World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahogy aki elõre megy rádión úgy is dobja mi hol van.
Szegény E5-ös srácot sajnáltam kicsit, mert 2x is nullást lõtt rám és a teljesítménye alapján megérdemelte volna, hogy nyerjen. Majd a meccs után megkeresett és kiderült, hogy õ is magyar. Nem bánkódott amiatt, hogy kikaptak, hanem örült, hogy ilyen élvezetes volt a csata és végre nem csak noobok ellen kellett harcolnia. :)
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
- the MM will change so both teams have roughly the same amount of light tanks (so it doesn't happen that one doesn't have any and the other does)
Ha most regisztrálsz a játékra és a 2YEARS kódot beírod, akkor egy hetes prémium fiók és ezer arany üti a markodat!
Metro ingyenesen kapható újság.
Megkeresném elsõ csövest, hogy adja nekem az összeset.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
-1
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
WoT: Nishizumi77
Azért nem minden csatában kell majd használni, szóval ha veszel 100 darabot akkor egy darabig kitarthat...mondjuk attól függ, ha napi 50 csatát játszol akkor elfogy hamar.
Nem akarnak fogyni.<#nevetes1>#nevetes1>
Pedig csak az Fcm-et akarnám kipróbálni, és törölném is a teszt szerót.
WoT: Nishizumi77
Spameli = gondolkodás nélkül lövöldözi tonnaszámra
Mozgékony cucc, de páncélja az nem sok.
Alig várom, hogy megkapja ezt a motorhangot! :P
Fincsi lesz!
Engine
Erre a mondatra csak azt tudom mondani, hogy: He?! Ez milyen nyelven volt?!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem is a játék, hanem a sok fasszopó gyökér!! áááááááá
5 napja szopóág!!! mai elsõ két csata 2-15 majd 3-15...
a büdös kurva anyjukat bassza meg már az összes fasz!!!!
mi a kurva édes anyámat csináljak hogy egy kicsit is élvezzem a játékot????
verjek a faszom közben vagy mi? <#banplz>#banplz>
Ezt elnéztem.:)nem ide akartam.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Õszintén szólva majdnem bárminek nekimegyek vele,csak a kis csicska Ruszki vadászokat kerülöm.:)
Azok,ha alacsony magasságban rámmásznak,akkor leforognak,ha ügyesek.Zuhanva lehet elõlük legkönnyebben lelépni,de a kis magasság miatt nem megy,ugye.
Ezért is látok annyi I gépet alacsony magasságban operálni.
Viszont a többi gép 90%-át lemanõverezem simán.:)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A siker kulcsa a 3,7 inches ágyú, már a Valentine AT-n kezdtem látni hogy mostmár minden jó lesz, az Alecto pedig teljesen bizonyított<#nezze>#nezze>
http://kepkezelo.com/images/52lanuj4kwk1v83wk2g.jpg
Amúgy ne csodálkozzatok hogy a ruszki playerek hülyék ha egyszer a való életben is... http://www.youtube.com/watch?v=E-l4w-DIiXk
De egyébként amikor a lemming train megindul oda 5-6-7 tank és feltartja õket 2 TD + 1 Heavy + 1 arty, akkor agyvérzést tudnék kapni. És természetesen a városban kevesen vagyunk.
Himmelsdorf támadásos szintén, vagy felmegy majdnem mindenki a hegyre, vagy alul meg kell tolni...
Fõleg ilyenek voltam az ellennél, hogy 2 IS-7 E-100 t-62, t-54. Talán ha a Maus nem ölette volna meg magát és a med felmegy a dombra akkor megfogjuk a túlerõt.
Sok arty esetén mégnehezebb sztem a nyitott oldalt megnyomni. Azért random az nem CW...
Csupán 89ezredik vagyok a sorban:)
Torrent linket tud valaki dobni teszt szeróhoz?
Folyamatosan szakadozik a netem a pecseleéstõl.
Elõbb megpróbáltam bekerülni tesztre, 103529-es sorszámot kaptam XD.
Szerencsére nem volt szükség a közremûködésére
Ezek után mit vársz a teszten nulla környi tapasztalattal T10-es tankokban bohóckodóktól
Mert azzal szerinte a kis sziklákhoz kell menni az artyk elé :D
Persze az nem számít, hogy a csaták 90%ban a hegy alatt dõl el az egész, a kissziklás részt pedig 3-4 tank meg tudja fogni.
Többi TD-hez képest, JPE100 semmi.
10bol 10 meccs alatt lokdostek, akadalyoztak. Mindenki egy kupacban akart lenni, meg kikerulni se tudtam oket, mert mint a szunyogok jottek utanam... Total retardalt minden orosz jatekos ezt biztosan kijelenthetem!
Az angol TD tegnap 2200-t vágott a T57-embe. Az normális...