418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ytar
    Gyözelem/Csata: 6 (6) (100%)

nem tetszik ez nekem .. hiba van a mátrixban.
  • Master91
    Imádom nézni ezeket a Leo2eseket
  • stoppos
    A szokásos. Ágyú minél előbb.
  • antiatom
    Sziasztok! Protoleora milyen fejlesztési sorrendet javasolnátok? Mert jelenleg teljesen stock és kevésnek érzem a tűzerőt és a mobilitást is, viszont a motort felfüggesztés vagy plusz felszerelés nélkül nem tudom feltenni... A nagy ágyú+stock turret kombinációnál pedig attól félek, hogy rémesen alacsony lesz a rof.
  • Okmyx
    Ja persze, ez AT, látszik, hogy most keltem, jó reggelt!
  • Okmyx
    Desmodromic: ez brutál eredmény, jelenleg a feltett replayek közt nincs olyan ami megközelítené, kb. garantált a gold. (aug 15. óta a legjobb 1150xp, bár tudom sokan nem rakják fel).
  • patchaou
    Torony és ágyú. Ha megvan a pukkantó az már hozza a zikszpét, de addig keserves az a tier 7 ágyú a 10-es csatákban. Felfüggesztés mellé tegyél távcsövet, hogy legalább spottolj amíg nem tudsz lőni. Én is csak nemrég vettem vissza és a normális ágyúival még nem sokat mentem, de mostanában ha nem csinálok nagy butaságot a 3-4k dmg az megvan.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnap mentem egy ilyet vele :) Sajna fölöslegesen lőttem el egy halom goldot, csak az E4 után elfelejtettem visszaváltani.
  • Axon
    Na ma rendesen rárakott a szopórollerre. 12 meccsből 12 vereség. A legutolsót -1:14 -re vesztettük el...
  • Oddball29
    Na az pont az a prémium, ami gold nélkül is boldogul. T14, Excelsior, na azoknak gyenge ágyúja van. T-25-nek tök rendben van.
  • Bangaro
    GG
  • zsan666
    Gratz...
    Amúgy ott van az xp-nél és creditnél is a verseny bónusz. Az nem a nyári (Prokhorovka) map miatt van?
  • Szpecnyaz
    GG!
    Am nem kell festés, csak az a lényeg hogy nyári map+win legyen.
  • JeffDunham
    Húúúú micsoda kör volt. Tele szerencsével, és taktikával. Ha nem lett volna a rutin, simán bukó. 84%-os legénység. Nagyon megérte megvenni annak ellenére hogy úgy vánszorog mint egy vemhes csiga.

A másik nagy hülyeség az volt hogy nem volt festés a tankon, és nem járt a 20%-al több lóvé és xp.

Mindenkinek nagyon ajánlom aki meg akar nézni egy full taktikai játékot.

REPLAY innen letölthető

• Szpecnyaz
    Mivel ez a pöcs WG nem utalt aranyat a TD eventre, kénytelen vagyok stock állapotban kezdeni a T54et.
    Kinek mi a javaslata a modul fejlesztési sorrendre?
  • JeffDunham
    Köszönöm a hasznos hozzászólásokat.
  • popey8
    Itt is ugyanez. Lilák meg kékek alig csinálnak sebzést. 60 meg 70 WC feletti csatákat bukok. Low eff agyhalottak lehozzák a meccseket, beszarás.
  • kHares
    De rég nem ment ennyire szarul a játék. Szerettem volna a T30-ra nagy ágyút rakni de 5 csata, 5x top3 sebzés, 5x vesztés. Ráadásul mindkét oldalon zöld meg lila emberek. Mégse kérnék skill based matchmaking-et?
  • ximix #258289
    Full Pull :)

• Bangaro
    Akkor viszont (nem a reklám helye) iPon-on olcsóbb kerettel. Keret azért kell ugye, hogy be tud szerelni a vinyó helyére, ha kissebb. A strapabíróság szerintem már nem kérdés. 3 év garanciával adják őket. Win7-től meg alapból tiltja a felesleges karbantartó műveleteket. Napjainkban 3GB pufferrel szerelik őket ergő kevesebbet dolgozik valójában maga a meghajtó, mert egész egyszerűen nem generálsz 3GB adatmennyiséget. Azt szokták mondani, hogy érdemes utánajárni az alaplap tökéletesen kompatibilis-e az SSD-vel, mert az egy dolog, hogy SATA2 meg SATA3. De nem vagyok jártas nagyon a dologban érdemes utána olvasgatni.
  • R3nton
    1vs1ben a foch155 is esélytelen egy 1390 ellen mégis OP
  • Desmodromic
    Azt hiszem a plecsnik bizonyítják, hogy kellettem a meccshez.

