418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #258706 Hát tudod, zerintem meg igyekezz megtanulni használni. Jó kezekben nagyon erős tank. Nem véletlenül olyan népszerű. Nem feltétlenül a tank a szar, ha nem megy vele. -
Adjunktus #258705 Te már megint hol vagy? Mi az a MATT? a 276-ik Magyar klán?:)
Lehet,hogy még keveset is írtam...
-
A KV-1S fullon is fos! Mindenki engem akar levadászni, az arty top targetje vagyok, a két percet nem érem meg a meccsen. De messze még az IS-3! -
foxbat88fx #258703 rég megvan :)
amúgy tudom... de most valahogy jól érezem magam ebben a században
125-10 a mutatójuk :) -
A 15 győzelemre hajtasz? Ha igen, akk azt ugye tudod, h csak random csata számít. -
Az alapjáték nem mutat elegendő információt, ahhoz, h jó döntéseket hozz szvsz. Teszten pl. nagyon zavart, h nem látom mennyit sebzett belém az ellen vagy hogy hol volt utoljára egy tank és hogy melyik tank hol van a mapon. Mondjuk még így is sokszor én sebeztem a legtöbbet, de elég kényelmetlenül éreztem magam:)
stoppos: ez Mmap.xml-t szépen testre lehet szabni. Azt és úgy mutatja a dolgokat, ahogy neked jó. -
foxbat88fx #258700 asszem ma este nem lesz sok vereségem :DDDDDDDD 
-
stoppos #258699 Ez melyik minimap mod? -
AlucardHuN #258698 Ahhhhh hűűűű haaaaaaa de fucking op próóóó vagyok, ezt is csakis a tehetségemnek köszönhetően, végre én is 1600+ effis szuper playa vagyok húúú háááá, madár, lő...anulu 

(végre hogy megvan a 15 win csinállhatok valami értelmeset) -
Pares #258697 Nekem egyedül a stat mod meg a damage panel van feltéve, bár előbbi csak a küldetések miatt, és utóbbi se hiányozna... Nem tudom, nekem az alap játék is teljesen jó. Sőt, múltkor feltettem az XVM-et, de engem annyira zavart az a sok információ meg csiricsáré hülyeség a képernyőmön meg a minimapon, hogy alig tudtam játszani. 1 csata után töröltem is... -
zsan666 #258696 hehe, grat foxi az M3 LL-hez és a 300 goldhoz :D
What happened next? content winners -
A próféta szóljon belőled. Én mondjuk minimap mod nélkül is elég sántának érzem magam. Az utolsó pozíció jelölése, az észlelési és látótáv kijelzése és a melyik ikon melyik tank kiírás nélkül olyan információ hiányosnak érzem magam. Én a Locastan féle dmg panelt (nem tudom te azt használod-e) és a minimap modot használom (meg a 2 soros garázs is, ez is eléggé hiányozna) és az egyik modjának a fórumán azt írta, h nem biztos, h lesz energiája frissíteni a modokat az új script rendszerben, mert a mostani "work flow-t" vagy mit teljesen ki kell cserélni. Ja és az xvm is kellene:)
Amúgy, ha jól értettem csak a flash fájlokkal lesz gond, tehát azok a modok, amik más típusú fájlokat használnak, azok működni fognak. Mondjuk a legtöbb az .swf-eket használja:( -
Hát, azt a toptankos dolgot nem nagyon tapasztaltam nála... -
Okmyx #258693 Áh már alig lehet átlátni épp milyen mini missionok futnak.
-
Ehh, beáldoztam az összes free XP-met,pedig a Hellcatra tartogattam! Na, lássuk! -
Szpecnyaz #258691 Am nem fullos tankot nem illik szidni :). -
Szpecnyaz #258690 DMG panel lesz, szerintem. Ha jól emlékszek akkor azt be tudtam üzemelni teszten. A célkereszt mod viszont tuti megy. De szerintem a többit is frissítik a addig a modderek. -
stoppos #258689 122-es, gold ammó, addigis? :) -
De jó
Csak győzelem esetén kaptam volna meg.
