418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Styx36 #259343 Mindig csak azt látom, hogy minden meccsben van 4-5 TD és ezért nyernek. Eddig ahány meccset játszottam a SU-100-al egyik sem volt valami jó és nem én hoztam le egyet se. Most sikerült egy jót csinálnom.
De a kérdésedre: Nem még nem olvastam. :D Csak azt hallom, hogy a TD-vel a legkönnyebb játszani, de azért su-100nak még nincs akkora front armorja, hogy csak kiálljak és akkor had lőjenek úgy se ütnek át.... -
Adjunktus #259342 Miért?Olvastál már itt valaha olyat,hogy az rossz?
-
Styx36 #259341 Nem is rossz ez a TD! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
AlucardHuN #259340 Dooooooom! -
Styx36 #259339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TomDantes #259338 Értem, kösz. Megfontolandó. Igen, a mozgékonyság fontos, de a Jagdtiger se valami gyors versenyző, és a Ferdinand után az jön. Bár a 88 -as Jagdtiger meglepett, nem is olyan tetű lassú.
Viszont igaz az is, hiába a Ferdinand 200-as frontja, sokan átlövik ám azt is. De még úgyis kell pár ezer XP, van idő eldöntetni. -
Szpecnyaz #259337 Álca és lámpa menjen elsőnek a többi szerintem opcionális.
A BiA szerintem nem oszt nem szoroz ennél a tanknál, szóval későbbre is lehet hagyni. A javítás nem rossz, mehet másodiknak.
Ami még jó skill, az a drivernek a preventative maintenance, mert szeret égni, nem árt ha a második helyre azt fejleszted a repair mellé. -
AlucardHuN #259336 

-
foxbat88fx #259335 bocs 12 csak -
foxbat88fx #259334 dél óta 13 win-em van, ezzel elmondtam mindent szerintem :D -
madmanic #259333 Estét'!
Volt valami izgalmas? 400+ hsz.. -
Adjunktus #259332 Ha top tier vagy a csatában akkor a ferdi a jobb,a páncélja és a nagy löveg kitéríthetősége miatt.Mészárolni lehet vele azon a szinten.
Viszont a nagy tierű csatákban már jobb a JP-2 szerintem,mert ott már úgyis átlőnek de legalább van valamennyi mozgékonyságod. -
Adjunktus #259331 Én így szoktam a TD-nél.
Álcaháló,venti,rammer.álcafestés.
pk: hatodik érzék bia álcaskill
ir: álcaskill bia célmegjelölő
dr: álcaskill bia off road vez
ro: álcaskill bia látótáv növelő(a nevét most nem tudom)
lr: álcaskill bia adrenalin r
lr: álcaskill bia bizt elhelyezés
aztán jöhet a javítás vagy ami szimpatikus. -
foxbat88fx #259330 JP2 sokkal jobb.... duuuuuuurva TD!!! ahhhhhhhh iszonyat
ferdi meg egy lassssssssssssúúúúúúú TD :) hiába jó a gunja -
foxbat88fx #259329 
bakker 3 win kellene a 15höz de nem megy :DDDDDD -
Adjunktus #259328 pont a JP-2 kevésbé csapat függő.Mivel viszonylag mozgékony,van esélyed lelépni ha gáz van.
A Ferdivel inkább rá vagy utalva a csapatodra.Ha rádmásznak,nehezen forgod ki őket és szükséged lesz rá,hogy levakarják őket rólad. -
yossarianHUN #259327 Én mindenképp a JP2-re adnám a voksom. Múltkor teszteltük gyakorlóban, a felépítménye meglepően pattogós, a 246-os penű német 128-as ágyú lövéseit közvetlen közelről 10-ből 10-szer pattintotta. Teste papír, na bumm, az a Ferdinek is az, cserébe ennek van mozgékonysága. Én ha egy olyan fél éven belül veszem meg a Ferdit, de nekem nincs választásom, mivel a Tiger P felől megyek rá. Ha TD vonalon mentem volna, habozás nélkül a JP2-t venném. -
Jacktor #259326 T69 tankász
Gold noooob! -
TomDantes #259325 Neki láttam komolyabban TD-zni. Húzom a Jagdpanther-t, vagyis fullos, a kérdés az, Ferdinand, vagy JpII? Ferdinandom volt, a zárt béta! idején, na (csak mondom az olyan rég volt, hogy sok játékos még gondolatba se ismerte a WoT-ot, ilyen vén vagyok, igen) nem tudom melyik legyen, de a Ferdi felé húzok. Jó az. Vagy nem?
Mindenesetre határozottan jobban megy, korábban irtű szarul ment, nem vagyok jó TD-s, nem is leszek nagy mester, de hogy kevesebb az arty, és igen, tier 9-esek ellen gomdammonoob vagyok, így jobb.
És a JP is tetszik, élvezetes vele játszani.
Csak az a baja, sokkal jobban a csapatra vagyok utalva mint tankban.
