418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Még egy év aztán jön a tier 15, abramsokkal, leo2-vel, leclerc-el, challanger 2 + t95... ki tudja hol állunk meg.
    Távlati céljuk meg szerintem majd ők a saját fejükkel kitalálják mi lehet majd tier20-ban valahol 2200-as évek környékén. Ügyesek ezek a szovjetek majd modelleznek valamit. A romulan cloackink device-t, meg a laser guided missile launchereket már úgyis tudja kezelni az engine, szóval már tényleg csak a modellek létrehozására meg a balance elrontására kell figyelniük. :P
  • kisokka
    Ez a "cserébe ha" igen kevéske. Nagy általánosságban úgyis lelép valahová igen gyorsan, ahol igen nehéz rábukkanni. Szerintem csak annyi kellene, hogy durranjon szét jobban a célkereszt.
  • Toweliee
    Ez gyakran fordul elő?
  • yossarianHUN
    Nem, ez így van kitalálva. Cserébe ha töltés közben kapsz el egy tárast, akkor esélye nincs ellened.
  • kisokka
    Nem nagyon ismerem ezeket a táras retkeket, de kisebb tierekben játszottam már velük. Általában egy lövés után szétugrik valamelyest a célkereszt, ez így a korrekt.
    Magasabb tierekben ez mi a náthás faszért nincs így? Elég unfair dolog, amikor kiszúr valami T69 és másodpercenként osztja belém a találatokat 500 m-ről.
    Na nem mintha csak most tűnt volna ez fel, csak most lett tele a tököm ezekkel a szarokkal.
    Egyet tudok érteni, amikor a Fos-ok miatt háborognak egyesek, mert jogos. De az összes táras taligát le lehetne nerfelni(legalábbis nagy részüket), mert ez csípőből egyenlőtlen küzdelem.
  • JeffDunham
    Vá-vá-vá-váááárj csak. Chieftain és MÉG EGY tier tízes tank... szóval kettőnek kell jönnie
  • Adjunktus
    Emlékszem,anno még az őskorban,amikor egyre újabb és újabb tankokat hoztak be,pont azon viccelődtünk,hogy a végén még majd Chieftain-ek meg hasonlók is lesznek.
    Tessék!
    Innen már csak egy ugrás a T-95 meg a Leclerc...
  • yossarianHUN
    Elméletileg új heavy-ág van beharangozva, és úgy tűnik a Chieftain lesz a T10. Én is inkább mednek mondanám, de szerintem az már hivatalosan MBT, úgyhogy ha nagyon akarják heavyként is be lehet tenni.
  • JeffDunham
    Egy kérdés. Az FTR-en meg volt említve az új angol tank/tankok. Azok medek vagy heavy-k lesznek?

"Chieftain and one more other T10 tank may come for the Brits."

Azaz még egy heavy és med ág?

A Chieftain inkább hasonlít medre mint heavyre.

• Sunsetjoy
    És mint mondják, puding próbája az evés :D
    Szerintem a Centurion szinten válik jobban medium tankká. Addig inkább olyan mint a moszkitó/darázs - részben mintha T21 lenne meghízlalva, néha meg más. Van akinek bejött, van akinek nem - több ilyen megosztó tank van.
  • R3nton
    szerintem cromwell brutál utána comet is jó, 8as nekem nagyon feküdt, 9essel idáig bajban vagyok, de még nem fullos
  • Okmyx
    Én a Cometnél adtam fel, pedig valaki írta, hogy pont utána (T8) lesz végre használható az a vonal.
    Pedig a legénységgel még pudingot is etettem.
  • JeffDunham
    Sajnálhatod. Pedig itt is meg lett említve jó párszor. Ez van...
  • madmanic
    kell :)
  • yossarianHUN
    Nekem a Crusader ugyanaz a fíling volt mint a Covenanter, relatíve valamivel nagyobb penű ágyúval, és relatíve valamivel nagyobb ellenfelekkel. Nem tudtam megbarátkozni vele, se HP, se páncél, mozgékonyság is csak épphogy elmegy, meggymagköpködő vacak fegyver.
  • csoszi87
    yuppíííííííííí
    Igazából nem is tudom kell-e nekem a Cromwell...
    Statjai alapján tényleg nem megváltás az 5ös tank se.
  • Lucifer001
    Szívből kívánok neked sok sikert ! Nem nem lesz könnyű , de a változás csakis rajtad múlik . Rövid sem lesz ! És ezt komolyan mondom . Nem hónapokról , hanem évekről van szó , és rólad . Még egyszer sok sikert kívánok , és amikor már azt hiszed , hogy túl vagy rajta , gyógyult vagy , tévedsz . Az pont csak a gyógyulás kezdete lesz .
  • csoszi87
    Nem szeretnék 9000 szabad xp-t ellőni rá.
    Viszont kevés olyan tankra emlékszem, ahol az volt az alap taktikám, hogy: RR és lesz ami lesz.
  • yossarianHUN
    Crusader jó?:D Nekem ha a Covenanter volt a fosrakás, akkor a Crusader a foshalom. Pedig reménykedve vágtam bele, mondván a Covenanternál rosszabb már úgysem lehet. És nagyot nem is tévedtem, közel ugyanolyan szar, egy picivel talán szarabb.
  • Okmyx
    Nem, az egy fostank. A Crusader sokkal jobb lesz. (Szerintem)
    Az alapágyú golddal viszont már helyenként átüti a KV-1-et (121 pen).
    Rágd át valahogy magad rajta.

