék egy link ha fel szeretnél jönni.
  • Toweliee
    Folytassuk privátban.
  • Toweliee
    Ha tényleg ez a neved és rendfokozatod akkor ismerjük egymást (MH5, MH62?). Csak azért estem hasra tőlük, mert rossz véleménnyel voltam róluk, viszont személyesen gyökeresen mást tapasztaltam. Egy katonának nem dolga mérlegelni a parancs értelmét, helyességét. Ez nagyon morálos kérdés, csak 99,9%-ban igaz, sarkított és sok ha-t tartalmazó felvetésekkel meg lehet cáfolni. Természetesen el lehet verni őket egy hadgyakorlaton (ehhez gratulálok), de a sok/x match/win-ből lehet igazi következtetéseket levonni. Én csípem őket.
  • JeffDunham
    Nem érted a lényeget. Ha a tankokon lenne horogkereszt akkor sokkal több játékos tolná német tankokkal, mert az "menőbb" lenne. Vagyis kevesebben az orosszal, amilyen nemzetiségűek a fejlesztők. Akik nem valamelyik kisebbséghez tartoznak, azok java hobbináci... persze a legtöbbjük azt sem tudja mit jelent.

Azért egy felmérést megnéznék, hogy a 12-14 körüli gyerekek melyik ágat kezdik el legelőször. Le merném fogadni hogy a 80%-uk a németet...
  • Trentaro
    Lényeg, hogy a német tankok a horogkersztes zászló árnyékában egyedi felségjelzés alatt kóricáltak.
  • Okmyx
    (Egyébként a "felfestés"-ről pont szó se volt).
  • Okmyx
    Máshogy (festve) nem került horogkereszt a német tankokra, csak nagyon ritka, speciális esetekben.
  • Trentaro
    De milyen TS-en? Ezen vagy valami priváton, esetleg publikusabbon?

95.140.35.100:8050
  • Szpecnyaz
    De most nem erről volt szó, hanem a felfestett felségjelzésekről.
  • JeffDunham
    Nekem 98% a szóló. De TS-en vagyok ha épp online vagyok a játékban.
  • Okmyx
    Egész pontosan így.

Még Tunéziában is bevett szokás volt a Pz IV-eken, 43 tavaszán.
  • kHares
    Én használtam egy ideig gnomefather's gun meg engine mod-ját de olyan nagyon szaggat tőle a játék hogy vissza kellett raknom az alap hangokat. PEdig itt legalább az ágyúk ágyúként hangoztak
  • Okmyx
    Bizony nem volt, Észak-Afrikában, a keleti fronton, és a farncia hadjárat alatt is - mindenhol, ahol 1942-ig a Luftwaffe volt előnyösebb helyzetben - egy nagy horogkeresztes zászlót terítettek a páncélosokra, hogy felülről nézve ne tévesszék el őket.
  • Adjunktus
    No én meg konkrétan hadgyakorlaton voltam velük.Az 1.USA páncélos hadosztállyal (old ironsides)Még oklevelet is kaptam tőlük.Itt lóg a falon.Rhett A.Hernandez Brigade General US.1st. Armored division.
    sgt Zoltán Mező-nek.Na ez vagyok én!:)
    Azért annyira nem kell hasraesni tőlük...
    Valóban jó katonák,ha azt vesszük alapon,hogy végrehajtják a parancsot.
    Végrehajtják.Mindig!Függetlenül attól,hogy az jó-e vagy sem.
    A Magyar katona sokkal találékonyabb és jóval többször használja a fejét.
    El is vertük őket.:)
  • Trentaro
    Jaja, ezért is nem szeretem magam, mert csak akkor írok ide ha iszok.
    A német tankokon az a hülye + jel volt. :)