418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NH3CL #259144 Szövegértés egyes, leülhetsz. Saját magam nevében beszéltem, nem máséban. -
R3nton #259143 Ez a gyerek még nálad is idegesítőbb... -
Csak saját magadra van ráhatásod, így ne beszélj a nevünkben, kthxbai. -
R3nton #259141 Egyébként 8.9ben nerfelik a szarodat, azt mondtad ha nerfelik abbahagyod a játékot. Istennek legyen hála :D -
NH3CL #259140 Talicskának pont ugyanannyi joga van megosztani a véleményét mint neked. Nem vagy Te itt senki, hogy bannoltass bárkit is. Saját magadra van ráhatásod és nem kommentelsz ide (elvégre senki sem szeret ugyebár...) -
R3nton #259139 Megesküszöm rá, hogy soha többet semmilyen negatív dolgot nem írok be semmilyen TD-vel kapcsolatban, ha ezt a nyomorult féreg fostalicskát erről a fórumról valaki kibannoltatja örökre! -
R3nton #259138 Igazi gyökér vagy, hogy nálad a suttyók 1490 wn6nál kezdődnek. Egyszerűen egy ferde hajlamú gyökér vagy. -
Super 6 Event
Csinaltam egy Super 6 Tournament csapatot, ha valakit erdekel a neve:
Hun - SG Team
(pw: hungaria)
Reszemrol nincs semmifele csatlakozasi kriterium, johet barki. ;-)
http://worldoftanks.eu/uc/teams/42166-Hun___SG_Team/ -
FosTalicskaa #259136 Kösz, pont ilyenre gondoltam. ;)
R3nton: Tegnap bekerültem egy olyan csatába ahol 4-4 10-es td volt oldalanként az összes többi 10-es med talán 1-2 könnyű tank is, más nem volt. A medek jórésze T-62A, b.chat. Elvéteve néhány E-50M + Leo1.
A csata végeredménye: Tűlünk mind a 4 td túlélte egy med szintén, mindenki más meghalt (pálya: prokhorovka) Öröm volt nézni ahogy a suttyó parasztok hullanak mindenfelé. Egyből rád gondoltam, hogy biztos klónjaid vannak a csatában, mert annyira szerencsétlenek voltak. :D -
NH3CL #259135 -
NH3CL #259134 Most depis leszek, nemááááár!
PLS RESPECT ME PLS! LOL -
R3nton #259133 Na jó erre inkább nem reagálok, mert olyan szinten nem adok a véleményedre... -
Epp a mobilitasnovelesrol beszelek, ha gyorsabb a tank es fordulekonyabb, talan kevesbe konnyen lovik ki.:P -
MuldR #259131 Az a tank erdekes. Minden 8 ik kor epic brutal jo. Es 7 uber szopas.
Nekem 20 000 freem banta. Viszont a T71 mindenert karpotol majd :) -
NH3CL #259130 Bocs, nem anyázol, hanem picsogsz. Sorry -
foxbat88fx #259129 egy kis fanság
IS-7 fanoknak
T110E4 fanoknak
-
NH3CL #259128 Most nézem hogy szak ács vagy. :D -
áhh ,most nem érek rá !!!
-
foxbat88fx #259126 engem 9-10esek ellen tesz
baszhatod a mobilitása nagyon szar :)
én csak megnyomom a W-t és addig megyek míg meg nem döglök
mást nem lehet vele -
Pillanatnyilag en is azzal szopok. :D Kell meg lanctalp meg top motor, na akkro hatha jobb lesz ha lehet szaguldozni. Az a gond, hogy allando jelleggel 8-9-esekhez rak, igy altalaban instant death a tortenet. -
R3nton #259124 Anyázni meg végképpen nem szoktam, de ne törődj vele. -
foxbat88fx #259123 valaki szakasz? t8-t10???
bárki.... lehet 02 is a WN-ed leszarom :D
valaki kell mellém T21-hez... ez a tank egy FOSHULLADÉK
és van olyan hülye aki azt mondta rá, hogy jó tank
-
Adjunktus #259122 Nem kell arénázni.Nem is baszogattalak olyan sűrűn.