Azon a vonalon megkínlódtam az összes tankkal, kivéve a Crusadert (jó az MM-je). A Cromwellt is sokan szeretik.
  • Okmyx
    Célzásidőn, na.
  • Okmyx
    Aha, periszkóp lesz, közben megnéztem: a camoja szar, azon sokat nem segít a net. A célzásszűkítőt meg megpróbálom kiváltani snapshottal meg smooth ridedal a vent mellé. (Tudom nem teljesen ugyanaz de némileg segít a töltésidőn).
  • csoszi87
    Üdv!
    Ezzel a fos Covenanterrel lehet valami olyat csinálni, hogy használható is legyen?
    Alap ágyút fogom visszavenni, rá mert ez eddig borzalmas.
  • R3nton
    Lemaradtam erről! És a következő utánin esélyes a páratlan vagy a páratlan tankokat ki lehet kukázni??
  • Trentaro
    Klassz, köszönömök :)
  • JeffDunham
    Most min is lepődsz meg? Az előző cw campány után megmondták hogy a következőben páros tier-ek lesznek. Nyílt titok volt. Annyi a meglepi hogy nincs tier 2-es.
  • Sunsetjoy
    Szerintem mod nincs rá - az talán csalás is lenne.
    Véleményem szerint akkor indul újra a 3mp (ami után bekapcsol), ha már nem látnak. Ez meg a környezettől függ, ha messze vannak, de közelebbi nem spottol, akkor csak a messzi látott.
    Annak meg bizonyos távolságlépésenként van látom/nem látom lekérdezése.
    Meg figyelembe venni a bokrokat, álcaskillt, stb.
    Én kb. 5-7 másodpercig minimum várok - ahogy esik.
  • madmanic
    10 mp
  • R3nton
    én periszkóppal használtam, de a célzásszűkítő se rossz sztem
  • Trentaro
    A hatodik érzék mikor reseteli magát?

Úgy értem ha felvillan én meg elbújok mennyi idő után jöhetek elő megint, hogy újra felvillanjon ha észrevesznek, mert ha egyből előjövök akkor még nyilván nem jelzi, mert azt gondolja, hogy az előző jelzését már felfogtam.

Esetleg van valami mod, ami folyamatosan jelzi ha lát az ellen?

Előre is hála.
  • foxbat88fx
    Köszi! :)
    Én is remélem.... de szerintem nem lesz ez olyan könnyű :/
  • Trentaro
    a vagokep csakis ez lehet rola:

• Commandier
    Minden jót! Remélem túl leszel rajta hamarosan.
  • Okmyx
    Aha kösz, akkor kipróbálom.
    Hálót vagy periszkópot tegyek rá? Vagy wet ammo racket? (vent és rammer mellé)
  • foxbat88fx
    hülye.... na ezt bejátszom egyszer rohadjak meg :)
    le is mentettem
  • R3nton
    Szívószállal ezidáig is nagyon frankó volt, ezek után nyilván még jobb lesz. Hátul kell vele maradni sniperezni.
  • Okmyx
    Naja, kompromisszumos megoldás született SerB kívánságára: megmaradt az ágyú, de nem Tier 6-ban.

A tesztszerveren próbálta valaki a buffolt Panthert? Nem mertem eddig megvenni, mert többen is negatív véleménnyel voltak róla, de a jövő héten akciós lesz. Hátha jobb lesz a buff után. Ha olyan mint a VK3002DB, akkor felejtem is el nagyívben.
  • AlucardHuN
    Hiába ez wg... de felkerül ugye t7-be,
  • yossarianHUN
    Ha minden igaz 8.9. Legalábbis múltkor még arra mondták, de azt is mondták hogy elveszti a 122-est, szóval...
  • AlucardHuN
    Ez mikor?