418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Bezzeg én hogy jártam Steppesen... baloldalon a szikláknál védtem északról egy Is 3-al, ez szép és jó volt addig amíg a pörshijük oda nem ért, mert hát az olyan ijesztő hogy vissza kell tolatni... na én ugyanezt tigrissel nem tudom, így jobbról osztottegy másik tigris balról meg rámmászott a pershing amit végülis kilőttem, utánna meg engem a tigris...és így nyertünk 1300 dmgre kaptam a duplát mert a pershing az aztán nagyon átüti az is 3-at...
  • AlucardHuN
    De te vagy a camper szar, nem ő az artyban ;D
  • zsupeti
    Kezdem megszeretni ezt az angol td ágat.Jelen pillanatban az AT7nél tartok,és így már hogy fullos,egészen szerethető.Van pen és dmg.
    Na meg azóta több xp jön.Volt olyan vesztes csatám ahol csak négyen szereztek több xp-t az ellen oldaláról.Bázis védelemre nagyon pöpec.
    Talán a tegnapi utolsó meccsemnél volt,h négyen jöttek foglalni,köztük volt 2 full hp-s/T34/ vas.Kettőt kiszedtem/IS3,KV3/,a 2 T34 inkább visszament a saját bázisukra,mert nem mertek rám jönni.Nincs fent az xvm,de sejtem hogy nem sárgák vagy zöldek voltak.
    Türelem,csipetnyi szerencse,és jó helyzetfelismerés kell ehhez száguldó vashoz.
    Talán a legviccesebb az volt,mikor Himmelsdorfon felmentem/toltak/ a hegyre.Meg is lepődtek odaát. :D

• Dorgal
    Néztem a szíriai lázadókról készült képet,és egy pillanatra azt hittem,hogy Ercsiben fényképezték a vasútállomás mögött...
  • bigmano
    Szia este ha ráér küldök...1000 gold+3 nap prém.
  • PetiPetiHUN
    Tudna nekem valaki küldeni induló bónusz kódot? Előre is köszönöm.
  • bigmano
    Valaki tudna adni ehhez a modpackhoz amit a képen látunk egy linket.
    8.6-ban nekem is ez volt fent de azóta nem talàltam valamelyik magyar site-ról töltöttem le akkor is!
  • popey8
    Tipikus artista pöcs. Szerintetek min kapta fel a vizet? Sajnos nem tudok ilyen spoiler cuccot csinálni, úgyhogy elárulom. Azon, h csak távolról védtem a bázist és nem mentem vissza a völgy bejáratáig (lakeville). Úgy látszik zokon vette, h nem áldoztam fel magam azért, h ő a nagy orrtúrás közepette lőhessen még egy utolsót. 3-4 (e75,is3) tank jött a völgyben, simán kilőttek volna engem is mire odaér az erősítés. Értékelhetné, h az ő áldozatával megmenekült több tankunk és nyert a csapat A szakasztársa - a klánjuk egyik fc-je - a pozíciójához méltóan tudott viselkedni. Na ő nem, igaz csak egy soldier, de ezzel a viselkedéssel szerintem a klánját is lejáratja.
  • popey8
    Egy magyarból ismét kitört a kultúra Innen üzenem neked BazookaHUN, h próbálj még egy kicsit szocializálódni az iskolapadban

• Oddball29
    Túl sok minden van beáldozva egy jó ágyúért, addig jó tank, amíg nem lőnek rá.
  • Szpecnyaz
    GG!
    Am mi a véleményed a Conquerorról?
  • Oddball29

replay
  • yossarianHUN
    Még mindig emlékszem a bónusz küldetéseire, mikor hullámokban támadnak a német páncélosok, te meg egy KV-1-gyel, és két T-26-tal tartod a vonalat:D Aztán mikor megjön erősítésként az IS-2, akkor jön a nagy arcszétcsapkodás:) MoW editorban pedig végigteszteltem az összes komolyabb gép páncélzatát és ágyúját, a mai napig kívülről fújom a különböző gépek karakterisztikáját:D
  • Tessellia
    Soldierssel kezdtem én is:). Mindenben egyetértek:D.
  • yossarianHUN
    Kedvencem. Még a Soldiers-ba szerettem bele annak idején, aztán persze megjelent a MoW, és továbbvitte a hagyományt. Kedvenc 2. vh-s RTS-em, Company of Heroes szerintem fasorban nincs hozzá játékmenetében. Az alapjáték és az Assault Squad örök kedvenc, Red Tide és Vietnam nem nagyon jött be (Vietnam bejött volna, ha lenne benne valami Skirmish, vagy editor).
  • popey8
    Te nem unod már R3nton meg foxi osztogatását? Lehet, h nem bírod elviselni a hozzászólásaikat, de a tieid is lassan tolerálhatatlanok lesznek. Tőled mást itt nem is nagyon lehet olvasni, szal te se vagy jobb.
  • Tessellia
    Hehe, csak nem szereted a MoW sorozatot?;)
  • yossarianHUN
    Erről tud valaki? Amennyire ki tudom hámozni, Men of War Vietnam/Assault Squad mod, WoT-os modellekkel. Holnap szerintem vetek rá egy pillantást.
  • Master91
    "R3nton beállt a leghátsó kockába az T40 full golldal, semmit nem csinált csak kattingatott, a másik kezével orrot túrt vagy játszott a gatyájában a killek után. 10 (ezért azé jár a grat..) kill lett vége, de a végén kiszedték.