Akkor is csak viccesen hecceltelek és nem sértegettelek egyszer sem.
De hát kihagyhatatlan reakcióid vannak!
-
NH3CL #259121 Mert élvezzük ha kikelsz magadból és anyázol. -
R3nton #259120 Amúgy már ezer éve nem írnék ide TD ügyben ha az olyanok mint te vagy fostalicska nem provokálnátok szándékosan... -
Super 6-os eventre van valami team, ahova be lehetne csatlakozni?
Illetve egy masik kerdes, hogy keresem a 8.8 megjeleneset, de nem talalom, mert attol fuggoen kurva gyorsan ki kene fejlesztenem a Panthert a VK 30.01H-rol. -
Tessellia #259118 parancsolj:
-
NH3CL #259117 Ha a krumplis ládádban F1, vagy M24 gránát volt eredetileg, akkor vevő vagyok rá. -
HHpanther #259116 Napi R3nton. :) -
Tehát ha a világ legjobb heavy-se beül egy TD-be, hirtelen low lesz. Érthető. -
R3nton #259114 Szarok rá, TD-sek akkor is lowok nem tudnak játszani azt ennyi, ez a véleményem -
FosTalicskaa #259113 Árulja már el valaki mi a francért kell osztottképet csinálni, ha a 8.8-as kameraállást már luxus belőni ugyanarra a nézetre ami a bal oldalon megy, így kb értelmetlen az egész. +emelkedő teszt: qrvára megéri rángatni és megforgatni a legvégén a kamerát így legalább nem látszik belőle semmi. Hang nélkül néztem, de ilyen igénytelen szar megvalósítás után inkább nem is vagyok kíváncsi a mondanivalójára (már ha van). Az ötlet jó de a videó...
remélem valaki csinál egy használhatót, akár az összes tank változásról és azt is belinkeli ide...
-
két hét ... -
Karelgott #259111 Mikor lesz 8.8 a game? -
Adjunktus #259110 Én is csipázom a TD-s kommentjeidet,pedig klánban sem vagyok!
Azonkívül van itt HPTS-es,VTEPS-es,GLA-s meg a fasz se tudja hány klánbéli is,akik szintén szeretnek!
Úgyhogy,tetszik vagy sem,pártfüggetlen vagy!
-
Tessellia #259109 -
TomDantes #259108 Azt én tudom, hogy fasz, de van akinek még érdekes is, egy vacak zsák. Ami amúgy egy darab szemét. A németek eldobták. De jó szemét...
Igaz mondujuk a több száz vagy ezer éves szimpla használati tárgyaknak, szemétre kidobott dolgoknak a régészek nagyon tudnak örülni, de ez egy zsák.
De van azon az oldalon más szemét is, láda?! ásó?! Nálunk van ilyen fasza krumplis láda. Na valakit nem érdekel? Sőt nem csak ásó van, lapát, meg van remek horoló is. Micsoda kincsek! -
stoppos #259107 "éretlen kiskamasznak tűnt"
Nekem meg úgy tűnt, hogy tol valami nagyon illegálisat.
-
lammaer #259106 Te meg retardált high effis vagy :D Gondolom megvan a közös pont.
(na jó, ez magas labda volt nem hagyhattam ki, de természetesen ne vedd magadra. Nem vagytok összehasonlíthatóak kedvenc kabalaállatunkkal. Ő egyszerűen csak egy éretlen kiskamasznak tűnt, nálad nem látok bajt az érettséggel, csak van egy fixációd ami miatt "szeretünk". Nincs ebbe semmi HUNSosság, azt hiszem klántól függetlenül népszerűek a TDs kommentjeid :) ) -
NH3CL #259105 Ez nem hir hanem fórumtéma egy háborús régiségeket osztanak meg egymással a gyűjtők. Az más, hogy Matyika fasz :D