418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Mondjuk nem tudom, miből gondolod, hogy annak a játékosbázisát nem ugyanaz a seggsötét réteg fogja majd alkotni, ami a WoT-ét is...
  • TiborTamas
    Az A-20-at mennyire játsszák? Sokkal gagyibb, mint a Pz38nA. Főleg a 330m látótáv miatt... Azzal eddig egy 1082 alap xp-s kört sikerült tier 7-ben összehoznom, de nem érzem, hogy tudnék sokkal jobbat. Wotreplays-en 2. legjobb, kérdés mire lenne elég. Tudnál ajánlani olyanokat, amik nem annyira túljátszottak?
  • SovereignXY
    A t34 vagy a T-34? Utóbbi fos előbbi meg... hát... lehetne jobb de ha úgy akarja adja :)
  • Zodiac
    nekem van egy t34 a garázsomban, és én imádom.
  • SovereignXY
    Ez mi a WTF???? :D
  • foxbat88fx
    remélem minnél előbb....
    szánalmas hogy WOT-ban nem lehet egy kellemes kört menni sem
  • Dorgal
    T-34-et véletlenül se vegyél!Azt úgy tönkretették,hogy az már a vicc kategória.
  • stoppos
    Hát ez most nagyon off, de nem bírom nem megosztani. WTF???
  • SovereignXY
    Vmi iylesmit mondott cimborám ő jobban követi, hogy ps4re is kijön és azon már rajta kell legyen a tankok. talán iylen október körül szerinte de hivatalos infó sztem nincs.
  • TiborTamas
    Természetesen fel volt tápolva. Full prémium lőszer, csoki + 10%-os üzemanyag. Szerencsére csak 3 kört toltam vele ilyen setuppal, így még kreditet is elfogadható mennyiségben vitt el. Szerintem megérte. :)
  • stork13
    November 29-én jön ki PS4-re. Akkor már lesz. Előtte pár héttel jöhet PC-re teszt célból. Gondolom én.
  • bgabor
    A WT Ground forces nem külön játék, a War Thunder egyetlen játék, ami már most nyilt béta állapotban van. Egyelőre repülőgépek vannak benne, október-novemberre ígérik a tankos részt. Szinte biztos már hogy nem csak ígéret, mert a War Thunder PS4 változata is akkor startol, már eleve beépített tankos móddol, így nyilván mi is megkapjuk akkora őket a PC-s verzióban.
  • KamionosBarat
    OFF

Mikorra ígérték a WT Ground Forces bétáját?
  • kerla
    Sziasztok!

2 hónap után visszatérve most próbáltam kicsit tankozni, de folyamatosan megszakad a kapcsolat a szerverrel. Laptopról játszom vele, stabil internet kacsolattal, korábban is sokat toltam a gépen, de iylen még nem volt... Tapasztalt esetleg más is ilyet vagy van vmi ötletetek a problémára?
  • Trucker39
    Izzadságszagú csata, de legalább nem vesztettünk.

Replay
  • foxbat88fx
    aha stat javítás
  • mijki
  • SovereignXY
    Nagyon érdekel mi lesz mikor kijön végre a ground forces a WT-ben. Bye bye wot sokaknak sztem :)
  • Bee
    + még a buksija is kemény, hulldown-ban T10 ellen is használható. T10-ben ráadásul potenciálisan több sebzést tud leosztani (több a HP), a bevétel pedig a sebzéstől függ.
  • mijki
    Van olyan oldal, ahol olyan 3d-s modellek, képek vannak a tankokról, mint pl.:ez
  • foxbat88fx
    1.5 óra alatt 30 kill fasza!!!
    még megyek pár kört T18-al hogy visszahozzam a statom a sok vereség miatt és elfelejthetem a gamet mára :D:D
  • Fefe82
    Tudja vki,mikor lehet vissza váltani azt a csoda SP-t ?pontosan
  • DarkHorSe
    Koszi
  • Roger6
    T34 meg úgy átviszi a Tier10-et, mint a szél. És több xp + több dmg. Persze TD-ként kell használni Tier10-ben.
  • bigmano
    Akkor jó.....
  • voivod32
    Az igaz, de ha a Hetzer mondjuk lepattan az én Matildám tornyáról,vagy mellélő, mire betölt, neki annyi. És ez elég gyakori...
  • VanDaal
    Idei év vége, vagy jövő év eleje.
  • nemtudommivan
    IS6 . Tier limites. Óriási előny.
  • bigmano
    Nagyot csalódtam benne én is hogy ezen mi az OP nem értem.
    Az a med-nek csúfolt valami meg kész vicc.
    Az egy low HP-s heavy max.
    A Tipi nyomába sincsenek. ..
  • DarkHorSe
    Mikor jonnek a japan tankok?
  • bigmano
    "Ennyit a fraglopókról..." erre a hsz-ra írtam hogy a Matilda a pötyögtetövel meg a 80 akárhányas pen-nel nem jó választás a Hezter azt 1 lövéssel elintézi amit te 4-el.De mind1 béke!
  • McLarenpowa
    hát nem tudom...teszt szerveren SP-vel megettem 3at egy körben, ha a hasát mutatja az simán lőhető, ha nem akkor meg a kupola könnyű célpont. Én nem voltam elájulva a 112-től...
  • voivod32
    Nem linkeltem képet ehhez a hozzászóláshoz. A másik pedig másról szólt.
    Egyébként az a 19k sem olyan rossz, ha azt veszed, hogy T6-os csatában voltam egy T4-es tankkal, a fragjeimet pedig ellopták. És a végén maradt 17k tiszta nyereség.
  • bigmano
    Biztos....csak nem ezt akartad alátámasztani a linkelt képpel.
  • Madi92
    112
  • Egerwin
    Melyik a jobb t8-as prém tank, a T-34 vagy az IS-6? Nem nekem kell, csak kérdezték tőlem, és én a T-34-re voksolnék, de azért gondoltam megkérdezem itt is.
  • Malachit
    Na ha hazaérek rakom is is fel ezt a repkedős WOT-ot! Kell az ingyen prém
  • Fefe82
    Érezhető a kill szerzés az tuti,mindenkinek lenne sztorija ilyen olyan maffiozóról!Tegnap csináltam is egy képet ,az mindent elmond a 300 k-ért tett erőfeszítéseket!Sikerült csodák csodájára top tankként bekerülni IS3-val,volt mellettem egy másik IS3,de ő alap csővel volt ,nem volt meg a BL10,asszem vagy mi neve,végig jött velem (mögöttem,és valami eszméletlen pici légy módjára tolta!mondom ezt meg kell néznem a végén(ment is a screen) nekem természetesen O frag,neki 5!!!!!!!!!!sebzés,nekem 4800,neki 510 ÖTSZÁZTÍZZZZZZZZZZZZ! mondom ez megér egy képeT
  • Kronos79
    Az ilyen esetekben nem is probléma ha kiszedik előlem.
    A téma elején csak az első példánál írtam, de a többnél is az utolsó hk-król volt szó, tehát nem igazán volt veszélyes másra a helyzet. Ezenkívül minden alkalommal az aktuális "áldozat" csak velem foglalkozott és tök egyedül volt.
  • voivod32
    Matildával brutálisan lehet keresni,és sebezni.