418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #257789 Anyázni persze lehet a fórumon...érdekes :) -
R3nton #257788 Nem vagyok valami hű de jó játékos, de szomorú lehet számodra, hogy nálad még akkor is jobb vagyok :P -
R3nton #257787 Te mondasz valamit, én válaszoltam rá. Csak mert nem értek veled egyet már vinnyogás. Hagyjuk menthetetlen vagy. Fejedbe szállt már, hogy HUNS-os vagy, pedig régen nem ilyen voltál. Bár pont a napokban mondta valaki, hogy már a HPTS-ben is hosszú volt a nyelved, csodálkoztam is rajta. -
R3nton #257785 Nem olyan rossz az azért. Azon a weakspoton kívül elég erős a frontja. Hulldownban is jó, jó az ágyú. Izegni-mozogni kell vele és akkor nehéz belőni a buksiját. -
Szpecnyaz #257784 Hát azért ezt nem mondanám :D. -
nemtudommivan #257783 Összeakadtam egy T110E5-el. Az eddigi legkönnyebben lőhető 10-es heavy. 223-as pennel is simán kivégezhető és még csak elrejteni sem tudja. Az a kutyaól a fején hatalmas szívás..... -
R3nton #257782 Neked egyébként, most megint mi bajod van velem? Hozzád se szóltam.
Alapból én a helyedben nem a fórumon lógnék, hanem inkább picit tanulgatnám a játékot, mert van még hová fejlődnöd. Úgyhogy inkább
-
Szpecnyaz #257781 Azért ez nem így megy :). -
dö mhájti dzsingels:) -
* 8:38 -
Szpecnyaz #257778 Egy sima ötletre, amiből úgyse lesz semmi, olyan vinnyogást csináltál mintha az apokalipszis eljövetelét jósoltam volna meg, szóval marad az ignore. -
Inkább nézz utána hogy nem lehet e X szavazás után ki bannoltatni valakit, mert ha igen most jelzem hogy R3nton repülhetne! -
Foch méretarányához :
07:45nél Tortoise, később pedig TogII-es :D -
R3nton #257775 nyilván amire már nem tudsz érvet mondani az ignore. Butus vagy :D Átkéne alakítani az IS-7esedet. Elvenni a pikenoset és sima 150mm-est adni a mostani döntöttséggel. Minden szar belövöldözné. Majd akkor meglátnád mi a buff :D:D -
Szpecnyaz #257774 /ignore -
MuldR #257773 Az M37/Priest cserevel 30 000 xpt buktam.
Szal most meg orulhetek is ennek. -
Szpecnyaz #257772 Am meg bekaphatják, sóher banda :D. Nem tudom mibe fájna neki az az XP. -
R3nton #257771 Neeeee, ezt nem mondod komolyan. Szerintem még magad se hiszed el amit most mondasz. A tank elejének a 95%-a masszívan "buffolódna", a maradék 5% picit "nerfelődne", és ez neked nerf. Főleg, hogy a ott van a sodrófa közepe és a parancsnoki kupola. -
Szpecnyaz #257770 Alapból nem akartak adni semmit se, szóval ennek is örülni kell :D. -
yossarianHUN #257769 Hát eleve úgy volt, hogy semmit nem kapunk, go fuck yourselves, how terrible. Most ideadják a felét, és ezzel elérik hogy kevesebbet kapunk mint amennyi járna, mégis mindenki áldja a WG nagylelkűségét
-
Szpecnyaz #257768 Lol :D.
Egy Super Pershing le goldnoobozott T43ban. Mert oldalról szétlőttem. Okoska full oldallal jött ki rám lőni, én meg folyamatosan láncoltam és megöltem. Erre beírja hogy gold noob :D. -
Igen!!! Nincs is jobb egy kis ingyen free xp-nél. -
nemtudommivan #257766 EU 2 nem elérhető EU 1 foglalt. -
Pityu0 #257765 - all the users, who had top engines on either E-75 or E-50 unlocked, will recieve 25000 free XP on their account in 8.8 (you will get this free XP even if the tank isn’t bought in the hangar, you will get free XP only for one, so even if you have both unlocked, you will get 25k, not 50k, because the engines were identical and they were unlocked once) -
madmanic #257764 kész. feladom. ebben a 2 napban nem játszom.
Odáig jutottam, hogy eddig a napokat számoltam, most már a perceket...
Remélem a sok retardált csírának komolyan bent kell rohadnia a suliban délután négyig... Étlen szomjan..
-
Ez lemaradt, replay: link -
2k alap xp elég lesz mááááár??? :D
Victory!
Battle: Malinovka 2013. augusztus 30. 16:46:08
Vehicle: T71
Experience received: 3 025
Credits received: 75 660
Battle Achievements: Top Gun, Patrol Duty, Scout
-
Kronos79 #257761 EU2-n nincs gond. Most jöttem csatából. -
Szpecnyaz #257760 Mert most milyen? A szirénát leszámítva nincsen rajta weak spot. Az is rohadt nehezen lőhető be. A hasa legalább könnyen belőhető lenne. Meg egy Foch esetében ha el is rejted, nem tudod normálisan kihasználni, mert elég alacsonyan van a löveg ahhoz, hogy belelógjon egy rakás fedezékbe. A felépítmény meg így is meg úgy is erős, szóval hol van itt buff? -
nemtudommivan #257759 tervezett karbantartás ? -
FosTalicskaa #257758 Nem skin, hanem újra van modellezve. Ha egyszerű skin lenne csak akkor a formavilág nem változott volna meg csak a festés. Egyébként pedig le lehet tölteni a mirtankov.com-ról -> remodelling szekció, ha nem is tölti le az ember akkor is érdemes megnézni a fan-ok munkáit mert némelyik meglepően jól néz ki. -
lammaer #257757 A hasat el lehet rejteni tüzelés közben, a felépítményt nehezebb :D... szóval itt most "A prófétával" kell egyetértenem, valami nagyon csavaros logikával magyaráztad ki a buffot nerfnek :D -
nemtudommivan #257756 Tortoise 77/77 Tömeg/Terhelési Limit (t)
Azért a legénység beleülhet ? :) -
lammaer #257755 Vajh miért csak 25K XPt adnak az 50K XPs motorért?
Eddig mindíg korrectül refundolták az Xpket... -
R3nton #257754 Te már olyan vagy, mint a hobbynácik. Megmagyarázod a buffot nerfnek. Csak ők fordítva szokták: nerfelik az orosz tankot, de ők azt mondják buff. -
Szpecnyaz #257753 Na ez jó. Igaz hogy nem a teljes árat adják vissza, de legalább kapunk valamit.
Úgy látszik hogy megérte sírni érte az embereknek :D. -
Okmyx #257752 Lehet, hogy csak a RU servereken lesz így
-
yossarianHUN #257751 Hurrá 
Ennek azért örülök, főleg hogy többször megerősítették, hogy nem lesz kompenzáció. De egye kánya, most az egyszer elnézem nekik az össze-vissza beszélést
-
Okmyx #257750 - all the users, who had top engines on either E-75 or E-50 unlocked, will recieve 25000 free XP on their account in 8.8 (you will get this free XP even if the tank isn’t bought in the hangar, you will get free XP only for one, so even if you have both unlocked, you will get 25k, not 50k, because the engines were identical and they were unlocked once) -
Szpecnyaz #257749 Mert most aztán könnyű átlőni a felépítményét nem? Tényleg nem kell rá gyenge pont alulra, igazad van.