World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hawken
Érdekesen alakul ma a játék :D
Rohadt francia artyt buffolták vagymiatök? :D:D:D

Hát nem tudom de éo hasznát nem veszem a periszkópnak a TD-ken. Hiába +25% látósugár növelés.

Valahogy aki elõre megy rádión úgy is dobja mi hol van.

Szegény E5-ös srácot sajnáltam kicsit, mert 2x is nullást lõtt rám és a teljesítménye alapján megérdemelte volna, hogy nyerjen. Majd a meccs után megkeresett és kiderült, hogy õ is magyar. Nem bánkódott amiatt, hogy kikaptak, hanem örült, hogy ilyen élvezetes volt a csata és végre nem csak noobok ellen kellett harcolnia. :)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Eagle16
MMORPG játékok topikjába nézz be egyszer, ott aztán örülhetsz ha 1-2 szó magyar az egész mondatból :D (WoW, Diablo, stb.)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

voivod32
Kösz a fordítást:-) A rush szót amúgy ismertem, mert angolul azt jelenti:rohanni,a HEAT-ról meg a High Explosive gránát jutott eszembe, de a mondat így egyben atom szlenges volt. Az jutott eszembe, ha öreganyám élne, és hallana egy ilyen mondatot, igencsak ráncolná amúgy sem túl sima homlokát!<#vigyor4>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát nekem nem mûködik.:D

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

ja nekem is ez jött le, csak elötte a szövegben túl sok volt a likeold és regisztrálj, és akkor nyersz meg ezt kapsz meg azt kapsz :D
- there might be a Maus buff upcoming, just a rumor tho (and not in 0.8.5)
- the MM will change so both teams have roughly the same amount of light tanks (so it doesn't happen that one doesn't have any and the other does)

metropol

Ha most regisztrálsz a játékra és a 2YEARS kódot beírod, akkor egy hetes prémium fiók és ezer arany üti a markodat!

Ezek biztos meghívó kódok.

Metro ingyenesen kapható újság.
Megkeresném elsõ csövest, hogy adja nekem az összeset.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

valaki olvasta ma a metro újságot? Volt benne egy WOT-os hírdetés. Ír benne egy kódot, de nem teljesen világos, hogy akkor ez most csak szûz accra érvényes ez a kód. Am 1hét prém és 1000 aranyat adna...
Lépj csak ki 1 pillanatra! <#zavart1><#eplus2>
-1

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jaja ezért is tervezem megvenni, pl a német tankokba must have lesz.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Ha azt nézed hogy az fogy a leglassabban akkor nem olyan nagyon drága.
Azért nem minden csatában kell majd használni, szóval ha veszel 100 darabot akkor egy darabig kitarthat...mondjuk attól függ, ha napi 50 csatát játszol akkor elfogy hamar.

Nekem még 12ezret kell kivárni,aztán mehet a tesztelés:)
Még ilyen rohadtul kitartó 33000 játékos aki elõttem van a lobbyban.
Nem akarnak fogyni.<#nevetes1>
Pedig csak az Fcm-et akarnám kipróbálni, és törölném is a teszt szerót.

Gold consumeablekból kreditért max csak a poroltót használnám esetleg mert nem rossz az a -10% fire chance de azért 20k pénz egy kicsit sok érte.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
rushol = rohan elõre
Spameli = gondolkodás nélkül lövöldözi tonnaszámra

Fun ez a leopard 1! :D
Mozgékony cucc, de páncélja az nem sok.

Alig várom, hogy megkapja ezt a motorhangot! :P
Fincsi lesz!
Engine
Nekem volt éles szerveren egy jó csatám 155-ös fossal,T30-al voltam Arctic regionon,egyedül mentem a középsõ úton mire mi jön szembe?Hát egy T10-es td,ez a 155 fos,fordul rám én meg be gödörbe hogy a tornyom látszódjon,három lövésbõl megöltem,õ meg semmi sebzést nem tudott bevinni,szerintem benyomta auto aim-et.

voivod32
"Hát a 155-ös Foch-al így nem lehet játszani teszten, mindenki rushol mint valami hülye és spameli a HEAT-et..."
Erre a mondatra csak azt tudom mondani, hogy: He?! Ez milyen nyelven volt?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Szerintem az arty fun,inkább mák kell hozzá.Airfilden legutóbb J1 kockáról kikaptam Batmobilt úgy hogy a pálya másik végén D0 mezõn repesztett full gázzal.Régen raktam is be ilyenekrõl képet,de nem tetszett a közönségnek.

