418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Pedig utána kezdődik a móka, és OP-ul be az ág.
  • voivod32
    A régi accomon már eljutottam a Cometi, ott adtam fel... Az egy mekkora fos. De most a Cromwell a cél, mert az brutál jó volt! De még csak a Covenanternél tartok...
  • Oddball29
    Tábori tüzérség a második világháborúban sorozat indul angolul. Első rész, a citromok/britek.
  • AlucardHuN
    Bad luck Brian.
  • foxbat88fx
    ezt a hülyegyereket nézzétek!!!!!!!
    még az XVM is kiakadt tőle... ÉS!
    elsőnek halt meg a csatában úgy hogy semmit nem csinált...
    akkor ez most hogy van?
  • Okmyx
    Nekem a Crusader bejött, valószínűleg a könnyített MM miatt, de a többi tényleg ótvar fos.
    A többi se jobb, szóval ne várj sokat se a Cromwelltől, se a Comettől.
    Én a Cometet még kihúztam fullra, aztán feladtam azt az ágat.
  • AlucardHuN
    Legalább neked nem kell 18 k-t összefarmolni egy jobb lövegért azért hogy komolyan is vegyenek
  • voivod32
    De kibaszott rögös az út a Cromwellig... Ennyi rakás szart, amin végig kell magát küzdenie az embernek... Cruiser 3-4 Covenanter, Crusader...
  • AlucardHuN
    Én pont hogy az M 103 megt110e5-től fosok ha szembe jönnek, nagyon masszív szarok, utálok velük harcollni. Oldalról gyengék de velem szemben ritkán jönnek oldalazva
  • foxbat88fx
    Eközben Lakevillen :D
  • R3nton
    Ki írta, tegnap, hogy szar a t110e5?

Basszus de ez vereség omg...

• popey8
  • stoppos
    Kész.
  • voivod32
    Állat! :D
  • Adjunktus
    aham.köszönöm!:)
    Fasz tudja melyik sp van fönt!De mindjárt megnézem.:)
  • csoszi87
    Sírok!
  • Fingerblaster
    a hetzeres statod még mindíg jobb.nagyobb átlagdmg, nagyobb killarány. 25 meccsből meg kár következtetni.
    ez is csak azt mutatja hogy a winrate mennyire számít bele az effibe, mert a statok alapján látni lehet hogy nem rajtad múlt (és itt most nem leszólni akarlak)
  • Tessellia
    Utánanéztem. Ha windows XP-t használsz, akkor kell a Service Pack 3. Azoknál jött elő ez a hiba akik XP alól SP2-vel szerettek volna WoWP-zni.
  • Solten
  • Adjunktus
    Valaki?...
  • stoppos
  • VanDaal
    Ötletes :)
  • Maala
    Már megtanultál számolni, már mindegy. :D Köszi, WoT! :D
  • Maala
    Lol, low tier howikba gold. :D Mekkora pazarlás. Ott semminek sincs páncélja, nincs mire goldot lőni.
  • foxbat88fx
    hú most nem mindegy? :D
  • Oddball29
  • Okmyx
    +20% crew exppel? Nem hiszem. A döntő többség ezért nem érez motivációt szerintem.

AFK-ra többen éreznek majd serkentést ("Másfél óra alatt szereztem 250K-t, úgy hogy közben a spongyabobot néztem").
  • Okmyx
    Jelenleg a 80%-os akció miatt ezekkel lehet találkozni tömegével:
    M2 Medium howitzerrel, T-82 howitzerrel, Marder II

Természetesen golddal használva alapból.
  • voivod32
    Végre, ezek már arra fogják serkenteni az embereket, hogy minnél jobban játsszanak, hiszen a top háromba kerülni már nehéz lenne pusztán fraglopással, mint ahogy a győzelemhez is több kell.
  • Okmyx
    Valahol itt lehet a baj, azon kívül, hogy némi gép elé szegező ereje is van az ilyen pénzakasztó missionoknak. Valaki írta itt az előbb, hogy ha vége a 30 killes rabszolgaságnak, akkor megy warplane-ezni, de miután kiderült, hogy 250K bejön könnyedén egy nap (papíron ha 50% eséllyel nyersz az MM szerint akkor 30 meccsből megvan), mégis marad inkább játszani.
    Sokan hagyták el a wotot, főleg a régi, magasabb tierekben játszó játékosok, akik megunták a szívást a paradicsomokkal. Egy másik réteg már nem is játszik inkább tier 8 felett (nem véletlenül). A fél kézzel gatyában turkáló artysták is kiestek onnan a nerf után. Tehát pénzt kell generálni, hogy összejöjjön pld. E-100-ra és IS-7-re, és megint sokan legyenek ott. Ennek jó módja, hogy ilyen mini missionokat adjanak.

