418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Honnan jött a világháború? -
zoltanblau #257868 Tudom, hogy lesznek majd pár napon belül összeesküvéselmélet gyártók, akik szerint azért csinált ennyi akciót a WG mert úgyis tudták, hogy nem fogjuk elkölteni őket. De végülis minden eshetőségre fel kell készűlni. végülis mi ellenségek leszünk hamarosan, ha igaz -
ericardo #257867 -
yossarianHUN #257866 Wut? -
darkwraith #257865 idióta -
zoltanblau #257864 A szíriai harcok és esetlegesen kirobbanó világháború esetén
lekapcsolnák a szervert ?
Ez fontos nekem, mert sok kreditet gyűjtöttem a havi akcióban és most szeretném eljátszani
Gondolom világháború esetén igen, de ha csak Szíriában ölik egymást ? Végülis mi uniósok vagyunk. Elenfél, lehet a magyar IP-ket bannolják ? Vagy simán lekapcsoljzervert ?
-
De ha belegondoltak, az ő érdekükben áll hogy így fogalmazzanak, mert így egy csomóan vesznek majd álcafestést, fogy a kredit, veszik a prémiumot. -
Szpecnyaz #257862 Szerintem a lesz olyan 1 hónapos mission amivel váltani kell :D. -
Na Ectar tisztázta, akkor jól gondoltam:
" You have 20% increased credit for every single tank in your garage for winning a battle on a map using summer camo" -
foxbat88fx #257860 jaja azt a kék szöveget holnap törölheted is Szpecnyaz :) -
Amúgy lehet hogy én akarom túlbonyolítani, mert tényleg nem nehéz belemagyarázni egyik változatot se... -
Okmyx #257858 Nekem is az jött le, hogy ha ezeken a pályákon van nyári festésed és nyersz, akkor jár a bonus.
Lehet az oldal tetején lévő kék betűs szöveg hamarosan kicserélődik (Szpecnyaz!)
-
Veqtor #257857 Leginkább a nyerési esélyekhez füződő "poénnak" szántam, de lényegtelen. -
Tessellia #257856 Második megfoglamazása már elég világossá teszi:). -
foxbat88fx #257855 jó csak ugye 4es hoz jobban majd :)
am tényleg elég hülyén fogalmaztak....
én úgy vettem le h tegyek egy nyári festést a tankra és akkor kapok +20%-ot -
Szpecnyaz #257854 Am nekem mindegy, mert mindig van a tankjaimon camo festés. -
Szpecnyaz #257853 Én nagyobb tierben gondolkodtam :D. -
Elég könnyen félreérthető, de nagyjából biztos vagyok benne, hogy az akciónak nincs köze a tank álcafestéshez. A pálya a lényeg csak. -
Szpecnyaz #257852 Am már gondolkoztam rajta hogy az EU-ra honnan szedik ezeket az embereket hogy így tudnak fogalmazni? A Putyilov gyárból vagy ált iskola 2. osztály? -
Okmyx #257851 Prémium tankra is érvényes a +80% credit? Nem írják, hogy nem.
Vagy esetleg később teszik ki majd javításként...
Ha igen akkor nagy Locust-ozás lesz a hétvégén. -
foxbat88fx #257850 10.000 credit a Hetzerre egy nyári álca :) -
Az EU-n fogalmazásgátlót szednek megint, de az NA oldalon érthetőbben van leírva.
"If you manage to earn a victory on any of the following maps, you'll pick up a nice bonus for Credits and XP."
-
Tessellia #257848 Én most nagyon hülyének nézek ki úgy hiszem. Értem már mire gondolsz, sokadik olvasatra. Félreérthető volt számomra.. -
darkwraith #257847 Ez lesz az érdekes:
September missions 3 missions to complete during the whole month. -
VanDaal #257846 Várható volt, hogy a múlt hétvégi viszonylag komoly akció után most valami gyengébb fog jönni. Azért valami tank leárazást igazán betehettek volna, még ha csak alacsony szintűeket is, csak a hangulat miatt :)
De annyi baj legyen, legalább kivételesen nem kell egész hétvégén a gép előtt ülnöm :D -
Tessellia #257845 Win a battle on a map using a summer camouflage pattern. -
Szpecnyaz #257844 Mégis hogy lehetne többet bukni? Egy festés max 20k. 1 csata alatt visszajön az ára. -
yossarianHUN #257843 20 000-ért (járműtípusonként lehet valamivel több vagy kevesebb) lehet venni egyhetes álcafestést. Én is ilyet szoktam venni, egy csata alatt vissza lehet hozni az árát. -
Veqtor #257842 Ötletesnek ötletes, de nem vitték túlzásba a nyereményt...
