418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
szakasz #257430 örülök, jaja, tényleg durva földi cél ellen.
légi célra nincs spec gépem, a tsh-nak erős az ágyúja csak lassan fordul, van amikor azzal irtom a gyengéket, főleg amikor szembe jönnek, és azt hiszik ők az erősebbek.
talán valamelyik tier2-es fighter lenne a jó, amikor tier1-be rakja. -
ladista #257429 Lehet én vagyok a vak, de nem láttam nagy különbséget a tankban lévők és az allahuákbárosok egyenruhája között. :) -
Fingerblaster #257428 én az I-5 öt használom elitelve. ha nem jön egy kamikaze vérpistike akkor 3-4 kill megvan egy körben -
Nem is az a gond hogy nem volt választása,sőt még azt sem állítom hogy nem érdemelte meg a sorsát(ki tudja hány embert ölt meg hasonló kegyetlenséggel),csupán az háborít fel hogy valaki egy ember ilyen mértékű szenvedésén nevetni tud.(és hogy ezt egy fórumon,nyilvánosan teszi,csak hab a tortán)
Ez egy nagyon beteg és kegyetlen lélekre utal.:( -
foxbat88fx #257426 hát nem wot... így legalább láthatod milyen egy találat a valóságban -
foxbat88fx #257425 ez a lényege :D
ha ott aktiválsz prémet akkor wot-ban is aktív lesz :)
SZAKASZ!!!! állat a TSH-1 :D 1 csata alatt 8 földi célpont kilőve :)
így hamar meglesz ez :)
van még valami jó tanácsod légi célpontok ellen melyik tier2es gépet használjam? :) -
elég gáz ez basszus. -
Fogd már be hülyeséged, egész hétre elég voltál! -
foxbat88fx #257422 ezek lázadók voltak....
látsz te valahol rajtuk sisakot? vagy egyenruhát? :) -
Adjunktus #257421 igen -
Plata #257420 Su-100-ra érdemes feltenni 122-est vagy nem?Most fejlesztettem ki de nem tudom fel tegyem-e. -
Adjunktus #257419 ha a tankban ülők valóban lázadók voltak,akkor valóban lett volna választása.:) -
TomDantes #257418 Nem kell sírni rajta. De ne nevess. Azonban az érdekes, egy ember halálán kacarászol, de mert vesztesz egy buta játékban ordibálsz és tombolsz. Hát kinek mi a fontos ügye. -
R3nton #257417 És ez felhasználható a wotban is? -
ladista #257416 Végülis van választása....vagy csinálja vagy hadbíróság (=kivégzés).
-
Adjunktus #257415 Ezek lázadók voltak.Hacsak a Szír reguláris hadseregnek nem a turkálóból van a harckocsizó ruhájuk.
Mindenesetre sokat elárul az arrafelé jellemző mentalitásból,hogy a nyilvánvalóan teljesen harcképtelen,kínlódó ember folyamatos lövése közben,a videós non stop allahu akbar-ozik... -
Nem kényszeríti? Egyszerű katona,nem egy kibaszott politikus akik miatt minden kibaszott háború kitör.
De még ha az lenne,akkor sem hiszem hogy nevetni kell azon hogy egy embernek leszakadt a lábfeje és úgy próbál meg menekülni.Milyen beteg ember az aki ezen nevet ?? Már megbocsáss.... -
Desmodromic #257413 Olyasmi, köszi! -
foxbat88fx #257412 sírjak? :)
nem kényszeríti senki sem hogy ezt tegye....
vannak sokkal szomorúbb képek/videók a szíriai polgárháborúból, na azokon már én sem nevetek -
Ez neked ennyire vicces ??? -
Ha neked van azzal 953 csatád, akkor 1678. -
foxbat88fx #257409 maximálisan 240et....
ha még ma megcsinálod egészen szept. 26ig az 28 nap 28×240 az 6720 :)
abból kijön két havi prém meg még egy hetes :D
de ki az az állat aki ennyit összeszed? :)
-
szakasz #257408 240 -
Oddball29 #257407 Ez mekkora lenne már, a visszaszámlálás alatt ereszkednének ejtőernyővel random pontokra a csatatéren. -
bornofakone #257406 én is 2k felett vagyok vele, only random, 99%-ban egyedül. Sztem a max 2,5k avg dmg, ami reális lehet, mivel nem vagyok nagy gamer, és 2k körüli az eff-em vele, szóval 1 emu féle állat ha ráérez biztos kibír belőle hozni annyit :)
viszont nagyátlagba 14-1700 közötti átlag dmg-t szoktam látni embereknél.