Met
artyzz, azok vagy az orrukat túrják vagy recskáznak game közben :D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ezt a gyökér fasszopó szar játékot bazdmeg....
nem is a játék, hanem a sok fasszopó gyökér!! áááááááá
5 napja szopóág!!! mai elsõ két csata 2-15 majd 3-15...
a büdös kurva anyjukat bassza meg már az összes fasz!!!!
mi a kurva édes anyámat csináljak hogy egy kicsit is élvezzem a játékot????
verjek a faszom közben vagy mi? <#banplz>
Én meg kiléptem az elõbb hogy a WT topicba léptem be:D

Jajj! bocsánat!
Ezt elnéztem.:)nem ide akartam.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nekem a Hayabusa nagy kedvencem.Ki is fulloztam,úgy nagyon gyilkos.
Õszintén szólva majdnem bárminek nekimegyek vele,csak a kis csicska Ruszki vadászokat kerülöm.:)
Azok,ha alacsony magasságban rámmásznak,akkor leforognak,ha ügyesek.Zuhanva lehet elõlük legkönnyebben lelépni,de a kis magasság miatt nem megy,ugye.
Ezért is látok annyi I gépet alacsony magasságban operálni.
Viszont a többi gép 90%-át lemanõverezem simán.:)

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ezt a replayt ajánlom azoknak, akik szerint artyzni bárki tud. Amúgy szerintem is. :-)) Szóval jó példája annak, hogy gyenge játékosok, artyval is gyengék. Ebben a replayban, amit el lehet követni hibát artyval azt kb. el is követték.

bocsánat hogy így raktam be a linket de még 30 napig nem engedi máshogy...
Ezennel elnézést kérek az Alecto-tól hogy le merészeltem múltkor szólni, de még a Valentine AT-val is megbékeltem. Tulajdonképpen nem a tankok a rosszak hanem elsõsorban az a nevetséges páncéltörõ ágyú, szar helyzetek sok PZ I.C és néha én...
A siker kulcsa a 3,7 inches ágyú, már a Valentine AT-n kezdtem látni hogy mostmár minden jó lesz, az Alecto pedig teljesen bizonyított<#nezze>
http://kepkezelo.com/images/52lanuj4kwk1v83wk2g.jpg

Amúgy ne csodálkozzatok hogy a ruszki playerek hülyék ha egyszer a való életben is... http://www.youtube.com/watch?v=E-l4w-DIiXk
ez ugyanolyan, mint a lakeville mocsár. 100-ból 1x jön be. Már volt, hogy bejött, de akkor úgy kell, hogy az összes tank megállás nélkül keményen megtolja. Voltam részes ilyennek.

De egyébként amikor a lemming train megindul oda 5-6-7 tank és feltartja õket 2 TD + 1 Heavy + 1 arty, akkor agyvérzést tudnék kapni. És természetesen a városban kevesen vagyunk.

Himmelsdorf támadásos szintén, vagy felmegy majdnem mindenki a hegyre, vagy alul meg kell tolni...
Ezt már régebbi tesztszervereknél is többször megállapították itt emberkék. <#dumcsi>

Tudom ne ide tartozik de STO-ban én parázok a csehektõl mert általában agyatlan hülye barmok.Sajna gépem döglõdik és STO-t nem bírja el,vicc hogy wotot igen.

Hát ez nem íg történt, mert szét szedték õket az artyk a másik oldalon és õket tartották fel éppen hogy! Am északiról voltunk. De med mindenképpen kell a dombra + ha van valami kis sütni valója az ellennek egybõl megtámadja azt a 2-3 védõ tankot.