Ja, és Szpecnyaz! Kösz a tippet, a 88-as Jagdtiger überfasza. Igaz az elmúlt nap szarul ment vele, nem volt egy szerencsés köröm se, de amúgy nagyon vadállat. -
FosTalicskaa #259324 Jézusom, hogy lehetsz ennyire értetlen. Ahogy te is beláttad ez egy általános név. Na szóval szerinted ha egy általános néven bekerül egy tank a játékba ezzel a névvel az mit jelent? Csak nem azt hogy az oroszok hasraütésszerűen kiválasztottak egy típust a sok verzió közül? De igen!! Jóra gondoltál. Most már mehetsz vissza anyukádhoz egy kis buksisimire utána ő majd visszavisz az oviba is és addig sem villanyozol legalább senkit...
Ugyanúgy a Jpanzer e100 is több verzióban létezett, papíron mindenképpen. Az oroszok mégis a legrusnyább külsejűt rakták be nem pedig a másikat ami ilyen jagdpanther beütésű lett volna. Azt sajnáltam, azért lehet folytattam volna a német td ágat. Na mindegy, kár érte. -
Toweliee #259323 Nem tudom melyik filmben láttam, hogy az USA soldier magyarázza a riporternek, hogy Saddaméknak az a baja, hogy nem kapnak nőt. Ha lenne nőjük akkor inkább azzal foglalkoznának, nem háborúzgatnának. Azt hiszem a Generation kill, de nem biztos. -
AlucardHuN #259322 Nahát megy ez mint a veszedelem 
-
foxbat88fx #259321 hahahaha ja :)
42k exp-m van rajta.... nemsokára túl leszek rajta
remelem T71 már jobb lesz
habár azt csak akkor veszem meg ha wowp-ben összeszedem az 1 hónap prémet -
AlucardHuN #259320 Namert?
Sok fejleszteni való miatt?
-
de nem is a csajokról, :( :D -
Ez egy tank vazze! -
Toweliee #259317 Ember, a háború nem a kényelemről szól! -
még én sem nagyon, por elvileg nem megy bele , a rácsokatmeg lefedtem hálóval de lehet hozzá kapni is gyári rácsot, alulról nem hinném hogy belemenne a por de majd megnézem belülről ha lejár a gari. 1 év. :D -
hát örülök hogy ezt mondod, legyen szerencséd :D , haverom kamerájával ha beszerez ő is egy tankot majd lenyomtatok vele egy filmet ,jobb minőségben. Visszatérve a videóhoz: Kur*va jó hogy az egész területen megtalálta és pont a hasával ment neki a legnagyobb rögnek :D -
yossarianHUN #259314 Futóművét nem teszi tönkre a föld/por? Nekem Pershingem van ugyanebből a szériából, de terepre még nem nagyon vittem ki. -
Toweliee #259313 Okker. -
foxi, majd ha én is kapok egy t8 csatát akkor én is megmutatom. De T9-T10 addig csak szaladgálok azt valami majd lesz. Eddig a csúcs az 1:32 volt. Annyit bírtam. :-D -
csoszi87 #259311 Majd meglássuk még hogyan alakul.
Ha úgy lesz időm megkereslek ígérem. -
Toweliee #259310 Ha megveszed mehetünk 3-as plutonyba. Egy oldalt a pályának simán le lehet vele darálni szinte minden helyzetben. Gyorsan tölt, viszonylag biztonságos távolságból szét lehet faragni szinte bármit. Tierkorlátos jószág, a frontja jobban működik, mint a sima Jagdtigernek. -
foxbat88fx #259309 pedig a kapálás hasznos... eltünteti a gazt a tigris körül :D -
Okmyx #259308 Nincs ezzel gond.
Az AMX 12t-t gyűlölöm, mégis 60% WR van vele.
Van olyan tank ami nem szórakoztató. Azt, hogy a csapatom lehozza winnek a meccset, anélkül, hogy érdemben hozzá tudnék tenni ahhoz, nem találom szórakoztatónak. Lehet, hogy a statomat javítja, de kínszenvedés vele minden perc (eltekintve néhány jó menettől, de kb. 10-ből egy ilyen).
Egyébként ma különösen jó napom volt valamiért: eleve 5 zsinór winnel nyitottam, eddig igen jó a winratem. -
csoszi87 #259307 Ez 1 szerencsés nap!
Több hónap nélkülözés után pont akkor tűnsz fel, amikor én is fent vagyok.
-
http://www.youtube.com/watch?v=1AW3Fz8tlH0&feature=youtu.be majd feszítek a láncon, meg kerülöm a nagy rögöket :D MINDENESETRE TOLOM A VASAT, "Szemem a lánctalpakon oda teszem a harckocsit, nem kapálok többet, tudok lőni is , a célpontot megpróbálom kikeresni , aztán jól megszórom 6 mm-es műanyag golyókkal. Itt jön képbe a tehetség?" :) -
csoszi87 #259305 Végül végiggondoltam, amit kitaláltam.
Persze, hogy marhaság a periszkóp.
Hosszú elmagyarázni, miért gondoltam inkább arra. De meggyőztetek. -
Toweliee #259304 Nekem is van, különben nem válaszoltam volna :) Nem fog tüzet gyakran. Legénységnek: 6. érzék, vezetőnek mozgásjavító skillek, a többi a szokásos: álca, javítás, bizt. elhelyezés.