418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Ez elszomorító...Mit keres egy ilyen játékosnál M60? Nem sajnálom tőle mert nem egy op tank csak fura...
    A siemka modnál én is hiányoltam a kutyát! Betenném parancsnoknak!!!
  • mausbattle
    Mikor jön az új spam, hogy tudják az ide tévedő noobok, hogy mi a pálya?

Nem azért kapsz 259.210 creditet mert spiller vagy, hanem mert most nyögted ki a napi 15 wint.

Gondolom, új patchben nem lesznek olyan ínyencségek, hogy misszió keretében hozzád vágnak egy nerfelt Superpershinget vagy 2 kínai T8 prémet ?
  • Master91
    M60 stronk tenk and seppo pr0 palyer
    only pro has M60

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ha rám hallgatsz gyorsan csináld meg a youtube-os részét, és elküldöm SS-nek, ő ki posztolja a blogba, instant néző sereg + valami kis botrány hátha lesz hogy milyen pr0-k kaptak M60 tankot :D:D
  • madmanic
    az ilyeneket simán leTK zom...
  • JeffDunham
    Nem. Nem is figyeltem. Úgy éreztem magam mint Spielberg egy forgatáson... dokumentálni kellett a dolgokat minél hitelesebben.
  • AlucardHuN
    Azok a fejek baszki, mintha a kocsmából válogatták volna ki őket Innnen már tényleg csak a kutya hiányzik
  • Oddball29
    Az feltűnt, hogy ott volt veletek egy másik wotceleb is az sg-ről?
  • JeffDunham
    Gyerekek! 30k csatán vagyok túl, láttam nem kevés durva dolgot, de ez überel mindent. Ilyet ti sem láthattatok még!

M60(!!!!) cw-n kapott tank WN6= 140 winrate 36%!!!!! behoz magával tier 10-be két darab T1E6-ot (tier 2)! A kezdő körből ki sem jöttek, onnan lövöldözték a csapattársakat. Nem is volt játék. Én sem játszottam, hanem lekameráztam mit művelnek, hogy feltegyem a Youtube-ra. Megérte! Eszméletlen jó felvételt csináltam. KÖTELEZŐ MEGNÉZNI!!! kb 4 perc

Egy úttal megkérnék valakit hogy csináljon a replayből egy Youtube videót, mert ezeket tényleg banolni kell! A vicc az egészben hogy a klántársam elmondása szerint tegnap vele dobta őket össze a MM. Ugyan így, ugyan ezt csinálták!

REPLAY, nézd meg mert ilyet még nem láttál
  • stoppos
    De hol a kutya? :)
  • rahotep
    Megalol: SIEMKA Kötelezó MOD T-34-85-höz!!!
  • stoppos
    Csakis azzal. :)

Gyorsabban szűkül és pontosabb is. Annyi penért megéri szerintem. Pár gód be van töltve a biztonság kedvéért, de szerintem eddig kb kétszer kellett.
  • rahotep
    A 15win tényleg nehezebb mint a 30 kill.Nem tudom miért gondolták sokan,hogy egyszerűbb lesz.Egy jónak mondott játékos wirátája 50-53% átlag 1,8-2 kill/csata-senki nem nézte a statisztikai esélyeket?
    A babuináradat pedig marad,de ez szintén statisztika:ha jól tudom az 1200 feletti effivel rendelkező játékosok az öszz játékosállomány 10 százaléka,1500 felett 5%,1800 felett 1%-tehát nagyjából az esélye is ennyi,hogy a csapatba legyenek.Azt hiszem ez nem fog változni azért mert kezdődik a suli.A munkaidő pedig nem csak a reggel 8-15-ig tartó időintervallum.Vannak it 2-3-4 műszakban becsületesen dolgozó játékosok is,tehát aki délelőtt játszik az nem biztos,hogy munkanélküli!!!
  • AlucardHuN
    ugyan van*
  • AlucardHuN
    Amúgy tényleg aki most az iskolakezdés miatt tűkön üllt, az mit várt? Délután az iskolás réteg akik közt ugyan babuin az délután továbbra is itt lesz meg este, délelőtt meg meló van a "felnőtteknek" Vagy megy a munkanélküli wotozás? A gyökérség nemhsizem hogy az iskolai réteg kiváltsága. (én pl az 12.-ben most alig fogok tudni ide üllni)
  • csoszi87
    Valamelyik nap érdeklődtem, hogy a T54-nél a D-10T2C ágyút használja valaki?
    18al kevesebb a penje, mint a D-54nek.
    Most az új Ojjekt miatt úgy is ki kell farmolni mindenkinek, de van olyan aki azzal is játszik? (arany nélkül)
  • robogo81 #258411
    Ja az a szokásos 2 perc után 2-10 ide vagy oda(inkább oda),meg a foglalás bármi áron,1 oldal a mappon szinte mindig nyitott,1-2 örült kivételével mindenki 1 irányba indul el.
    Ma már megvan a 15 win,de nekem ehhez kellett majd 28 csata,ebből vagy 8 bukta egy huzamban.
    Sajnos az MM ma sem volt jó kedvében,a csaták felében az ellennél az első 3-4 top emberke összcsatája több volt mint a mieinknél az összes,de azért néha sikerült a sír széléről lehozni(elég nagy mákkal).
  • toocha
    Hellókitty nem ér?
  • Master91
    Tankal!
  • toocha
    Köszi, akkor azért nem láttam.
  • Kancsalborz
    Nem is az a baj hogy sok az agyhalott, az a szokásos, csak ilyen peches MM osztásom már régen volt...:) 2-15,3-15,1-15,...stb,stb...
    Még csak esélyt sem adott.:)
    Máskor ha sok az idióta, és hektikusak a meccsek, legalább az van hogy hol nagyon nyerünk, hol nagyon vesztünk, de ma csak a "hol nagyon vesztünk" volt....
    Bármilyen tankkal, bármelyik tierben.
    Ma azt hiszem nem játszom tovább. 2 heti munkámat qrtam ma el. :)
    Ezekért a pillanatokért éri meg játszani na....:)
  • Okmyx
    Teljesen mindegy, bármivel.
    Nekem 19 meccsből lett meg, Birch Gunnal...

