418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #258148 Nekem nagyon fekszik. De valahol örülök neki, hogy viszonylag többen mondják, hogy fos, mivel így talán nem nerfelik, szerintem brutálisan OP. 5 levaslaihom és 2 oskinom is van vele. -
Ez a papír része. Valójában meg... -
stoppos #258146 Egy kört szaladtam vele az éles szerveren, de már így nagyon bejött. Erre még kap egy buffot, maga a tökhéj. :)
Próbáltad teszten? -
foxbat88fx #258145 hát KV1 vs T-25 nem sok esélye van szerencsétlen T-25nek -
Tessellia #258144 Elég jó tank a tesztek alapján. Fordulása is jobb lesz. -
Pares #258143 Elhiszem, hogy te nem tudsz vele játszani de attól még nem szar. -
nemtudommivan #258142 Nem is kell kitartonak lenni. Foleg mikor 5x xp volt az elso csataert. Akinek van a garazsban 10-15 tankja annak eleg volt szinte csak leszorzoznia oket. Ha mazlija volt akkor eleg hamar prem tulajdonos lehetett. -
stoppos #258141 Nagyjából úgy fog ez is menni, mint minden hasonló az életemben.
Kitartó munkával elérheted, hogy.... Frászt, inkább fizetek.
-
Toweliee #258140 Nekem is tetszik ez a hozzáállás, hogy kitartó hozzáállással prémiumfiókos lehet a játékos. -
stoppos #258139 Úgy látom terrain resistance buffot is fog kapni, akkor meg köbö mindegy a motor. És tényleg kap 2 fok gun depressiont. Ez a tank faszább lesz.
-
madmanic #258138
-
yossarianHUN #258137 RoF buffot biztos kap, de lehet hogy depressiont is. -
Okmyx #258136 Najó azt elsimerem, hogy a Cromwell jobb, mint az 59-16 
De előbb venném vissza a Churchill GC-t, mint a Cromwellt, nekem még az is jobban bevált. -
Okmyx #258135 M3 Lee: alap 2200 dpm, és akkor még tehetsz rá vent+rammer és BiA, amivel még gyorsabb lesz...
Ferdinandnak mennyi a DPMje kifullozva?
Én nagyon szerettem az M3 Leet. -
stoppos #258134 Valami buffot nem kap mellé? Egy kis plusz gun depression nem ártana, aztán tőlem vihetik a motort.
-
Ja, és az M3 Lee is egy elviselhetetlen fostömeg! Ott pedig az a célom, hogy elérjem a T29-et és ott megálljak. A T1 Heavy-t, és az M6-ot megtartva. Mindhárom tank igen brutál a saját tierjében. -
Másra meg alkalmatlan, az iszonyat célkeresztje miatt. Hányadék tank. -
Toweliee #258131 Szeptemberi küldetések!
Mission: The Way to Glory
Feladat:15 győztes csata
Jutalom: 250.000 kredit
Feltételek:csak random csata számít
Napi 1* érhető el.
Mission: Learning by Doing
Feladat:Legyél a Top 3ban, akik a legtöbb xp-t szerzik a csatában (győztes és vesztes csapat egyaránt számít)
Jutalom: 20%-kal több legénységi XP
Feltételek:random csata számít
Naponta többször teljesítheted.
Mission: Know your Trade
Feladat: érj el 50,000 XP-t egy nap alatt.
Jutalom: 1 nap prémium fiók
Feltételek: csak a random csaták számítanak
Napi 1*érhető el.
Az akció szeptember 1.vasárnap 07:10től október 1.kedd 07.10ig tart -
foxbat88fx #258130 még időben :)
8.8al leveszik a nagy motort tőle :S :( -
Oddball29 #258129 Jah, hát részben emiatt a szemlélet miatt is olyan nehéz kezdeményező meg hiperagresszív játékosokat találni idehaza. Én se azért vagyok lila, mert a páviánseggűekhez alkalmazkodom. -
stoppos #258128 Visszavettem a panter2-t. Jobb, mint amire emlékeztem. :) -
nemtudommivan #258127 Akkor lehet hogy nagyon hozzaszoktam az AT15 lezeragyujahoz. Ment elore hatra es siman eltalatam. -
stoppos #258126 Ja, azt Malaanak akartam. :)
A csóka helyett, lehet hogy a gyereke játszott. :) Vagy be van állva. Mégiscsak szombat van. ;) -
foxbat88fx #258125 az nagy baj :)
alapszabály.... amerre megy a lemmingtrain arra kell neked is menned... legalábbis nem szabad messze leszakadni tőlük :)
hiába mész el egy oldalra egyedül... rádjön 5db noob és simán lever hiába vagy über-pro gamer -
R3nton #258124 Cromwell fos? OMG. Med tűzerő med MM-el tier6ban, csak éppen a cormwell egy light tank :D:D Imádom, kedvenc tankom :D -
foxbat88fx #258123 írtam is neki csata után privátot
hogy lila játékos ellenére igen csak idióta dolgot csinált... -
Oddball29 #258122 Az 95%-ban hidegen hagy, merre vonul a lemming-train. Oda megyek, ahol az adott tankból a mappon legtöbbet tudom kihozni. -
R3nton #258121 Hát azért 13k dmg-t benyeltem vele:P Annyira mégse könnyen lőhető akkor :P -
stoppos #258120 Hát nem rusholni kell vele. ;) -
madmanic #258119 ?????
Az egyik legjobb tank a játékban.. Angolokat addig vittem, a cometet eladtam mert az tényleg egy fos.. -
Pedig a Cromwell szerintem is ótvar fos, agyatlan rushtank, különben akkora a célkereszt, mint egy ház. -
foxbat88fx #258118 A képen jól látható hova ment el... ami nagyon nagy hiba volt tőle, mert a lemmingtrain nem arra vonult....
habár ha megnézed a csapat többi tagjait :S kb. semmit nem érnek..
én vissza is fordultam 2 kill után a bázisra
de ez a majom minek megy el annyira ha egyedül van???
T-25 rakás szar tank... szarrá szedi egy 500 effis is
-
Pedig a Cromwell nagyon überbrutál jószág, azzal van az egyetlen Poolom. Nagyon fun vele a játék. A Comet már valóban nem olyan jó, mint az elődje, de azért még az is élvezhető. Ótvar fosnak azért egyiket sem nevezném. -
Oddball29 #258116 A T-25 az pozíció-rusher tank, én is jártam nem egyszer úgy, hogy elindultam egy kulcshelyért, de se kísérő, se backup. A sok gyáva szaros inkább nem győzött egymás mögé bujkálni, és várni a másikra, hogy kikaparja neki a gesztenyét.
Férgek. -
foxbat88fx #258115 akkor meg a másik oldal bukik el :)
de ha lett volna annyi esze hogy nem megy annyira előre "nagyoskodni" akkor sima win... így meg sima lose lett -
nemtudommivan #258114 Lehet nem mukodott a csit :) -
Oddball29 #258113 Lehet, ha vele mentél volna, akkor tényleg levert volna mindenkit. -
nemtudommivan #258112 En. Hogy konnyen loheto. -
foxbat88fx #258111 hát az :)
de azt hittem mindenkit lever... T-25el volt
erre elmegy oda ahol senki nincs csak enemy és megdöglik és szidja a csapatot... hát nem ezt vártam egy lilától -
Azért az az 51 kritikus együttműködés medál kicsit durva...