418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    :DDDD úgy volt
    de ez a napi 15win 250k credit ....
    bekavart
  • Pares
    Nekem is van töltve, úgy mint minden tankba vészhelyzet esetére, de sose használtam, és 100-as legénységgel meg felszerelésekkel teljesen élvezhető tank. Persze vannak akik szerint az E-25 is szar meg még sok más...
  • JeffDunham
    Mintha azt írtad volna hogy nem wotozol kb egy hónapig. Tessék állni a szavad!

(Legalább addig sem írogatsz ide hülyeségeket.)
  • foxbat88fx
    kb.
    nekem is volt anno T-25öm de ááááááá
    26 csata után eladtam, vallatni lehetne vele
    még jó hogy ingyen volt :D
  • Maala
    Egy rakás szar, mert gold nélkül semmit sem ér. Akárkit láttam vele eddig, mindig nevetve spammelte a goldot. Nagyon skilles tank. :)
  • foxbat88fx
    11re megyek most kocsmába :D
    éjjeli kocsmázás lesz... csak előtte kelléképpen felbaszom az agyam :DDD
    eddig sikeres mert 0 win :)
    Ruinberg.. 12:30 időnél 2:8 állás :DDDD
    KIRÁJ!
  • Pares
    Ügyi vagy, ezt ünnepeld meg valami töménnyel.
  • foxbat88fx
    nane!!!!
    ezt olvassátok el xd
    T28... 2 10es arty nálunk is meg enemynél is
    pár 9es többi 8as +1-1 felderítő...ja meg még nálunk egy 7es és8as arty
    enemynél 8as
    Fishermans bay... T71esük berongyol... 4arty döglött :D 0-4 azonnal, na mondom fasza... ház mögé bebújva osztom ST-I-t, T32őt és KT-t...
    fogy a csapat :D egyszercsak én maradok meg egy KT
    ellenünk két 10es arty, egy 704es két KT és egy IS-3
    Kt-nk kicsinálta KT-t majd megdöglött artyba...
    na mondom fasza vagyok lassú szarral full hp-m maradt :D
    elnézek jobbra jön 704es kiszedem.... hmmm
    jön Kt kiszedem.... jön full hp-s IS-3 belecsapok egyet visszabújik.. na mondom innen "elrohanok", megfordulok erre mögöttem az X-es arty :D
    beleverek egyet ő meg belelő az oszlopba :D
    maradt low hp-ja kiszedtem... hülye IS-3 jön rám... nem bír lőni...
    lövöm lövöm arty mellémlő -714 de az is-3 nem tud kiszedni :D
    kiszedtem majd bebújtam a házak közé...
    leketyegett a 4 perc és draw :) enemy GW E-100 nem keresett meg
    AMX-ünk meg az enemy arty is megdícsért xdddd
  • Pares
    Persze, de erre nem lehet alapozni hosszútávú taktikát...
  • Szpecnyaz
    Pl ott a Cromwell, azzal szerettem rámenni a magányos heavykre, mert szart is kitapostam belőlük, annyira nem tudták lekövetni a mozgásom :D.
  • Pares
    Nem tudom, én sosem úgy játszom a medjeimmel, hogy 1v1 harcra kényszeredjek nálam sokkal jobban páncélozott, nagyobbat ütő ellenfelekkel, jobb szeretem a másodsorból való támogatást/sniperkedést meg gyors pozícióváltást, és lehet szégyen a futás, de sokszor hasznomra vált. De biztos bennem a hiba.
  • AlucardHuN
    Ha seggbe lövöd akkor is*
  • AlucardHuN
    A gold az ilyen univerális szidás, ha seggbe lőnek akkor is. Én max erre egy lucky-t mondokxD (at 8-al 1%-ra sebeztem egy hellcatet, pár fok híja volt hogy nem tudtam kilőni, mert a sarokból láncolt, addig láncolt míg jöttek a pajtijai:D
  • csoszi87
    Már jó múltkor 1 magyar 3as francia TD gyáva noobozott le, mert hátba támadtam BT2-vel.
    Szemből bezzeg nem mersz mi? Kérdéssel fejezte be.
  • Szpecnyaz
    Én azt bírom hogy ilyenkor sokszor kapom az anyázást, meg noobozást, mert hogy gyáva módon öltem meg :D Vagy azt mondják hogy gold noob vagyok :D.