-
Remélem nem, mert akkor nem fogok tudni játszani. Odalesznek a hasznos kis modok. Még dmg panel sem lesz, nem hogy minimap mod, meg xvm
-
Még nem, kell hozzá 9k xp, de már jullik a hajam tőle! -
Na most erre miért nem kaptam scout medált? A 30 emberből csak ketten kaptak kitüntetést, egy snipert és egy steel wallt. Scout medált senki nem kapott rajtam kívül és én spotoltam a legtöbb tankot a 30 emberből.
-
Malarki #258684 Fullos már? Ha nem akkor várd ki, mert a top ágyúval az egész játék legOPabb járgánya. 10 csatából 7-ben top tank, a tapasztalatlan játékosok között aratni lehet vele. -
Szpecnyaz #258683 Valóban, legalább meg tudom venni az Obj 140re és a T62re előre a modulokat. -
foxbat88fx #258682 megint féláras felszerelés? :)
fasza
akkor megveszem előre T69 és Object 416 cuccait :) -
Hát, ennál a KV-1S-nél fosabb tank.. talán még a stock T-150 sem volt ilyen rossz! -
R3nton #258680 Jövő héten jön a patch előre láthatólag? -
VanDaal #258679 Kimondottan jót sikerült most összeállítaniuk :) -
R3nton #258678 Én a kisebb átütésűt használtam most, régen nyilván a másikat, amikor még nem is volt benne a játékban az új ágyú.
Szerintem jobb az új: pontosabb, jobban szűkül, nagyobb a DPM-je. Sokkal jobban lehet vele weakspotra célozni. 10-12 db aranylőszer volt mindig nálam, csak akkor használtam, amikor tudtam, hogy egy agyon páncélozott tankot kell kilőni, vagy akkor ha a csata kimenetele függött tőle. De a gyors újratöltés miatt van idő váltogatni a lőszereket. -
SovereignXY #258677 Sztem mind a 2őt akár. A T-54 egy élvezetes kis tank szóval...
Amúgy én nem nagyon látom azt a kisebb penessel. Én magam is a nagyobbal hazsnálom. Célzáshoz meg ez nem egy sniper tank :) 20 méterről midnegy melyikel lősz :) -
csoszi87 #258676 Végre!
Köszönöm!
Igaz, hogy csak érdeklődés szintjén kérdeztem, mert semmi közöm a tankhoz, de végre választ kaptam.
Nem kell a szellememnek visszajárni majd és kísérteni az SG topicot.
-
stoppos #258675 Igen, a kisebb penest használom, de ezt hányszor fogod még megkérdezni?
-
Szpecnyaz #258674 Nagyon rá vannak most gerjedve arra hogy lightozásra bírják a népet. -
Oddball29 #258673 Igazából azt kine kifejlesztened, amilyen irányba tovább akarsz menni T-62A/Object 140. -
Szpecnyaz #258672 Szerintem a 200 penes jobb választás. Én is azt húzom ki rá.
A másiknak hiába van nagyobb pen ha pontatlan és tetű lassan céloz. -
Tessellia #258671 Plusz szerintem ehhez még hozzá adódik a +50% crew xp is, hogy ha kínai lightal meg valaki -
csoszi87 #258670 Na most megpróbálom még1x utoljára megkérdezni, mert már idegesít, hogy nem kapok választ 3 napja. 
T54nek 2 db top ágyúja van.
Amiből az új 10es medet lehet húzni annak 201 penje van a másik 219-esével szemben. Cserébe kap némi pontosságot, és minimális töltési időt.
Kérdés: van-e olyan ember aki azzal az ágyúval használja arany nélkül a T54-et?
Vagy mindenki a nagyobb penes ágyúval tolja?
UFF Ismét én beszéltem.
-
Tessellia #258669 Aki low tier tank legénységet (T1-T4) szeretne húzni annak hajrá:
Hard to learn, easy to fight nevű missiont teljesítve:
When player additionally completes the mission = x1 base exp + 200% for x3 crew + 200% from mission (because x1 base exp you've already received) = x5 (500%) total.
+ a heti mission ahol a top3 sebzésért még jár +20% crew xp -
Malarki #258668 Na mi van, csak nem fogy a játékosállomány?
Oddball, kösz. -
Szpecnyaz #258667 Lehet hogy ezzel akarják menteni magukat, amiért már megint balfaszkodnak egy verseny eredményhirdetésénél.