418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #258069 Aztán megint le TK-znak 10-ből 8 meccsen;) -
foxbat88fx #258068 ezért mondtam hogy T18 :) -
Ma pl. 3 órába telt a 15. win... -
killbull #258066 Nekem object 140 WG szponzorál a grindbe xDDDD Fizetett játékos lettem, ennyi! -
foxbat88fx #258065 lehet T18 hónapot tartok :DDDD
azzal hamar összejön a 15 win :)
a kill ratiom meg az egekbe szökik :D -
Ytar #258064 óóóóó hogy kapják be!!!!!!!!! -
foxbat88fx #258063 vagy bármihez hogy az embert a wot elé szegezze :)
7.5milla creditet zsebelhetsz be ezzel a napi 15win-el
már én is gondolkodok melyik legyen a kövi kiszemelt tier8-as tankom :D
de sztem T69 lesz az -
Oddball29 #258062 Az elsőnek valami ilyen nevet kellett volna adni, hogy Defy the tomatoes! -
Na, rég volt ilyen meccsem, amikor a végén már remegett a kezem! A meccs végén egyedül maradtam, szemben az ellenfél 8 killes Wolverine-jával, a Matildám már csak fél HP-n volt, de szerencsére a fickó ostoba volt, csak szerencsével lőtte ki a 8-at. Van replay is igazából az utolsó 3 perc érdekes belőle.Replay
-
AlucardHuN #258060 Az at 8-on meg a gold se segít:D 18 k xp kell egy értelmes gunhoz.
-
killbull #258059 Kellő támogatás a sovit medekhez :) -
foxbat88fx #258058 tudják hogyan kell WOT-ozásra bírni az embereket....
15 win 250k... asszem folytatódik a kockulás
-
TomDantes #258057 Ha én vagyok a nagyobban én is ezt mondom. De ha én vagyok a kisebb, naná majd nem használom ki, hogy van egy lehetőség amivel kilőhetem. -
Szeptemberi küldetések: link -
killbull #258055 -
killbull #258054 NOOOOOO elbasztam a videót mindegy jó kör volt :D
-
yossarianHUN #258053 Én akkor is azt mondom, amit sima lőszerrel nem ütsz át, azon keress más helyet ahol lőheted/keress más célpontot/menekülj/törődj bele, hogy a nagyobb nyer. Legalábbis szerintem így kéne lennie. -
killbull #258052 Több hónapja nem mentem ilyen jó kört! :) Kb ilyen érzés volt ez a kör! :)
-
killbull #258051 Holnaptól medeké 2 htig a random, be is melegítettem rá.
Kell az érzés!
-
TomDantes #258050 Gold ammo-hoz annyit, tegnap Jagdpanther-el berakott egy rakás tier 9-es közé. Gold nélkül mégis mit tehettem volna? Jó persze, lődd azt akit ki tudsz, akit nem tudsz, ott célozz gyenge pontokra, aha persze. De gold-al kicsit több eséllyel indultam, és átlőttem a 9-eseket. Lehet szidtak kis, hogy köcsög goldammo noob. Szemét voltam. Sőt duplán az, elbújtam jó messzi valami bokorban, nem is láttak honnan gold ammo nooob-ozok. De és?Jól jártam vele? Jól. Ellenfélként utálnám a dolgot az is biztos. -
bornofakone #258049 Aki játszott teszten JT-vel, növelték a gun depression-t? (ahogy KT-nek v e-50-nek)
Mert a hasát neki is nerfelték, de kíváncsi lennék a depression buff-t megkapta-e? :) -
yossarianHUN #258048 Erről van szó. #258044: Tudom, épp ezért nem árt egy legalább közepesen erős torony sidescraperhez is. Azt a vackot meg forgathatod, a lövegpajzs alatti sáv valami 100 miliméter vastag, akkor lövik be amikor akarják. Ráadásul az auto-aim is oda céloz, úgyhogy még balfékbarát is. -
TomDantes #258047 De legalább nagy és vicces. Persze, nem sok értelme volna, de ez vicces tank lenne szerintem. -
ha 25m-ről tudod lőni, akár be is mehetsz mellé... :D -
nemtudommivan #258045 Csak akkor okozott problemat mikor meg uj volt. Aztan megneztem hol kell loni es siman adja. En az at2-ot at is leptem par csata utan freebol. Lomha fos. Szetcsaptak pillanatok alatt. -
Ez minden sidescraperrel használható tanknál így van, annyit tudsz tenni ellene, hogy amikor töltesz, beforgatod a tornyot, megvárod, míg lő a másik, és utána lősz te. -
madmanic #258043 Az iskolakezdés erősen frusztrálja az amúgy is életképtelen emberszabásúakat úgy látom... 28% wr....
De nehéz lesz ez a másfél nap te jó ég... -
kesebaro #258042 Az szép :) ezt nem tudtam. Zárt bétában volt 800 csatám de akkoriban híreket nem olvastam -
yossarianHUN #258041 Na ja, ha 25 méterről tudod lőni, különben lőheted, csak eltalálni nem fogod azt a kis részt. -
nemtudommivan #258040 Nem ertem ezt az AT2 sebezhetetlen dolgot. A cso mellett love siman szetkaphato. -
Melyik?: D
Max. a Char C1 ami használható lenne, többi ha hátsó toronnyal kéne tüzelni ( persze hogy azzal ) mehetne a levesbe.
Mennyi - kitérhetősége lenne az ágyúnak? 1 fok? 2fok? -
lexlutor #258038 en sajnos ilyet: "A hülyék a playerek felvetést értem, de sajnos/szerencsére ez magasabb tierekben azért változik, T7 felett jelentősen jobb az átlag. " nem tapasztaltam :D -
AlucardHuN #258037 Ha ezt a 2 tornyost beteszik nagyon életkételen lesz. Tiszta t 35 feeling. -
yossarianHUN #258036 Akkoriban? 
Maala: sidescraper igen, de a torony még úgy is gond nélkül lőhető. Meg mellesleg a hátsó lánchajtógörgőn is lehet sebezni, sidescraper közben. -
lexlutor #258035 a multi-turret megoldast konkretan a beta ota igergetik.. -
kesebaro #258034 Multi-turret mechanizmust a WG még anno a franciákkal együtt akarták behozni de akkoriban össze vissza hazudoztak. -
TomDantes #258033 Anyjuk keservit. Pedig jó lenne ez a francia csoda, szerintem tier 4-5 környékére. -
Pedig szerintem a KV-4nek elég jó páncélja volt, amikor kijött, volt, hogy seggel sidescrapeltem, és nem tudtak átlőni. Sidescraper tank, ez tény. De legalább jó gyakorlás az E-75re. :) -
Lövésem sincs.
Azt a multi turretet valahogy baromira nem akarom hogy bekerüljön a játékba :s -
foxbat88fx #258030 ez a hetzer 100%-os ráadás mekkora kamu :)
3kör.... első 17k második 8k harmadik 25k credit :DDDDDD
WG megint kamuzott egy szép nagyot :)