418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Lammaer:
    Hiába próbálod elbagatellizálni, történelmiségre hivatkozva jót még nem sűrűn tettek német tankokkal ebben a játékban. És amikor ötlet szinten felvetődnek ilyen dolgok, azokat előbb-utóbb tettek is szokták követni.
    Serb véleménye meg csak annyira mérvadó, hogy hiába lett többször leírva, a fejlesztők közül csak ő ragaszkodik a KV-1S 122-es ágyújához, de ez épp elég ahhoz, hogy továbbra is legyen olyan t6-os tank a játékban, aminek az alfa sebzése t10-es szinten mozog.

Stoppos:
    Azt a géppuskát meg kupolát azért nem volt egyszerű eltalálni messziről. Viszont az alja nem olyan kicsi felület, és már t6-osok is be fogják tudni lőni gold nélkül is.
    Egyébként szerintem te abból a szempontból nézed a dolgot, hogy meddel vagy azonos szintű heavyvel nem lesz egyszerű belőni a frontját. Én viszont azt látom a célzásidő nerfben, hogy több ideig kell kiállnom a fedezék mögül, ezalatt pedig nagyobb eséllyel fognak meglőni. Nálam a célzásidő az egyik legfontosabb jellemző.
  • foxbat88fx
    na voltam fent wowp-zni...
    már 1075 aranynál tartok :P
    szép lassan haladok az 1 hónap wot prémért

egyébként most úgy van a WOWP-ben hogy az első három win 3×-osan megy
    lehetne tankosban is :D 3-ból 1 csak jó tripla lenne :)
  • JeffDunham
    LINK
  • Tessellia
    ezt + a replay
  • TomDantes
    Azon kívül, hogy a statja botrányosan rossz.
  • TomDantes
    Miért mit csinál ez a illető? Mit tett?
  • stoppos
    Igazából a két weakspot eltűnésére gondoltam leginkább. Ha el tudja rejteni a hasát mostantól keményen meg fog gyűlni a bajom vele, ha nincs lehetőség mellékerülni.
  • JeffDunham
    EFE klán trollkodás LEVEL 99:

• stork13
    Az örök igazság mindig bejön:
    A pénz beszél,.... a tank(os) marad. :D
  • lammaer
    Lassan már itt tartunk...

- SerB approves the hungarian tax law changes.
    - SerB states that Tiger tanks were inferior to the russian T-34. Actuall T-34 tanks had k/d ratio 2:1 against Tigers.
  • JeffDunham
    Picit utána olvastam. Hát ilyet bammeg... Mindenki tudja hogy milyen acc, és a WG nem tiltja a bizonyítékok ellenére, mert van prém előfizetve rá. Ez kész...

"SaunaSeppo account is used by several players from EFE, FIRE etc. It’s an account some players use to relieve some of their pressure (by trolling other players). SaunaSeppo is a legendary account by now. KylpyKalle and AmShaegar are also shared accounts but not as talked about as SaunaSeppo. SaunaSeppo account was used in the Campaign in troll matches against one or two players. That’s how he got enough matches to be qualified for that M60. Is that fare, no, but try to send message to support. That particular account has been banned for 1-2 weeks several times now and after that it’s back for grabs. Wargaming doesn’t remove the account even after they are aware that it’s used by several players which is against EULA. We just have to live with these troll accounts. Wargaming doesn’t do nothing. Maybe if after SilentStalker’s post over 50 players made an ticket about those accounts, something else than a ban could maybe happen. But I doubt it."

"SaunaSeppo account is used by several RETARDS from EFE, FIRE etc. It’s an account some players use to relieve some of their pressure (by trolling other players)."

"Troll accounts owned by high ranking players/clans…

As is proved by numerous reports, week after week, of the same accounts, and they are still here, being shared around, fucking over the whole playerbase…

In the past I have sent irrefutable proof of certain players with multiple accounts, played simultaneously, and WG refuse to do anything. These accounts are still being played today, more than 6 months after the initial reports (full screenshots of admission and proof of accounts were provided to me by the individual, and these were passed on to WG after he fooked me over on something…)

WG will never bother.. .since these additional accounts give them kudos (World Records etc), money (since all the accounts buy some gold), PR (we’re talking about them.. “there’s no such thing as bad PR”), and doing anything about them is costs time and money….

These accounts leaving a bad taste in the mouth of a few hundred players are nothing compared to the millions of accounts/players…

AS with almost any “controversial” part of WoT or WG….”How Terrible” is the only answer…"
  • kisokka
    Na az nincs, mivel a tv-ről visszatettem monitorra a pc-t és ilyenkor a felbontás miatt törölnöm kell a preferences xml-t. Ez azzal jár, hogy az összes beállításom bukik és a replay-gombot elfelejtettem benyomni.
    Amúgy nem volt vaszizdasz, kint megálltam egy út menti bunker mellett(jött velem egy Stuart is, amúgy több spot dmg lett volna) és megvártam, amíg felvonul az ellen. Aztán nekiálltam trollkodni 1-2 magányosabb tankkal és ennyi.
  • VanDaal
    A RoF buff valóban jelentős, de a többi változtatással kapcsolatban elég vegyesek az érzéseim. A tank harcértéke összességében talán nem fog csökkenni, de a korábbi karakteréből alig marad valami.
    Ha német tankkal játszok, akkor nem egy lassan célzó valamivel szeretnék kínlódni, hanem az eddig megszokott németes jellemzőkre vágyom. És nem örülök a nemzeti sajátosságok ilyen összemosásának a játékban...
  • madmanic
    Serene coast mappal mi történt?
  • AlucardHuN
    Viccnek is rossz.
  • stoppos
    A tigris2 így is kap egy jó kis buffot, egy kis aimtime nerf már csak nem olyan nagy baj.
  • stoppos
    Alapban nem számítana sokat, de a pályák kialakítása miatt mégis. Egy leo protóval sokkal könnyebb helyzetbe hozni magad, mint egy T-54-gyel. Az egyik öt, a másik hat fok.
  • madmanic
    Játék elején, ha látom, hogy sok a kezdő szoktam kérni vagy mutatni hova menjenek, hogy ne szopjunk ki 2 perc alatt.

