418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #257909 Hát legalább visszaveti kicsit a sok hobbynácit. -
TomDantes #257908 Brrr...és Tiger ágon van? Szívás, ezért rakták bele, Tigrist akarsz gyökér? Nesze neked előtte Druchbummvágen. -
Malarki #257907 Én se értem minek kell ezt beerőltetni. A kutya se ismerte, semmi különlegessége nincs, nem hiánypótló, valóságban sem volt nagy szerepe
-
yossarianHUN #257906
-
TomDantes #257905 Milyen jó hogy nem most kezdem el a német ágat, lehetne kínlódni ezzel a vacakkal. -
yossarianHUN #257904 Sorban állok
-
ericardo #257903 Csak a 100%-os legénység miatt gondoltam rá, hogy kipróbálom és nem adom el rögtön :)
Úgyis akkor dől el minden ha kipróbálom. Amikor kijöttek az angolok mindenki dicsérte a cromwellt, aztán a comet kifejlesztése után a legnagyobb megkönnyebbüléssel dobtam ki a kukába. Olyan tisztának éreztem utána a garázsomat :D
Ezzel szemben a tigrisről rengeteg rosszat hallottam, mégis bejött. -
yossarianHUN #257902 Nekem valamiért úgy rémlik, hogy eredetileg 75 miliméter páncélt ígértek neki, amivel azért T4-ben egész kemény lett volna, így legalább valami erősséget fel tudott volna mutatni. Most viszont teszten láttam, hogy 50 az a 75, úgyhogy vagy rosszul emlékszem, vagy közben átírták az értékeit. Így viszont tényleg totál életképtelen lesz, se mozgékonyság, se páncél, se tűzerő. -
darkwraith #257901 lejárt! xd -
yossarianHUN #257900 Ha vársz egy percet, lövök egyet. -
Malarki #257899 Valaki aki van teszten egy német tech-tree-t lőhetne, hogy hogy fog ez kinézni. Kerestem a neten de nem nagyon találtam. -
TomDantes #257898 Pedig azt hittem valami értelmes dolog lesz. De ezért nem értem, olyan sok ember akarta a druckbruchwagen-t? Kétlem. Ha teszem azt a Strumtiger-ről lenne szó, az érteném miért rakják be , de ez nem lesz se népszerű, se jó, se semmi. Az új TD ágnak is lenne értelme, de ennek? -
yossarianHUN #257897 Mármint a VK 3002M? Engem teszten nagyon nem győzött meg. Tökéletesen papír, nagy, medhez lomha. Ágyúja nem rossz, de T6-ban már az se egy nagy vásziszdász. -
yossarianHUN #257896 Jó kérdés, bár vannak T4-ben bőven szenvedős tankok, úgyhogy már csak legyintek. -
Malarki #257895 Igen háború esetén leállnak a szerverek. Ez azért van, mert a WG-nek van egy szerződése az orosz állammal, hogy ilyen esetben a hadsereg rendelkezésére kell bocsátania az egész szerverparkját, hogy ezt is igénybe tudják venni az atomrakéták indításánál. Cserébe ingyen vodkát és k*rvákat kapnak egész évben, plusz miden felső vezető ezredesi rangot és egy mini távirányítós T-34-et(gyártja a Vjazmai Vörös Október Elektronikai Szövetkezet).
Egyébként az is köztudott, hogy Debrecen, Miskolc, Budapest, Pécs és Győr koordinátái előre be vannak táplálva az orosz gépekbe, szóval ha ezek közelében laksz sürgősen költözz el! Ugyan is itt várhatók az első támadások!!! -
ericardo #257894 Szerintem nagyon gyenge lesz a tierjében, nagyobbak ellen meg egy rémálom.
Ellenben a kispárduc elkezdett érdekelni. Az E-50 is ki van fejlesztve valamikor azt is meg kéne venni. Elég durva az ágyúja a statok alapján. -
TomDantes #257893 Minek rakják bele vajon? Értelmetlen vacak. -
yossarianHUN #257892 Így van, totál csődtömeg. AMX 40-szerű gépezet, páncélzat nélkül. -
TomDantes #257891 Ez a duechbruchwagen igen foshalomnak néz ki. Szerintem minden átlövi majd, ami egy elvileg nehéz tank esetében igen kellemetlen. -
darkwraith #257890 tenagyonhülye (így eggybe) ennél bonyolultabb a helyzet, de azért leírok egy érdekességet neked. Az ENSZ (EEGYSÜLT NEMZETEK SZERVEZETE) tagja az összes állam ezek a felek közül. A BT (biztonsági tanács) állandó tagjai az USA meg a Szovjetunió, sőt még a pekingi kacsák is. Ezeknek vétójoguk is van, meglepő módon. Tehát ebben a szervezetben meg együtt lépnek fel, tehát ha az USA megtámadja szíriát, felrúgja az ENSZ döntését, mivel a BT-ben az oroszok és kína megvétózta a támadást. NA ez már szülhet konfliktust. ÉS igen, tudjuk a híreket, csak velked ellentétben nem hozzuk ezt be egy online játék fórumába, és nem mondunk butaságokat.
