418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Konci
    113-nak 10/9-szer van ammo hit...Kezdem is megunni,nem robban csak minden szögből kaptam már,a javítót nem is lövöm el másra..
  • Eagle16
    Mentem át vele többször is, akkor nem szoktam csak ha van SPG, vagy ha sok a Tier 10-es TD.

Aranyos mikor a talpát lövik folyamatosan, mert 100% repair crew van rajta meg toolbox. Olyan 4 mp-ig állok csak.

A 120-as ágyúval elég életképtelen, de a 155-össel el lehet vele dönteni a csatákat, Foch és Foch 155 oldalát overmatcheli, meg rengeteg ammo racket lövök vele, ST-I-nek, 113-nak, Is-3-asoknak...Leo Protot is sikerült egyszer kb. 500m-ről.

Amúgy nem zavarja igazán a prémium lőszer sem, ennyi páncéllal sokszor még az is lepattan. Főleg a HEAT az oldaláról.
    A legnagyobb gyengeség rajta a két kupola, közelharcban lényegében nem lehet nem eltalálni.

Régen pedig nagyon utáltam, de most tényleg el lehet vele játszogatni, szigorúan a 155-ös ágyúval. Nem gondoltam volna hogy kigrindelem az E-3-ast vele, mert már kétszer adtam el régebben a tankot.
  • foxbat88fx
    ha nincs arty akkor ütős TD....
    egyszer ha betesz top tiernek malinovkán sima módban és nincs arty akkor menj át a mezőn :)
    teszten egyszer összejött vele :D
    egyszer meg élesben az enemynél jött át egy :S vagyis félig jutott mert mindig talpalták de nem sebezték... gondolom a végeredményt nem kell mondanom :)
    habár lehet most már az "ingyen" gold miatt ez nem kivitelezhető :/
  • Eagle16
    T95-tel 2 csatából 5k xp, ezt szeretem :D 76k xp még az E3 :)

Nagyon is jó TD, T30-al is kevesebb az átlagsebzésem, pedig az tornyos volt és 30-al ment.
  • DarkHorSe
    valaki platoon? max tier 6 :D
  • SzocsA
    Tesztszerón ennyi sebzésre 8500 xpt kaptam + 235000 creditet :D IS6tal ennél többet csináltam.
    menjenek a francba.
  • Malarki
    Egyébként ha felmész ide, akor találsz egy jó pár magyar klán, leírással meg mindennel.
  • Lucifer001
    Többen segítséget kérnek leszarod ?
  • Toweliee
    Ha többen azt szeretnék, hogy ugorj a kútba megteszed?
  • Lucifer001
    Igen ez lett volna a lényege szerintem is , hogy van annyi , hogy az már sok is . Keresek inkább , de ismétlem nem feltétlen rólam van szó . cirka 5-10 ember .
  • Malarki
    Van már kismilló+1 magyar klán, szerintem felesleges még egyet csinálni.
    Ha szétnézel biztos találsz olyat mi neked is tetszik, van egy rakat, kezdve a HC-tól egészen a fun klánokig.
  • Master91
    http://ftr.wot-news.com/2013/09/08/wt-e-100-what-penetration-will-that-150mm-l38-have/
  • foxbat88fx
    Ha csinálsz egy klánt ne sok jó magyar játékost várj (ha ez a cél)
    A jó magyar gamerek nagy része már klánban van, aki meg nincs az nem is akar klánt :)
    piros meg narancs,sárga játékossal hamar feltudod tölteni a klánodat csak hírdetni kell csata közben :)
  • Lucifer001
    Sziasztok

Nem is nagyon tudom hol kezdjem a mondókám . Jelen pillanat számomra tökéletesen megfelel az , hogy egyedül vagyok , nem pedig klánban . Ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem , mivel többen meg azt szeretnék , hogy csináljak , vagy pedig keressek egy baráti jó csapatot . Mivel én úgy érzem , energiám nem lenne a vezetésre , így vagy csinálnom kell egyet , és alkalmas vezetőket keresni ( egyébként meg sok klán van , hosszú idő lenne felépíteni egyet ) Vagy pedig keresek egy baráti jó csapatot . Vélemények , segítség a témával kapcsolatban ?

Köszönöm .
  • madmanic
    Minden napnak ilyennek kellene lennie...