A sok büdös kis csíra csak azért sem arra megy.. Nehogy már valaki túráztassa..

Szóval az elején ha bemutatok valami faszságot, és mindenki csinálja amit kell..
  • VanDaal
    Valahogy elég kellemetlen előérzetet kelt bennem ez a 2 mondat:
    -SerB states that historically the E-75 had neither 120mm sides, nor a 128mm gun, it had 80mm side armor
    -SerB agrees with the King Tiger 105mm aim time nerf

Ha ilyenek kerülnek szóba, az már régen rossz...
  • Trucker39
    Kifejlesztve:T110E4 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 193423. Elköltött szabad tapasztalat: 17577.

T110E4' vettél. Elköltöttél : 6 100 000.
  • R3nton
    Múltkor nézem mekkorákat lő már belém ez a Bison, biztos gold ammozik...odaérek bázisra, látom ez valami angol cucc. Ja, hogy Bishop :D :D
  • R3nton
    Birch Alma???? :)
  • Okmyx
    Birch Gun tank ász már 560 expre jár...
  • McLarenpowa
    én nem tudom hogy használod az IS-6ot de teszt szerveren mentem vele jópár kört ahol jóval több goldot puffogtatnak, mint éles szerveren és semmi gond sincs a páncéljával, szinte minden meccsen top sebzést hoztam és a kreditet is jól termeli...
  • blackfalcon
    Az átütést elnéztem mert homályos volt a kép most találtam 1 jobbat róla így módosítom :198-330
  • madmanic
    délelőtt 73% wr, most 100% vereség.

EZÉRT vártam a szeptembert.
  • madmanic
    Hazaértek! HAZAÉRTEEEEK!!!
  • Bee
    Köszönöm, ettől féltem. Hogyan grindeljek ki 170k XP-t egy meddel, aminek a mobilitás lenne az előnye, de ezt is elveszik tőle?
  • blackfalcon
    Sziasztok ahogy olvasom a T-62A és az Object-140 között nem sok különbség van.
    Az object parái:hp1900
    39 t
    motor le:580
    front páncél:100/80/55, ha jól láttam
    torony páncél:240/183/65
    sebzés:240-400
    átütés:158-330
    sebesség:55km/h
    torony forgatás:54
    tűz gyorsaság:9.09
    látótáv:400
    rádiótáv:730
    Ha nem tévedek akkor így vannak sorba a parák.Az esetleges tévedésekért bocsi.
  • Bmsrt n2
    Nekem nagyon lassúnak érződött.
  • Toweliee
    Nekem nincs IS-6, de mentem vele pár kört és egyáltalán nem volt rossz. Ki kell tapasztalni. Szerintem 1-2 extrém esetet leszámítva nincs jó vagy rossz tank a játékban, max vagy elfogadod az adottságait és akkor alkalmazkodsz hozzá vagy nem. Nekem pl a sokak által szidott Löwe a kedvencem.
  • Bee
    Kipróbálta valaki a tesztszerveren az E-50-et? Mennyire vehető észre a nerf a gyorsuláson?
  • Roger6
    Okés, nem veszem meg.
  • HHpanther
    Filóztam rajta én is hogy megvegyem..amire jutottam:
    Szerintem annak éri meg aki még nem vette meg a T62-t így választhat a kettő között.

Nekem van t62, számomra nem akkora az a különbség hogy eladjak,megvegyem,átképezzek.

Persze ahány ember annyi vágy.

Szerintem jobban jártak volna ha legalább egy kicsivel jobb ágyút raknak rá, vagy plusz páncélt stb..most akkor mindenki váltogatná ezerrel a free xp-t, és képezné át az embereket. Persze az ő dolguk.
  • GabeE3e
    Jó az az IS6 , nézz videókat Youtube-on,hogy hogyan használják, meg fogod szeretni.
  • Bee
    Olvass vissza néhány oldalt, ezen a témán elkérődztünk egy darabig. Az IS-6 egy használható prémtank, csak más játékstílust követel, mint pl. egy T34. Keress videókat róla a youtube-on, vagy itt is találsz néhány hasznos replay-t.
    @Mindenki más: ha lehet, ne kezdjük újra a vitát pls
  • foxbat88fx
    ki mondta hogy vedd meg?
    megvetted a legszarabb prém tankot amit csak lehetett :D:D
    12k? LOL az 63 sör
  • Rathrol
    Eddigi legrosszabb döntésem hogy Is-6 vettem..., páncélja egyenlő a nullával beforgatva is, minden 2 lövés még tier 7 is HÁLA a creditért megvehető gold lőszernek átviszik mint a vajat! Kemény 12 ezer ft most kidobtam az ablakon! Ágyúja meg egy trágyadomb (mellé lő, láncot talál, lepattan)! Alig hoz többet mint egy tier 5 prém tank így, nagyon ritkán hozza a tier 8 prém elvárt credit mennyiséget!!SENKI NE VEGYE MEG!!
  • Master91
    testen próbáljátok ki, én mind a 2 orosszal mentem 10-15 csatát, és Object 140-es több helyzetbe jobb volt mint a T-62A

az az 1 fokos gun depression meg sokszor jól jön
  • Master91
    Csináljunk már valami emlék táblát róla :D