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2013. augusztus 31. 22:54:29
    Jármű: Valentine AT
    Szerzett tapasztalat: 3 705 (x3)
    Szerzett kredit: 30 912
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Megszálló, Védő
  • Tessellia
    Ez esetben rosszul emlékeztem:).
  • Tessellia
    Bár ezt sok sok éve olvastam.. Azóta biztos javítottak a strapabíró képességén:).
  • GabeE3e
    Ezt inkább töröld:)

• Tessellia
    Kapsz egy kis dobozt amibe ezt a csodás ssd-t belerakod és be tudod rakni a 3,5"-os hdd helyére.
  • Tessellia
    Én pont, hogy úgy tudtam nem szerencsés játékkal terhelni:D. Op. rendszer menjen rá meg alapvető programok azt kész.
  • Master91
    Őőőő régebben foglalkoztam picit a témával, SSD olyasmi játékokhoz kéne (pl. SWtor), ami gyors adat sebességet követel.

Wot nem az ( szerencsére )

Szerintem ha SSD-re raknád a játékot, nem nagyon éreznéd a sebességed ( mennyi ramod van? proci? ), gyorsabban töltene be pályákra, ilyesmi. Ez csak a Wot-ra vonatkozik persze.

Viszont SSD nem annyira strapa bíró mint a HDD.

Úgy emlékszem hogy erősebb játékba, ahol sok és nagy töltés van az menjen SSD-re, minden más adat(zene,kép,ilyesmi) meg gyengébb játék mehet HDD-re, mert többször írhatod/olvashatod HDD-ről.

Persze (!!!!) lehet hogy hülyeség amiket írok, valami ilyesmi dereng :D
  • JeffDunham
    Itt van valami keretes 5000-el drágábban. Amúgy ugyan az az alap hardver.

LINK

"Külső USB-s keret, beépítő keret PC-be 3,5"-os helyre, Sata tápátalakítóval" ez pontosan mi is? USB csatlakozás belőle?
  • Bangaro
    Jókat írnak róla. Én is gondolkodok egy beszerésén és az ára is meggyőző itt. Kérdés van-e itt beépítő keret hozzá?
    Írás
    Olvasás
  • toma77

A kép érdekessége csak annyi, hogy ez volt a legutolsó csatám az E-50-nel.
  • Pares
    Nem is tudtam, hogy ennyire élvezed, ha kilőnek...
  • stork13
    Na ja, mert csak ctrl+c ctrl+v volt. :)
  • Maala
    De ebben nincs aláhúzva semmi. :D
  • Okmyx
    "Azért kaptál 250K creditet, mert miközben te a Minimaxon a Thomas a gőzmozdonyt nézted (Thomas, the tank engine!) a csapatod nyert 15 alkalommal. Ha még kicsit tovább nézed, akkor az exp is meglesz a KV-1S tankra, és a hozzávaló U-11 derpágyúra."
  • JeffDunham
    FC? Ez meg mi a gyík?!

Még nincs meg. Tervben van. FPS-t nem befolyásolja?
  • stork13
    Ezeket ajánlják:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ajánlás

Windows 7 és 8-hoz

Azok a típusok, melyre nem 3, hanem 5 év garanciát vállal a gyártó, alá vannak húzva!

ADATA S511 Premier Pro SP600, SP900, XPG SX900, SX910(MLC)
    Adata Premier Pro SP300 (MLC mSata ! )
    Adata XPG SX300 (MLC mSata ! )
    Corsair Force 3 és GT Corsair Force GS, Neutron és Neutron GTX (MLC)
    Crucial M4 (MLC)
    Crucial V4 (MLC)
    Crucial M4 (MLC mSata! )
    Intel 330, 335 és 520-as sorozat (MLC)
    Intel 525 (MLC mSata ! )
    Kingston HyperX és V+200-as és V300-as sorozata (MLC)
    OCZ Agility 4 (MLC)
    OCZ Vertex 3 Vertex 3 Max IOPS és Vertex 4 (MLC)
    OCZ Vector (MLC)
    Plextor M5 Pro (MLC)
    Plextor M5M (MLC mSata ! )
    Samsung 470 *** és 830 *** sorozat (MLC)
    Samsung 840 Basic (TLC)

Samsung 840 Pro (MLC)
  • Maala
    Csak annyit számít, hogy szinte instant betölti a játékterepet.

Ha megvetted, elkezdheted kitanulni az FC mesterséget is. :D

Specnyaz: holnaptól átírhatod a "mert megöltél 30 tankot" részt "mert nyertél 15 csatát" részre. :D
  • Maala
    Hát, szoktam is jókat nevetni, amikor a sarokba szorított E-25 végső elkeserésében szembefordul velem, és elkezd pöttyögtetni. :D

Sajnos tegnap eladtam a 110-et, már csak az AT-15el élvezhetném ezt a fajta showt, de az túl lassú ehhez.
  • JeffDunham
    Akarok egy SSD meghajtót a gépbe hogy arra tegyem fel a játékot. Megéri? Sokat számít? Akinek van mik a tapasztalatai és milyet használ/ajánl?

Ez pl elfogadható lenne? LINK
  • JeffDunham
    Csak ne kavarjon be! Nem szabad! Pfújjjj!