De ez a 2k avg dmg bőven elég arra h napi pár kört fussak vele, prém nélkül is szépen elvagyok vele, és olyan 5-7k dmg-s csatákért szépen tejel 100k kreditet is (prém nélkül) -
McLarenpowa #257405 mennyi tokent lehet szerezni a WoWP-ben egy nap? -
hellokitty92 #257404 - M48 Patton will apparently get buffed, better gun stabilization (= accuracy on the move and aim time), DPM and viewrange were mentioned. But no details yet.
- captured/lend-lease tanks won’t come in 2013, they have very low priority
- a new category of tanks, “airborne tanks”, was mentioned by Zlobny, but even that has very low priority -
foxbat88fx #257403 ja és a vezetőnek nincs meg a lábfeje 
gondolom levitte a találat :) -
Oddball29 #257402 ~1970, mindegy, egyhülyeség. -
Desmodromic #257401 Kiváncsi lettem, valaki megnézné a Löwe-met? -
foxbat88fx #257400 Tudom nem wot de azért tankos....
szíriai videó ahogy kicsinálnak egy T-72est....
gyenge idegzetűek ne nézzék mert lehet nem bírják a látványt ahogy ak47-essel lyuggatják a menekülő legénységet
video -
SzocsA #257399 Miért nem enged be tesztszeróra?
amúgy tök jó ez a Leopardddddd :D
-
Oddball29 #257398 1900 körül vagyok vele, többet nem is nagyon várok el egy prémiumtól. -
Nincs camo skill a legénységen,egyszerűen az a hely ilyen. A másik oldalról indulva tűnt fel hogy foglalás közben lőnek valahonnét de nem látom.Két med volt ott fent és még a bázisról sem láttam őket,pedig nagyon közel voltak.Azóta mindennel felmászok oda és csak nézek hogy csak nagyon későn vesznek észre.Sokszor lőttem ki onnét foglalókat úgy hogy közben nem spottoltak,pedig mozogtam is. Trükkös egy hely :) -
Nekem kicsivel 2k fölött van vele az átlagom, egy lassú Tier 8-as prémiumtól ótvar DPM-el szerintem nem várható el több, 2200-2300-at mondanék maximumnak...aki efölött jár annak gratulálok, mert eléggé emberfeletti teljesítmény. (persze csak random csatákat számolva) -
ladista #257395 Nem is mindennapi. Nekem csak a "senki" szócska szúrt szemet. -
TomDantes #257394 Én azt se értem miért játszol vele, amikor többször kifejtetted, hogy ez a legszarabb dolog a világon, jászhatatlan, semmi értelme, szar, szar szar, igénytelen szar, aki játszik vele az is mind hülye-ezek szerint te is, mert te is játszol vele- tehát mi van akkor? Ha ennyire szar, ha ennyire rossz, ha ennyire elviselhetetlen, akkor minek is játszol vele?
Ja, és tudod manapaság, úgy 10 kemény másodpercbe telik, hogy megmutasd a statod-at, és az átlagsebzésedet, ami engem nem érdekel, csak ha már vered a nyálad, hogy neked van igazad, akkor bizonyítsd. Lássuk a statisztikát.
Vagy szád jár, hazudsz, és csak trollkodsz ismételten, mert unatkozol.
-
foxbat88fx #257393 ecséém Ti aztán elvagytok
-
bgabor #257392 2800-as átlagsebzés T34-el? Tehát sokszor bevisz 6000 sebzést is? Nem hangzik túl mindennapinak. -
bgabor #257391 Nem azért játszom a játékot, hogy osztással szórakozzak. Azt ráhagyom a szemüveges hülyegyerekekre, mint amilyen te is vagy, történészhallgatókám.