418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Á nem lol, full kicsi az a rész, cserébe a felépítmény szinte átlőhetetlen lenne. Amúgy is irreálisan erős.
  • Szpecnyaz
    Ember, ha néha nem csak rinyálnál, akkor elolvashatnád ami írok.
    Nem tudom feltűnt e, de a Fochnak így könnyen belőhető hasa lenne, kb mint az IS7nek. Szóval pont hogy nem buff lenne.
    Értő olvasás
  • madmanic
  • R3nton
    *ráférne
  • R3nton
    Hát igen, rá férne az erősítés, elég gyenge tank, ez a frontpáncél...ha még gyors lenne a tank...a francba...csak buffolni kéne!!!
  • Szpecnyaz
    Am jobb lenne így a Foch, mert a feléítménye erős lenne, viszont a hasa könnyebben belőhető lenne.
  • VanDaal
    Igen, skin. Találkoztam már vele korábban, és elsőre kicsit meg is lepett a kidolgozás minősége, mert az ilyen fan-made módosításokon azért látszódni szokott az eredetük.
  • nemtudommivan
    0.3-as pontosságú lézerszike :)
  • nemtudommivan
    Nem mondtam hogy nem lőttem ki :) Igaz nagyrészt nem az én érdemem volt mert lőttük vagy hárman.
  • madmanic
    lesz valami special hétvégén?
  • JeffDunham
    Rákerestem a Fochra mert kíváncsi voltam valamire. Ezt is beadta...
    Ez egy skin?

• Jacktor
    Baszki ez kétszer akkora mint a Ferdinand és még magasabb is!
  • Destydeme
    Hi.Köszi az infot..Némi élményt várok a Vk3001h-tól..
  • Destydeme
    Azt hittem nyertetek...7k dmg-el kikapni,hát barátom:((((

Köszönöm a kis prém tankot..Egész jól lehet vele feszültséget levezetni..
    Mines-on alul kezdtünk,felszaladtam a hegyre..ezt az 1et tudja mesterien:),onnan már tudtam,h"valamit alkotni fogok"vele...

Mondjuk az is vicces,h a Hetzert nem akarja a sima lőszer vinni.
  • Szpecnyaz
    Most képzelt el ahogy egy AT15 próbál elfutni egy Foch elől :D.
  • Okmyx
    Bizony, nem apróság.

Foch
  • VanDaal
    Lényegében igen.
    Előremenni nem lehet vele, mert belövik, és akkor röpül valami modul is. A legnagyobb pozitívuma az ágyúja, ahhoz pedig, hogy azt ki tudd használni, életben kell maradnod.
    Én sem azért játszom, hogy az agytoprongyok elismerését kivívjam, hanem hogy helyettük is megnyerjem a meccset, ahhoz pedig sebezni kell.
    Miután kicsit megritkult a mezőny, már lehet a hp-jával gazdálkodni.
    Nem lesz egy OP csodafegyver, de legalább van karaktere, és ahhoz alkalmazkodva képes jó eredményeket hozni.
    Ellentétben a Durcsburcsizével, ami t4-ben is halál gyenge...
  • McLarenpowa
    igazából itt az első körös tank ász a lényeg...

egyébként persze nem mind1 hogy 250 kredit a lőszer vagy 1000+, de játékélményre nekem jobban bejön a tank, mint a TD
  • Eagle16
    226-os átütéssel menekülni kell előle, nem rá lövöldözni.
  • Jacktor
    Lol. Ennyit a méretarányokról és a camoról...
  • Szpecnyaz
    Az nem valami sok. A JT-vel nettóban vagyok 100k felett 3,5k sebzésnél.
  • JeffDunham
    Ez a Foch mekkora egy batár lehetett élőben...

• Okmyx
    Akkor jól veszem ki, hogy support tank lesz inkább?
    Ha meg hátul kell maradni jól mutat majd a nehéztank ikon a térképen, főleg az idióta csapattársak fognak cseszegetni, ha nincs az első vonalban... (Lásd: vörös társak általi folyamatos cseszegtetés, á lá VK 30.02 75mm, AMX 12t stb...)
  • McLarenpowa
    kipróbáltam teszten az IS6-ot...első körrel tank ász... :D
    3500+ dmg-re adott prémium nélkül bruttó 105K-t
  • lammaer
    Ha aranyos lett volna, akkor nem lett volna 15 bounce.

