418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• papa74
    Igazat szólsz!
    A 30 kill sokkal könnyebb volt, a mai eredményem, 2/9!
    Most ment el a kedvem tőle :-(
  • Reaper
    Komolyan mondom a 30 kill-es event ezerszer egyszerűbb volt, mint ez a 15 win. Sokkal jobban kijön, hogy állandóan retardáltakkal rak egy csapatba. Vért izzadtam mire összejött kb. hatodjára a 15. győzelem...
  • yossarianHUN
    Egyetértek, vagy a heavyket kéne erősíteni, vagy a többit gyengíteni, de ez így nem állapot.
  • Oddball29
    Hát, most kb. olyan hevivel bemenni a sok Foch 155 közé randomban, amikor a kispöcsű férfi bemegy a kuplerájaba, és azon döbben le, hogy az összes kurva felcsatolt, alkal-méretű szegecselt dildóval nyomatja.

De megváltozott ez a mese is...
  • TiborTamas
    Azt hiszem át kéne költözni az amcsi szerverre... :D A TD-s köreimmel ott 24k goldot nyertem volna, EU-n "csak" 6k-t. Bár többre számítottam, azért ennek is örülök, mert tök ingyen volt, dehátmégiscsakna... :)

Emellett most nekem volt olyan szerencsém ezen a versenyen, mint valamelyik nap foxinak. Kemény 167 gold ütötte markomat! :D
  • kHares
    Nem tehetek róla de bármikor ilyet látok ez jut eszembe: "Yo, mit kíván a magyar nemzet? Magyar nemzeti hip-hop rappet!"

Mondanom sem kell ace tankert kaptam annyira elvertük őket, úgy tűnik a bunkóság és a játéktudás szoros összefüggésben van?
  • VanDaal
    Úgyis belekezdesz majd valamelyik ágba, én sem tudom megállni... Pedig hányszor mondtam már, hogy nem nyúlok semmi újhoz, míg a meglévőket be nem fejezem :D
  • foxbat88fx
    nagyon remélem hogy ez után a "peccs" után jönnek már
    aztán még a sherman firefly-t várom aztán kipörgettem a wot-ot számomra :)
  • Malarki
    4, 6, 5, 5, 4, 6, 6
    Tényleg csodálatos. Pláne úgy hogy a Dicker Maxban meg 5 fő csücsül éppen
  • VanDaal
    Még szerencse, hogy én a néhai Ferdinánd legénységemet szántam erre az ágra amúgy is :)
  • kisokka
    Külön öröm, amikor minden tiernél más létszámú a legénység, nehogy véletlenül ne kelljen szopni velük
  • pointer4
    Van is, 5 oldalanként :)
    Hála égnek hetente egysze ha látni ilyet :)
  • Eagle16
    Német TD-s infók:

- tier 9 and 10 TD will have a 6 man crew, tier 8 4man, tier 7 5man, tier 6 5man too, tier 5 6man too, tier 4 4man crew

- for now, the tier 8,9 and 10 vehicles do have 360 degree turrets, but this might yet be limited during the tests

- WT E-100 will not have the 150mm L/68 gun

- the German 2nd TD tier 9 gun shield works as a regular armor, not as spaced armor: if you hit it, it will reduce the tank HP
  • virkir
    Egyre inkább ösztönzöl, hogy kihúzzak egy top TD-t
  • VanDaal
    Egyetértek. A jelenlegi formájukban nekem sincs velük különösebb bajom :)
    Aki nem képes mozogni, megérdemli, hogy kiszedjék. A nerf óta alig néhány alkalommal kaptak ki full vagy majdnem full hp-ról. Ennyi belefér. Meg ha egy jó játékos lő telibe artyval, azt elfogadom, mert az tankban ülve sem lenne veszélytelen.
    Viszont a 200 effes noobok tobzódásának vége :)
  • QuentinT
    Valakit alighanem kiütöttem, bocsánatot kérek érte. Szóval gyanús ez a tüzér tobzódás, pláne, hogy elvileg kéne valami mennyiségi korlátnak is lennie...
  • foxbat88fx
    na egészen jól sikerült ez a mai "indulat kezelő" wot-os napom
    szartam bele az egészbe... egyszer majdnem felbaszódott az agyam, de gyors letettem tálcára a gamet és youtube :)

most viszont alvás.... fél 3kor kelés
    kezdődik az NFL!!!!!!
  • AlucardHuN
    jah ma láttam 4 artyt egy oldalon... szent szar
  • QuentinT
    Nem tudom, ti megfigyeltétek-e, de a teszten akadnak azért tüzérek is. Ráadásul nem csak egyesével. Akadt olyan csata, ahol az ellenfélnél 4, nálunk 5 volt a csapatban.
  • pointer4
    Nem kell őket buffolni, most tökéletesek ahogy vannak. Aki akar artyval játszani, most is tud jól. Remélem SerB és csaapta is így látja :D
    Különben is egyre több kerül elő mostanában, kezdenek kiszelektálódni azok, akik nem adták fel :D
  • pointer4
    Nem én kezdtem, ne nekem mondjad :D
  • Szpecnyaz
    Az arty nerf óta mindenhez kell :D.
  • VanDaal
    Arty buff?!
  • stoppos
    Ezt a mihez is kell legtöbb skill témát hanyagoljuk már. Olyan ez is, mint a buddhizmus. Mindhez kell és közben egyikhez sem.
  • pointer4
    Miféle skill kell heavy tankhoz ? :D Medhez, lighthoz kicsit több kell :D Sőt, még artyhoz is :D
  • Szpecnyaz
    Érdekes, korábban is játszottak valamivel az emberek. Nem hiszem hogy a dinnye földön nőtt volna ki ez a sok T10 TD.
  • pointer4
    http://drongo-lab.ru/mod-world-of-tanks-tanks-skins-amx-50fosh-155-4/

Már fel is raktam :)
  • Szpecnyaz
    Na persze, tök jó lenne ha megint menet közben szednének ki az artyk a medemből.
  • R3nton
    nem mennének azzal, ahhoz skill is kell :D
  • AlucardHuN
    Tehát hogy ne Tdargeddon legyen:D
  • AlucardHuN
    Utóbbi enyhén, t10-re talán, izé oké.

Utóbbit csak azért hogy nőljön a spot demaged nope....
  • foxbat88fx
    lol :)
    ha TD nerf lenne akkor mindenki hvy-vel menne mint a régi szép időkben
  • R3nton
    Nem. Még van bőven amit le kell nerfelni :D 268, 263, 183b

Igazából egy átfogó TD nerfre lenne szükség ezzel egyidejűleg pedig egy arty buffra.
  • Pares
    Dícséretes.
  • AlucardHuN
    Akkor végre lenyugszol?
  • R3nton
    bár a t57 heavyt sajánlom, hol van az az OP-hoz. Oké jó tank, de például az obj268, 263 és 183B sokkal OP-b a T57-nél.
  • foxbat88fx
    hahaha :)
  • R3nton
    Istenem végre: "- the vehicles that are going to be nerfed in 8.9 have been already decided (SS: mainly Foch, Foch 155, T57 Heavy)"
  • Pares
    Az 5-ös és 9-es tényleg ronda, a 8-os sem a világ szépe, de a többi szerintem jól néz ki. Nekem kifejezetten tetszik a 10-es, olyan, mintha egy sci-fiből szedték volna...
  • hellokitty92
    Úgy tűnik az új t9 td sem madeup.