KJA és köszi a válaszokat, akkor patch után SP távozik, JT jön. -
ericardo #257889 8.8-as német változások:
-
AlucardHuN #257888 Hol élsz te? Most alakult újra a háromhatalmi egyezmény, annak vagyunk a tagjai. Cöhh "NátÓ"?!:/xD -
yossarianHUN #257887 Ne fáraszd magad. Egyébként meg, eltekintve a trollkodástól: Ha minden szituból világháború lett volna, amiben az oroszok szembehelyezkedtek az amerikaiakkal, már rég csak egy kiszáradt hamugolyó lenne a bolygónk helyén. -
AlucardHuN #257886 Az a kép közkincs :D :D -
zoltanblau #257885 Mondjuk Én se akarok semmi balhét. Egyszerűen mindenhol mondják az emberek, hogy szíriába ezek mag azok fenyegetőznek és ugye a ruszkik éppen a támadó amcsik ellen vannak, de az amcsik NATÓsok. Mi is NATÓ vagyunk. Rémlik?
Elvileg ellefelek vagyunk. A WG nyilatkozat ír valahol arról, hogy ilyenkor hadi konfliktus esetén milyen paragrafusok szerint járnak el? -
ericardo #257884 A sima JT-t piszkálták, a 8.8-ast nem. (Ha jól emlékszem azt írták, hogy gondolkoznak rajta, hogy mi legyen vele)
AlucardHuN: Akkor itt láttam először ezt a képet :) Rögtön beleszerettem -
yossarianHUN #257883 Valami rémlik, hogy a sima JT-t megpiszkálják (a hasát gyengítik asszem, mivel ugye a KT-nak is vékonyítva lesz), de a prémhez egyelőre(!) nem nyúlnak. -
Most miért? oO -
darkwraith #257881 Nah akkor inkább nem etetem.
kérdés: Hallott valaki a JT 88mm prém td gyengítéséről? Kitaláltam, hogy az SP-t visszaadom és veszek egy JT-t, erre a klántársam benyögi, hogy valamit hallott, hogy nerfelik. -
Master91 <- 
-
stoppos #257879 Hát a zoroszok szíria mellett állnak. Ha kitör a világháború, az oroszok megtámadják a zejut és mi vagyunk a szélén. Tehát elfoglalnak minket, nemde? -
AlucardHuN #257878 Mivel ellőtték a kedvenc wat anyómat csak ezt.mondhatom:
-
darkwraith #257877 Szerencsére az itt levők többsége csak virtuálisan ismeri a háborút, és reméljük másképp nem is fogja. A polgári lakosság számára nincs győztes oldal. Győztesnek érzi magát az, kinek országa a nyertes oladlon áll, de elvesztette szeretteit? Nem vagyok benne biztos. -
Okmyx #257876 [IMG][URL=httphttp://kepkezelo.com/images/2u15aa13pbzfxrbn1sit.gif][/IMG] -
yossarianHUN #257875 Ez csak egy troll. Pedig viszonylag rendszeresen jár erre, és nem szokott idiótáskodni, de úgy tűnik unalmas a péntek este. -
Hahóóóóóó hogy lenne világ háborúúúú? -
zoltanblau #257873 Úniós tagok vagyunk. Hogy lenne már orosz fennhatóság magyarország ?
Nem követitek a történelmet, híradót. Kb tájékozatlanok vagytok, csak itt kockultok örökké. -
darkwraith #257872 Inkább az agyi színvonalát kérdezd meg, gondolom az IQ-ja és a cipőmérete megegyezik. -
stoppos #257871 Nem kell izgulnod. Ha kitör a világháború, mi úgyis orosz fennhatóság alá kerülünk és ugyebár ez fehérorosz játék. Max majd meg kell kérned az adminokat, hogy mozgassák át az adataidat az orosz szerverre. -
kesebaro #257870 Te hány éves vagy ?