418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Esetleg a tesztszerveren próbáld ki őket...
  • Eagle16
    Nekem Löwe van, az nem fun. Kerüld el messzire :D

T34-es inkább, bár azzal se valami nagy élvezet menni, de legalább nem ég le minden találattól és jó az ágyú kitéríthetősége.

Az FCM olyan mint egy nagy közepes tank, a J88-ról jókat hallottam, az SP-t meg most nerfelik majd, már 200-as átütéssel be lehet majd lőni a testét.
  • sebi89
    milyen tapasztalataitok vannak az fcm50t, jt88, superpershing, löwe -vel kapcsolatban? kredithozam és fun szempontjából melyik a legjobb?
  • madmanic
    Még hogy nem számít, hogy nincsenek idióták:

• Konci
    Tegnapi 9 vereség után MadiHun és Gabe3e duóval szakaszban megfordult a szerencsém,talán 14-et mentem velük ebből 2 bukó volt,köszönet érte!

Ma összehoztam a maradék 3 wint és másodjára lett meg a 250 rúgó mióta tart az event...Hihetetlen.
    Meló előtti utolsó csatával pedig rátettem még egy kis "plusz" bevételt.
    Végül is pluszban vagyok :)

• Szpecnyaz
    Csak az 1200 pacis motorért jár.
  • rudii
    Akkor akinek az E50 vagy Tiger II Maybach HL 295 Ausf.A motorja kivan fejlesztve kapsz 8.8-nal 25000 free xp? Akkor is ha nincs mar garazsba?
  • GabeE3e
    Only He power:

• besti
    Egy kis adalék a TD-vel nehéz/könnyű, skill kell hozzá/vagy nem dologhoz.
    Kb. 20. kör, mióta megvan rá a rendes gun (és 10. mióta fullos).

0 kapott damage és 0.89 km megtett táv. Hát nehéz dolgom volt :)

Amelyik TD-vel kicsit többet játszok nagy eséllyel megvan rá az ász, magasabb tierű medeknél meg az 1. osztálynak is örülni kell.
  • Master91
    Minden 3. vagy 4. csata azon a szar pályán így néz ki. Szokd meg :D
  • JeffDunham
    Photoshop! Photoshop!

Itt legalább sebeztem 1000-et, nem mint a Foch 155-ös csatámban ahol 95-öt... és feküdtem.

Ma egész este ezt csináltam:

• Okmyx
    Ez tényleg egy seggturkász tank, jó kifejezés
  • yossarianHUN
    A RoF-ot nerfelik, de a sebzése nő. Jó lesz az.
  • Okmyx
    Jó kis TD az hidd el, nekem nagyon feküdt, még stock gunal összeszedtem vele a tank ászt... sajnos a 100-as ágyú 8.8-ban kis rof nerfet kap, de az utána jövők is jók, érdemes azokon az ágon menni (a su-100-m1 forgás buffot kap, amúgy is állat).
  • Okmyx
    Nagy szar :-)
  • Solten
    A mindent elsopro frontal lemming tamadastol teljesen osszezavarodott az ellen...

• AlucardHuN
    -ak*
  • AlucardHuN
    Nálam is volt kis keserű szájíz de jók ezek a szőröstalpúak bolsik:DxD
  • R3nton
    Ha most veszel a repülősben a tokenekért prémnapot wotban is prém napod lesz?
  • Bee
    Szia Jeff,

Csak neked :p
  • Adjunktus
    nézegetem én is a sárga komcsi medeket,de nem visz rá a lélek.
    Így is húzok vagy 6 ágat párhuzamosan.:)
    Talán egyszer nekifogok.
  • AlucardHuN
    De amúgyis inkább a wz-kre hajtok.
  • AlucardHuN
    type-34 pötyögtetője van rajta, az is marad rajta.
  • Styx36
    Úgy tűnik így estefele megjött a szerencsém! :)
  • Adjunktus
    Az a kis buzi sárga komcsi szar,85-ös átütéssel?
  • Adjunktus
    No nem is tervezem!Azért mindennek van határa!:)
  • AlucardHuN
    Helyette megvettem, az 56-19-et, még az is brutálisabb dolgokra lehet képes:D
  • kisokka
    Ez mekkora seggturkász

Nem gondoltam, hogy ezzel szerzek ilyet, bár azt se, hogy campelni is fogok vele.
  • FosTalicskaa
    Egyáltalán nem egyszerű velük a játék. Még a medes félistennő R3nton közleány is befürdött velük (angol td ág) pedig azoknak hp-juk is van bőven, nem beszélve a páncélról és a tűzerőről..... Úgy látszik az általa hirdetett noobságnak is vannak fokozatai aminél sikerült egy mai hsz-ével annak is a legaljára helyeznie magát. :D
  • Okmyx
    Látom még nem próbáltad a Churchill GC-t.
  • Pityu0
    Igaz hogy az xwm 8.8ban tiltva lesz és aki felteszi végleges bant kap?
  • Adjunktus
    Az AT-8 akkora low szar,hogy ha lenne olyan opció,hogy kiszállhat a legénység,akkor mindig inkább gyalog mennék!A top lövege is bánatos bolhafing,de a stock az kritikán aluli!
    Cserébe viszont,legalább lassú mint a mocsári bivaly. A forgása meg,ha hátad mögött feltűnik egy célpont,előbb rá tudsz lőni,ha a löveget átszereled a seggére minthogy megfordulj.
    Van frontpáncélja az igaz.Csak már minden low hülyegyerek tudja,hogy hol kell lőni.A mosógép meg a tetején akkora mint egy ház.
    Összességében agyhalál közeli élményt okozó verda.
  • Bugi Misi
    no comment....

• kisokka
    Az XVM mi alapján dönti el, hogy egyszer működik, egyszer nem?
  • AlucardHuN
    Ha idegeskedni akarsz vedd meg az AT-8-at:D Amúgy ugyanaz a taktika ez mint a su 85, jelenleg abban húzom a kis bolsik 1. skilljeit, aztán lecserélem erre.
  • Adjunktus
    Még valami!Ha valóban olyan szörnyek lennének a TD-k és azokkal lenne a legkönnyebb játszani,no meg azok nyernék a meccseket,akkor az összes cw meg bajnokság tele lenne velük!
    De valahogy nem így van...
  • Styx36
    Én sem mondtam azt, hogy a legkönnyebb. Én itt olvastam hozzászólások között. Már idegesség is közrejátszott, hogy megint megvettem a su-100at, mert elegem volt, hogy mindig TD-vel lőnek ki. :)
  • Adjunktus
    Azzal nem is szabad kiállni!Azért van jó álcázása.
    A meccseket meg nem a TD-k nyerik,hanem a playerek meg a random isten.
    Azt meg hogy a TD-vel a legkönnyebb játszani csak azért hallod sűrűn,mert R3nton gyakran jár erre.:)
  • AlucardHuN
    Ja és szerinntem nem a legkönnyebb.
  • AlucardHuN
    Az nincs neki, helyette erős lövege van és jó camoja. Erre kell alapozni.