Amúgy meg OP vagy, mi az hogy 16-ból 15 talál... téged szeret a WG :)
  • VanDaal
    T6-ban a VK36-on már én is kevésnek érzem, főleg ha már heavyként tekintek rá, mert azoktól azért mégis nagyobb alfát várna az ember.
    Viszont egy t5-ös tankra szerintem tökéletesen megfelel. Mégis csak egy szinttel lejjebb van, ott a potenciális ellenfelek hp-ja is kevesebb. A VK 30.01-gyel úgysem lehet majd klasszikus heavy szerepet játszani a gyenge páncélja miatt, viszont a távolsági támogatáshoz szerintem ez az ágyú tökéletes lesz. Igaz, hogy csak kicsit jobb a 75 mm-esnél, de t5-ben az is már TD szintű ágyú (a'la Stug), viszont az 5-ös TD-khez képest pedig hatlmas hp előnye van a VK-nak.
    Összességében szerintem nem egy rossz konfiguráció, és legalább lesz karaktere is :)
  • nemtudommivan
    AT15 9-es golyószóró
  • madmanic
    Iskolakezdés örömére úgy befogok b@szni, mint foxi minden nap..
  • Desmodromic
    Tizes puskával ofc mi? :)
  • nemtudommivan
    Kilences fos kupolájára és taxi táblájára 16 lövés , ebből 12 lepattant 1 mellé ment , 3 sebzett. Aranyos nem ?
  • Szpecnyaz
    Szerintem nálad van a hiba. Semminek se növelték a töltési idejét.
  • Desmodromic
    Nézz utána, hogy meddig váltható be a token, asszem 26.-ig működik, aztán az opennel creditre váltják.
  • Tessellia
    Az új Konischal az a probléma, hogy a sebzése 165-ről 135-re csökkent és így tulajdonképpen annyit ér mint a hosszú 75-ös. Egy picivel jobb ROF, meg 7mm-el több átütés, de ez kevés számomra. Úgyhogy a Konisch varázsa elmúlt nálam.
  • Tessellia
    Ja rossz időt használtam.
  • Master91
    és az is majd következő patchbe
  • Tessellia
    Tigernek pont, hogy csökkent a töltési ideje.
  • VanDaal
    Most volt lehetőségem arra, amire a teszt első fázisában nem: sikerült kipróbálnom a Durcsburcsvágent és a VK 30.01H-t.

Durcsburcsvágen:
    1. körben egy t4-es arty majdnem oneshotolt, plusz felgyújtott...
    2. körben egy Hetzer oneshotolt :D
    Ha ennyit ér a tank top tierként, inkább el sem akarom képzelni, mekkora kínlódás lehet nagyobbak között.
    De ha csak objektíven a tényeket nézzük:
    Lövege ugyanaz, mint a PzIII-nak, csak épp nem rendelkezik annak a mozgékonyságával, ráadásul heavy létére még a páncélzata is gyengébb a vele egy szinten lévő med párjánál.
    Összegzés:
    Ha abból indulunk ki, hogy maga a PzIII is nagyon gyenge randomban, ez meg a 3 fő jellemző (páncél, mozgékonyság, tűzerő) közül 2-ben még azt is alulmúlja, a 3.ban pedig megegyezik vele... nos, újabb igazi büntetés-tank született :D

VK 30.01H:
    Mozgékonysága a legstrapabíróbb nehéz tankokat idézi, csak épp a páncélja ennek is alulmúlja a vele egy szinten lévő medekét is :D
    Viszont az ágyú... az az ágyú, amelyik az egyik legjobb volt t6 tankon elérhetők közül, na az egy t5-ös mezőnyben fenomenális! Még ha nagyobbak közé is kerül, bármelyik potenciális ellenfelét képes lesz sebezni gold nélkül is (ergo ideális farm tank).
    Összegzés:
    A Konisch ágyú van olyan jó, hogy t5-ként a hibái ellenére is szerethetővé tegye a VK 30.01H-t, ami nálam elég ahhoz, hogy élesben is adjak neki egy esélyt, mert látok benne potenciált.
  • zoltanblau
    Nem is említették, hogy a tankoknál sok reload timejét növelik vagy 2-3 másodpercel, vagy igen?

Visszacsinálják valamikor ? KV1S meg Tiger és Ferdinandnál is észrevettem

Lesz valami hétvégi akció ?
  • foxbat88fx
    nekem nem :)
    véget ért a 300k jutalom is.... végre nem kell játszanom wot-al :)
    sztem tartok is egy jó hónap pihenőt... nincs semmi amit húzni tudnék, új peccs tankjai nem érdekelnek.... talán a 8.9ben jönnek a német TD-k és visszatérek :)
    addig meg wowp-ben gyűjtöm az aranyat prémre
  • madmanic
    nehéz lesz ez a két nap.. nagyon NAGYON nehéz..