418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #257350 Gyorsan feldobtam ezt a WoWP-ot. Mentem vele. Az már biztos, hogy inkább kihagyom azt az ingyen havi prémet a WoT-ban és nem kínzom magam vele. -
foxbat88fx #257349 uhhh fájdalmas ez a game :D:D
50 aranyat összeszedtem végülis....
ha minden nap csak ennyi összeszenvedek akkor csinálhatok 1 hét prémet wot-ban :D -
TiborTamas #257348 Hazaértem, jól indul a nap. Első körömben megdöntöttem Chaffee-vel az eddigi xp rekordom :)
-
Skyline0021 #257347 istenem már megint ezzel jössz, nem untad még meg? -
Skyline0021 #257346 az szép eredmény, grat :) -
stoppos #257345 Hogy ne csak az adok-kapok menjen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://lh5.googleusercontent.com/-GW6OQMxBEBY/Uh9ELXUk87I/AAAAAAAAC-A/tTQ1Rcix6t4/s800/%255BUNSET%255D.jpg -
Ha már t8 tankokról megy a vita,itt egy egész jó csata amit az előbb sikerült összehozni KV4-el t9 csatában. 7 kill,7000+ dmg :) Ettől persze még nem lesz a kedvencem a KV4 de néha nagyon kellemesen meg tud lepni. :)
-
http://ftr.wot-news.com/2013/08/29/confirmed-free-vk3002m-for-vk3001h-owners/ -
Oddball29 #257342 Az eredeti kérdésre visszatérve nem kell venni 8-as prémiumot pénzkeresésre, abból az aranyból inkább havi prémiumot vegyél. Az alatt Su-122-44 ami sztem arányaiban a legjobban keres. -
kHares #257341 Miben különbözik a kettő? Ahogy a wowp-t láttam még annyi taktika sincs mint a wot-ban -
Stuko #257340 Amúgy minden szava igaz.
-
Igen.
csak te bebüfögted hogy szar a wowp és király a war thunder.
De kit érdekel ez a wot topikba?
S-E-N-K-I-T -
akdestroyer #257338 Hát szerintem ezzel kéne alapból számolni. -
Most annyi az aktualitása, hogy abban a játékban összeszedett tokenért, ebben a játékban is felhasználható premium napok vásárolhatók. -
foxbat88fx #257336 prémiumot kapsz wotban ha wowp-vel játszol... csak ennyi -
AlucardHuN #257335 A szar is lehet halálos hozzáértő kezekben... ez sokmindenre igaz. -
Stuko #257334 Na ennek mi köze van a WoT-hoz?
Maybe WoWp-topic... -
akdestroyer #257333 Normál esetben ki van egyenlítve a két tank igen. Csak van 2 dolog ami a T34 oldalára billenti a mérleget. Az egyik a fedezék. Ha van fedezék akkor semmit sem érsz rofoddal, mert egyszer nézek ki két töltés között, akkor te kapsz 450 fölött, míg én 350-et. Innentől tiszta matematika hogy ki fog nyerni. A másik meg a hull. Hull nélkül olyan ez a monstrum mint egy töröttszárnyú vadkacsa, belő boldog boldogtalan, viszont ha van hull, akkor úgy lőlek rommá az IS6oddal, hogy jóesetben max 2 lövés ha benyelek addig tőled. Meg tier 9 alatt bármit. És ettől lesz kibaszott jó tank. Azzal meg nem érvelhetsz, hogy jó de mi van ha nincs hull, mert általában van. -
Ennyi. Nekem egyik sincs, bár a T34-től azért jobban tartok. IS-6 még csak egyszer okozott meglepetést. De az is a játékoson múlott. -
foxbat88fx #257331 na játszottam wowp-vel....
ez valami vicc? :DDDDDDDDD
na neee :D ennyire szar??? már nem is emlékeztem rá
WT ehhez képest egy isten game!!!! -
Bee #257330 Végül is meddő a vita, úgyis attól függ mindkét tank harcértéke, hogy milyen tapasztalt és ügyes játékos vezeti. -
Malachit #257329 Akkor az én T34-em hulladék, ritkán adja a 400+-t, Inkább 350-380 között tendál a sebzése
-
KamionosBarat #257328 Az egész hozzászólása egy vicc, de te csak a csattanón nevetsz. :) -
Bee #257327 Félreértettél, én az Oddball-lal folytatott vitádra céloztam, nem Ak-ra. -
Skyline0021 #257326 Ezek szerint Te is egy olyan játékos vagy aki csak azt a tankot isteníti, amivel rendelkezik, pedig az IS-6-al összevetve kb. ki van egyenlítve az adottságok listája... A T34 az egyik legkedvesebb tank, amivel szívesen találkozom, mert nálam a legkönnyebben emészthető ellenfelek listáján szerepel. Ezt a mondatodat nem tudom értelmezni az utolsó része végett: "És hiába nincs tier limit, ezzel bármilyen tanknak neki merek menni úgy, hogy ne okoznák neki jelentős sebzést." -
Nagy kedvencem ez a tank.