Fõleg ilyenek voltam az ellennél, hogy 2 IS-7 E-100 t-62, t-54. Talán ha a Maus nem ölette volna meg magát és a med felmegy a dombra akkor megfogjuk a túlerõt.

Sok arty esetén mégnehezebb sztem a nyitott oldalt megnyomni. Azért random az nem CW...
Pales27
1,5 órája én is ott kezdtem és most vagyok 31k. :D

Muhaha teszt-szeró:D
Csupán 89ezredik vagyok a sorban:)
Üdv!
Torrent linket tud valaki dobni teszt szeróhoz?
Folyamatosan szakadozik a netem a pecseleéstõl.

Hát... úgy ámblokk a teljesítményét megnézve nem tartom kizártnak, hogy csak felállt aztán otthagyta mert éppen pottyantania kellett.

Pont most mutatják az új pályát, érdemes nézni.
Elõbb megpróbáltam bekerülni tesztre, 103529-es sorszámot kaptam XD.

Én is csinálok ilyet rendszeresen. Elmegy a netem nekem is idõnként, mire visszaérek World of Submarines-t játszom...
Annak aki nem jutott fel tesztre még:

QuickyBaby live stream
Simán lehet, hogy kifagyott a csávó és magától ment el úszni a tankja, sajnos jártam már én is így.

Ennek az egysejtûnek mai produkciója top tankként éles szerveren

Szerencsére nem volt szükség a közremûködésére
Ezek után mit vársz a teszten nulla környi tapasztalattal T10-es tankokban bohóckodóktól

Ez fordítva is igaz, hogy a hegy alatti részt, fõleg a déli oldalon meg lehet fogni 3-4 tankkal, csak kellõen vissza kell húzódni és nem kinézegetni, míg a kis sziklás részt tök gyorsan végig lehet lemingelni, hogy az arty max tud lõni kettõt és már arty safe-ben vagy a bázisuk alatt.

Kínai ágon is így van, a ruszkiknál IS-7-nek kevesebb az átütése, mint a T-62A-nak, amcsiknál meg 1 mm a különbség, de a heavyk javára. A TD-k meg visznek mindent.

Van itt is ne aggodj. 20k csatával azt se tudja hova kell menni a meddel. Karelian 3an mentünk a hegy alá. Abból a maus egybõl kiment meghalni. 2en tartottunk 10 tankot amíg tudtuk. A többi marhát meg halomra lõtte az arty a túl oldalt a nyílt terepen. Persze a med nem menne fel a dombra. Minek azt??? :D Ráadásul klán társ volt :D És akkor még én nem tudom hova kell menni a T57 heavyvel.

Mert azzal szerinte a kis sziklákhoz kell menni az artyk elé :D

Persze az nem számít, hogy a csaták 90%ban a hegy alatt dõl el az egész, a kissziklás részt pedig 3-4 tank meg tudja fogni.
Haha, próbáld ki..:D
Többi TD-hez képest, JPE100 semmi.
Pales27
Igen, de nézd meg azt is hány csatásak azok! 8.4 teszten néztem végig a csapatot és pár száz csatás volt a 90%, élesen a legtöbbnek t4-t6 volt a legnagyobb.

505thZajcev[PT]
Ugy erzem most voltam utoljara tesztserveren. Majdnem eldurrant mar agyam. Egyszeruen hihetetlen mik mennek ott, ossze tehetjuk a kezunket az EU serverrel, ott nincs annyi nyomorek mint az oroszok kozott...
10bol 10 meccs alatt lokdostek, akadalyoztak. Mindenki egy kupacban akart lenni, meg kikerulni se tudtam oket, mert mint a szunyogok jottek utanam... Total retardalt minden orosz jatekos ezt biztosan kijelenthetem!

gondolom azzal nincsen probléma, hogy a TD 300mm fölött penetel és 1000 felett sebez.

Az angol TD tegnap 2200-t vágott a T57-embe. Az normális...