• lexlutor
    en is azon abrandoztam, hogy mennyi ideig tart nekik rajonni, h eleg belepni, es 5 afk lesz oldalankent..

a 300k akcio vegen mar ugy voltam, h kv-vel farmoltam a killeket. amig csataba volt, nem is mentem massal, mert egyszeruen elment tole a kedvem.
  • Maala
    Me' 300k-val többet számoltál. :D
  • foxbat88fx
    mé nem? :DDD
    ott is kiszámoltam hogy 9milla vagy mennyi
  • lexlutor
    elhiszem h sok embernek jol jon a penz. nekem spec idaig sem volt farm-gondom. viszont egyreszt ki nem allhatom, milyen kovetkezetlenek. masreszt mikor ment a 300as akcio, szamomra nagyon megzuhant a jatekelmeny. gyakorlatilag fragvadaszat volt. es evvel a 15 gyozelmes akcioval sem lesz jobb a helyzet, hiszen ha csak belep es nyernek helyette, mar jol jar.
  • VanDaal
    Azért értékelem az igyekezetüket, hogy minél jobban próbálják a retardáltakhoz igazítani ezeket a missionokat is :D

Mert ha a 30 killes eventet nézzük, a legjobb és a legrosszabb játékosok kill átlaga között akár 1000% is lehet a különbség (2,5 átlag killes űber pro--> 0,25 killes AFK bot retardált).
    Na de a winrate... ott maximum ha 30%-nyi különbség van köztük.

Jól ki van ez találva, mert így már annak is lesz sikerélménye meg extra kreditje, aki egyébként egy hét alatt lő ki 30 tankot. Itt meg akármekkora semmirekellő nyomorult, előbb-utóbb mások csak megnyernek helyette/neki is néhány csatát, és úgy részesül jutalomban, hogy nulla érdeme fűződik hozzá...

Hadd legyen egy kis bevétele annak is, aki egyébként még a prémtankokkal is mínuszos szinte! Látatlanba meg merem jósolni, hogy ez a mission csak az AFK-zók számát fogja növelni. Meg legalább az a 300 effes söpredék is lenyom majd 40-50 csatát a naponta jutalomért, aki esetleg amúgy már 10 csata után ráunt volna a saját bénaságára, és nem borzolta volna tovább a normálisan játszani akarók idegeit.

Az extra kreditből meg legalább még több hülyének futja majd gold ammora vagy t10 tankra....

Képzeljünk el egy idilli helyzetet:
    A 300 effes 40 csatán keresztül AFK-zik/suicide scoutot játszik. Majd miután megvan a 15 win (amikhez persze roppant sok köze volt :D ), 5 körön át szét goldoz mindenkit a jutalom kreditből.

Úgy érzem, ez a mission az eddiginél is nagyobb magaslatokba fogja emelni a játékélményt :D
  • TomDantes
    Imádom a magyarokat. Egy magyar gyereket, kilőttek aT43-asából, valami revolvertáras, szerintem valami USA revolveres, erre beírta: a revolvertáras kurva anyád. Magyarok. Utána azt is írta beszoptad, mert platoon társával szembe kerültem, de...mondjuk úgy végül nem voltam aki szopott.
  • yossarianHUN
    Most vagy az a baj hogy van pénz, vagy az hogy nincs. Én személy szerint örülök, hogy prém nélkül is le fogok tudni akasztani egy normálisabb összeget, a hülyegyerekek meg hadd vegyék a T10 tartályokat, ott úgyse járok.
  • lexlutor
    mikor ment a tier5-6 farmgepek kreditbevetelenek megvagasa, az volt a duma, h economy okokbol kell. nah most egy honap nap 300k, majd egy ujabb honap 150k naponta, az nem boritja ezt a "kenyes" egyensulyt???

megakadtak a nyomik tier7ben, es mindenkeppen el kell erni mindenkinek h legyen tier10es tankja fuggetlenul milyen fakezu?
  • madmanic
    30% wr...

istenverte nyomorult debil gyökerek.. Már rég az iskolatáskát kellene pakolniuk meg ismételni a szorzást...

• Maala
    Azért jó, hogy a WOTtal megtanulsz matekozni nem? Már magadtól ki tudtad számolni, mennyi profitot hozol egy hónap alatt. Az augusztusi eventnél még ez sem ment. :D Trololol. <3