Hihetetlen! Vasárnap?? Miért érzem úgy, hogy lassan felpattanok a szopórollerre?

• kHares
    Miért is kérdeztem meg :)
    No, just... no
  • foxbat88fx
    szép lesz :)
  • Malarki
    Van erre külön topic
  • Adjunktus
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jj5oyw4xnkU
  • Adjunktus
    AMX-40 meg az A-20 tuti.:)
  • nemtudommivan
    Hat ha a kafe is ugy adja mint a vk2801 akkor probald nyugodtan. Amikor nekem volt szinte semmit nem csinaltam es900-1000xp....
  • kHares
    Mit gondoltok mi a 3 legborzasztóbb könnyű tank? A verseny miatt kérdezem, mit lehet érdemes húzni? Chaffee-val láttam ilyen szörny 2500 xp-s köröket, T71 is túl jó gép ezeket már meg sem próbálom.
  • foxbat88fx
    KÉP
  • foxbat88fx
    persze h van lőszer a toronyban ....
  • VanDaal
    Köszi az infót!
  • Eagle16
    A T54E1-nek amúgy sokkal gyengébb a tornya, lényegében minden átlövi amivel találkozik, én még T71-el is átlőttem folyamatosan.
  • Eagle16
    A toronyban is van lőszer akkor, mert nekem is szokott sérülni az ammo rack a torony átlövésével.

Amúgy a képen pont azt a részt találták el a tornyon, ami csak 101mm vastag és nem valami döntött. Nagy mázlija volt, ha kicsit is félremegy a két lövés akkor pattant volna.

• VanDaal
    Most épp itt lődözték át:

Ezek a műszaki problémák engem szerencsére el szoktak kerülni. Ebben a körben mondjuk pont ellőtték az ammomat is (amit szintén furcsállok, mert hulldownban voltam), de egyébként nem olyan gyakori eset.
  • Gerdzso
    Köszi! :)
  • Eagle16
    Változó, az ágyúhoz közeli rész pattintja a saját HEAt lőszerét is...a peremét meg a torony bölcsőjét meg átlövik szinte mindennel.

Nem szabad bízni abban hogy majd pattint a tornya, nagyon kiszámíthatatlan.

Engem jobban zavar hogy általában első lövésre ammo rack-et kapok, vagy beakad a torony...
  • R3nton
    206 000 + az új ágyúból fog jönni
  • Gerdzso
    T-54 el mennyi TP kell majd az új T10 medhez?
  • VanDaal
    Valaki meg tudná mondani, kb hány mm effektív páncélja lehet a T69 tornyának?
    Csak mert kicsit természetellenesnek tartom, hogy a Panther M10 (150 pen) meg az IS (175 pen) szemből belője...
  • patchaou
    RamII :) De nézd meg nálam a statjukat, még egyikkel sem futottam sokat, de a RamII-vel még mókás is a játék mivel elég mozgékony.
  • VanDaal
    Miből vannak neked az idegeid? :D
  • Count Adyn
    Hát nekem csak tegnap 54 win em volt:DD ennek több mint a fele t54 grind mondjuk:)
  • R3nton
    Én tegnap vettem RAM 2-t. Nem bántam meg. Mondjuk nekem 3 skilles t69 esl legénység húzására és az m48 patton szintén 3 skilles legénység húzására is kellett.

Szóval gyakorlatilag egyből fasza legénység ül benne, egy rádiósom meg volt elfekvőbe egy amcsi TDből :D

Az orosz matilda adatok alapján elég szarnak tűnik, de kitudja.
  • madmanic
    Reggelt!

Teszt szerveren játszható már ez a map?

http://wiki.worldoftanks.com/Serene_Coast
  • Konci
    Üdv!
    Nekem csak matilda 4van,hagyjuk inkább.Szinte mindenről pattog,lassú,nem éri meg.
    Más:15 win...ma reggelre maradt,hogy nyerjek még 3-at...Fél7 után 1 hiányzott még,mondom utolsó csata,valszeg nem lesz meg mikor megláttam a csapatot...ÉS lőn,stat nem mindig számít:

• Rathrol
    Reggelt!

Leárazott V prém tankok közül melyik a jobb maga tierjében?
    Matilda BP,Matilda IV,RAM 2