418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Esetleg a tesztszerveren próbáld ki őket... -
Nekem Löwe van, az nem fun. Kerüld el messzire :D
T34-es inkább, bár azzal se valami nagy élvezet menni, de legalább nem ég le minden találattól és jó az ágyú kitéríthetősége.
Az FCM olyan mint egy nagy közepes tank, a J88-ról jókat hallottam, az SP-t meg most nerfelik majd, már 200-as átütéssel be lehet majd lőni a testét. -
sebi89 #259381 milyen tapasztalataitok vannak az fcm50t, jt88, superpershing, löwe -vel kapcsolatban? kredithozam és fun szempontjából melyik a legjobb? -
madmanic #259380 Még hogy nem számít, hogy nincsenek idióták:
-
Konci #259379 Tegnapi 9 vereség után MadiHun és Gabe3e duóval szakaszban megfordult a szerencsém,talán 14-et mentem velük ebből 2 bukó volt,köszönet érte!
Ma összehoztam a maradék 3 wint és másodjára lett meg a 250 rúgó mióta tart az event...Hihetetlen.
Meló előtti utolsó csatával pedig rátettem még egy kis "plusz" bevételt.
Végül is pluszban vagyok :)
-
Szpecnyaz #259378 Csak az 1200 pacis motorért jár. -
rudii #259377 Akkor akinek az E50 vagy Tiger II Maybach HL 295 Ausf.A motorja kivan fejlesztve kapsz 8.8-nal 25000 free xp? Akkor is ha nincs mar garazsba? -
Only He power:
-
besti #259375 Egy kis adalék a TD-vel nehéz/könnyű, skill kell hozzá/vagy nem dologhoz.
Kb. 20. kör, mióta megvan rá a rendes gun (és 10. mióta fullos).
0 kapott damage és 0.89 km megtett táv. Hát nehéz dolgom volt :)
Amelyik TD-vel kicsit többet játszok nagy eséllyel megvan rá az ász, magasabb tierű medeknél meg az 1. osztálynak is örülni kell.
-
Minden 3. vagy 4. csata azon a szar pályán így néz ki. Szokd meg :D -
Photoshop! Photoshop!

Itt legalább sebeztem 1000-et, nem mint a Foch 155-ös csatámban ahol 95-öt... és feküdtem.
Ma egész este ezt csináltam:
-
Okmyx #259372 Ez tényleg egy seggturkász tank, jó kifejezés
-
yossarianHUN #259371 A RoF-ot nerfelik, de a sebzése nő. Jó lesz az. -
Okmyx #259370 Jó kis TD az hidd el, nekem nagyon feküdt, még stock gunal összeszedtem vele a tank ászt... sajnos a 100-as ágyú 8.8-ban kis rof nerfet kap, de az utána jövők is jók, érdemes azokon az ágon menni (a su-100-m1 forgás buffot kap, amúgy is állat). -
Okmyx #259369 Nagy szar :-) -
A mindent elsopro frontal lemming tamadastol teljesen osszezavarodott az ellen... 
-
AlucardHuN #259367 -ak* -
AlucardHuN #259366 Nálam is volt kis keserű szájíz de jók ezek a szőröstalpúak bolsik:DxD -
R3nton #259365 Ha most veszel a repülősben a tokenekért prémnapot wotban is prém napod lesz? -
Bee #259364 Szia Jeff,
Csak neked :p
-
Adjunktus #259363 nézegetem én is a sárga komcsi medeket,de nem visz rá a lélek.
Így is húzok vagy 6 ágat párhuzamosan.:)
Talán egyszer nekifogok. -
AlucardHuN #259362 De amúgyis inkább a wz-kre hajtok. -
AlucardHuN #259361 type-34 pötyögtetője van rajta, az is marad rajta. -
Styx36 #259360 Úgy tűnik így estefele megjött a szerencsém! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Adjunktus #259359 Az a kis buzi sárga komcsi szar,85-ös átütéssel? -
Adjunktus #259358 No nem is tervezem!Azért mindennek van határa!:) -
AlucardHuN #259357 Helyette megvettem, az 56-19-et, még az is brutálisabb dolgokra lehet képes:D -
kisokka #259356 Ez mekkora seggturkász 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem gondoltam, hogy ezzel szerzek ilyet, bár azt se, hogy campelni is fogok vele. -
FosTalicskaa #259355 Egyáltalán nem egyszerű velük a játék. Még a medes félistennő R3nton közleány is befürdött velük (angol td ág) pedig azoknak hp-juk is van bőven, nem beszélve a páncélról és a tűzerőről..... Úgy látszik az általa hirdetett noobságnak is vannak fokozatai aminél sikerült egy mai hsz-ével annak is a legaljára helyeznie magát. :D -
Okmyx #259354 Látom még nem próbáltad a Churchill GC-t.
-
Pityu0 #259353 Igaz hogy az xwm 8.8ban tiltva lesz és aki felteszi végleges bant kap? -
Adjunktus #259352 Az AT-8 akkora low szar,hogy ha lenne olyan opció,hogy kiszállhat a legénység,akkor mindig inkább gyalog mennék!A top lövege is bánatos bolhafing,de a stock az kritikán aluli!
Cserébe viszont,legalább lassú mint a mocsári bivaly. A forgása meg,ha hátad mögött feltűnik egy célpont,előbb rá tudsz lőni,ha a löveget átszereled a seggére minthogy megfordulj.
Van frontpáncélja az igaz.Csak már minden low hülyegyerek tudja,hogy hol kell lőni.A mosógép meg a tetején akkora mint egy ház.
Összességében agyhalál közeli élményt okozó verda. -
no comment.... 
-
kisokka #259350 Az XVM mi alapján dönti el, hogy egyszer működik, egyszer nem? -
AlucardHuN #259349 Ha idegeskedni akarsz vedd meg az AT-8-at:D Amúgy ugyanaz a taktika ez mint a su 85, jelenleg abban húzom a kis bolsik 1. skilljeit, aztán lecserélem erre. -
Adjunktus #259348 Még valami!Ha valóban olyan szörnyek lennének a TD-k és azokkal lenne a legkönnyebb játszani,no meg azok nyernék a meccseket,akkor az összes cw meg bajnokság tele lenne velük!
De valahogy nem így van...
-
Styx36 #259347 Én sem mondtam azt, hogy a legkönnyebb. Én itt olvastam hozzászólások között. Már idegesség is közrejátszott, hogy megint megvettem a su-100at, mert elegem volt, hogy mindig TD-vel lőnek ki. :) -
Adjunktus #259346 Azzal nem is szabad kiállni!Azért van jó álcázása.
A meccseket meg nem a TD-k nyerik,hanem a playerek meg a random isten.
Azt meg hogy a TD-vel a legkönnyebb játszani csak azért hallod sűrűn,mert R3nton gyakran jár erre.:) -
AlucardHuN #259345 Ja és szerinntem nem a legkönnyebb. -
AlucardHuN #259344 Az nincs neki, helyette erős lövege van és jó camoja. Erre kell alapozni.