Ott van az a "..ha nyersz.." apróbetűs rész :D
A mostani játékosállománnyal ezzel az eventtel többet buksz, hogy befested a tankot, mint amennyit összesen hoz majd. -
Nem a tankra kell tenni álcát, hanem a pályára :D Tehát a nyári pályák kapnak bónuszt. -
Szpecnyaz #257840 Mondjuk ez jópofa mission lesz :D.
The summer is gone
Objective
Win a battle on a map using a summer camouflage pattern.
The maps using a summer camo are:
Fisherman's Bay
Karelia
Malinovka
Murovanka
Prokhorovka
Redshire
South Coast
Steppes
Westfield
Himmelsdorf
Abbey
Cliff
Ensk
Fjords
Lakeville
Live Oaks
Highway
Mines
Mountain Pass
Pearl River
Port
Province
Ruinberg
Siegfried Line
Widepark
Reward 20 % more Credits and 20 % more crew experience
Conditions Random battles Only -
foxbat88fx #257839 hetzer + nyári camo elég szépen fog hozni :)
körönként úgy 40-50k prém nélkül ha jól használja az embör -
Tessellia #257838 + teszel rá nyári camo skint és 80% + 20% cr. + 20% crew xp -
Tessellia #257837 Ötletes a camos misszió. -
csoszi87 #257836 Ok, bocsánat!
Rájöttem, hogy ismét meg kellene nézni az apró dolgokat.
Bevillant a német cucc és egyből röhögőgörcsöt kaptam. -
foxbat88fx #257835 akinek pénzhiánya van az farmolhat Hetzerrel vagy Matildával :)
ennyi a hétvége -
from 15th August 07:10 until 30th August 07:00 CEST (GMT +2) -
Hétvégi akciók: link -
Veqtor #257832 Igen, a német med event aug. 15től holnapig tart, az orosz meg elsejétől. Hol a gond? -
Ytar #257831 7végi special:
Commanders,
That’s enough rest, it’s time to get back to the battlefields. It shouldn’t be so hard for you because, as real tankers, you are always ready to drive your tanks. However, you may need some kind of motivation to return so quickly from your holidays. That’s why you will earn more experience and credits during this weekend.
X3 experience for the first victory
This is the time to get all your vehicles out and clean the tracks. Each one will win more experience!
80% more credits with all tier III and IV vehicles
The middle-tier vehicles are perfect for a smooth return to the battlefields. Don’t hesitate to use them fully!
Missions
Get back to your duties tankers, you’ve got missions to do!
The summer is gone
Objective
Win a battle on a map using a summer camouflage pattern.
The maps using a summer camo are:
Fisherman's Bay
Karelia
Malinovka
Murovanka
Prokhorovka
Redshire
South Coast
Steppes
Westfield
Himmelsdorf
Abbey
Cliff
Ensk
Fjords
Lakeville
Live Oaks
Highway
Mines
Mountain Pass
Pearl River
Port
Province
Ruinberg
Siegfried Line
Widepark
Reward 20 % more Credits and 20 % more crew experience
Conditions Random battles Only
Who Watches the Watchers?
Objective Earn Patrol Duty and destroy 2 vehicles
Reward 50 % more crew experience
Conditions Random Battles Only
You can benefit from these bonuses as of the 31st August at 07:10 CEST (GMT+2) until the 3rd September at 07:00 CEST.
Don’t forget the other events happening on the battlefields at the same time!
September missions 3 missions to complete during the whole month.
Top of the Tree Discount and bonuses on the top of a random branch.
Random draw Discounts and crew experience bonus on the IS-2 branch.
Siesta time is over, let’s battle!