• toocha
    Tudom, hogy sokan kérdezték, de nem látom hogy pontosan mivel kell a 15 győzelmet megszerezni?
  • Master91
    Nem tudom miért, de egyik napról a másikba Sniper nézetbe olyan szaggatásom van miközben mozgatom a célkeresztet hogy 0% hogy eltaláljak valamit..
  • popey8
    Könnyebbnek tűnik a 15 győzelem 24 óra alatt, mint a 30 kill, de a sok agyhalott balfasz miatt ez mégis sokkal nehezebb.
  • Kancsalborz
    Jellemző....
    Első nap, hogy csupán 15 győzelmet kell összeszedni : 33 meccsből 11win...
    Tán fél éve nem volt ilyen rossz napom.
    Ezekkel az acsikkal finoman szólva sincs szerencsém....
  • Okmyx
    Biztos nem sok, de ők tudnak egész nap játszani (a kérdés erre vonatkozott, nem arra, hogy mennyien vannak, hanem hogy ki tud).
  • Okmyx
    Ja és kihagytam a 30 évesen már visszavonuló, az életben többet már nem dolgozó adóellenőröket (ilyet konkrétan ismerek is).
  • QuentinT
    Ugyan áruld már el nekem, hogy ez utóbbiakból mennyi lehet az országban!
  • Okmyx
    +megélhetési részvénytulajdonosok
    +34 évesen nyugdíjazott korábban fegyveres testületi tagok
  • patchaou
    Munkanélküliből jó sok van. Na meg ugye aki három műszakban tolja, az két hétig tud délelőtt játszani.
  • yossarianHUN
    +1. A hülyeség nem korfüggő.
  • Schwarczer
    és a délutánosok ;)
  • kHares
    Ki tud délelőtt játszani? Se suli se munka? Ja a munkanélküliek?
  • patchaou
    Nem az iskolásokkal van a baj, hanem azokkal akik ész nélkül játszanak, vagy ésszel csak éppen túl sötétek.
  • kisokka
    Éjszaka meglepően jó köröket lehet futni, izgalmas csaták, kevesebb tk, vagy ks, vagy pt, szóval hétvégén szinte csak akkor érdemes játszani :D
  • stoppos
    Hát csak hamarabb lefekszenek. :)
  • madmanic
    Dehogynem.

LEGALÁBB DÉLELŐTT NEM LESZNEK.
  • Sunsetjoy
    Pláne, hogy sokan akkor dolgoznak, amikor suli van. És együtt érnek haza az iskolásokkal. Nem sokunk tud munkaidőben játszani :)
  • FosTalicskaa
    Szerintem ez akkor is szánalom, hogy valakik azért lesznek szobanövények mert még csak kezdők. Nyilván ez a fekete kard sem full pro-ként kezdte a wot-os karrierjét, csak a kezdetekre már senki sem akar emlékezni....

Meg azt sem értem minek ez a sok rinya mert a low tier tele van ilyenekkel. Biztos vagyok benne, hogy a napbarnított középkori fegyver barátunk csak azért tolja alacsony szinten mert könnyedén le tud kaszálni mindenkit, mert az ellenfél egyik fele éppen a menüben böngészi az irányítás gombokat a másik fele meg 30-al repked a pályán és fél kilóméteres célkeresztel lövöldözik 500 méterre. Saját csapatnál szintén ez a helyzet, szóval még a dmg-et se tudják elvinni a pro player elől.

Kíváncsi lennék mit írna akkor ha a kis szint is tele lenne 2k+ wn6-os emberkékkel akik szépen 1hitelnék lépten nyomon úgy hogy még csak meg sem látja őket.
  • Eagle16
    +1

Ugyanúgy menni fog majd a sírás mint előtte, csak keresnek majd valami más okot.