Am szerintem egy mednél pont nem elhanyagolható szempont az hogy mennyire tud megölni egy akár nagyobb tierű heavy tankot.
  • Pares
    Legszebb pillanat, amikor a Tigris kinyomja az elejét a sarok mögül, pont hogy látom az első görgőt, és 2 másodpercenként belépüffögtetek 150-et az E-25-el, az meg semmit nem tud a halála ellen tenni...

• AlucardHuN
    Hát amikor olyan tankot mint a kt vagy hasonlót látok úgy menni akkor fogom a fejemet. Oldalazva jöhet a láncolás majd az endless pain:D Én amióta Is 3-al komolyabban foglalkozok szívesen használom a sidesrapert, elég fun tud lenni.
  • Pares
    "T-25 rakás szar tank... szarrá szedi egy 500 effis is".

Erről van szó. De látom nem bírod megérteni, miért nem állja meg a helyét az összehasonlításod. Egy közepes tank minősége nem abban mutatkozik meg, hogy mire képes 1v1-ben egy nehéz tankkal szemben...
  • stoppos
    Vagy seggel. :)
  • Szpecnyaz
    Mondjuk a playerek nagy része inkább full oldallal szokott kijönni :D.
  • AlucardHuN
    Lám, nekünk még egy sarkot is tudományosan forgatva - sidecraperezve kell bevenni:D
  • voivod32
    1. A kettesen.
    2. Tier 6-7.
    3. Legtöbbet KV-3-al, és T-150-el mentem
    De ma valahogy amúgy is jobban ment a játék. Bár kezdek lefelé menni, úgyhogy azt hiszem mára elég is volt...
    Gyözelem/Csata: 7 (9) (77.78%)
    Tap: 1 688 (15 195)
    Tap. (x1): 639 (5 751)
    Szabad tap: 28 (733)
    Bevétel: 12 763 (209093/-196330)
  • Szpecnyaz

• madmanic
    Melyik szerveren játszol?

Milyen tier?

Milyen tank?

Én ma bármit csináltam 38%...
  • foxbat88fx
    mivel ez a téma lényege....
    egyedül volt... ha rámegy egy KV-1 neki annyi, hiába lila gamer, a KV-1 megeszi
  • AlucardHuN
    Najó ostorozzatok meg mert bűnbe estem. Kicsit rohangálltam a vk 3001 h-val a napokban és mivel a pz 4-es 75-öst szarnak gondolltam (haver vkján az volt és elég kín:D) poénból a stock vk-mra felraktam a derpet, félig mert meghülyülltem, félig kutató célzattal, hisz ennél még elfogadom de a sok derp tigris-párducra nem tudok mit mondani. T5-6-ban amúgy elmegy, fölötte nem volltam még de gondolom useless... t5-ösök répázására elmegy de állandóan úgyse lesz a delikvens t5-6ban. Mondjuk én már semmin sem lepődök meg, beszélltem olyannal aki vk 3001 dbről leszedte a hosszú 75-öst, visszarakta a régit és abba tett HE-t... kicsit át kellet mosnom az agyát...
  • Pares
    Szóval akkor nem csak megjátszod magad. Most nálad komolyan kimerül annyiban egy tank értékelése, hogy hozzáhasonlítod 1v1-ben mit tud a KV-1 ellen (szerinted)? Igaz, ha jól emlékszem múltkor is ezt az IQ hiányos logikát hoztad fel, szóval hagyjuk is...
  • Pares
    Én Hetzerrel 168 csatánál járok, és még nem untam meg.
  • Szpecnyaz
    Nyilván akadnak, csak már nem tudjuk hová tenni őket :D.
  • foxbat88fx
    csak mert találkozom sok elég jó magyarral... klán nélkül
  • Szpecnyaz
    Igazából már csak azokra vadászunk mert nincs hely :D.
  • foxbat88fx
    a-a
    1v1-ben esélytelen a T-25 a KV-1el szemben...
    ezt megmondja bárki neked
  • voivod32
    Szívesen! Nem került nagy fáradságba, én is mástól kérdeztem meg, és ő volt olyan kedves, hogy egyszerűen csak válaszolt!
  • Szpecnyaz
    Jogos :). Én azt hittem hogy még ma is van.
  • Pares
    Most szándékosan csinálod, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Már bocsánat...
  • 3636
    Érdekes,hogy nekem kellett elintézni az artykat,pedig páran még életben maradtak.
  • Axon
    Köszi a választ.
  • Axon
    Nincs, nézd meg jobban, dátumról egy szó sincs benne.
  • foxbat88fx
    haha ok :)
    nem is vadásztok már nagyon új pro gamerekre mi?
  • voivod32
    Már nem, ma reggel 7-ig tartott.