Legegyszerűbb a TD-kkel játszani, ennyi."

• Krigare90
    Nagyon király ez a kép :)
  • Master91
    Soo hardcore...

• R3nton
    Múltkor mentem 10 killes kolobanovot T40-el
  • Master91
    És te nyilván keresed az izgalmat az életedbe, ezért nem próbálod ki őket.
  • R3nton
    Severogorskra beállt a leghátsó kockába az obj704, semmit nem csinált csak kattingatott, a másik kezével orrot túrt vagy játszott a gatyájában a killek után. 5 kill lett vége, de a végén kiszedtük.

Legegyszerűbb a TD-kkel játszani, ennyi.
  • barkov6
    Nekem van. Bár még sokat nem mentem vele, de egész jó a wr-em vele. Gyakran rak tierjébe, akkor a páncél sokat elnyel, az átütése oda elég. VII-es tierbe szerintem sosem rakott, max hatosok közé, oda kellhet az arany, és mivel elég gyorsan tölt, fogyaszt is.
    Szakaszban és/vagy tierjében tud funny lenni.
  • foxbat88fx
    nem értem miért vesznek ilyen szart az emberek?
  • Ytar
    mivel az alap AP átütése szar, ezért sokan full golddal töltik tele, és csak legénység húzásra használják .. gondolom ..
  • Thomasovics
    ez megmagyarázza mért hoz minuszba az excel
  • papa74
    Sziasztok!
    Ma is meglett a 300k, és a tegnapival ellentétben, ma 11/17 lett az arány.
  • haflac
    Miért van az,hogy ha a csapatban van egy E-100-as platoon(3-as) akkor tuti,hogy veszíteni fogok?Hihetetlen,hogy mennyi idióta noob tolja azt a fost.Hp-juk van,eszük az nincs.
  • Malarki
    Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokban öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát meg járt, csőszkunyhóban elrejtett, pikkelypáncélt hordó, fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronz térdű, repedtsarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos, tetves rabló,Marinéni!
  • JeffDunham

• Master91
    Jelentkezek !!!444
  • kHares
    No, mikor kezdődik az éves SG TD bajnokság?
  • Adjunktus
    "halál béna vagyok TD-vel."
    "nem vagyok gyakorlott benne"
    "nem vagyok túl jó TD-vel" stb stb
    Ne mondjatok már ilyeneket!TD-vel mindenki tud játszani!R3nton is megmondta!
  • foxbat88fx
    nem mindig sajna :DDDDDD
    tegnap is su-100-al sniperkedtem... volt egy két találat, de annyi mellé ment mint állat :D
    na mondom anyádat!!!! majd 5 méterről tuti nem megy mellé! azt előrerongyoltam a francba :)
    az a baj, hogy sokszor van ilyen
  • Szpecnyaz
    "néha felbaszódik az agyam és úgy elszúrom a win-re álló csatát mint matyashun fénykorában!"
    Lebuktál :D. Eddig azt hittem hogy a noobok miatt veszítesz.
  • Szpecnyaz
    Az ISU-val nekem is okádék statom van, mert az volt az első T8 tankom. Mondjuk fontolgatom hogy visszaveszem funolni. Csak nagyon sokat kéne tolnom vele hogy legyen egy ilyen 2k körüli átlagom vele, mivel toltam vele 350 csatát anno.
  • foxbat88fx
    am meg sztem csak az avg cap pontom (2.35) és avg def pontom (1.66) nyomja meg ennyire a WN-em....
    neked csak 1.00 és 0.86 viszont jobb az avg sebzésed...
    de mondjuk Te nem low tierezel én meg igen :)
    áááá nem értek a stat számításhoz de szarok is rá amúgy :DDD
    nem minden a stat, néha felbaszódik az agyam és úgy elszúrom a win-re álló csatát mint matyashun fénykorában!
  • kHares
    Fura, most néztem meg és a 3 legnagyobb átlagsebzésem a T28, Jagdpanther2, AT15 triumvirátuson van a a t8 tdk közül ebben a sorrendben. Teljesen mást mondtam volna, t28-at pl. ki nem állhatom a sebesség és randomarmor miatt. Isuval még a játék elején mentem meg is látszik nem volt igazán fogalmam ill. a kezdeti stock állapotok mindennek nagyon lerontják.