Replay -
akdestroyer #257324 Igen belövi tier7 is ha úgy van. Én is belövöldözgetem a 7es ac milanommal a T34es botot, aki mutatja mindenét. Viszont a valóságban meg kurvára nem az a helyzet, hogy ha nem csupa tier6 ellenfelet kapok, akkor már húzhatom is le a rolót. Tier 7 tank elvétve lő csak be, általában valami jó hulldown mindegyik pályán van, és onnantól a tier7-8 tankoknak reszeltek. Az IS6ot úgy kapom szét mint kisgyerek a nápolyit. A magic rofot meg feldughatod ha van valami fedezék ami mögé vissza tudok osonni. És általában van. És gold nélkül ütök úgy, hogy legtöbbször még csak nem is kell komolyabban célozni. És hiába nincs tier limit, ezzel bármilyen tanknak neki merek menni úgy, hogy ne okoznák neki jelentős sebzést. Másrészt meg IS6 elől még nem láttam tankot menekülni, egy T34 ellen viszont még egy leo is visszahőköl ha úgy adódik. Senki se szeret 480at kapni. -
Droughert #257323 T34-ilyen szempontból gusztustalan tank. IS6-al és SP-vel is utálom, mert a kupola is nehezebben lőhető. Egy E75, Tiger2, IS3 simábban szétszedhető, kupolán vagy tornyon lőve mint az. -
Malachit #257322 Poénból írtam az auto target parancsnoki kupolát :) -
Skyline0021 #257321 Nálam is volt már ilyen jellegű hiba, és az egyik mod volt a hunyó. -
Esetleg valami mód hiba okozhat hasonlót.
res mods/8.7 mappát helyezd át máshova és próbáld meg úgy.
Nekem mód okozott hasonlót, bár akkor semelyik tanknál se akart betölteni. -
Sziasztok! Van egy érdekes problémám a játékkal,amire eddig senki nem tudott magyarázatot adni. :( Remélem itt lesz valaki aki tudja a megoldást,vagy legalább már találkozott hasonlóval.
A gond a következő: Elindítom a csatát,bejön a kezdő képernyő,végig megy a csík de nem tölti be a képet.A hangokat hallom ahogy elindul a csata.Ezután hiába indítom újra a játékot,amíg a csatának nincs vége,ugyanerre az eredményre jutok.Amint vége a csatának,be tudok lépni a garázsba.
Ami érdekes hogy ezt csak 3 tanknál teszi.Csak a foch155,az is3 és a másik accomon a GWT esetében fordul ez elő ez a hiba de ezekkel a járművekkel napi rendszerességgel a 8.6 óta.(előtte semmi gond nem volt velük) Egyszerűen érthetetlen számomra hogy hogy lehet olyan hiba ami csak 3 járművet érint......
HELP,PLEASE!!!! -
Skyline0021 #257318 Igen, elgondolkodtató, hogy a tényeket leírva kapok egy "Te nagyon hülye vagy." mondatot :D -
Skyline0021 #257317 Hehe :D Én nem véleményt mondtam, csupán a tényeket :) -
TomDantes #257316 Más a véleményed=nagyon hülye vagy. Mit nem lehet ezen érteni?
-
Bee #257315 Szerintem megérzés. :D
Ha tudnád, hogy kivel vitatkozol a WoT-ról, lehet, hogy ez benned is felötlene... -
AlucardHuN #257314 Belőhető t7-től, de vigyázzni kell azért ,ahogy oddball mondta tud meglepetésr okozni. -
Skyline0021 #257313 Indokold meg az alábbi kijelentésed kérlek! -
bigmano #257312 Ha már prém tank...E-25 mennyit hoz átlagba?
Ill. T8-BAN használható az àgyúja? -
akdestroyer #257311 Te nagyon hülye vagy.